نقل قول:
androidha.com
Printable View
نقل قول:
androidha.com
دوستان
یه سوال داشتم...
چرا وقتی که شرکت اریکسون قدیم قدیما به تنهایی گوشی میزد و بعدش با سونی یکی شد؟؟اصلا چه دلیلی داشت یکی شدن این 2 شرکت؟چرا سونی به تنهای گوشی نزد؟
و الان چرا جدا شدن از هم؟و سونی به تنهایی گوشی میزنه؟
الان اریکسون بی خیال نشسته؟یا مثل سابق به تنهایی گوشی تولید میکنه؟
اصلا دلیل تلفیق این 2 شرکت و بعدش تفکیکش از هم چی بود؟
با شناختی که از این 2 شرکت دارم هر 2 به تنهایی قدرت کافی برای تولید گوشی رو داشتن...
حتی به تنهایی بازارش رو هم داشتن!!!
اون موقع شریک بودن
سونی قسمت موبایل اریکسون رو کامل خرید
اریکسون توانایی تولید موبایل نداشته و نداره،فقط چند مدل درپیت اونم با کمک شرکت های سخت افزاری مثل سونی تونسته بساهز، فقط چیپ های مخابراتی رو تولید میکرد که سونی اونو خرید تا با برند خودش بسازه
الان هم اریکسون خودش به تنهایی داره دکل و ازین چیزا میسازه
ده سال پیش این دو شرکت به دلیل اسم سونی و تجربه مخابراتی که اریکسون داشت به هم پیوستند اما بعد از 10 سال سونی تصمیم گرفت 50% سهام را بخره و خودش پا به عرضه تلفن هوشمند بگذاره دلیلشم عقب ماندگی بود که سونی اریکسون هرنقل قول:
روز دچارش میشد اریکسون به تنهایی توانایی تولید تلفن هوشمند را نداشت چون این شرکت بیشتر در زمینه مخابراتی کار میکنه
آقا کسی Snapdragon Batterygurro رو نصب کرده ؟
به نظرم تاثیر داره،خیلی از اپ ها رو نمیزاره رفرش بشن
سوال جالبی بودنقل قول:
یادمه در زمان شروع شراکت این دوتا شعار اولیه این بود : تخصص اریکسون + تجربه سونی = سونی اریکسون
بر اساس توافق اولیه و هدایت بازار سونی مذاکرات رو شروع کرد برای پیشبردن تولید تلفن و تقسیم سود که اتفاقا اون اوایل تنها رقیب جدی نوکیا همین سونی اریکسون بود
ولی خب بعد از سال 2007 ورق برگشت ! سونی اریکسون توانایی و فرصت رقابت رو مثل اپل یا بقیه نداشت ، دلیلش هم معلوم بود سیاست و سرمایه گذاری های اولیه برای تولید گوشی های لمسی امروزی پیاده نشده بود
الان هم که میبینین جدا شدن در واقع جدا نشدن :دی ، سونی با پرداخت بیش از 1 میلیارد دلار پتنت های اریکسون و سهامش رو خرید ولی هنوز از خیلی امتیازها و اختراع های مخابراتی اریکسون داره استفاده میکنه
به هر حال هر سیاستی تاریخ مصرفی داره و دائمی نیست ، بهترین تصمیم ممکن هم گرفته شد وگرنه تا چند سال بعد در صورت ادامه شراکت هر دوتا شرکت تو بخش موبایل اعلام ورشکستگی میکردن
این برنامه الگوی استفاده شما از اسمارت فون رو کپی برداری میکنه و بر اساس کاربرد شما منابع رو در اختیار میزارهنقل قول:
کلا این برنامه تنظیمات خاصی برای کاربر نداره و الگوریتم رفتاری متفاوتی با بقیه برنامه های مدیریت باتری داره
طبق گفته خود توسعه دهنده 2-4 روز زمان لازم داره تا خودش رو با طرز استفاده کاربر وفق بده
یکی از کارهایی که میکنه اینه که برنامه هایی که به ندرت مورد استفاده قرار میگیرن رو از خط پردازش بیرون میاره تا پردازنده و حافظه درگیرش نشن
یا به طور خودکار فاصله زمانی میان استفاده و لمس صفحه رو تشخیص میده و در بین تماس ها با صفحه سنسورهای تشخیصی رو از کار میندازه و خیلی موارد دیگه
حیف که فقط برای snapdragon ها هست !!
