خوشحال شدم نیکبخت رو می خوان بیارن
فقط اگه آماده باشه ..
مجیدی هم برنمی گرده فتح الله زاده اینو گفته که جو و هیاهو بعد از خدافظی مجیدی رو بخوابونه .
Printable View
خوشحال شدم نیکبخت رو می خوان بیارن
فقط اگه آماده باشه ..
مجیدی هم برنمی گرده فتح الله زاده اینو گفته که جو و هیاهو بعد از خدافظی مجیدی رو بخوابونه .
قلعه نوعی : در گذشته روی سکوها این بیمعرفتیها وجود نداشت!
امیر قلعه نویی پس از دیدار تدارکاتی تیمش برابر مس کرمان به انتقاد از مسوولان وزارت ورزش و شرایط بد مالی که برای استقلال ایجاد شده است پرداخت.
به گزارش ایسنا، امیر قلعه نویی در پایان دیدار تداکارتی تیمش برابر مس کرمان که یک بر صفر به سود استقلال به پایان رسید، اظهار کرد: از قاسمپور و باشگاه مس تشکر میکنم که دعوت ما را پذیرفتند. ما می خواستیم در شرایط مسابقه باشیم و به همین دلیل این بازی را تدارک دیدیم. بازی بدی نبود و کسانی که کمتر بازی به آنها رسیده بود وارد میدان شدند.
وی درباره تعطیلی لیگ به دلیل اردوی تیم ملی گفت: بیشترین ضربه را ما می خوریم؛ در چهار مسابقه 10 امتیاز گرفته بودیم و روند رو به رشدی را طی می کردیم و تیم ما داشت به هماهنگی لازم می رسید. در حال حاضر چند بازیکن ملی پوش ما در اردوی تیم ملی هستند و چند نفر هم رفتند هنوز نیامدهاند و باز هم تیم ما سه قسمت شده است.
وی که مشکلات مالی را در روند کاری تیمش تاثیر گذار میداند، درباره این که قصد استعفا دادن دارد، گفت: درباره این مسئله باید فتحاللهزاده صبحت کند. ما صحبت هایی با او و هیات مدیره انجام دادیم و همه خصوصا بازیکنان تحت فشار هستند و تمام دغدغه ما بازیکنان هستند. کسی مانند میلاد میداودی از برج پنج سال گذشته تاکنون پولی دریافت نکرده است.
وی ادامه داد: مردم هم کمی کم لطف هستند و با این که ما نتیجه می گیریم و آنها مشکلات ما را می دانند باز بی مهریهایی از سوی آنها می بینیم از طرف بازیکنان هم تحت فشار هستیم. فردی میآید و می گوید که اجاره منزلش عقب افتاده است و اینها مشکلاتی است که فشار میآورد. من هم تا حدی صبر و تحمل دارم و بالاخره آب و روغن قاطی میکنم(!) از بازیکنان و همکارانم تشکر میکنم که خالصانه تلاش میکنند.
امیرقلعه نویی بیان کرد: فکر می کنم بعضیها دوست ندارد تیم ما شکل بگیرد 50 درصدی که یک مدیر عامل باید درآمدزایی کند انجام شده است. این در شرایطی است که فتح الله زاده در این مسیر اذیت هم شد. ولی حالا شرایط ما حاد است و جای تعجب دارد که کسی توجه نمی کند. همه تیمهای دولتی تاکنون پول گرفتهاند به جز استقلال. چنین شرایطی برای استقلال خوب نیست و فکر می کنم با شرایط روحی که من دارم کار برای ما مشکل است. کارمان به جایی رسیده است که به دنبال این هستیم که برای بعضی از افرادی که عضو کادر پشتیبانی تیم هستند یک میلیون تومان جور کنیم. در حال حاضر فوتبال به این شکل نیست و برای من جای تعجب دارد که چرا عباسی نسبت به این موضوع بی تفاوت است.
سرمربی تیم فوتبال استقلال افزود: اگر سه امتیاز بازی عقب مانده را بگیریم، حداقل کنار سپاهان قرار می گیریم، اما شرایطی ایجاد شده است که فکر می کنم نمیخواهند نتیجه بگیریم و به همین دلیل پول تزریق نمی کنند. اگر ملوان که یک باشگاه خصوصی است و استقلال را کنار بگذاریم 16 تیم دیگر همه از دولت پول گرفتهاند. تنها تیمی که چیزی نگرفته استقلال است. در پرسپولیس رویانیان مدیریت کرده و توانسته به تیمش پول تزریق کند. این مسائل وجود دارد اما می بینیم باز روی سکوها اتفاقات دیگری می افتد. برای اولین بار است که فکر می کنم نباید از حق خودم می گذشتم و به استقلال میآمدم. من به خاطر مردم آمدم، اما دارم کملطفی می بینم. زمانی ما به عشق مردم و پیراهن کار می کردیم و آن زمان سکوها با ما همدل بودند.
وی در ادامه مصاحبهاش گفت: به این نتیجه رسیدم که در این مملکت اگر کسی سالم کار کند ریشهاش را میزنند، اگر مخلصانه کار کند به او کم لطفی میکنند و اگر قصد کار کردن داشته باشد باز هم با او کار دارند. برای اولین بار است که کم لطفی زیادی می بینم و این مسئله برایم سنگین است.
وی در پاسخ به این سوال که از این شرایط خسته شده است یا خیر؟ گفت: خسته نشدم. ما نازیآبادیها خستگی ناپذیریم ولی باز کم لطفیهایی از سکوها میبینیم. شاید باید بگوییم تشخیص مردم اشتباه است که این طور نیست.
قلعه نویی با بیان اینکه خط دهی روی سکوها وجود ندارد گفت: این مسئله وجود ندارد اما خودم کمی از این بی معرفتیهایی که ایجاد شده است خسته شدهام.
وی درباره ساموئل و پیوستنش به پرسپولیس نیز گفت: اگر تا نیم فصل بودم درباره این مسئله تصمیم گیری خواهیم کرد.
وی در واکنش به سوال یکی از خبرنگاران مبنی بر این که باید به عنوان یک استقلالی عرق داشته باشد گفت: عرق دیگر تا چه اندازه باید باشد. ما مرد روزهای سخت هستیم، ولی وقتی عدهای روی سکوها معرفت ندارند. چه کار باید کرد؟ وقتی در فینال جام حذفی باختیم باز هم مردم 10 دقیقه ما را مورد تشویق قرار دادند اما نمی دانم معرفت بعضیها کجا رفته است. حتما باید به خاطر پول کار کنیم تا عزیز شویم.
