با سلام و تبریک خدمت دوست عزیز ، لطفا شماره فروشنده رو برای من هم پی ام کن .متشکرم
Printable View
با سلام و تبریک خدمت دوست عزیز ، لطفا شماره فروشنده رو برای من هم پی ام کن .متشکرم
با توجه به توصیه سازنده و اینکه صد ساعت اول هنوز سپری نشده همه تنظیمات روی دیفالت هست.نقل قول:
دوربین هم Sony HDR-XR500E
سلام به همگی دوستان عزیز...
100 درصد تایید میشه !نقل قول:
دیشب شبکه 3 که داشت فوتبال نشون میداد (نمیدونم کدوم تیمه بودن، اهل فوتبال نیستم) بابام فکش افتاد !
1 ماه پیش پدرم رو بردم نمایندگی سامسونگ ! اتفاقا" توی نمایندگی داشت کلیپ های فوتبال رو که ظاهرا" HD یا Full HD بودن رو نشون میداد ! روی سری 5 سامسونگ که توپ یک خط بود ! باز روی سری 6 بهتر بود ! بعد از چند ثانیه چشمامون درد گرفت، به بابا گفتم این همه میگن LCD یعنی این !
دیشب که تصویر خیلی روون و با جزئییات رو توی V20 میدید هی بهم میگفت دستت درد نکنه که این TV رو گرفتی...!
توی تصاویر SD من کاملا" ازش راضی هستم ! هنوز نتونستم HD تست کنم ! ولی وقتی توی SD اینقدر قویه ! توی HD دیگه کولاک میکنه...
اینم به دوستانی که قصد خرید دارن و در مورد این TV شک دارن باید عرض کنم که مطمئن باشن که از خرید این TV پشیمون نمیشن !
اگه 4 میلیون هم پول داشتم بازم همین مدل رو میخریدم !
همگی موفق و شاد و سلامت باشین...:11:
فک نکنم اینجوری باشه که شما میگید یعنی ال سی دی ال ای دی همشون شدند کشک فقط پلاسما است که میماند پس شرکت های معروف سونی سامسونگ شارپ و هزار تای دیگه دارن زور الکی میزنننقل قول:
از لحاظ upscaler چیپست های پردازش گر سامسونگ پیشتاز هستن و عملکرد فوق العاده ای نسبت به دیگر برندها جز پایونیر البته دارن .
upscaler برای تصاویر sd از 100 درصد- 35 تا 40 درصد کیفیت تصویر رو تشکیل میده و همه چیز برای تشکیل یک تصویر با کیقیت نیست و 60 درصد دیگر مابقی اجزای تشکیل دهنده یک تصویر خوب مشکی عمیق -اشباع رنگ-هندل تصویر- دقت و صحت رنگ ها و . . . هستش
v20 پنل فوق العاده ای هستش به نظر من یک جهت چشمگیری نسبت به v10 و پلاسماهای نسل گذشته پانا داشته.
برای دیدن کانال های دیجیتال که دوستان گفته بودن به چه صورت هستش نیازی به کابل کواکسیال یا آنتن مخصوصی و... نیست . فقط کافی پنل شما تیونر دیجیتال رو داشته باشه - فیش آنتن معمولی رو مثل همیشه به پنل متصل کنید و در منو پنل به جستجو search digital chanel بپردازید .
کلا تو آسیا کشور های شرقی از جمله ژاپن سنگا پور کره و در غرب مدل های سفارشی در هند دارای تیونر دیجیتال هست .
* پنل های شرق آسیا v20 دارای یه سری امکانات اضافه از جمله یک Mode برای حذف نیوز ها در سورس های sd به صورت پیشرفته هست.
یه سوال،
اگه بخوای فیلمای HD و یا FullHD رو که دانلود کردی و تو کامپیوتر داری تو این تی وی نگاه کنی چکار باید کرد؟
*باید کارت گرافیکت حالا چه آنبرد چه غیر آنبرد دارای خروجی HDMI باشه ,و ساپورتش 1080p به صورت NATIVE . شما با متصل کردن کابل HDMI از کامپیوتر به پنل می تونی فول اچ دی بگیری .نقل قول:
اگه بخوای فیلمای HD و یا FullHD رو که دانلود کردی و تو کامپیوتر داری تو این تی وی نگاه کنی چکار باید کرد؟
*از VGA نمیشه تو این پنل فول اچ دی به صورت Native گرفت .
*اگه ورژن اروپایی این پنل رو داشته باشی می تونی از طریق Lan و شبکه کردن با پنل هم فول اچ دی بگیری .
*به این اصل توجه داشته باش کارت های گرافیک ارزون قیمتی که دارای HDMI هستن چندان چنگی به دل نمی زنند تو ارائه خروجی تصویر, پیشنهاد من خرید یه wd پلیر یا خرید کارت های جدید عرضه شده گرافیکی در راس اون مدل هایی از ATI .
یا باید نوت بوک داشته باشی که بتونی با خروجی hdmi ان مستقیم ان را به lcdوصل کنی.نقل قول:
یا باید wd tv liveبگیری یا از طریق بیسیم یا از طریق شبکه یا به صورت ریختن روی هارد اکسترنال یا کول دیسک ان را پخش کنی.
چون ورودی پاناسونیک قابلیت پخش فرمت های مختلف با رزولوشن های مختلف را ندارد.
با تشکر.
هادی
مرسی.
حالا اگه یه فیلم HD یا FullHD رو به صورت دیتا رایت کنی روی یه DVD یعد تو بزاری تو ضبط و پخش که پخش کنه کیفیتش چطوری میشه؟
سلام به همگی دوستان...
من در مورد مدل V20 این موضوع رو عرض کردم ! وگرنه بعضی از مدل های قبلی پاناسونیک که در این مورد عملکرد بدی داشتن ! الانم تا خودتون از نزدیک مقایسه نکنید متوجه کیفیت و اختلاف این مدل با بقیه نمیشین...نقل قول:
کلا" پست قبلی من بیشتر در مورد نرم بودن تصویر , Response time پلاسما نسبت به LCD بود که همه این قضیه رو قبول دارن... و همون مدل های چند میلیونی LCD و LED Backlite برند های دیگه هم در این مورد به پای پلاسما نخواهند رسید !
نقل قول:
آقا امیر عزیز ، بابت توضیحاتتون خیلی ممنونم...
کارت گرافیک من خروجی DVI داره ! به نظر شما با تبدیل DVI به HDMI میتونم رزولوشن 1080p رو بدون مشکل داشته باشم ؟
کارت گرافیکم از نظر قدرت و عملکرد خیلی خوبه ! درسته که برای بازی های جدید جوابگو نیست، ولی برای فیلم دیدن با هر بیت ریتی (البته نقش CPU خیلی بیشتره) خیلی خوب عمل میکنه...
اگه نیاز به خرید کارت گرافیک هست، میشه بفرمائین کارم با 4650 یا 4670 از برند SAPPHIRE راه میوفته یا خیر ؟
اگه پلیرتون بتونه اون فرمت رو پخش کنه که کیفیت عالیه ! من خودم میخوام فعلا" با کامپیوتر فیلمهای Full HD رو ببینم ! تا سر فرصت یه پلیر خوب تهیه کنم..نقل قول:
همگی موفق و شاد و سلامت باشین...:11:
علی جون یا فرید جان، اگه تونستید بی زحمت یه دو سه تا عکس موقع فوتبال دیدن یا یه فیلم رزمی در حال مبارزه بگیرید.مرسی.