در تکمیل حرف این کچل:دینقل قول:
تنظیمات هم داره؛مثلا سرویس های گوگلم رو کاملا دی اکتیو کردم ، هنوز مال من تو مود لرنینگ هست و سعی داره یاد بگیره:دی بچم کند ذهنه
البته هنوز بتا هست و کامل نیست، فکر کنم یک جا خونده بودم یک اسکریپت هم داره ، که به قابلیت سریع شارژ شدن اسنپدراگون ها کمک میکنه.
البته اون تو نسخه نهاییه، همین الانش فوقش 1ساعته از 15%به 100 میرسه(بدون استفاده از وایفای و صفحه نمایش و اینا) اون موقع نمیدونم چی میشه!
من این برنامه رو نتونستم دانلود کنم ، میگه برای بازار امریکا و کاناداست و هنوز برای منطقه شما آماده نیست :n03:
بیخود کرده :دی اسنپدراگون ایرانی ها رو دست کم گرفته ها!
اینم از BatteryGuru
http://uploadkon.ir/?file=com.xiam.snapdragon.app-1.rar
آقا دوربین یا گوشی پیدا کردی ؟ ما همچنان منتظریم یه عکس از مقایسه صفحشون بزاری
محمد جان زیاد رو این موضوع سخت نگیر
الان که چند روز گذشته میتونم به راحتی بگم ، صفحه HD صفحه HD ایـــــِه ، فرق زیادی با هم ندارند. خیلی سریع هم به این عادت کردم و مشکلی باهاش ندارم
روشنایی خوبی هم داره و کلا فقط تو زاویه دید اذیت میکنه،مثلا رو تخت اس ام اس میاد تو نکسس از بغل میخوندم اینو نمیشه از بغل خوند:دی
دوستان کسی تونسته SandStorm رو روی این اجرا کنه ؟
من نصب کردم دیتا رو ریختم مرحله اول میپره بیرون
دمت گرم خیالم راحت شد
راستی به نظر تو هم از لحاظ قشنگی از نکسوس خوشگل تره ؟
نه ! نکسس از نظر زیبایی از این قشنگ تره
در ضمن براش قاب محافظ نخر، من یدونه گریفین روش دارم کلا نمیشه دکمه پاور رو زد
از نظر طراحی جای دکمه یا شارژر افتضاحه :دی
باتریش خوبه ولی! نکسس آخر روز تموم میکرد ولی این همونطور که تو عکس معلومه!
این باتری گرو توی Learning Mode چقدر مصرف داره :|
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اصلا نفهمیدم چی گفتی !نقل قول:
باتریش خوبه ولی! نکسس آخر روز تموم میکرد ولی این همونطور که تو عکس معلومه!
این باتری گرو توی Learning Mode چقدر مصرف داره :|
از نظر من که جای دکمه ها بد نیست
البته اگه دکمه های پاور و ولوم را بالاتر میبرد و درگاه سیم کارت و رم مینداخت سمت چپ و درگاه یو اس بی بالا یا پایین قرار میداد خیلی بهتر میشد
گرجه الان من هیچ مشکلی باهاشون ندارم
راستی کاوری که انداختین چه مدلیه من میخوام یکی بخرم
مصرف باتری خیلی خوبه بعد از نصب این برنامه اینطوری شد یا شما کلا کم مصرفی؟نقل قول:
من خیلی با گوشی ور میرم بازی هم بگی نگی زیاد انجام میدم یه روزه دخلشو میارم
:دینقل قول:
باتری این از نکسس بهتره ، نکسس مثلا ساعت 7-8شب با کاربری من از صبح تموم میکرد ولی الان بعد 16ساعت کاربری(کلا وایفای روشن و مسیج و یکم کوچولو بازی) حدود 60درصد داره.قسمت دوم هم درباره نرم افزاریه که نصب کردم
واقعا بده!من بیشتر سامسونگ داشتم و بهترین جای ممکن دکمه پاور هست، نکسس هم که بدون زدن دکمه پاور روشن میکردمنقل قول:
مشکلی نیست ولی فکر کنم 6ماه دیگه آرتروز دست بگیرم :|
کاوره هم یک چیز تو این مایه هاس
و اصلا دوستش ندارم،گوشی سنگین میشه و دکمه هوم از قبل هم غیر قابل دسترس تر! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا که برنامه به خاطر Learning mode داره همه چیز رو چک میکنه و بیشتر مصرف مال اونهنقل قول:
ولی کارم روزی حدود 300-400تا اس ام اس، 1-2 ساعت موزیک، 30-40دقیقه بازی و همینطوری الکی چک کردن گوشی به تعداد زیاده :دی
چه رامی در حال حاضر رو گوشیته؟
نمیدونم انگار با مصرفی که دارین خیلی خوب میره من از یه صبح تا شب شارژم تموم میشه
ال دیجیتال یه کاور ژله ای شفاف برا این گوشی اورده فکر کنم استفاده از این بهتر از قاب باشه
نقل قول:
من نصبش کردم ُ هی میگه location service رو فعال کن !٬
گیری داده به ما !