سرمربی تیم استقلال همچنین درباره وضعیت فابیو جانواریو نیز گفت: اگر شما می دانید که کی برمیگردد من هم میدانم. ما واقعا با کمترین امکانات کارمان را پی گرفتهایم. زمانی که آمدهام گفتم تمرینهایم در کمپ برگزار شود و اجارهای که قرار است به زمین بدهیم برای همین کمپ خرج کنیم. به خاطر مردم و پیراهن استقلال کوتاه آمدهایم و حتی از بزرگترین قرارداد تاریخ که شاید تا 10 سال دیگر هم مطرح نشود. ولی رفتاری عکس آن را میبینیم. "ردی" هم به ما اضافه نشده است.
وی ادامه داد: از روز اول هم می دانستم که مشکل وجود دارد و آمدم وقتی که پول داشته باشند سراغ قلعه نویی نمیآیند. اما در گذشته روی سکوها این بیمعرفتیها وجود نداشت. در حال حاضر حتی پزشکان تیم هم 13 میلیون خرج کردهاند و آن را دریافت نکردهاند.
قلعهنویی ادامه داد: بخشی از درآمدزایی که فتح الله زاده باید انجام می داد تامین شده است اما وزارت ورزش کاری نکرده است. فکر می کنم دوست ندارند استقلال نتیجه بگیرد. دو سه میلیارد برای یک وزارتخانه مبلغ زیادی نیست. اما نمی دانم چرا بعضی از نمایندگان که چیزی نمی دانند صحبتهای بیخودی را انجام می دهند. شنیدم که یکی از نمایندگان در مجلس گفته است که پول بیت المال به استقلال و پرسپولیس میدهند اما یک نفر به عنوان نماینده مردم باید مطالعه کند تا وقتی صحبت می کند حرفهایش درست باشد.
وی درباره وضعیت نیکبخت هم گفت: دنبال این هستیم که مشکلاتش را حل کنیم تا به استقلال بیاید.
منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا حالا دنبال جذب قاضی هم افتادن !
من اصلا نمیدونم این بازیکن رو کیا توی لیگ برتر راه دادن؟قاضی به چه درد استقلال میخوره؟در حد نوجونان هم نیست به تیم ملی هم دعوت شده !
انصاری فرد خوبه از همون اولم اینجا من گفتم برای استقلال میتونه خیلی خوب باشه الانم میگم . اما قاضی دیگه کیه آخه اه !
من نمی دونم تو ان 11 هفته ای که از لیگ گذشته قاضی و انصاری فرد و نوری و کریمی کلا رو همدیگه چه کار مثبتی انجام دادن که کی روش میخواد جلوی کره اینارو بذاره!!!
حتما کره رو می بریم حتما ( به همین خیال باید باشیم !!!)
داداش باز انصاری فرد جوابشو پس داده . پارسال به عنوان استعداد شناخته شد آقای گل شد . توی تیم ملی گل های خوبی زده . توی این پرسپولیس تغذیه نمیشه که کاری کنه . با این ترکیب ژنرال اگه بیاد تو استقلال خیلی میتونه موثر باشه . اما آخه قاضی کدوم سال بوده که خوب بازی کنه؟اصلا به درد نمیخوره نه تکنیک داره نه شوت زنی داره نه دریبل داره نه گل زنی داره ! من نمیدونم چی داره آخهنقل قول:
فتح الله زاده خواستار ملاقات با وزير ورزش شد
مشکلات مالي تيم استقلال همچنان ادامه دارد و اين موضوع هنوز حل نشده است به همين دليل مديريت اين تيم خواستار حضور در وزارت ورزش و ديدار با وزير شده است تا حداقل اين مشکلات را کاهش دهد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
به گزارش باشگاه خبرنگاران، مدير عامل استقلال، طي تماس با مسئولان خواستار ملاقات با وزير ورزش شد، اما اين اتفاق هنوز رخ نداده است و مدير عامل تيم استقلال نيز عجله فراوان دارد که اين ديدار هرچه سريعتر انجام شود تا وي مشکلات را بصورت جدي بررسي کند.
ردی سرانجام به تمرینات استقلال برگشت
دروازه بان استرالیایی استقلال در تمرین روز پنجشنبه این تیم حضور یافت.
به گزارش ایسنا به نقل از سایت باشگاه استقلال، لیام ردی عصر روز پنجشنبه در تمرین تیم استقلال حاضر شد. وی که در تعطیلات لیگ برتر به کشورش رفته بود، چهارشنبه شب به تهران مراجعت کرد. بدین ترتیب، ردی استقلال را در سفر به تبریز برای بازی مقابل تراکتور همراهی می-کند.
این در حالی است که در روزهای گذشته اخبار زیادی مبنی بر انتقال این بازیکن به دیگر تیمها شنیده می-شد.
تاریخچه دیدارهای تراکتورسازی و استقلال در چهارچوب رقابتهای لیگ به میزبانی تبریز
لیگ آزادگان 1370
دور برگشت
ورزشگاه تختی(تبریز):
تراکتورسازی تبریز0-استقلال تهران0
سرمربی تراکتورسازی تبریز:واسیلی گوجا
سرمربی استقلال تهران:منصور پورحیدری
.
.
.
لیگ آزادگان 1371
مرحله گروهی(گروه اول)
دور برگشت
ورزشگاه تختی(تبریز):
تراکتورسازی تبریز2-استقلال تهران2
گلها"کریم قاسمی سعادت،جواد شالچی(تراکتورسازی)_کامیار کاردار،عباس سرخاب(استقلال)
سرمربی استقلال تهران:بیژن ذوالفقارنسب
.
.
.
لیگ آزادگان فصل 76-1375
دور رفت
ورزشگاه تختی(تبریز):
تراکتورسازی تبریز2-استقلال تهران1
گلها:اسماعیل حلالی،محمدتقی تخت کیانی(تراکتورسازی)_عبدالصم � مرفاوی(استقلال)
.
.
.
لیگ آزادگان فصل 77-1376
دور رفت
ورزشگاه تختی(تبریز):
تراکتورسازی تبریز0-استقلال تهران0
سرمربی تراکتورسازی تبریز:بوریس تبیلی اف
سرمربی استقلال تهران:شادروان ناصر حجازی
.
.
.
لیگ آزادگان فصل 78-1377
دور رفت
ورزشگاه تختی(تبریز):
تراکتورسازی تبریز1-استقلال تهران4
گلها:کورش برمک(تراکتورسازی)_علیرضا اکبرپور،داریوش یزدانی،علیرضا منصوریان،آتیلا حجازی(استقلال)
سرمربی تراکتورسازی تبریز:فیروز کریمی
سرمربی استقلال تهران:شادروان ناصر حجازی
.
.
.
لیگ آزادگان فصل 79-1378
دور رفت
ورزشگاه یادگار امام(تبریز):
تراکتورسازی تبریز1-استقلال تهران3
گلها:داوود رستمی(تراکتورسازی)_محمد نوازی(پ)،علیرضا واحدی نیکبخت،فرهاد مجیدی(استقلال)
سرمربی تراکتورسازی تبریز:محمدحسین ضیائی
سرمربی استقلال تهران:یوگنی سوکومورخوف
.
