تمام دوستانی که تواین صفحه مشکلی اعلام کردن بگم که منم همین مشکلاتشونو دارم - الانم اعصابم بهم ریخت کلا پاکش کردم:sq_10:
Printable View
تمام دوستانی که تواین صفحه مشکلی اعلام کردن بگم که منم همین مشکلاتشونو دارم - الانم اعصابم بهم ریخت کلا پاکش کردم:sq_10:
منم مثل شما بازی رو پاک کردم چون بردم مغازه ای که فقط کارشون بازی است نگاه کرد تمام ورژن های جدید شامل گرافیک برنامه ویژوال بیسیک نمیدونم C++ و دایرکت و غیره همش زد بازم حل نشد اخر گفت به احتمال بیشتر از ویندوز است گفتم من چند روز پیش نصب کردم گفت درسته ولی به خوبی نصب نشده یا درایور خوب نصب نشده اگر خوب نصب کرده باشی به احتمال بیشتر با برنامه های دیگر تداخل داره واسه همین از بازی میزنه بیرون انگاری که سوییچ نمیکنه باید دوباره ویندوز رو نصب کنید گفتم نمیخوام اصلا این بازی رو بیخیال میرم سراغ یه بازی دیگه دوستان هر کسی این بازی رو مشکل دارند بیخیال شید بذار کنار برید یه بازی دیگه انتخاب کنید موفق باشید................نقل قول:
سلام. من وقتی میرم تو football life و بازی میکنم اون اول مشکلی نداره ولی وقتی سیو میکنم و دوباره میخوام بیام ادامه بدم وقتی میرم رو next match یهو بازی هنگ میکنه. مشکل از کجاست؟
سلام منم همین مشکلو دارم، اگه یکی میدونه جواب بده لطفانقل قول:
عزیزان مشکل از استادیوم ها هستش با چند تا از این استادیوم ها مشکل داره و بازی اررور میده چون تو فوتبال لایف نمیشه استادیوم عوض کرد این شکلی شده
تو این لینک مشکل حل شده متاسفانه قبل اینکه دانلود کنم فایل از روو سرور پاک شد حالا موندم چیکار کنم
دوستان بالاخره مشکل حل شد
مشکل از نسخه بازی SKIDROW بازی هست و یک فایل ایمیج که ظاهرا خراب شده برای دانلود اون فایل به لینک زیر برید حجم حدود 650 مگابایت توضیحات کاملتر تو همون لینک هست
کد:http://www.----------.com/1391/06/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-pro-evolution-soccer-2013-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-pc-2/
به جای اسلش ها دانلودها را به صورت اینگلیسی تایپ کنید هر کاری کردم انگلیسیش رو سایت فیلتر کرد
دوستان میشه یکی به ما بگه مشکل این چیه که این پیغامو میده و بازی بسته میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنا به دلایلی ویندوز نصب کردم فوتبال pes2013 هم نصب بوده الان اجرا نمیشه! ایا راهی فایلی چیزی هست فوتبال نصب شده رو اجرا کنم ؟؟یا باید از اول نصب کنم دوباره؟؟
از روشی که دوستمون چند صفحه پیش توضیح دادن استفاده کنین و تو رجیستری کد و پوشه بازی رو ذخیره کنین .نقل قول:
میگم من بعد نصب ویندوز جدید بازی فایلهای قبلی که سیو شدن رو نمیشناسه و میزنه currepted یعنی کل بازیهایی که کردم پریده ؟ راهی نداره ؟
کد.م پست ؟چند صفحه قبل رو دیدم اما در مورد سیو بازی ندیدم!؟نقل قول:
با سلام . از دوستان ، کسی روی PS3 ه.ک شده 3.55 ، پج یا Option File نصب کرده تا لایسنس تیمها و ... مثل PC درست بشه؟ من [PS3] WENB EU Option File V3 (ALL BLES VERSION) از سایت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را دانلود کردم ولی نمیشه نصب کرد ، حدودا 500 تا فایل هست!؟ طبق آموزش باید یه فولدر به نام PS3 ایجاد بشه ، بعد داخل فولدر PS3 یه فولدر دیگه بسازیم و Option File دانلود شده را در SAVEDATA کپی کرد . بعد در قسمت Saved Data Utility مثلث را بزنیم و همهی فایلها را با انتخاب All یکدفعه کپی کنیم . ولی برای من این انتخاب All وجود نداره!؟ . لطفا راهنمایی کنید . تشکر
اینم از مشکل من . روی PC مشکلی نداره . اما روی 4 تا لپ تاپ امتحان کردم هر 4 تا گرافیکا unable می زنن .