کلا این سونینقل قول:
همون اندروید لختی که گوگل میده بیرون رو بر میداره روش یه لانچر میزاره و میده بیرون :n02:
اندروید ۴.۱.۲ مشکل مصرف توی google services داره ُ کلا غیر فعالش کن تا مصرف باتریت بهتر بشه
من باتری حدود ۴۰ ساعت راحت جواب میده
بازی هم میکنم
فعال کن خوبنقل قول:
چشه مگه ؟:دی
از کدوم قسمت باید مطئن بشم که کاملا غیر فعالش کردم این google servicesنقل قول:
راستی جریان این چیه ؟!
استفاده از سیم کارت های 3g رایتل حرام اعلام شد ...
استفاده از مکالمه تصویری حرام اعلام شده
جالب اینه رایتل . آی آر اررور فوربیدن میده :دی احتمالا میخوان بگن مرغابی خورده به دکلامون
توی settingنقل قول:
location services
اگر هم از maps استفاده ای نمیکنی پاکش کن یا disable کن
توی قسمت apps هم اون اپلیکیشن های مربوط به sync تقویم و کنتکت و .. غیر فعال کن چون الکیه
خب فعال باشه که باتری رو غورت،قورت (املام ضعیفه :دی) میده !نقل قول:
ینو برای این میخواد که وقتی از خونه خارج میشی بزنه وایفای رو خاموش کنه،اگه یادت رفته باشه :دینقل قول:
تا چند روز میخواد روحالت learning mode باشه. !؟
راستی دوستان بازیهای اچ دی که تست کردین جواب داده اینجا منبعشو بذارین تا استفاده کنیم:n16:
یه سوال صفحه نمایش tft , و LED-backlit LCD سونی با هم فرق می کنن؟
یه مقایسه بین اکسپریا پی (LED-backlit LCD) و tft اکسپریا tگرفتم ولی انگار p یه کم بهتر بود با اینکه تراکم پیکسلش 275 هست در مقابل 323
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در p رنگا گرمتره و t طبیعی تر
اینم دلیلش همون نوع صفحه نمایشاس که در tft رنگا روشنتره
2-4روز ،مال من 4روز بودنقل قول:
والا من خیلی دانلود کردم،حدود 14گیگ ولی هنوز تست نکردم .
من این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جدیدا دانلود کردم نزدیک 3 گیگ حجمش بود ولی هنگام چک لایسنس میپره بیرون
فریم ور جدید برای Xperia T داره میاد !
از سونی بعیده این سرعت :D
یه سری XPeria T هم دست دولوپر های XDA قرار گرفته تا این گوشی بهتر پشتیبانی بشه ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واقعا دولوپر خفنیه ! برای galaxy note همه کار میکرد :دی
اره خوده سونی گفته بوده یه سری گوشی هاش قرار میده دست توسعه دهنده ها اینجوری به نفعش میشه
راستی این برنامه باتری کوالکام خیلی خوب جواب میده من همیشه شب تا صبح چند درصد باتریم کم میشه ولی با این برنامه کلا عدد ثابت مثلا شب 56 درصد صبح هم همون مقداره
ولی بقیه برنامه های مدیریت باتری اینجوری نبود کم کم یه درصد یا بیشتر کم میشد همین :دی
نقل قول:
بقیه برنامه هاکار خاصی نمیکنند
نهایتش تنظیم وای فای و صفحه نمایش و 3g و ...
کلا در حد مدیریت CPU نیستن
این جریان باگ باتری که گفتین یهو کم میشه چیه ؟ واسه همه دوستان هست ؟
مال من بود که درست شد، الان مشکلی نداره ،فکر کنم از همون سیانوژنه بودنقل قول:
راضیم از باتریش.کلا لنگ نمیزاره