اکیدا وصیه میکنم اگه ssd میخواهید مدل ssd دار بخرید نه اینکه بعدا خدتون اضافه کنید چون هم گارانتی میپره و اینکه گیرونتر در میاد.
Printable View
اکیدا وصیه میکنم اگه ssd میخواهید مدل ssd دار بخرید نه اینکه بعدا خدتون اضافه کنید چون هم گارانتی میپره و اینکه گیرونتر در میاد.
آخه مشکل اینجاس که مدل ssd دارش گیر نمیاد...
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
اون زمان که من خریدم خیلی کم بود....نمیدونم چرا مغازه دارا علاقه ای به عرضه ی اون ندارن؟؟؟نقل قول:
راستش الان که بدون ssd هم سخت گیر میاد کلا کشور ما همینه بدبختانه همیشه باید از تکنولوژی عقب باشیم جالب اینجاست که مردم حاضرن به وارد کنندگان بی انصاف باج هم بدن ولی بازم نمیتونن دستگاه مورد علاقشون رو بدست بیارن. تازه همین الان که بحث داغ ما در مورد y580 هست تو کشورای دیگه دارن در مورد چن مدل جدیدتر بحث میکنن و میخرننقل قول:
نمیدونم تا کی باید وضعیت مملکت اینطوری باشه
:41:
در بالاترین کیفیت 56 فریم....بازی gta ivنقل قول:
اخــــینقل قول:
یاد اون اولا افتادم که بازیش اومده بود و با 29-27 فریم بازی رو تموم کردم همه چیزشم پایین اورده بودم ولی بازم خیلی لگ داشت. مخصوصا وقتی که بارون می بارید یا شب می شد و ماشین ها چراغاشونو روشن می کردن. منم به ناچار یه بار بازی رو save می کردم که زمان 8 ساعت بره جلو و هوا روز شه :31:
اگه تا حالا بازیشو تموم نکردین خوش به حالتون که حالا با همچین فریم ریتی میتونین بازیشو انجام بدین:8:
هــــی یادش به خیر
کامپیوتر قبلیم خیلی بازی ها رو بالا نمیاورد برا همین من اون موقع عنوان های معروف رو جمع میکردم برا روزی که یه سیستم خوب بخرم حالا با انباری از بازی های قدیمی مواجه ام:دینقل قول:
wheelman -assasins creed 2 -hawks2-gta-farcry 2-burn out paradise
نقل قول:
اووووف تا بخوای همه اینا بازی کنی لپتاپ میپوکه:31::39:
داداش این چند مدل جدید تر چیه ؟ :دی ... الان تو این رنج بجز dv6t7000 و N56vz و y580 چی داریم ؟نقل قول:
راستش الان که بدون ssd هم سخت گیر میاد کلا کشور ما همینه بدبختانه همیشه باید از تکنولوژی عقب باشیم جالب اینجاست که مردم حاضرن به وارد کنندگان بی انصاف باج هم بدن ولی بازم نمیتونن دستگاه مورد علاقشون رو بدست بیارن. تازه همین الان که بحث داغ ما در مورد y580 هست تو کشورای دیگه دارن در مورد چن مدل جدیدتر بحث میکنن و میخرن
نمیدونم تا کی باید وضعیت مملکت اینطوری باشه
نقل قول:
نه بابا خوراکش یه ماه تعطیلیه:27::5:
ای بابا تا 5 روز تعطیله می خوام برم لپ تاپ بگیرم خب :9:
بعدشم که لابد قیمتا 10 برابر میشه
سلام دوست من نمیدونم منظورت از اون شکلک خنده کنایه بود یا واقعا حرفت پرسشی بود ولی اینو بهت بگم که واسه فهمیدن مدل های جدید کافیه تو سایت خود سازندگان لپتاپ بری و مدلهای ارائه شده رو ببینی و اگر هم خواستی خودم واست این کار رو میکنم ولی فقط دو تا مثال برات میزنم تا به عقب بودن ایران از بازار تکنولوژی پی ببری:نقل قول:
1) مدت هاس مردم تقاضای y580 و dv6t 7000 با صفحه ی fhd رو دارن ولی با اینکه تو بازار جهانی خیلی وقته فروش میره تو ایران نمیتونی گیر بیاری و گاهی حتی مدلهای hd اونا هم به زحمت گیر میان
2) اگه یادت باشه asus ux31 ,ux21 اوایل سال 2012 به بازار اومدن ولی تو ایران شاید یک ماهه که تو یه تعداد کمی از فروشگاه ها میبینیم اونم با قیمت نجومی
و.....