چه پیشنهادی دارید :11:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما باید از اول نصب کنیدنقل قول:
منتها قلبش direct x رو نصب کنید ببینید جواب میده یا نه
احتمالات زیادی دارهنقل قول:
گرافیک بازی رو روی low بزارید و اجرا کنید احتمال زیاد جواب بده
شما برای اجرا گزینه run as high performance grafic رو بزنید تا با کارت گرافیک دومه لپتاپتون بازی اجرا بشهنقل قول:
شما باید کرک سالم رو دانلود و نصب کنیدنقل قول:
نرم افزار استیم رو هم نصب کنید
و گرافیکتون رو اپدیت کنید بازی 100درصد میاد بالا
پچ 2.4 برای 2013 رو نصب کردم ولی همین که میخواد بره تو بازی ارور میده و میاد بیرون چیکارش کنم؟
دوستان من نسخه ریلودد دانلودها رو دارم
پچ 2.2 PESEDIT -تو مد BAL بازی میپره بیرون! و استاپ ورکینگ میده...درست بعد از لود کردن سیو.
چه مرگشه به نظرتون؟؟؟
تو مستر لیگ مشکلی نداره
اونهایی نسخه ریلودد دارند: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان.من از بازی میپریدم بیرون کرک 1.1 رو نصب کردم اصلا دیگه اجرا نمیشه
خلاصه میگم
نسخه رلودد رو نصب کنین به همراه اپدیت کارت گرافیک وهیچ سیوی از جای دیگه وارد نکنید اگه بازم از بازی بیرون پرید گرافیک رو بیارین پایین
آیا نرم افزاری وجود داره که بشه باهاش آنلاین بازی کرد؟ مثل pes green که برای 2012 بود؟
سلام دوستان .میشه یکی map واسه لباسها رو که تو فولدر gdb - uni هست(تو کیت سرور) رو بهم بده؟ حجمش 1 کیلوبایت فقط !! هرچی لباس میذارم تو بازی اعمال نمیشه اصلآ.
سلام وقتی pes 2013 بازی می کنم بعد از چند دقیقه بازی اهسته می شه بعد از دو دقیقه دوباره درست می شه بعد دوباره کند می شه کمکم کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته بگم من بازی رو خریدم و دانلود و کرک و این کار ها نکردم
اقا یه مشکلی پیدا کردم من:n03:
پچ 2.5 رو دانلود کردم و نصبش کردم همه چی درست شد ولی وسط بازی کرش میکنه!!
قبل از نصب پچ این مشکلو نداشتم
کرکم ریلود هست
لطفا راهنمایی کنید
راستی دوستان این پچ کرک هم داره یا نه؟
دوستان خواهشا سریع پاسخ بدین
سلام دوستان
تازه یه لپ تاپ خریدم نمی دونم چرا بعضی موقع ها بازی می کنم یهو از بازی میاد بیرون
مشخصات
core i7 3612
ram8 GB
HDD 750 GB
VGA: AMD radeon 7670 2 GB
مارکش هم اچ پی هست. البته فکر نکنم این دیگه ربطی داشته باشه
کارت گرافیک من 2 گیگه اما موقع اجرا ارور میده که مشخصات سیستم شما برای اجرای بازی مناسب نیست که سه گزینه داره ، من ignore رو میزنم و بازی اجرا میشه ولی نه با کیفیت خوب . سخت افزار لپتاب مناسبه و مشکلی نداره . دو تا نسخه ی مختلف از بازی رو هم تست کردم و جواب نداده .