.
.
لیگ آزادگان فصل 80-1379
دور رفت
ورزشگاه تختی(تبریز):
تراکتورسازی تبریز1-استقلال تهران3
گلها:احمد فیض کریملو(تراکتورسازی)_فرهاد مجیدی(3گل)(استقلال)
سرمربی تراکتورسازی تبریز:محمدحسین ضیائی
.
.
.
لیگ برتر فصل 81-1380
دور برگشت
ورزشگاه تختی(تبریز):
تراکتورسازی تبریز0-استقلال تهران1
گل:سیدفراز فاطمی
سرمربی تراکتورسازی تبریز:احد شیخ لاری
.
.
.
لیگ برتر فصل 89-1388
دور رفت
تراکتورسازی تبریز1-استقلال تهران1
گلها:محمد ابراهیمی(تراکتورسازی)_فرها � مجیدی(استقلال)
سرمربی تراکتورسازی تبریز:فراز کمالوند
سرمربی استقلال تهران:عبدالصمد مرفاوی
.
.
.
لیگ برتر فصل 90-1389
دور رفت
تراکتورسازی تبریز1-استقلال تهران1
گلها:جاسم کرار(پ)(تراکتورسازی)_میلاد میداوودی(استقلال)
سرمربی تراکتورسازی تبریز:فراز کمالوند
سرمربی استقلال تهران:پرویز مظلومی
.
.
.
لیگ برتر فصل 91-1390
دور برگشت
تراکتورسازی تبریز0-استقلال تهران2
گلها:مجتبی جباری(2گل)(پ)
سرمربی تراکتورسازی تبریز:امیر قلعه نوعی
سرمربی استقلال تهران:پرویز مظلومی
.................................................. .
بهترین گلزن تراکتورسازی در مصاف با استقلال در چهارچوب رقابتهای لیگ به میزبانی تراکتورسازی:
کریم قاسمی سعادت(-)،جواد شالچی(-)،اسماعیل حلالی(سرمربی تیم ((ب))پرسپولیس تهران)،محمدتقی تخت کیانی(-)،کورش برمک(-)،داوود رستمی(سرمربی حال حاضر تیم حامی تهران)،احمد فیض کریملو(-)،محمد ابراهیمی(بازیکن حال حاضر تراکتورسازی تبریز)،جاسم کرار(بازیکن حال حاضر العجمان امارات متحده عربی)هر یک با 1گل
.
.
بهترین گلزن استقلال در مصاف با تراکتورسازی در چهارچوب رقابتهای لیگ به میزبانی تراکتور سازی:
فرهاد مجیدی(-)با 5گل
.
.
بیشترین تعداد حضور یک سرمربی از تراکتورسازی در مصاف با استقلال در چهارچوب رقابتهای لیگ به میزبانی تراکتورسازی:
واسیلی گوجا(مدیر تیمهای پایه ماشین سازی تبریز)با 3حضور
.
.
بیشترین تعداد حضور یک سرمربی از استقلال در مصاف با تراکتورسازی در چهارچوب رقابتهای لیگ به میزبانی تراکتور سازی:
منصور پورحیدری(مدیرفنی حال حاضر استقلال تهران)با 4حضور
.................................................
چند نکته خواندنی:
1.این دو تیم پس از انقلاب تاکنون 11بار در تبریز با هم روبرو شده اند که تراکتورسازی تنها 1بار پیروز شده،5بازی مساوی شده و 5بازی نیز استقلال پیروز شده است
2.از میان سرمربیان تراکتورسازی،واسیلی گوجا تنها سرمربی است که برابر استقلال در تبریز پیروز شده است.فراز کمالوند نیز هیچ گاه در دوران مربیگری برابر استقلال شکست نخورده است
3.از میان سرمربیان تراکتورسازی،محمدحسین ضیائی هیچ گاه برابر استقلال در دوران مربیگری پیروز نشده است
از میان سرمربیان استقلال،عبدالصمد مرفاوی هیچ گاه در دوران مربیگری برابر تراکتورسازی پیروز نشده است
4.واسیلی گوجا(مدیر تیمهای پایه ماشین سازی تبریز)اولین سرمربی تراکتورسازی برابر استقلال بوده است
منصور پورحیدری(مدیرفنی حال حاضر استقلال تهران)اولین سرمربی استقلال برابر تراکتورسازی بوده است
5.واسیلی گوجا اولین سرمربی تراکتورسازی بوده که برابر استقلال امتیاز گرفته و تنها سرمربی تراکتورسازی بوده که برابر استقلال پیروز شده است
منصور پورحیدری اولین سرمربی استقلال بوده که برابر تراکتورسازی امتیاز گرفته و شادروان ناصر حجازی اولین سرمربی استقلال بوده که برابر تراکتورسازی پیروز شده است
6.واسیلی گوجا اولین سرمربی تراکتورسازی بوده که برابر استقلال امتیاز داده و فیروز کریمی اولین سرمربی تراکتورسازی بوده که برابر استقلال شکست خورده است
منصور پورحیدری اولین سرمربی استقلال بوده که برابر تراکتورسازی امتیاز داده و شکست خورده است
7.بوریس تبیلی اف،فیروز کریمی،احد شیخ لاری و امیر قلعه نوعی سرمربیانی از تراکتورسازی بوده اند که تنها یکبار مصاف با استقلال در تبریز را تجربه کرده اند
بیژن ذوالفقارنسب،یوگنی سوکومورخوف و عبدالصمد مرفاوی سرمربیانی از استقلال بوده اند که تنها یکبار مصاف دو تیم را در تبریز تجربه کرده اند
8.از میان سرمربیانی که یکبار این مصاف را در تبریز تجربه کرده اند،بوریس تبیلی اف و احد شیخ لاری از تراکتورسازی این تک مصاف تنها مصافی بوده که در کل دوران مربیگری برابر استقلال قرار می گرفتند
9.واسیلی گوجا رومانیائی و بوریس تبیلی اف روس سرمربیان خارجی تراکتورسازی در این مصاف بوده اند
یوگنی سوکومورخوف روس تنها سرمربی خارجی استقلال در این مصاف بوده است
10.در هیچ یک از دیدارهای دو تیم،سرمربیان دو تیم خارجی نبوده اند
11.شادروان ناصر حجازی تنها سرمربی یکی از دو تیم است که هم اکنون در قید حیات نیست(روحش شاد و یادش گرامی باد)
12.کریم قاسمی سعادت(-)اولین گلزن تراکتورسازی در مصاف با استقلال بوده است
کامیار کاردار(-)اولین گلزن استقلال در مصاف با تراکتورسازی بوده است
13.از میان گلزنان تراکتورسازی،محمد ابراهیمی در تیم کنونی تراکتورسازی حضور دارد
از میان گلزنان استقلال،میلاد میداوودی و مجتبی جباری در تیم کنونی استقلال نیز حضور دارند
14.از میان گلزنان تراکتورسازی،داوود رستمی-احمد فیض کریملو و جاسم کرار سابقه بازی برای استقلال را نیز دارند
از میان گلزنان استقلال،داریوش یزدانی سابقه بازی برای تراکتورسازی را نیز دارد
15.جاسم کرار عراقی تنها گلزن خارجی مصاف های این دو تیم بوده است
16.از میان سرمربیان تراکتورسازی،محمدحسین ضیائی سابقه بازی،فیروز کریمی سابقه سرمربیگری و امیر قلعه نوعی سابقه بازی-مربیگری و سرمربیگری استقلال را نیز دارند
از میان سرمربیان استقلال،پرویز مظلومی سابقه بازی برای تراکتورسازی را نیز دارد
17.هیچ یک از مصاف دو تیم سرمربیان مشترکی نداشته اند
18.تاکنون 2دیدار دو تیم در هفته 12ام و در تبریز برگزار شده است!!