مثال خیلی زیاده فقط اینو قبول کن که ما ایرانیا همیشه تکنولوژِی قدیمی رو با چند برابر قیمت تکنولوژی جدید میخریم و اگر کسی تو ایران دنبال خرید یه محصول جدید باشه باید تو آمریکا یا اروپا آشنا داشته باشه تا با هزار مشکل و بدبختی اگه تونستن براش بفرستن البته مقصر مردم نیستن مقصر سیاست های دولت و وارد کنندگان وسودجویان هستش و..... اگه بخوام بگم حرف و درد دل خیلیه بهتره ادامه ندم:41:
نه به خدا . عادتمه زیاد شکلک میزارم :) ...نقل قول:
سلام دوست من نمیدونم منظورت از اون شکلک خنده کنایه بود یا واقعا حرفت پرسشی بود
در اینکه بازار تکنولوژی تو ایران عقبه که هیچ شکی نیست و دلایلش هم کاملا واضحه.. البته واژه ی عقب هم زیاد درست نیست چون به هر حال واردکننده ها بعد چند هفته محصولات جدید رو وارد میکنند (حالا حتی با قیمت نجومی ) ، بهتره بگیم بازار محدوده و گزینه های زیادی برای انتخاب وجود نداره . من چون خودم تازه میخوام لپ تاپ بخرم ، میخواستم بدونم گزینه های دیگه ای هست یا نه ..
منم خودم زیاد دنبال مدل fhd همین لپتاپ ها بودم .. بهرحال اگه پیدا هم بشه قیمتشون تقریبا 400 هزار تومن نسبت به hd ها گرونتره و اصلا نمی ارزه
با 400 تومن میشه یه مانیتور فول اچ دی 21 اینچ گرفت...تازهنقل قول:
یه 100 تومنی هم توی جیبتون میمونه یگه چه کاری.....
ولی اگه یکی بخواد با صفحه مات بخره شاید براش فرق بکنه hd باشه یا fhd!
قیمت هایی که میدن با آنتی ویروس و کیفه یا بدون اونا ؟نقل قول:
چند مدل کانفیگ داره این لپتاپ ؟
سلام دوست من آنتی ویروس ارجینال nod32 و موس و کیف لنوو اشانتیونی هست که وارد کننده ی اصلیش یعنی سازگار ارقام به لپ تاپ اضافه کرده ونباید بابتش پولی بپردازی و همه رو باید از فروشنده تحویل بگیرینقل قول:
در مورد کانفیگ هم دو تا کانفیگ وجود داره یکی با هارد ssd و بدون بلو ری ویکی با بلوری و بدون هارد ssd اما قبلا اون ssd دارش هم بلو ری داشت البته معلوم نیست شاید تا چند وقت دیگه ده تا کانفیگ دیگه هم اضافه شد ولی اینا مهم نیست چون هم هارد ssd وهم بلوری قابل افزودن هستن
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
البته پول اون اشانتیون ها رو پول لپ تاپ گرفته میشه شک نکنیدنقل قول:
دیگه اینکه افزودن هارد mssd مثل اینکه باعث باطل شدن گارانتی میشه و اینکه هارد ssd که به صورت اورجینال روی خود لپ تاپ هست کیفیتش نسبت به هاردی که خودمون بعدا بخوایم بخریم و اضافه کنیم بهتر هست. البته این ثابت شده نیست و هیچ وقت هم اثبات نمیشه فقط از روی منطق و شناختی که از محصولات بازار ایران دارم اینو می گم.