ماشالا چقد پست زدین - ۲ ساعته دارم میخونم از صفحه اول
یه سوال :
اینجوری که من فهمیدم که شاید اشتباه فهمیده باشم
چند سری داره
آسیا
خاور میانه
اروپا
بعضیهاش تونر دیجیتال داره بعضیهاش نداره
و اینکه THXبالاخره داره یا نه -
میشه یکی به چه پسوند پیشوندی داره
مثلا VT25a - b -c - d
بیشتر از ی سوال شود
مرسی
سلام راستی :D
تاریخ عضویت و تعداد پست ارو حال کنید :D
به من میگن عضو فعال :D
مد THX نداره به خاطر هزینه های لایسنسش ولی به جای اون مدهای سینما ، سینمای واقعی داره که همون THX هستش . ضمنا شما روی مدهای ÷رفشنال 1و2 میتونید دقیقا تنظیمات THX رو اعمال کنید .
مدلایی که ÷سوند R دارن ----T ندارن .
:10:
با سلام، با توجه به اينكه V20 S در تقسيم بندي پاناسونيك مربوط به سنگاپور هست و دارای منو انگلیسی و تیونر دیجیتال می باشد چه فرق دیگری با V20 R كه مخصوص ايران و داراي منوي فارسيه دارد؟ و نظر به اینکه قیمت هر دو مدل یکی است،خرید کدام مدل نسبت به دیگری برتری دارد؟
سلام دوست عزیز...نقل قول:
نظر شخصی من اینه که منوی فارسی هیچ اهمیتی نداره !
اگه از من میشنوین V20S بگیرین که تیونر دیجیتال هم داره ! و احتمالا" فرمت DivxHD هم میتونه اجرا کنه !
اگه من میدونستم که مدل S هم توی بانه وجود داره حتما" S میخریدم !
موفق باشی دوست عزیز...:11:
-با اجازه امير جان ميگمنقل قول:
کارت گرافیک من خروجی DVI داره ! به نظر شما با تبدیل DVI به HDMI میتونم رزولوشن 1080p رو بدون مشکل داشته باشم ؟
کارت گرافیکم از نظر قدرت و عملکرد خیلی خوبه ! درسته که برای بازی های جدید جوابگو نیست، ولی برای فیلم دیدن با هر بیت ریتی (البته نقش CPU خیلی بیشتره) خیلی خوب عمل میکنه...
اگه نیاز به خرید کارت گرافیک هست، میشه بفرمائین کارم با 4650 یا 4670 از برند SAPPHIRE راه میوفته یا خیر ؟
چون من خودم يك سالي هست با hdmi به سيستم وصل ميكنم وبجاي مونيتور استفاده ميكنم از hdtv عرض ميكنم خدمتت علي جان
-خوب همونطور كه ميدوني dvi خروجي صدا نداره هر چند ديجيتال هست منتها من تست هايي كه تجربي انجام دادم به نظرم خروجي مستقيم hdmi از خروجي مستقيم dvi كمي روشن تر وبدون نويز تر هست
-مدل هاي زيادي رو تست كردم از كارت گرافيك هاي مختلف همونطور كه امير عزيز ميگه ati خيلي خروجي با جزئيات بيشتري ميده تا كارت هاي geforce
كارت هاي خروجي geforce كمي ملايم هست تصوير وشارپي ati رو نداره كه كاملا توي خروجي متوجه خواهين شد
- مهم چيپست مورد استفاده در كارت گرافيك هست مارك اونقدرها مهم نيست البته نظر شخصي وتجربه شخصيم بود علي جان
سلام آقا ابی عزیز...نقل قول:
واقعا" ممنونم که راهنمایی کردین...:10:
پس باید به فکر خرید یه کارت گرافیک باشم... انشاالله ماه آینده میخرم !
آدم وقتی دستش توی جیب خودش میره زورش میاد زیاد خرج کنه :31:
انشاالله همیشه موفق و شاد و سلامت باشین...:11:
دوستان اسم تایپیک هم عوض شد!