یکی مصاف دو تیم در لیگ آزادگان 1371 که به تساوی 2-2 انجامید!!
دیگری مصاف دو تیم در لیگ 90-1389 که به تساوی 1-1 انجامید!!
.................................................. .........................................
بازیکنان امسال تراکتورسازی که سابقه گلزنی برابر استقلال را دارند:
1.محمد ایرانپوریان:1گل(با پیراهن فجرشهیدسپاسی شیراز)
2.مهدی کریمیان:1گل(با پیراهن برق شیراز)
3.محمد ابراهیمی:1گل(با پیراهن تراکتورسازی تبریز)
4.سیدمحسن حسینی:1گل(با پیراهن تراکتورسازی تبریز)
5.مصطفی اکرامی:1گل(با پیراهن تراکتورسازی تبریز)
6.محمد نصرتی:1گل(با پیراهن تراکتورسازی تبریز)
7.سیدمحمدمهدی سیدصالحی:5گل(با پیراهن فولاد مبارکه سپاهان اصفهان)
8.احسان حاج صفی:1گل(با پیراهن فولادمبارکه سپاهان اصفهان)
.
.
بازیکنان امسال استقلال که سابقه گلزنی برابر تراکتورسازی را دارند:
1.حنیف عمران زاده:1گل(با پیراهن استقلال تهران)
2.مجتبی جباری:3گل(با پیراهن استقلال تهران)
3.میلاد میداوودی:1گل(با پیراهن استقلال تهران)
4.سیدامین منوچهری:3گل(با پیراهن سایپا کرج)
.
.
.
بازیکنان امسال تراکتورسازی که سابقه بازی برای استقلال را دارند:
1.فردین عابدینی به مدت 1فصل
2.مصطفی اکرامی به مدت 1فصل
3.سیدمحمدمهدی سیدصالحی به مدت 2فصل
.
.
بازیکنان امسال استقلال که سابقه بازی برای تراکتورسازی را دارند:
1.امیرحسین صادقی به مدت 1فصل
2.سیاوش اکبرپور به مدت 1فصل
3.رودریگو توسی به مدت 1فصل
.................................................. ....................................
تونی اولیویرا و امیر قلعه نوعی اولین باری است که با هم روبرو می شوند
.
.
تونی اولیویرا اولین باری است که با استقلال روبرو می شود
.
.
امیر قلعه نوعی سرمربی فصل گذشته تراکتورسازی،تاکنون در دوران مربیگری 4بار با تراکتورسازی روبرو شده که 3برد و 1تساوی ماحصل جدالهای او با تراکتورسازی بوده است.قلعه نوعی تاکنون برابر تراکتورسازی شکست نخورده است!!
نکته جالب اینکه او با استقلال،اولین باری است که برابر تراکتورسازی قرار می گیرد!!!!
منبع:ابیته
خسرو حیدری و رحمتی به تنهایی داغون کردن مارو تو این بازی
حیدری 8 تا توپ دستش اومد 9 تا رو لو داد:sq_11: سانتر میکرد تا کمر بازیکنا هم بالا نمیومد:sq_10:
رحمتی هم معلوم نیست چشه! خب اگر مصدومی بگو نمیتونم بازی کنم اگه نیستی دیگه این حرکات چیه میکنی! یعنی اگه بگی مصدومم مربیا میگن نه مجبوری بری تو گل؟؟!
غیر از اینه که پس فردا میخواد منت بذاره که با زانوی مصدوم ایستادم تو گل استقلال؟ غیر از اینه میخواد بگه ما هم با غیرتیم؟ جو عابدزاده بودن گرفته این بابا رو:sq_10:
منوچهری هم افتضاح بود
گزارشگر بازی هم انگار تو یه اتاق عایق صدا و بدون ارتباط با بیرون داشت گزارش میکرد! انواع شعار ها رو علیه استقلال و اکبرپور و برهانی شنیدیم بعد اومده میگه آفرین به تماشاگرا که فقط تیمشونو تشویق کردن و کاری به مسائل حاشیه ای نداشتن :sq_14: یه چیزی هم یاد گرفتن تا دقیقه 3+90 میان میگن خب کماکان تماشگر داره به ورزشگاه میاد!
پشیمونم از اینکه وقتمو پای بازی های لیگ ایران تلف میکنم.
وقتی سرمربی تیم از ترس تماشاگرای حریف همراه تیم نیست همین میشه
وقتی مدیر عامل تیم به این بزرگی نمیتونه پول جور کنه همین میشه
ما یه سهمیه خارجیمونو هدر دادیم و اون همه پول میخوایم بدیم که گلر خارجی بیاریم برای قشنگیه نیمکت؟بعدش رحمتیو با مصدومیتو لنگ لنگان بفرستیم توی زمین؟
واقعا متاسفم.......
اقای فتح الله زاده این چه مدیریتیه که داری میکنی؟تیمو نابود کردی تو یکی به قران اون از پارسالت این هم از امسالت حتی توانایی نداری پول جور کنی پول خارجیارو بدی که اینطوری قهر نکنند....بازیکن خارجی فقط پول میخواد.چند هفته بدون دریافت پول میاد بازی میکنه؟
زندیو که فروخت پول توزیو فابیو را هم نداده حمودی ، منتظری ، نکونام و ساموئلو هم میخواد ترانسفر کنه تا پول جور کنه!!!!!این دومین فصلیه که داره خرج تیمو با فروش بازیکن در میاره و اخر فصل هم جامو تقدیم سپاهان میکنیم
امیدوارم تا همه بازیکنامونو این فتل نفروخته برکنار بشه و یکی مدیرعامل بشه که بتونه پول جور کنه....
فتل فقط به درد نقل انتقالات میخورد که اونم این فصل نشون داد اگه یکی مثل رویانیان رقیبش باشه حاج فتل کاری از دستش برنمیاد.....
نکونام هم مطمئن باشید اگه استقلالی نبود و دوست نداشت به استقلال بیاد هرگز استقلالی نمیشد.....
درباره ی مسائل فنی این بازی هم اصلا دوست ندارم حرفی بزنم و فقط یه سوال میپرسم
دوستانی که به راحتی ارزشهای نکونامو زیر سوال میبردند نتیجه نبودن نکونامو در این بازی دیدند؟n تا شوت از راه دور و ..... و .......
نامه ای به دروغ گو ترین گزارشگر جهان!
خبرگزاری پرسپولیس : تراکتورسازی و استقلال امروز در یکی از مسابقات حساس هفته دوازدهم لیگ برتر به مصاف هم رفتند و در پایان شاگردان تونی اولیویرا میزبان موفق به شکست دو بر صفر حریف خود شدند.
دو سر این نبرد نمایندگان تبریز و تهران ، تراکتورسازی و استقلال بودند که پرسپولیس در میان آنها جایی نداشت و برد و باخت این مسابقه قاعدتاً تفاوت چندانی برای مخاطبان آن ندارد اما مسئله ای که موجب نگارش این نوشته شد دروغ های شاخدار ساعی گزارشگر بازی بود که سال هاست پای ثابت گزارش مسابقات لیگ برتر شبکه سهند است و فقط دروغ می گوید!
طی سال های گذشته که در نقد این گزارشگر قلم زدیم یک طرف پیکار پرسپولیس بود و تعصبات رنگی نیز مزید بر علت بود اما این بار حریف تراکتورسازی ، استقلال رقیب دیرینه پرسپولیسی ها بود اما بی اخلاقی های صورت گرفته در ورزشگاه و انکار قبیحانه گزارشگر میزبان هر انسانی را به واکنش وامی دارد.
در طول این مسابقه از دقیقه یک تا نود هیچ کدام از بازیکنان استقلال از گزند شعارهای تند و بعضاً ناسزاهای تماشاگران میزبان در امان نبودند به طوری که در مقاطع مختلف مسابقه چندین و چند دقیقه از بازی با قطع صدای ورزشگاه از سوی کارگردان تلویزیونی پخش شد اما در کمال تعجب این گزارشگر حاضر در ورزشگاه که تمامی شعارها را به وضوح می شنید به صراحت جو نامناسب ورزشگاه را انکار می کرد و با ادعای وارونه بارها و بارها بر بی حاشیه بودن تماشاگران و جو مناسب حاکم بر این بازی تاکید کرد.
جناب آقای گزارشگر مردم ناشنوا نیستند! حتی کم و زیاد کردن های کارگردان تلویزیون هم نمی توانست مانع پخش شعارهای غیراخلاقی تماشاگران در خانه های مردم شود اما شما نه تنها این رفتار بد را تقببح نکردید بلکه با دروغ گویی و وارونه سرایی دست به انکار حقایق زدید.
مضحک و تأمل برانگیز آنجا بود که گزارشگر با عبارت غلو شده و تعجب برانگیز «سلام خود را از پیشرفته ترین و توسعه یافته ترین شهر ایران خدمت بینندگان عرض می کنم» صحبت های خود را آغاز کرد تا از همان دقیقه اول به زعم خود جایش را در دل بینندگان و همشهریان ساده دل باز کند. شرح ادامه گزارش یک طرفه وی هم که پیشتر از نظر گذشت. در نهایت تنها می توان به یک جمله بسنده کرد « جناب آقای گزارشگر ، روزی شما دست مردم نیست ، خدا آن بالاست! »
----------------
من که بازی رو ندیدم ولی اینجور که معلومه دوستان استقلالی حسابی پای تلویزیون حرص خوردن
باید برای دیدن بعضی بازیها فوتبال داخلی و بعضی بازیهای خارجی صدای تلویزیون رو کامل بست
امیدوارم باشگاه استقلال یه بیانیه درست و درمون علیه گزارشگر بازی بنویسه و همینطور علیه تماشاگران تبریزی که اون ناسزاها رو می دادن مخصوصاً علیه برهانی که با اینکه پرسپولیسی ام دلم براش سوخت
پنالتی واضحی که گرفته نشد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گل دومشونم زمانی که با سر پاس میدن به فخرالدینی ، این بازیکن کاملا در شرایط افساید قرار داره
اون صحنه هم که گلرشون سوتی دادو میلاد تکل زدو توپشو گرفت،عقیل اعتمادی کاملا خراب شد روی میداودی و به نظرم باید اخراج میشد،داور حتی اعلام خطا هم نکرد
قلعهنویی: به روح مادرم شرایط عادی بود ۲۴ ساعت زودتر به تبریز میرفتم/ امیدوارم جانواریو به استقلال برگردد
سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران قسم میخورد که اگر شرایطش عادی بود، 24 ساعت زودتر از اعضای تیم استقلال راهی تبریز میشد. او همچنین میگوید فرهنگ مردم آذربایجان سوای حرفهایی است که در این چند وقت مطرح شده است.
امیر قلعهنویی پس از شکست استقلال برابر تراکتورسازی به سوالات مختلفی پاسخ گفت:
* پس از اینکه استقلال بدون شما به تبریز رفت، حواشی زیادی به وجود آمد. اول بهتر است کمی درباره وضعیتتان صحبت کنید.
یکشنبه پیش بود که دیدم شرایط پایم عادی است. به همین خاطر برای تماشای بازی امیدهای استقلال به ورزشگاه رفتم. دوشنبه ظهر پس از اینکه به فیزیوتراپی رفتم، دیدم که از کنار پایم چیزی به بیرون زده است. من باید در این جا یادی هم از دکتر کیهانی، دکتر نوروزی و کلینیک سینا بکنم. آنها اگر به داد من نمیرسیدند شاید اتفاقی میافتاد که دیگر جمع کردنش ناممکن بود.به هر حال دوشنبه به کلینیک رفتم و به من گفتند که چون بخیه پایم را نکشیدهام این مشکل به وجود آمده و خون بیرون زده است. سپس بخیه پایم را کشیدند و پس از پاک کردن خون روی پایم به تمرین رفتم. وقتی در تمرین بودم متوجه شدم که شلوارم خیس شده است و وقتی شلوارم را بالا زدم دیدم خون و چرک از پایم خارج میشود. پس از آن به کلینیک رفتم و یک ساعت و نیم به پایم فشار آوردند تا خون و چرک بیرون بیاید. پس از بازگشت به منزل تب و لرز کردم و هرچه روی پایم باند میگذاشتند، این باند خونی میشد. با این حال در این شرایط به خاطر وقتی که از دکتر عباسی گرفته بودیم به جلسه با وزیر رفتیم. سهشنبه ظهر پیش دکتر کیهانی رفتم و هنگامی که او پایم را معاینه میکرد، دیدم با موبایلش زنگ میزند و میگوید اتاق عمل را آماده کنید. ابتدا فکر کردم برای کس دیگری میخواهد به اتاق عمل برود اما پس از آنکه با سرنگ از پایم خون گرفت، در همان حین که سرنگ را به پرستار میداد تا آن را به آزمایشگاه ببرند، گفت که باید همین حالا عمل جراحی روی پایم صورت بگیرد. پس از آن ساعت 3 بعدازظهر به اتاق عمل رفتم و ساعت 6 از اتاق عمل خارج شدم. دکتر کیهانی گفت که چون به دلیل شرایطی که پس از عمل اولم به وجود آمده و نتوانستهام استراحت کنم و آنتیبیوتیکها را نخوردهام باید پس از عمل دوم 24 تا 48 ساعت بستری شوم و در نهایت ساعت 6 یا 7 بعدازظهر روز چهارشنبه از بیمارستان مرخص شدم. این تمام اتفاقی بود که مانع از آن شد به تبریز بروم.