کسی همچین اروری موقع اجرا دریافت کرده ؟! مشکل چیه ؟
مشکل شما رو توضیح دادم چرا تایپیک رو مطالعه نمی کنیدنقل قول:
برای لپ تاپ های که دو تا گرافیک دارن باید گزینه run as high performance grafic رو بزنید یا یه چیزی شبیه به این
دوستان کسی میتونه فایلهای منتخبها رو از توی این پچ استخراج کنه؟در ضمن منتخبها جای کدام لیگ اضافه شدند؟
PESJP Patch 2013 1.3.3
راهی نیست که pes2013 رو ویندوز xp نصب بشه ؟
خب باید نصب بشه . چون تو تو ضیحاتش زده که کممترین سیستم ایکس پی میخادو سوال من از دوستا اینه که چرا گرافیک من رو نمیشناسه. وارد منو های بازی میشم . ولی وارد بازی مسابقه نمیشه . دلیلش چیه . لپتاپ من 2 تا گرافیک داره .بااینکه تنظیم کردم روی گرافیک جی فورس . ولی اونو نمیشناسه.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره لپ تاپ من هم دقیقا همین مشکل رو داره یه گرافیک amd 2GB یه دونه هم کرافیک intel HD 4000 دوستان لطفا لطفا راهنمایی کنید چون گرافیک amd من رو نمیشناسه و بعد از مدتی از بازی خارج میشهنقل قول:
دوستان این بازی چرا لیگ نداره ؟ من خیلی علاقه به رفتن لیگ داشتم و در لیگ انجام بازی های جام باشگاه ها و ... .
با پچ لیگ اضافه نمیشه ؟
چرا قرار ندادن ؟!
دوستان اين ورزشگاه ها اكثرا براي من كاركنانش و خبرنگارا و نيمكت سياه هستش و ميخواستم ببينم فقط من اين مشكل رو دارم يا بقيه دوستان هم دارن و اگر راه حلي داره به ما هم بگين.
به طور مثال ورزشگاه wembly اينطوري هستش
نسخه هاس اسکایدرو این مشکل رو دارن
میتونید از نسخه رلودد استفاده کنید
سلامنقل قول:
داخل این سایت عضو شدم فقط واسه جواب دادن به سوال شما :n02: چون درکت میکنم ، خیلی ضدحاله :n02:
این کار هایی رو که میگم حتما انجام بده
اول مطمئن بشو که کارت گرافیکت نصبه ، که 99% نصب هست از قبل ، این لپ تاپ های جدید 2تا کارت گرافیک دارن ، یه ضعیف و اون اصلی ، در حالت عادی روی کارت گرافیک ضعیف هست و شما باید دستی سویچ کنید
این مسیر رو دنبال کنید
start >> control panel >> NVIDIA conrtrol panel
حالا روی NVIDIA conrtrol panel کلیک کن
این صفحه باز میشه
همونطور که داخل عکس میبینید شما باید در قسمت Select the preferred graphics باید گزینه High-performance رو انتخاب کنید
salam doostan chera to pes 2013 Lig nist? faghat Cup hast...man Lig ro mikham beram vali nist kasi midone chera?:n03:
به دلیل هیچ دلیل معقولی!:n19:نقل قول:
متاسفانه عشقشون کشیده که نزارن!
خیلی ممنونم . ولی من همین کارو کردم . گفتم که گذاشتم روگرافیک قوی تر.ولی. باز همین مشکل رو دارم . فکر میکنم مشکل از کرک بازی باشه .نقل قول: