مشکل شما رو که توی عکستون جلوی فیکس نوشته اما لوگ اخطار رو بخونید ببینید دقیقا مشکل چیه؟؟؟نقل قول:
مشکل شما رو که توی عکستون جلوی فیکس نوشته اما لوگ اخطار رو بخونید ببینید دقیقا مشکل چیه؟؟؟نقل قول:
:n04: و بازهم :n04: و در آخر : :wac:نقل قول:
خب تا آخر صفحه رو میخوندید ، نزدیک 48 ساعته داریم سر همین بحث میکنیم 10 تا دلیل هر کدوممون آوردیم، هنوز ب جواب اصلی و قطعیمون نرسیدیم/ منتظر اهل فن هستیم صبح تا حالا.
با نهایت سپاس از دوستان مخصوصا 2222751 خودم مشکل رو حل کردم اشکال از تاریخ سیستمم بود:n26:
:n04: جااااااااااااان؟ یکی منو بگیره...نقل قول:
آخه چراااااااااا. ( ی تاریخ مارو سر کار گذاشته بود؟ )
خداروشکر معما حل شد
سلام :n18:من با آنتی ویروس
Symantec Endpoint Protection
به مشکل بر خوردماینجا میشه مشکلمو بپرسم
ممنونم:sq_25:
سلام
یک هفته ای میشه نورتون 360 من آپدیت نمی شه؟
به نظر شما مشکل از چیه؟
اگه میشه راهنمایی کنید.
با تشکر:n02:
سلام" دوستان اهل فن ، حتما پاسخ میدن.نقل قول:
احتمالا برای این محصول ، تاپیک جداگانه هست
سلام" ی تصویر ازش بذاریدنقل قول:
سلامنقل قول:
طبق آموزش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پوشه Definitions رو پیدا کنید و محتویات داخلش رو کاملا پاک کنید.(در Safe Mode )
بعد ریست کنید و یکبار از اول آنتی ویروس رو آپدیت کنید.
:n01: اوه اوه ... چقد سنگین میشه . کلی حجم باید دانلود کنه.نقل قول:
ولی مشکلشون از تنظیم نبودن تاریخ سیستم بود ک حل شد. شانسه دیگه :n02:
تشکر از انتقال تجاربتون.
احتمالا نورتون ایران رو تحریم کرده .نقل قول:
سلامنقل قول:
فکر نکنم اینجا بتونید جواب مناسبی دریافت کنید.
من دو تا لینک مرتبط معرفی میکنم.اگر بازم سوالی داشتید میتونید در انجمن سیمانتک مطرح کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان لطفا از بیان احساسات و نظرات شخصیِ بدون دلیل خودداری کنید.
اگر میتونید کمکی بکنید بسم ا... وگرنه بی جهت پست ارسال نکنید.
با تشکر.
همین الان آپدیت کردم مشکلی نبود ضمن اینکه Live Update رو هم خودش اتوماتیک آپدیت کردنقل قول:
دوستان خسته نباشید
چند روز پیش ویندوز عوض کردم و وقتی نورتون 2012 رو نصب کردم آپدیتش به شدت کند بود، الان ورژن 2013 رو نصب کردم و باز هم به شدت کنده و خیلی طول میکشه آپدیتش
اینترنت 256 دارم و یه چندماهی هست که خیلی مشکل داره و سرعتش پر نوسانه، اما نورتون الان نیم ساعته داره آپیدیت میکنه و فقط 2 مگ دانلود شده
نمیدونم مربوط به مخابراتِ خدانشناسه یا سرورای سیمانتک مشکل دارن:sad:
سلام بتمن جان
خیلی ممنون که کمکم کردی
من لینک هایی که گذاشتی و بررسی میکنم
اگر موفق نشدم دوباره مزاحم شما میشوم
بازم ممنون:n06:
سلام مسعود جان :
من انتی ویروس نورتون 2012 رو از فیسبوک گرفتم و نصب کردم.اپدیت آفلاینشو از خود سایت گرفتم و اجرا کردم اما باز هم مثل دفعه اول که پریروز روی ویندوز قبلیم بدون آپدیت آفلاین نصب کرده بودم همون 106 مگابایت آپدیت آنلاین رو انجام داد...:n03:
1-اپدیت آفلاین هیچ تاثیری تو کم شدن آپدیت آنلاین نداره؟
2-به نظرت طبیعیه که یه آنتی ویروس خالی نزدیک 900 مگابایت از حجم هاردو اشغال کنه؟؟؟یا مال من مشکل داره؟؟؟عکسشو میذارم.
3-اگه مثلا از جای دیگه نورتون دانلود بشه بازهم با اینستالر خودش نصب میشه.این اینستال با نرم افزار خود نورتون پوشه مجزایی توی هارد ایجاد میکنه؟؟؟
4-سرعت آپدیت آنلاین خیلی پایینه دیشب حدود 6 ساعت این 106 مگ رو آپدیت میکرد.تو حالت عادی این حجم توی بیست دقیقه با همین هیتلر شکن از اینترنتم دانلود میشه...
ممنون:n01:
محتوای مخفی: حجم پوشه های انتی ویروس نورتون
بدون هیتلر شکن اگه آپدیت بشه امکان غیرفعال شدن انتی ویروس یا اکانت هست یا مشکلی نداره؟؟؟؟نسخه 6 ماهه از فیسبوک گرفتم؟؟
دیشب 106 مگ توی 6 ساعت آپدیت آنلاین کرده حالا هم 170 مگ اپدیت میخواد....:n14:
محتوای مخفی: عکس تقاضای آپدیت آنلاین
اینم لوگ هیستوری آپدیت آفلاین که نوشته کامل شده...
محتوای مخفی: عکس
نقل قول:سلامنقل قول:
نسخه فیس بوک قدیمیه و باید انجین آنتی ویروس هم آپدیت بشه که حجم بیشتری میطلبه.
در مورد سایز پوشه های آنتی ویروس باید بگم بیشتر از 200 مگابایتش میره برای دیتابیس و بقیه اش هم سایز خالص آنتی ویروس و کامپوننت هاش میشه.
خوب هر محصولی طراحی و متعلقات خاص خودش رو داره.آنتی ویروس هم بعد از سیستم عامل یه برنامه سیستمی مهم و ضروری محسوب میشه.
اگر باز هم آپدیت سنگین دریافت کردید نورتون رو دوباره نصب کنید.از آپدیت آفلاین هم استفاده نکنید.
آپدیت آفلاین حجم آپدیت های آنلاین رو کم نمیکنه.تازه شاید بیشتر هم بشه.
آپدیت آفلاین برای سیستم هایی مناسبه که بنا به دلایلی به اینترنت دسترسی ندارن.
در مورد سرعت دریافت آپدیت هم باید بگم منم امروز این مشکل رو داشتم.باید صبر کنیم...
از دو حالت خارج نیست: یا مشکل برطرف میشه یا کلا تحریم میشیم و خلاص!
دوستان به غیر از مشکل سرعت آپدیت نمیدونم چرا فونت های نورتون کج شده !:n13: فونت های برنامه کجکی نشون میده چرا اینطور شده ؟
ممنون مسعود جان.لطف کردی :نقل قول:
1-نسخه فیسبوک ورژن 19.1.1.3 هست.انتی ویروسه.بخاطر همینه قدیمی بودنه که آپدیت بالا میخواد؟؟؟
2-در ضمن با هیتلر ش.ک.ن دانلود و نصب کردم و اکانت گرفتم...الان بدون اون میتونم آپدیت کنم یا حتما باید با همون آی پی و با هیتلر آپدیتش کنم؟؟؟
اگه میشه زودتر بگین تا توی ساعت رایگان آپدیتش کنم...:n16:
3-راستی روزی حدودا چقدر آپدیت داره و اینکه اگه هفتگی یا ماهانه مثلا آپدیت بشه توی حجم اپدیتها تاثیری داره؟چون بعضی از محصولات شرکتهای دیگه که آپدیتشون سنگینه به نسبت هفتگی و ماهانه از روزانه حجم متوسط آپدیتشون کمتر میشه...
4-از محیط خود برنامه یا از نسخه دانلودی میتونم به ورژن 2013 ارتقاش بدم یا چون فیسبوک همین ورژن رو گذاشته نمیتونم؟از داخل برنامه حجم ارتقاش کمتره یا فرقی نداره؟؟؟چون تازه ویندوز عوض کردم میترسم خودم تست کنم...
در ضمن من از حجمش گله نداشتم و منظورم این بود که مال من مشکلی نداره؟؟؟
ممنون
این جریان Symantec Endpoint Protection 12.1.2015.2015 Final
چی هست؟
سلام
مشکل آپدیت نورتون من خود به خود حل شد
نمی دونم مشکل از کجا بود
باتشکر
سلامنقل قول:
نقل قول:
دیشب 106 مگ توی 6 ساعت آپدیت آنلاین کرده حالا هم 170 مگ اپدیت میخواد....:n14:
نقل قول:
3-راستی روزی حدودا چقدر آپدیت داره و اینکه اگه هفتگی یا ماهانه مثلا آپدیت بشه توی حجم اپدیتها تاثیری داره؟چون بعضی از محصولات شرکتهای دیگه که آپدیتشون سنگینه به نسبت هفتگی و ماهانه از روزانه حجم متوسط آپدیتشون کمتر میشه...