* اما با وجود این توضیحات خیلیها میگویند به خاطر بحثهایی که پیش از بازی بین مدیران باشگاه تراکتورسازی و شما به وجود آمده بود تصمیم گرفتید به تبریز نروید، این در حالی است که شما بهترین نتیجه تاریخ تراکتورسازی را رقم زده بودید.
یک چیز ی را باید به شما خیلی صریح بگویم. فرهنگ مردم آذربایجان سوای حرفهایی است که در این چند وقت زده شده است. من عاشق مردم آذربایجان هستم و با بقیه افراد کاری ندارم. من یک سری مطالبات دارم که قانون درباره آن تصمیم میگیرد اما به روح مادرم قسم میخورم که اگر شرایطم عادی بود 24 ساعت زودتر از بازی به تبریز میرفتم و در خیابان ولی عصر یعنی همان جایی که در مدت حضورم در تبریز اقامت داشتم، حاضر میشدم. من میخواهم این را بگویم که نباید فرهنگ مردم آذربایجان را با این حرفها قاطی کرد. البته من شنیدهام تعدادی افراد برای استقبال با گل و شیرینی به فرودگاه آمدند که باید هم از آنها تشکر و هم عذرخواهی کنم.
* استقلال دیروز به تراکتورسازی باخت آن هم در شرایطی که نه شما بودید نه نکونام و نه جانواریو. حتما نبود شما در این باخت به لحاظ روحی روانی تاثیرگذار بوده است.
من باید ابتدا به مردم، بازیکنان و کادر این تیم تبریک بگویم چون بسیار بهتر از ما بازی کردند. ما در نیمه دوم میتوانستیم با تغییراتی که دادیم بازی را ببریم اما به اعتقادم اتفاقاتی افتاد که این نتیجه رقم نخورد. ما در نیمه اول خیلی ضعیف کار کردیم اما در نیمه دوم موقعیتهای خوبی ایجاد کردیم اما نتوانستیم از آنها بهره ببریم. ضمن اینکه پیش از تعطیلات لیگ در دیدار برابر صبا تازه تیم ما شکل گرفته بود که به خاطر بازی تیم ملی لیگ تعطیل شد.
* مجید صالح پس از باخت از داوری انتقاد کرد. گویا شما هم به گل دوم تراکتورسازی اعتراض داشتید.
من باید از مظفریزاده و کمکهایش تشکر کنم. او داور بزرگی است که میتواند در جام جهانی قضاوت کند و من هم دوست دارم این اتفاق برای او بیفتد اما به اعتقاد من گل دوم تراکتورسازی آفساید بود. البته این تنها نظر شخصی بنده است و کارشناسان و کمیته داوران باید درباره قضاوت مظفریزاده اظهار نظر کنند. غیر از این گل در یکی، دو صحنه دیگر نیز قضاوت میتوانست طور دیگری باشد که یکی مربوط به خطا بر روی میداودی در محوطه 18 قدم تراکتورسازی بود و دیگری به خطای هند نصرتی مربوط میشد. ضمن اینکه داور میتوانست پس از خطای نصرتی بر روی بائو کارت زرد دوم را بدهد و او را از بازی اخراج کند. با این حال همان طوری که گفتم کمیته داوران باید درباره این قضاوت اظهار نظر کند.
* شما جزو مربیانی هستید که در همه حال از کارلوس کروش حمایت کردهاید اما پس از باخت به تراکتورسازی صالح دستیارتان انتقاد کرد و گفت مصدومیتها تنها بهره استقلال از اردوهای تیم ملی است.
به هر حال ما در چهار بازی گذشته 10 امتیاز گرفته بودیم اما بازیها تعطیل شد. دیدید که در بازی دیروز خسرو حیدری شرایط خوب گذشتهاش را نداشت و هنوز خسته بود. به هر حال ما از این مسئله لطمه خوردیم. با این وجود باید با این شرایط ساخت.
* نظرتان درباره پیروزی برابر کره جنوبی چیست؟
من باید به خاطر این پیروزی به مردم تبریک بگویم. خدا را شکر سه امتیاز مهمی را کسب کردیم. جدا از کیفیت فنی من اعتقاد دارم ما شانس رفتن به جام جهانی را داریم. در تورنمنتهای اینچنینی داشتن شانس خیلی مهم است. در رقابتهایی مانند لیگ شما باید حتما کیفیت خوبی داشته باشید اما در تورنمنتهایی نظیر رقابتهای انتخابی جام جهانی علاوه بر کیفیت باید شانس هم داشته باشید.
* به لحاظ کیفیت فنی نظرتان درباره عملکرد تیم ملی چیست؟
اگر راستش را بخواهید من بازی ایران برابر کره جنوبی را در شرایط عادی ندیدم. تازه به هوش آمده بودم و شرایطم چندان طبیعی نبود و اگر بخواهم نظر صریحی درباره این بازی بدهم کملطفی کردهام. اما در آن شرایط بعضی صحنهها مثل خوردن توپ به تیر دروازه ایران را تماشا کردم.
* از رودریگو توزی چه خبری دارید؟
اگر شما خبری از او دارید ما هم داریم.
* جانواریو امروز در صفحه فیسبوکش نوشته با این شرایط به استقلال برنمیگردد.
من امیدوارم جانواریو به استقلال برگردد.
* بعد از باخت به تراکتورسازی چقدر برای تیمتان شانس قهرمانی قائلید.
اختلاف ما با سپاهان صدرنشین تنها دو امتیاز است. شرایط ما بسیار خوب است. در این چند وقت مشکلاتی برایمان به وجود آمد. نیامدن بازیکنان و شرایط تیم ملی هم مشکلاتی را ایجاد کرد اما ما مدعی هستیم.
* شاید تجربه و افتخارات شما در لیگ برتر تنها امید هواداران استقلال به قهرمانی تیمشان باشد.
همه ما به خدا و ائمه متکی هستیم و با همین توکل به جلو میرویم. فعلا باید با همین شرایط تا نیم فصل ادامه دهیم.
