ای بابا،باز داره میره بالا
ای بابا،باز داره میره بالا
یعنی قیمت تبدیل شده ی درهم به ریال؟نقل قول:
یه سوال اگه نسخه ی سفارشی خاورمیانش بیاد، مگه باز ما نباید با ارز بخریمش؟؟ چرا پس میگن ارزون میشه اونوقت؟؟ تازه اونطوری که گوشی گارانتی دار هست و پول گارانتی هم میاد روی قیمت گوشی! ای خدا! انصافه اخه؟!
پایین نمیاد،مثلا ببین
نمایندگی میاره با قیمت ۲.۳۰۰ یا ۲.۵۰۰
تازه همین هم قیمتش میره بالا بدون گارانتی
فقط باید امیدمون به ارز باشه تا بیاد پایین،که اونم محاله.
وقتی اومده بود تا ۲ ملیون هم خریدو فروش میشد،الان ارزنترین جا،۲۱۵۰ میده
بزرگ بودن سایز این گوشی ادمو اذیت نمیکنه؟؟
مشکل بسیار بزرگ این گوشی همینه عزیز! 5.3 اش تو جیب جا نمی شد! 5.5 بشه؟!
من با نوت خیلی مشکل داشتم ولی این یکی نسبت صفحش بهتره یه مقدار. واسه کار کردن راحت تره. ولی در هر حال گوشی ای نیست که مثل گوشی های ۴ اینچ آدم راحت باشه هر کاری میخواد بکنه.نقل قول:
بله . با درهم 880 تومان حساب شده . ارز همچنان سیر صعودی داره و با اعمال تحریم های جدید سرعت بیشتری خواهد گرفت .نقل قول:
راجع به گوشی کسایی که تا به حال با نوت کار نکردن یا اصلا توی دستشون نگرفتن ، به هیچ عنوان این گوشی رو غیر حضوری نخرن . حداقل یه نوت دسته دو واسه یک ماه بخرن و بعدش تصمیم گیری کنند.
راجع به سایز هم بستگی به خود آدم داره ! من بعد از اینکه نوت 1 رو فروختم و S III خریدم ، حالم گرفته شد ! چون S III کوچیک بود برام !! یعنی یه مدت که با صفحه 5.3 اینچی کار کردم بعد کار کردن با 4.8 سخت شده بود برام !!! همینطور S III خیلی هم سبک بود !!:31: مثل اینکه یه مدت پشت لندکروز بشینی بعدش بری 206 بخری !!
مطمئنا تا آخر عمرم هم توی همین سایز ها گوشی میخرم چون برای من فوق العادست. اما خیلی از آدم ها 4 هم براشون بزرگه ! وای به حال 5.5 !! بنابراین بهترین کار اینکه گوشی رو از نزدیک ببینید ، توی دست بگیرید ، داخل جیب بگذارید و چندبار بشین پاشو کنید !!:31: اون موقع اگر راحت بودید و احساس خوبی از داشتن یه همچین دیوایسی داشتید اقدام به خرید کنید !!
اگه هندز فری نداشته باشی بهتره مخاطب خاص هم که زنگ میزنه اگه بیرون بودی قطع کنینقل قول:
چون به شخصه ریسه رفتن ملت در اثر دیدن موقع حرف زدن با این گوشی رو هم دیدم ):
مردم مان دیگه...