4-از محیط خود برنامه یا از نسخه دانلودی میتونم به ورژن 2013 ارتقاش بدم یا چون فیسبوک همین ورژن رو گذاشته نمیتونم؟از داخل برنامه حجم ارتقاش کمتره یا فرقی نداره؟؟؟چون تازه ویندوز عوض کردم میترسم خودم تست کنم...
بله کاملا مشهوده !نقل قول:
اون نسخه 19.1.1.3 قدیمیه و بعضی ها باهاش مشل CPU Usage داشتن.نقل قول:
1-نسخه فیسبوک ورژن 19.1.1.3 هست.انتی ویروسه.بخاطر همینه قدیمی بودنه که آپدیت بالا میخواد؟؟؟
بهتره نسخه اصلی رو از لینک منبع دانلود کنید.
نورتون لینک فیس بوک نمیخواد.چیزی که فراوانه کرک و سریاله!
خدا رو شکر در مورد نورتون هیچ نیازی به برنامه های بی تربیتی ندارید! و به راحتی آپدیت میشهنقل قول:
-در ضمن با هیتلر ش.ک.ن دانلود و نصب کردم و اکانت گرفتم...الان بدون اون میتونم آپدیت کنم یا حتما باید با همون آی پی و با هیتلر آپدیتش کنم؟؟؟
راستش نمیشه یک عدد دقیق براش تعیین کرد.نقل قول:
راستی روزی حدودا چقدر آپدیت داره و اینکه اگه هفتگی یا ماهانه مثلا آپدیت بشه توی حجم اپدیتها تاثیری داره؟چون بعضی از محصولات شرکتهای دیگه که آپدیتشون سنگینه به نسبت هفتگی و ماهانه از روزانه حجم متوسط آپدیتشون کمتر میشه...
شما روزی 3 مگ رو براش بذارید کنار!
ممکنه هفته ای 6 مگ آپدیت بگیرید.
یه وقتی شاید آپدیت 20 مگی داشته باشه!(Product + Engine Update)
IPS Definition ها هم حجم قابل توجهی دارن اما ممکنه تا 10 روز هم از این آپدیتها دریافت نکنید!
سعی کنید قبل از 20 روز آپدیتش کنید وگرنه ممکنه دوباره از ابتدا و بالای 100 مگ آپدیت بگیره!
از محیطش هم میشه نسخه جدید رو دانلود و نصب کرد.اما خودم تابحال امتحانش نکردم.بنابراین نمیدونم بدون برنامه های بی تربیتی هم دانلود میشه یا خیر.نقل قول:
تو تنظیمات آپدیت یه گزینه داره به اسم Automatic Download of New Version
همونطور که گفتم بهترین راه دانلود از سایت اصلیه.
موفق باشید.
بله برای منم درست شد.امداد غیبی بود!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام دوستان
یه سوال داشتم راجع به quarantine
میخواستم بدونم وقتی برنامه یه فایل رو پیدا میکنه و quarantine میکنه،اونرو از روی هارد حذفش میکنه یا نه؟!
درصورتی که به هر دلیلی Security Suite پاک بشه از روی سیستم فایلهایی که quarantine شدن (اگر حذف نشده باشن از روی هارد) پاک میشن یا برمیگردن دوباره؟!
خیر از روی هارد پاک نمیشه فقط به یه جای مطمئن برده میشه که نتونه خراب کاری کنه دقیقا مثل قرنطینه کردن ادم مریض که اونو از بقیه جدا میکنن ولی نمیکشنش که:n02:نقل قول:
اگه به هر دلیلی سوییت خودتونو پاک کنید همه فایل های قرنطینه پاک میشن و دیگه برنمیگردن.
سلام و تشکر بسیار از جوابهای کاملت مسعود جان:n16:نقل قول:
بله کاملا مشهوده !
منظورم حجم آپدیت نبود حجم خود نورتون بود که این طبیعیه که جوابمو گرفتم...
دیشب حدود 68 مگ آپدیت کرد البته اینبار با آی پی خودم آپدیت کردم و ورژن نورتون هم 19.9.0.9 شد...الان هم بعد از 24 ساعت 1 مگ هم آپدیت نداشت...
محتوای مخفی: picture
در ضمن من از محصولات زیادی استفاده کردم که همه یا اکثرشون ادعای انتی اسپایور بودن رو هم داشتن اما هیچکدوم غیر از نورتون کوکیهاو اسپایورهایی که نورتون توی ویندوز قبلی و جدیدم کشف کردن حتی یکیشونو تشخیص ندادن...بجز سوپرآنتی اسپایور که مخصوص اسپایور هست...از بابت اعتمادسازی فایلها و فولدرها هم نورتون هیچ مشکلی نداره و عالی عالی بوده...فقط همونمشکل سی پی یو یوزیج که میگین دارم البته توی بوت و ریبوت و اکسترکت و کمپرس فایلها و در موارد دیگه نورتون هیچ تاثیری روی پرفورمنس سیستم من نذاشته برخلاف تصور خیلیها....