ببخشید من زیاد با ssd آشنا نیستم
بیشتر به چه کاری میاد؟
میشه ویندوز روش نصبید؟ فرقی هم تو بوت و چیزای دیگه می کنه؟
یه جور هارد جداس؟
سرعت انتقالش تو حالت معمولی و ssd تو این نوت بوک چه فرقی داره؟
با این گانفیگا گیر کردم بین ssd و بلو ری... اگه میشه قیمت هر دو تا شو برام بزارید!
ببخشید میشه به usb 3 هاش usb 2 هم وصل کنم دیگه...آخه من هر چی خرت و پرت دارم usb 2 هه!
tnx
سلام. هاردی هست که سرعت بالاتری داره . مقاوم تره. نیاز به defrag شدن نداره. بیشتر برای نصب نرم افزارها و خصوصا ویندوز استفاده میشه. چون حجم کم و قیمت بالایی داره.نقل قول:
سرعت انتقال بستگی به نوع SATA داره. در حالت معمولی چندین برابر هارد معمولی سرعتشه. میتونین توی سایت های فروشنده هارد، سرعت دقیقشونا مقایسه کنید.
بله میشه دستگاه های USB 2 وصل کرد.
به نظر من ssd خیلی بیشتر به کار میاد تا بلوری!و منطقی تره!نقل قول:
نقل قول:
خودم هم همین نظر رو دارم
ولی با این کانفیگای ایران خیلی احمقانس که نتونی هر دو تاشو با هم داشته باشی!
کسی قیمتاشو نداره؟
نقل قول:
128 گیگ = 350 تومن
240 گیگ = 520 تومن
256 گیگ = 670 تومن
512 گیگ = یک میلیون و 390 تومن
البته این ها قیمت SSD هستند نه M-SSD
به یکی از نمایندگی های سازگار زنگ زدم طرف گفت سازگار همه Y580 های SSD دار رو جمع کرده چون هارد SSD شون مشکل داشته طوری که مثلا ویندوز روشون نصب نمیشده.
گفتم دوستای خود من (منظورم بچه های سایت بود) تازگیا با SSD گرفتن و مشکلیم نداشتن گفتش که حتما خودشون اطلاع ندارن وگرنه همه SSD دار های Y580 خراب هست
راست و دروغش پای خودش
البته بنظر منم راست و دروغش پای خودشون ولی من اولین باره اینو میشنومنقل قول:
ولی فکرکنم صفحه FHD هم مشکل داشته که بجاش با صفحه نمایش HD وارد کردن کلا این شرکت سازگار خیلی خیلی به فکر مشتری هست واقعا !!!!!!:31:
حالا منو بگو که این لپ تاپ رو بخاطر قابلیت SSD خوردنش میخواستم بخرم:41:
پس بچه ها بنظر شما ارزش داره بدون SSD شو بگیرم یا برم یه لپ تاپ دیگه بگیرم؟:9:
به نظر من که این حرف درست نیست. من فکر می کنم اون فروشنده واسه اینکه مدل بلوری دارشو بفروشه این حرفو زده باشه.وگرنه از بچه های همین سایت کسایی هستند که SSD دارشو گرفتن و مشکلی نداشتن. البته بازم حرف نهایی رو اون ها باید بزنن ولی نظر من همونه که گفتم. بازاریابی و فروش محصولات بعضی وقتا میتونه خیلی کثیف باشه:2:نقل قول:
منم با نظرت کاملا موافقم واسه همینم به کنایه گفتم که سازگار به فکر مشتری هست سیاست هاشون به شدت کثیف و گاهی ابلهانه هستنقل قول:
آخه وقتی که خیلیا حاضرن پول بدن و Y580 با صفحه ی FHD یا با SSD و....بخرن بنظرم نادیده گرفتن این طیف از بازار خیلی احمقانس چون از سودشون کاسته میشه در ضمن بیش از 90 درصد وارد کننده ها تو ایران حرفه ای نیستن یعنی نسبت به کالایی که وارد میکنن کوچکترین اطلاعاتی ندارن وخیلی وقتا کالاهایی که مشتری های زیادی هم تو ایران داره رو وارد نمیکنن چون از بازار تخصصی اون کالا خبر ندارن و به همین خاطر هست که خیلی از مردم مجبور میشن خودشون کالاهایی که میخوان رو از خارج با واسطه و.... با هزاران دردسر خرید کنن
من با شرکت سازگار تماس گرفتم و یه سئوال ساده در مورد هارد SSD و لپ تاپ Y580 از اونا پرسیدم که حتی بخش فنیشون هم نتونست درست جواب بده
به هر حال این واقعیت حال حاضر ایرانه
:13:
دوستان قیمت y580 الان چنده ؟ اگه کسی قیمت ارزون داره آدرس پ.خ کنه لطفا !
واقعا معلوم نیست سیاستشون چیه؟ به فکر مشتری هستن؟ یا سود خودشون؟؟نقل قول:
آخه وقتی که خیلیا حاضرن پول بدن و Y580 با صفحه ی FHD یا با SSD و....بخرن بنظرم نادیده گرفتن این طیف از بازار خیلی احمقانس چون از سودشون کاسته میشه
اگه باز به فکر سود خودشون هم باشن باز باید مدلای جدید رو وارد کنن....
چند روز پیش سوالی در مورد N56 ازشون کردم و امروز جواب دادن که N56 عرضه نخواهد شد ...!!!!!!!!!:19::9:
البته دوست عزیز اینا چون مدیریتشون و تجارتشون سنتی هست هنوز مثل 100 سال پیش فکر و تجارت میکنن و ذره ای هم در این زمینه پیشرفت نکردن اینا هنوز تو قدیم زندگی و فکر میکنن و حاضرم نیستن قدم به تجارت نوین بذارن که تو اون رضایت و جلب نظر و اعتماد مشتری حرف اول رو میزنه (با اینکه به نفع خودشونه)نقل قول:
البته در مورد N56 من تو شیراز دیدم قیمتشم فکر کنم 2600000 تومن بود ولی سازگار وارد نکرده بود.
شاد و پیروز باشی
تو اصفهان اگه کسی جایی رو میشناسه که این لپتاپ رو داره بیزحمت پخ کنه ..
دوستان به یکی از نمایندگی های سازگار زنگ زدم گفت 2210 بلوری دار , 2340 ssd دار البته گفت تموم کرده فردا میارهنقل قول:
دوستان اگه جای خوبی میشناسین که با قیمت خوب بده معرفی کنین
من هم همین حدود قیمت کردم...حدود 2400 با ssdنقل قول:
امروز با کانفیگ SSD دارشو گرفتم
بچه ها اگه سوالی دارین در خدمتم
فقط در مورد باطریش، ایا باید شارژ اولیه بشه؟ مثلا 8 یا 12 ساعت شارژ اولیه؟
من هم 7-8 روز پیش گرفتم 2240 بدون ssd در اصفهان. اون موقع با ssd بود 2450 که من دیدم نمیصرفه 200 تومان بیشتر برای یک ssd 64 گیگی و تازه بدون بلوری. فقط چند تا پیشنهاد برای دوستانی که میخوان بخرن اینکه حتما به صورت آک از فروشنده تحویل بگیرند و جلوی فروشنده باز کنند. بعد بدهند براشون ویندوز نصب کنند یا پارتیشن بندی (البته اگه خودشون این کارها بکنند خیلی بهتره). بعد هم با فروشنده شرط کنند که اگر زدگی داشت نمیبرند. چون همون موقع من و داداشم دو تا گرفتیم بعد یکیش یک خوردگی و لب پریدگی داشت که پسش دادیم و فقط یکیش را بردیم. بیشتر فروشندگان هم میگفتند این سازگار همینطوره و برای ما تا حالا پیش اومده چیزی که میفرستند زدگی داشته.
دیگه اینکه الزاما نیازی نیست حتما از نمایندگان سازگار بخرید. چون اتفاقا همیشه نمایندگان سازگار گرانتر میدهند. سعی کنید کل بازار را بگردید و از کسی که ارزانتر میده بخرید. چون اینها همشون از یک جا میخرند و همشون گارانتی سازگاره و هیچ فرقی نداره.