من نوت 1 رو به همه میگفتم تبلت ه... (:
با این که منتظر نوت 2 هستم که بگیرم ولی عمرا بالای 1.700 پوش پول بدم
چون واقعا نمی ارزه
شاید قیمتش بالا و بالا هم بره
ولی نمی ارزه با این قیمت ها
اونم وقتی سیستم عامل اندرویده که هنوز برای همچین سخت افزار خوفناکی خیلی سبکه
و به این همه قدرت خیلی اوقات نیاز نمیشه
ولی خب من توی بیمارستان هستم و نیازم به همچین گوشی ایه
نوت 1 م هم که خدا بیامرزتش (:
ما گفتیم بخرید ، بعضی ها گفتن نخرید میشه 1600 :sq_24:
من خودم گوشی رو خریدم چون حال و حوصله صبر کردم ندارم ولی به نظر منم این وضع اینطوری نمی مونه و بعد از انتخابات امریکا امیدوارم تلاشهای ایران برای مذاکره به نتیجه برسه و قیمت ارز به شدت افت کنه. اگر کسی عجله نداره دو سه ماه دیگه هم صبر کنه ضرری نداره.نقل قول:
کلا خرید این گوشی با این قیمت معقول نیست
2200 بدی گوشی که چی؟ مثلا خود شما با این گوشی 2200 تومنی چی کار می کنی که با اس2 یا نوت نمی تونی بکنی؟
حالا من که 2 تومن خریدم نه 2200 . ولی حرف شما رو قبول دارم . نوت 1 کاملا پاسخگوی نیازهای من هست . حتی بیشتر از نیاز های من !! ولی خوب .... نمی دونم چی بگم ولی فکر میکنم همه و همه دوست دارن به روز باشن و از بهترین ها استفاده کنن. اگر اینطوری حساب کنیم 4S کاملا پاسخگوی اپل دوستان هست ! ولی چرا برای آیفون 5 صف های طولانی تشکیل میشه !!؟؟ به نظر من ارتقاء گجت ها 65 درصد به خاطر اون حسی که گفتم صورت میگیره !:31: 33 درصد برای تنوع ! و 2 درصد برای نیاز !!
والا بحث سیاسی نشه ولی اصلاً به انتخابات ایران و آمریکا و انرژی هسته ای و مذاکرات و.... هیچ هیچ بازم هیچ ربطی نداره. متأسفم که اینرو میگم ولی دلار بموقعش بازم بالا و بالاتر خواهد رفت.نقل قول:
چرا؟ چون غرب از راه آزمون و خطا به نقطه ی درد اقتصاد ایران داره نزدیک میشه. همه که مرحوم تختی نیستند که موقع کشتی گرفتن، محل درد حریف رو فشار ندن! بگذریم.
البته قیمت نوت2 طبعاً پایینتر میاد چون با این قیمت فعلی خود سامسونگ بابت تهیه ی رام فارسی آخرش متضرر میشه!
صرفا واسه پرتو نور بودنقل قول:
چشم بازم عکس میزارم :sq_2:
آخه سامسونگ عزیز - اپل گرامی
ملت طهط فشارن!
چطور انتظار دارید 2.100 بدن نوت2 یا 3.800 بدن آیفون5
...
حالا ما فعلا صبر میکنیم بقول شاعر الله مع الصابرین (:
من یک مشکل بزرگ دارم .
ایمیل ها اتوماتیک sync نمیشن ، وقتی میرم تو بخش ایمیل نوشته sync disabled ولی هرچی میگردم چیزی نیست که آن بشه :(
یافتم :دی ( نمی دونم هر موقع اینجا مطلبی رو میزارم خودم 1-2 دقیقه بعد راه حل رو پیدا می کنم ! )نقل قول:
باید برید تو بخش Data usage بعد تو بخش wifi کلید option ( همون کلید لمسی ) رو بزنید بعد Auto sync رو فعال کنید :دی
نمی دونم این آندروید رو چرا اینطوری کردن دور دنیا باید بگردی یه کاری کنی ! شاید هم مربوط به رام های سامسونگ هست نمیدونم !
سلام:31:،از تجربت تو این چند روز استفاده بگو،راضی بودی؟مشکلی نداشتی با حملش؟
سلام ،نقل قول:
در کل گوشی خوبی هست . قبلا هم گفتم به عنوان یک گوشی موبایل نمیشه بهش نگاه کرد ، چیزی بین موبایل و تبلت هست .
سرعت خوبی داره ، بدون مشکل کار می کنه ولی من با رابط کاربری سامسونگ زیاد حال نکردم .
تا حالا با این رابط کاربری کار نکرده بودم فقط چند بار با Sense 4 کار کردم .
احتمالا بفروشمش ولی انتخاب بهتری هم ندارم که بخرم ، فعلا موندم چیکار کنم :دی
خریدارا دستا بالا . البته زیر قیمت خرید نمیدم :دی + مموری 32 گیگ کلاس 10 + 2 تا گیفت کارت 10 دلاری آمازون موزیک میدم به خریدار :دی
قیمت گوشی تا 1-2 هفته آینده احتمالا به 2400 میرسه الان هم مشتری نباشه اون موقع میفروشم . ( فردا هم قیمتش میره بالا )
شاید هم نفروختم ! فعلا تصمیم خاصی نگرفتم چون انتخاب بهتری فعلا وجود نداره .