کسی دقیق اطلاع داره که توی مهرماه آیا VT20 هم وارد بازار میشه یا نه؟
از تاريخ دقيق اطلاعي ندارم ولي توي مجتمع پايتخت پيش فروش ميكنن ميشه از اونجا سوال كرد البته اگه زمان دقيقو بگننقل قول:
دوستان کسی click این هفته bbc رو دید گفت پانا یه پلاسما 158 اینچ
3d و 4k تو نمایشگاه IFA2010 اورده بود :5: .
یه موقع ما نریم v20 که FHD هست بخریم بعد ساله دیگه پلاسما 4k بیاد !!
3d که خیلی مهم نیست اما 4k رو چیکار کنیم ؟؟؟؟
راستی اساتید سایت چرا یه topic واسه IFA2010 نمیزنید البته مرتبط با TV ؟
به نام اللهنقل قول:
سلام، همونطور که میدونید طبق قراردادی که سال 2009 بین پاناسونیک و پایونیر امضا شد، پاناسونیک تکنولوژی ساخت پلاسماها و کلیه پتنتهای مربوطه رو از آن خودش کرد و قرار بود در محصولات سال 2010 از اون استفاده بکنه که من فکر میکنم کیفیت بالای سریهای V20 و VT20 و همین جهشی که شما اشاره کردین کاملا به این موضوع مرتبط باشه.
در واقع کسی که از این دو سری تلویزیون خرید میکنه از تکنولوژی پایونییر در عرصه ساخت پلاسما بی بهره نیست ...
کد:http://www.flatpanelshd.com/news.php?subaction=showfull&id=1257521076
ضمنا خوشحالم که به جمع شما عزیزان پیوستم.کد:http://hdtvorg.co.uk/news/articles/2010012101.htm
این 4k چی هست؟ :5:
به نام اللهنقل قول:
پنل 4K2K دارای رزولوشن 4,096x2,160 هستش به عبارتی 8.84 میلیون پیکسل.
قیمت هم آنقدر بالا هست که جای نگرانی برای خرید تلویزیونهای فعلی وجود نداره.
با سلام :دوستان بالاخره دل به دریا زدم و v20r رو گرفتم منو مخفی برای تعیین ساعت کارکرد :در حالت روشن دکمه v- در کنار پنل را فشار دهید و همزمان دکمه recal روی کنترل را سه بار فشار دهید حالا باید صفحه منو را ببینید حالا کلید 2 را بزنید وبعد ok کنید حالا بوسیله کروزر پایین امده وروی ptct بروید حالا بطرف راست جدول که خالی هست بروید ودکمه mute را 3 ثانیه فشار دهید . عدد روبروی time کارکرد پنل شماست. اگر تکرایه ببخشید
باسلام فقط شركت پانا 4k نزده .فيليپس هم امسال چنين تلويزيوني توي ifa2010 زده ولي گفته بعلت غير اقتصادي بودن توليد انبوه نميشه.بعدم شما حساب بفرماييد بايد همه چيز مربوط به اين تكنولوژي بياد ازدستگاه فيلمبرداري گرفته تا پخش و غيره . موفق باشيد:11:نقل قول:
ميتونيد تو سايت zoomit.ir بررسي كامل پاناسونيك رو به زبان فاسي ببينيد. از flatpanelshd گرفته
بررسي با كيفيت ترين پلاسماي پاناسونيك، مدل V20
مدل V20 بدون 3D پاناسونيك يك مدل بالاتر از سري G20 و يك مدل پايين تر از سري VT20/25 سه بعدي است. اين مدل رنگ مشكي عميقي را به نمايش گذاشته و كيفيت تصوير بسيار عالي به شما ارائه خواهد داد. آيا پرداخت هزينه بيشتر و خريد V20 به جاي G10 به صرفه تر است؟
دوستان اين سايت ، كليك راست رو بسته و نميتونيد كپي كنيد ازش. براي همين مجبورم لينك بزارم.