سه صحنهی مشکوک بازی تراکتور- استقلال به روایت تصویر / همهی چشمها به 90
سایت گل-درحالیکه بسیاری از هواداران و کادر بازیکنان و مربیان استقلال معتقد هستند که استقلال با ناداوری بازی را به تراکتورسازی واگذار کرده است و سه پنالتی برای استقلال گرفته نشده است ، به صحنههای مشکوکی خواهیم پرداخت که عکاس باشگاه استقلال در اختیار رسانهها قرار داده است. با این حال نباید فراموش کنیم که به صورت کلی عکس به اندازه تصویر شاهد خوبی برای قضاوت نیست و همه به انتظار برنامهی نود بنشینند.
در ادامه نیز لازم به ذکر است که کمیتهی داوران با قاطعیت از رای داور این بازی ، سعید مظفریزاده حمایت کرده است و هیچگونه اعتراضی را وارد ندیده است.
صحنهی مشکوک نخست ؛ واژگون شدن میلاد میداوودی
در نخستین صحنهی مشکوک این دیدار ، میلاد میداوودی در محوطهی جریمه و توسط عقیل اعتمادی متوقف شد و در نهایت نیز نقش بر زمین شد. این صحنه را میتوان در سه فریم متوالی بررسی کرد و پیرامون آن قضاوت کرد.
صحنه مشکوک دوم ؛ درگیری بائو و نصرتی
در این صحنه بائو توسط محمد نصرتی نقش بر زمین شد و نتوانست موقعیتی را برای استقلال خلق کند. در این صحنه آبیها معتقد هستند که نصرتی به خطا بائو را زده است و باید اخراج میشده است.
صحنه مشکوک سوم ؛ هند محمد نصرتی
قاطعیت آبیها برای اعلام ضربهی پنالتی در این صحنه بیش از سایر صحنهها بود و آنها معتقد بودند که هند نصرتی در این صحنه کاملا محرز بود.
در حالیکه اوضاع مالی باشگاه استقلال از اول فصل بحرانی بود و جدیدا کمی بهتر شده ، کمتر سعی شده تا در این زمینه از توانایی های تیم رقیب هم کمک گرفته شود . مطلب زیر رو فقط برای اطلاع مدیر عامل و اعضای هیئت مدیره منتشر می کنم :
سایت رسمی باشگاه پرسپولیس اعلام کرد محمد رویانیان که به منظور عقد قراردادهای اقتصادی و ورزشی به امارات سفر کرده ظهر امروز با یک شرکت بین المللی تولید ورق های گالوانیزه و آلومینیومی در خاورمیانه قرارداد بست.
براساس قرارداد منعقد شده این شرکت بین المللی که ورق های گالوانیزه و آلومینیومی در رنگهای مختلف را تولید می کند نمایندگی انحصاری خود را در ایران دایر خواهد کرد و سود فروش ناشی محصولات این شرکت بین المللی عاید باشگاه پرسپولیس خواهد شد. محصولات این شرکت در اتومبیل سازی، مسکن، کارخانجات صنعتی و غیره کاربرد داشته و به زودی نمایندگی انحصاری آن در ایران دایر خواهد شد. این شرکت بینالمللی که در خاورمیانه فعالیت می کند نمایندگی ها و کارخانجات متعددی در کشورهای مختلف آسیایی و اروپایی دارد.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در راستای خودکفایی پرسپولیس و درآمدزایی از طریق فعالیت های اقتصادی، تجاری و ورزشی شرکت هولدینگی را به ثبت رسانده که نمایندگی های آن در اربیل عراق و کوالالامپور مالزی دایر شده و به زودی یکی از این نمایندگی ها در برزیل و دبی آغاز به کار خواهد کرد. مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در همین راستا به زودی سفری به ایتالیا، کرواسی، سوئد، آلمان و دانمارک خواهد داشت تا فعالیت های تجاری و ورزشی باشگاه پرسپولیس را توسعه دهد.
پیام فابیو جان واریو برای هواداران خود در فیس بوک
"
Traktor 2 x 0 Esteghlal
I apologize to all the fans of Esteghlal for my absence in the game today.
I know the importance of the game.
But I beg the understanding of all the time that this was happening.
I've been waiting for 4 months, for the minimum treatment in respect from the club.
And this did not happen until the moment.
How this, I do not have conditions to continue in Esteghlal.
For more respect and dedication I had for the club, I need to feel happy to play football.
And right now, that this is not happening.
My best regards to all of suports of the club.
I hope to find a good solution as soons as posible
"
امیر قلعه-نویی: جانواریو امشب به ایران می-آید/ هیچوقت شرایط استقلال را اینطور ندیده بودم
سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت که جانواریو امشب به ایران بازمی-گردد.
به گزارش ایسنا، امیر قلعه-نویی درباره دیدار هفته آینده تیمش برابر گهر دورود گفت: قبلا استقلال و پرسپولیس در رختکن دو گل از حریفان خود جلو بودند اما حالا چند سالی است که تفاوت کرده است و می-بینیم که به عنوان مثال سپاهان سه سال پشت سر هم قهرمان می-شود. ما به همه تیم-ها باید احترام بگذاریم خصوصا گهر که با وجود حضور در انتهای جدول فوتبال قابل احترامی را نمایش می-گذارد.
وی ادامه داد: گهر دیروز هم فوتبال خوبی را برابر داماش بازی کرد و یک پنالتی هم به دست آورد که خراب کرد اما بحث من بیشتر روی تیم خودم است. ما چند هفته زحمت می-کشیم. با بی-پولی می-سازیم در حالی که تماشاگران هم از همه مسائل اطلاع ندارند و پس از مدتی به ترکیب ایده-ال خود دست پیدا می-کنیم و از 4 بازی 10 امتیاز می-گیریم اما به ناگاه ظرف چند روز تمام زحمات-مان از بین می-رود. من سال-ها در استقلال حضور داشتم اما هیچ گاه شرایطی مانند وضعیت کنونی را ندیده بودم.
سرمربی استقلال درباره بازگشت توزی و جانواریو نیز گفت: بعید می-دانم که توزی برگردد ولی جانواریو کارهایش را کرده است و امشب به ایران می-آید.
قلعه-نویی درباره وضعیت جباری هم گفت: جباری دو روز پیش تستی را پیش دکتر نوروزی انجام داد و پس از عمل دردی در پای او بود که نوروزی و همکارانش روی آن کار می-کنند و در مجموع این بازیکن شرایط خوبی دارد.
غیبت قلعه-نویی و کرکری ذخیره-ها/استقلالی-ها خوشحال از شکست پرسپولیس
به گزارش خبرگزاری فارس تیم فوتبال استقلال یک روز پس از برتری مقابل نفت تهران از ساعت 16 امروز در کمپ زنده-یاد حجازی تمرینات خود را پیگیری کرد.