من 4s داشتم،موندم چی بگیرم،از یه طرف خیلی به درد دانشگاه میخوره این ،از این طرف بابا آخه ۲.۲۰۰ بعدی پول این؟نمیدونم موندم،آهان یه موضوع مهم دیگه،یه دستی میتونی باهاش کار کنی؟نقل قول:
اینطوری بگم اگه می خوای تو دانشگاه به عنوان جزوه ازش استفاده کنی یعنی مطالب رو تو این بنویسی زیاد به دردت نمی خوره .نقل قول:
چون ابعاد صفحه طوری نیست که بخوای با قلم توش تایپ کنی . البته این به درد ما ایرانی ها نمی خوره چون تو زیان انگلیسی می تونی به انگلسی مطالب رو بنویسی و خودش برات تایپ کنه که خیلی خوب هست .
منم 4S دارم ، البته 4S کنار این مثل اسباب بازی میمونه :دی من وقتی با این کار می کنم بعد میرم با 4S کار می کنم صفحش خیلی کوچیک به نظر میاد :دی
یه امکانی داره تو تنظیمات که می تونی بعضی قسمت ها رو طوری کنی که بشه 1 دستی باهاشون کار کرد مثل تماس گرفتن ، اس ام اس زدن و ...
این همه لانچر ریخته توی نت . اگر از لانچر سامسونگ خوشتون نمیاد دستتون برای تغییرات خیلی بازه.اگر مشکل واقعا رابط اربری هست !
دقیقا واسه همون،من رشتم مترجم زبانه،یون one hand operation رو دیدم فک کنم کاربردی باشهنقل قول:
رابط کاربری Sense 4 داری براش ؟ :دینقل قول:
این کیبورد های اصلینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم one hand operation که واقعا همون اندازه گشوی های دیگس
قفل pattern هم میشه من استفاده نمیکنم عکس نگرفتم
من همیشه دارم یه دستی کار میکنم...میتونی تنطیم کنی
ببین با نوت 1 مقایسه نکن خیلی خوش دست تره
کلا خیلی با چیزی که تو ذهنته فرق میکنه از نزدیک کار کنی میفهمی چی میگم....کار کردن باهاش سخت نیست
حالا هی ما بگیم ولی تا کار نکنی منظورم رو درک نمیکنی
=CYBER= عزیز صبر کنی ایشالا ردیف میشه..همه چی واسه اندروید وجود داره
صبر داشته باش یکم
ایشالا کامل ترم بشه
نقل قول:
والا من دنبال سنس نرفتم. از سنس بهتر هم هست . برای سنس یه گشتی توی نت میزنم . اگر موردی پیدا کردم لینکش رو اینجا به اشتراک میزارم.
نقل قول:حقیقتش یکی از دلایل دیگه ای که زده شدم از این گوشی اینه که نمیشه برنامه به راحتی براش پیدا کرد و تنوع برنامه نسبت به IOS کمتر هست .نقل قول:
البته قضیه تنوع رو خودم می دونستم ولی نمی دونستم این همه مشکله یدونه برنامه پیدا کردن .
برا 4S یه برنامه می خوای میری مثل آدم از آیتونز دانلود می کنی یا میری تو یکی از سایت های مرجع برنامه کرک شده ( آخرین آپدیت ) رو دانلود می کنی .
برا این یه بار باید فایل APK بگیری بعد بری 2 ساعت بگردی دنبال فایل دیتای بازی ( 2 گیگ دیتا برای Real racing 2 ) دانلود کردم هیچ کدوم کار نکرد . آخریش مال S3 بود که یکی از دوستان اینجا معرفی کرد .
حقیقتش برای منی که 4S داشتم کمی سخت هست .