حالا از دوستان چند تا سوال داشتم. یکی اینکه بعضی دوستان صحبت از موس وایرلس کرده بودند . اما موسی که روی پک من بود سیم دار بود با مارک لنوو! قبلش هم چند جا پرسیده بودم و خومده بودم گفته بودند سیم دار هست. چه جوریاس؟
دوم اینکه دوستی که گفته بود اگه از همون اول ssd دار بگیرید بهتره چون srt را میتونید فعال کنید یعنی چی؟ srt چیه و آیا اصلا اگه بعد بگذاریم به هیچ دردی نمیخوره؟ چه فرقی داره لطفا کامل توضیح بدهید.
سوم اینکه لطفا توصیه هایی برای چگونگی استفاده از لپتاپ های جدید برای عمر بیشتر باطری و این جور لپ تاپ ها که دو تا کارت گرافیک داره و سویییچ میشه بکنید. و اینکه من اگه بخوام از حداکثر قابلیت های cpu و گرافیک برای کارهایی مثل رندر و بازی و طراحی استفاده کنم از نرم فزار جانبی باید استفاده کنم یا از تنظیمات باید کاری کنم؟ (turbo boost و اینها)
مرسی
اقا کد 16 رقمی وزارت بازرگانی که روش برچسب زدنو به 3000392 اس ام اس کنین واستون مدل لپ تاپ رو اس م اس میکنه
واسه من نوشت Lenovo Y570 . فکر کنم سازگار این لپ تاپ هارو به اسم Y570 از گمرک رد کرده
این سازگار کلا" درگیری داره با خودش،زنگ میزنم میگم t530 وارد کردین،میگه ما اصلا" به کسی نمیگیم چی وارد میکنیم و چی نمیکنیم و چی داریم،شما با نمایندگیمون تماس بگیرید.نمایندگی هاشونم که از هفت دولت آزادند،سایتشونم که فکستنی،ما هم حوصله ی جرو بحث نداشتیم باهاشون.کلا" عجیب غریبه این سازگار،مث این دخترا که تو خانواده هاب تعصبی و غیرتی بزرگ شدن و از همه چی دنیا می ترسن و همیشه هم مرموزن،دقیقا" اینطوری ان
دوستان من رفتم پاساژ ایران امروز کسی نداشت یا اگه داشت قیمت فضایی
فقط یه جا با بلوری میداد 2250
جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه ممکنه آدرس مغازه ای رو که خریدین رو پ. خ کنین + قیمت
من فردا دوباره میرم سمت ولیعصر
دمت گرم ، قیمت خوب دیدی عزیز آدرس رو برای منم پ.خ کن . ممنون .نقل قول:
لطفا یکی جواب پست قبلی من را بده.... جواب این را هم بده لطفا:
در تنطیمات power option کدوم را پیشنهاد میدید:
High Performance یا Lenovo Dynamic Graphic
چون چند روز پیش داشتم PES بازی میکردم تا وقتی آداپتور بهش وصل بود خوب کار میکرد اما وقتی آداپتور را در آوردم با مشکل مواجه شد.
اون اولا که میخری موس وایرلس میدادن اما حالا موس سیم دار میدن.البته موس وایر لس من یکم جدیدا بد کار میکنه فکر کنم یه بار از دستم افتاد اینجوری شد....نقل قول:
2-اطلاعی ندارم بعیده ربطی داشته باشی...چه حالا و چه بعدا فرقی نداره....
3-لپتاپ شما در حالت عادی از کارت گرافیک اینتل استفاده میکنه اما موقع بازی از کارت گرافیک nvidia استفاده میکنه.برای اجرای یه نرم افزار با هر کدام از کارت گرافیکا (اگه خودتون دوست داشتید) میتونید روی آیکون کلیک راست کنید و بعد در قسمت
run with grafic proccesor رو انتخاب کنید....
اساسا هنگام کار با باتری بازی نکنید چون در حالت باتری قطعات نمیتونن از حداکثر فرکانسشون استفاده کنن لذا فریم ریت پایین مییاد همیشه آداپتور وصل کنید....نقل قول:
چون چند روز پیش داشتم PES بازی میکردم تا وقتی آداپتور بهش وصل بود خوب کار میکرد اما وقتی آداپتور را در آوردم با مشکل مواجه شد.