ادامه مطلب در
کد:www.zoomit.ir
از منوی مخفی چطوری میشه خارج شد. باید پنل رو خاموش کنیم؟نقل قول:
دوست عزیز این سایت توسط دوستانتون تا حالا صد بار معرفی شده، دیگه فکر کنم همه بشناسن سایت رو.نقل قول:
پلاسمای 4k پاناسونیکو 8-9 ماه پیش اولین بار تو نمایشگاه ces 2010 نشون دادن یه تاپیکم واسش تو همین فروم هست قیمتشم 500 هزار دلار ناقابله که میشه 525 میلیون تومن!
[QUOTE=afshin b;5436178]از منوی مخفی چطوری میشه خارج شد. باید پنل رو خاموش کنیم؟ با سلام دوست عزیز فراموش کردم برای خارج شدن بایستی دکمه exit رو چند ثانیه فشار دهید .
سلام به همگی :دوستان این مدل R مثل اینکه قابلیتهای اینترنتی مثل youtube وskype رو هم نداره واقعا باعث تاسفه . وقتی اپشنهای مدل اروپایی (انگلیس)رو نگاه میکنم واینکه یک قیمت و پرداخت میکنیم تعجب میکنم چرا سیاست پاناسونیک اینجوره چرا اینقدر از امکانات پنل رو حذف کردن. اگه ما هم مثل اروپاییها سازمان حمایت از مصرف کننده داشتیم هیچ تولید کننده ای جرات همچین کارهایی رو نداشت
امروز جمهوری بودم! تلویزیون VT20 رو از نزدیک دیدم.50 اینچش بود.:8:
فروشنده گفت از هفته دیگه وارد بازار میشه! از 50 اینچ داره به بالا!
قیمت 50 اینچش 3800 هزار تومان هستش!!!:19:
سلام رفیق.میشه آدرس و شماره مغازه رو واسه ما هم پ خ کنی.نقل قول:
بابا ول کنید پلاسما رو از وقتی nx700سونی رو دیدم همه مدلها و برند ها(البته به جز سام عزیز:40:)از چشمم افتادندنقل قول:
ولی شاید نتونم تهیه اش کنم قیمتش بالاست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز جان لطفا اسپم نزن لطفا تبلیغات الکی نکن هر وقت این پلاسمارو هم از نزدیک دیدی اونوقت بیا نظر بده.نقل قول:
با سلام دوست عزیز اگر ظاهر این مدل توجه شما رو جلب کرده قابل قبوله ولی اگر منظورتان کیفیت تصویر هست که اصلا با v20 قابل مقایسه نیست مشکی این پنل متمایل به سورمه ای و با سطح فوق العاده براقی که داره کوچکترین منبع روشنایی در محیط کیفیت تصویر رو کاهش میده . سیستم بکلایت این تی وی از نوع edgelight هست که حتما از معایب اون با خبرید.البته ر انتخاب تی وی سلیقه شخصی هم موثر است.نقل قول:
نقل قول:
عزيز
بهت پيشنهاد مي كنم مشخصات v20 رو از تو سايت zoomit.ir ببين. كف مي كني... طراحيشم خفنگه بابا
کد:www.zoomit.ir
نقل قول:
سلام
این موارد اختلاف ذکر شده رو داره ؟ : ؟
1.پورت usb برای ضبط برنامه ها
2.تیونر دیجیتال
3. lan
با تشکر
ما هم یک V20 پلاسما 42 اینج گرفتیم به قیمت 1270 بدون اینکه اصلا بانه برم یا چونه بزنم یا چیزی بگم خودش 30 تومن کم کرد ! (وقتی فهمید از تهران سفارش دادم 30 تومن کم کرد ! :18:)
دیروز ظهر سفارش دادم امروز صبح رسید دستم:31:
با کرایه تهران 80 تومن شد 1350 ولی واقعا نسبت کیفیتش به قیمتش میرزه :8:
تو این رنج قیمت واقعا دستگاه خوبیه
با سلام و تبریک دوست عزیز شماره فروشنده رو برای من پی ام کن .متشکرم