یا مثلا این گوگل من نمی دونم حالیش نیست یا چی میگم به برنامه نویس اجازه میدی برنامه بنویسه یدونه آیکون با کیفیت بگو براش بسازه بعد Accept کن برنامش رو :دی
یارو برداشته آیکون گذاشته چشم آدم برفک میزنه از بس بی کیفتیه :دی
اینجا حدود 30 تا لانچر برای دانلود هست :
مشابه sense هست اما خودش هنوز برای note II نیامده و در آینده نزدیک حتما میاد.
2 روزه مصرف باتری خیلی رفته بالا فکر کنم ویروسی شدم :دی
برنامه هایی که باز نکردم خود به خود باز میشن هرچند کیل می کنیم ، مثل موزیک هاب و s pen و ...
اگه اینطوریه که برو توی ریکاوری مود و هرچی wipe میبینی اجرا کن.نقل قول:
برادر زیر دیپلم توضیح بده من بلد نیستم این چیزارو :دینقل قول:
چند تا عکس :
بازم این علاالدین گرون کرد
۱۶ گیگ ۲.۳۰۰
ریکاوری مود یعنی گوشی رو off کنید . دکمه ولوم بالا + home + پاور رو نگه دارید تا بره توی ریکاوری مود. اونجا گزینه wipe data/factory reset رو انتخاب کنید و yes رو بزنید. گوشی کاملا ریست میشه وبه حالت کارخونه ای بر میگرده . البته sdcard پاک نمیشه ولی هرچی برنامه تاحالا ریختی باید از نو نصب کنی !!
دیروز گفتم بهتون :sq_8:نقل قول:
باقی سایت ها هم قیمت رو میکشن بالا .
رام جدید یعنی سومین آپدیت عرضه شد !
خب پس مشکل اصلیت با اندرویده.....اخه اینجوری که تو میگفتی همه مشکلات رو انداختی تقصیر گوشیت...هرکی ندونه فکر میکنه مشکل از گوشیه :31:نقل قول:
تو اینکه IOS و اندروید هر دو سیستم عامل خوبی هستن شکی نیست ولی خب طبیعیه وقتی یهو از آیفون که منوهای خیلی کمی داره بیای سمت اندروید که تقریبا هر قسمت رو میتونی کاستومایز کنی برای خودت و کلی آپشن داری یه مقدار گیج کننده میشه اولش
کلا اوایل هر تغییری یه کم پیچیدست
بعد مسئله دوم اینه تو از یه گوشی 3.5 اینچی یهو پیریدی سمت یه گوشی 5.5 اینچی خوب معلومه دست و چشم آدم هنگ میکنه دیگه...هر کسی بود همینطوری میشد....
آخه همه عادت کردن از 3.5 رفتن سمت 4 بعدش 4.2 یا 4.3 و بعدش 4.8 یا 4.7
ولی از 3.5 بری رو 5.5 خب اولش سخته دیگه :sq_6:
یه مقدار به خودت فرصت بده که هم با روال اندروید اشنا بشی ...چون خیلی دستت باز تره و هم با سایز
الان تو همین انگلیس از هفته پیش که من گوشی رو گرفتم 4-5 نفر تو مترو،اتوبوس،کالج اومدن پرسیدن ببینم چجوری میشه توش کتاب خوند یا صفحه اش چجوریه یا قلمش....بعد همون موقع مثلا یه کتاب از Play Books اجرا کردم دادم چند دقیقه خوندن یا با قلمش کار کردن اصلا شوکه شدن همشون گفتن Wow :sq_14: :sq_24:
یعنی همشون خوششون اومد...... گقتن دقیقا سایزی که من لازم دارم.....
یه مقدار صبور باش.....
به روی چشم :دینقل قول:
ولی اینو یادت باشه اینجا ایرانه :دی
گیفت کارت هم نمیشه خرید با این قیمت های فضایی ! برای 10 دلار باید 35 هزار تومان پول بدم :sq_3:
لانچر جدای سنس وجود نداره و رام های پورت شده سنس دار هم فقط واسه نکسس اس چند مورد بود که میشد گفت کار میکنه. واسه بقیه گوشی ها پورت نشد یا اگه هم شد تقریبا هیچ چیزش کار نمیکرد !نقل قول:
2.309 تا 2.449 کم کم دیگه باید اینم بشه جزو ارزوهامون و فقط بریم از پشت ویترین نگاش کنیم و افسوس بخوریم