سلام : طبق عکس از لیست استارتآپ برنامه سی کلینر و چک کردن از لیست خود ویندوز انتی ویروس نورتون من توی لیست استاراپ نیست.همه انتی ویروسهایی که تا حالا داشتم توی این لیست بودن.این در حالیه که من استارتاپ خود نورتون که بصورت پیشفرض خاموش بود رو فعال کردم و سرعت بوت من خیلی کم شده.کسی میدونه مشکل از کجاست؟؟؟؟:n13:
محتوای مخفی: عکس
سلام
من nortonام رو تازه فعال سازی کردم مدتش تموم شده بود فعال شد آپدیت هم میشه فقط هر بار که بازش میکنم یه همچین اروری میده:
همیشه وقتی فعال سازیش میکردم صفحه اکانت باز میشد که ایمیلو وارد میکردم درست میشد الان نمیدونم مشکل از کجاست که ارور میده اگه میشه راهنماییم کنید.
شاید هم هکر مکری خداشناس بوده دیده شما مشکل دارید گفته اینقدر که دزدی کردیم یکم هم بیایم ثواب کینم:n02:نقل قول:
دوستان نظرشون در مورد آنتی ویروس symantec endpoint 12 چیه؟
خوب هست نصبش کنم؟
خوبه ولی تا وقتی نورتون اینترنت سکوریتی یا نورتون 360 هست چرا به سراغ symantec endpoint بریم ؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توضیحاتی در موردش هست
سلام بزرگواران .
من الان میخوام N360 روی لپتاپم نصب کنم اینی که دارم ورژن ۲۰۱۲ هستش همینو نصب کنم یاا ورژن ۲۰۱۳ رو دانلود کنم ؟ چه فرقی میکنه ؟
تنک یو :)
سلامنقل قول:
دوستان من واسه nis 2013 فایل اپدین افلاین رو از صفحه ای که دوستمون معرفی نمود دانلود کردم(اولین فایل رو گرفتم) ولی متاسفانه تو سیستمم که اجراش میکنم ،اپدیت نمیکند.
مشکل از کجاست؟
نحوه اجرای خاصی ندارد؟
ممنون
سلام!
راست میگن سیمانتک ایران را تحریم کرده است یا نه؟؟!!!!!
درود:نقل قول:
نه دوست عزيز فعلا كه محصولات اين شركت دارن راحت اپديت مي شن ومشكلي ندارن وخودم فعلا دارم استفاده مي كنم
آپدیت نورتون فایل اجراییه و خودش اجرا و آپدیت میشه فقط باید دوبار کلیک کنید روش.تاریخ سیستمتون درست هست؟نسخه درست بسته به پلتفرم 32 یا 64 بیتی و مال همون نسخه ای که دارید رو دانلود کردین؟//؟؟؟نقل قول:
البته من خودم که آپدیت آفلاین گرفتم آپدیت آنلاینم شاید بیشتر شد که کمتر نشد.پیشنهاد میکنم اگه اینترنت دم دست سیستمه حتما حتما آنلاین آپدیت کنین....مطمئن باشین حجمش از آپدیت آفلاین کمتره مگه اینکه برای روز مبادا بخواین....
محصولات رو مستقیم نمیفروشه و نمایندگی و ... در ایران نداره ، در واقع همکاری مالی نداره !!نقل قول:
کسی سوال منو نمیدونه ؟
اکثرا استفاده از آخرین نسخه ها عاقلانه تر هست ، عموما در روند توسعه یک نرم افزار تعداد زیادی باگ و مشکلات برنامه نویسی رفع میشه ، خواه امکاناتی اضافه شده باشه یا خیر تفاوت آنچنانی نداره و اینکه UI نسخه 2013 به نظرم خیلی بهتر و Friendly تر شده + از نظر Performance هم عملکرد بهتری رو سیستم من نشون میده جزئیات بیشتر :نقل قول:
کد:http://www.softpedia.com/progChangelog/Norton-Internet-Security-Changelog-8667.html
حتما باید به اینترنت وصل باشید.مراحل رو دنبال کنید و فرمها رو پر کنید تا دیگه نمایش داده نشه.نقل قول:
سلام.نقل قول:
نورتون هیچ گزینه ای برای حذف از Start up نداره.
استارت برنامه به صورت Service Application هست که اونم غیر فعال نمیشه و اگر Process آنتی ویروس بسته بشه حداکثر بعد از دو دقیقه Re-Load میشه.
Enable Boot time Protection رو روی Normal یا Off قرار بدید.تنظیماتی که تو صفحه اول برای نسخه 2013 گذاشتم بهتون کمک میکنه تا نورتون سبک ، سریع و در عین حال قوی تر کار کنه.