امیر قلعه-نویی در تمرین امروز حضور نداشت و مجید صالح و سایر اعضای کادر فنی امور تاکتیکی تیم را بر عهده داشتند.
*هاشم بیک-زاده و امین منوچهری دو غایب تمرین امروز آبی-پوشان بودند و بقیه بازیکنان در تمرین حضور داشتند.
*کیانوش رحمتی و میثم بائو به دویدن دور زمین پرداختند و تمرینات اختصاصی را پشت سر گذاشتند.
*بازیکنانی که در ترکیب اصلی استقلال مقابل نفت به میدان رفته بودند پس از 20 دقیقه ریکاوری و دویدن دور زمین ورزشگاه را ترک کردند و بقیه بازیکنان در قالب دو گروه به فوتبال درون تیمی پرداختند. برگزاری این بازی درون تیمی جذابیت-هایی را به همراه داشت و بازیکنان کری خاصی با هم داشتند.
در یک تیم ایمان عالمی، لیام ردی، میلاد میداودی، ریش اصفهانی و انصاری حضور داشتند و در تیم دیگر مهرداد حسینی، میثم حسینی، سید حسین حسینی، ستار همدانی و سعید لامعی بازی می-کر-دند که این بازی با پیروزی تیم ایمان عالمی به پایان رسید. کری بین بازیکنان دو تیم باعث شد برخی بازیکنان اصلی به جای ترک ورزشگاه در کنار زمین به تماشای این فوتبال بپردازند.
*در طول تمرین امروز کادر فنی و بازیکنان تیم استقلال پیگیر نتیجه دیدار پرسپولیس و مس کرمان بودند و هنگامی که سرخپوشان تهرانی گل می-خوردند استقلالی-ها خوشحالی خود را نشان می-دادند.
* شاهرخ بیانی، منصور پورحیدری و میرشاد ماجدی حضور داشتند و تماشاگری حضور نداشت.
استقلال دوشنبه 9 آبان در ورزشگاه آزادی به مصاف گهر دورود می-رود.
درباره ی بازی با تراکتور سازی و نفت تهران یه چند تا نکته از نظر خودم بگم
اول درباره ی بازی با تراکتور . نیمه ی اول اصلا خوب نبودیم اما نیمه ی دوم واقعا عالی بازی کردیم . چند تا موقعیت 100% برهانی و این یارو منوچهری خراب کردن . و به نظرم نیمه دوم فقط داشتیم حمله میکردیم ! و حتی نیمه ی دوم اون بازی بهتر از بازی با نفت بودیم .
درباره ی بازی با نفت تهران هم بازم قشنگ بازی کردیم . گلی که خوردیم توی ضد حمله ناگهانی بود . اما بازم قدرت دفاعی ما ثابت شدس . خیلی دفاع مستحکمی داریم خیلی . من به این دفاع ایمان دارم . منتظری واقعا عالی کار میکنه واقعا مثل یه سد مقابل تیم حریفه ! بدون خطا بدون کرنر و اوت دادن راحت پا میندازه و توپو میگیره !
نکونام دیگه نظری راجع بهش ندارم داره عالی بازی میکنه و طبق مصاحبه ی خودش داره مثل همون لالیگا بازی میکنه ! حالا این طرز فکر مردم اسپانیا و ایرانه که اونو متمایز میکنه . توی تیم ملی هم بازیشو ثابت کرد و ترکوند . در صورتی که دوستان تمایل داشتند آندو رو داشته باشیم اما میبینیم که چقدر بازیش افت کرده . اما جواد بود و نبودش رو به قول امیر میشه از بازی با تراکتور متوجه شد ! چقدر شوت زدن چقدر وسط خالی بود . اما همین ترس از اسم جواد نکونام خودش کلی بار مثبت برای تیمه . توپگیریهای عالی سانتر ها و پاسهای عالی توی بازی با نفت واقعا منو به جواد امیدوار کرد و خوشحالم که به استقلال اومده . یه شوت رو پا هم زد که به سیاوش خورد و حاضرم شرط ببندم سیاوش نبود توپه کنج دروازه میشست
حمودی و خسرو هم خوب بودن . البته درباره ی خسرو یه چیزی بگم . اینی که عالیه و حرف نداره که شکی توش نیست اما یکم داره حرکتهاش لوس میشه . شما دقت کنید همین حرکتها رو 3 سال پیش توی استقلال میکرد عجوبه ی استقلال بود و 3 4 نفر رو با هم دریبل میزد اما الان هم داره همون حرکتها رو انجام میده و دیگه بعد از 3 4 سال مدافع ها دستش رو خوندن و راحت توپو ازش میگیرن . باید یه تغییر رفتار توی دریبل زدن و نوع حرکتش بده . البته توی این بازی روی گلی که آرش زد واقعا قشنگ کار کرد و یه نفر هم عالی دریبل زد . اما من در کل دارم میگم
بیک زاده همچنان افتضاحه حرفی راجع بهش ندارم
آرش همچنان پرتلاش اما بی دقت ! حداقل باید 2 تا دیگه گل توی این بازی میزد و هتریک میکرد
منوچهری اعتقادی روی زمین بهش ندارم شاید هوایی بتونه کمکمون کنه اما از بازی افتضاحش مقابل تراکتور سازی که 3 تا موقعیت 100% رو خراب کرد و بازیه دقایق آخرش مقابل نفت نشون داد اصلا قابل اعتماد نیست .
میلاد دیگه حتما به آمادگی رسیده نمیدونم چرا بازیش نمیدن
بائو بازیش خوبه ولی زیاد زیدان بازی در میاره اعصاب آدم خورد میشه . مثلا جان واریو و بائو و توزی اومدن جای جباری رو پر کنن . فقط تو کار دریبل زدنه ! دیگه یه حدی داره بیشتر از اونش به درد نمیخوره
درباره ی سیاوش هم بگم که اصلا جاش اونجا نیست نمیدونم چه اصراریه آخه . یه پاس سالم نداده تو این 8 هفته . یه پاس سالم ! هافبک مثلا باید بازیسازی کنه . این چه بازیسازیی انجام میده؟یه مدت خط حمله آرش سیاوش مرگبارترین خط حمله ی تاریخ لیگ ایران بود . خوب الانم میتونیم همین خط حمله رو رقم بزنیم اما نمیدونم چه دلیلی داره که عقب میذارنش . مگه ما کم هافبک داریم؟البته با فرستادن زندی و توزی کمتر هافبک داریم اما هنوزم بائو و جانواریو هستن و از خسرو هم میتونیم تو پیستون کمک بگیریم . مجتبی هم که داره آماده میشه
یه مسئله ی منفی هم اینه که تیم همش تو فشار و استرسه . میل به گلزنیش رو به خاطر استرس از دست میده ! بابا تو 5 دقیقه آخر میتونستیم 5 تا گل بزنیم ! همشو این منوچهری خراب کرد . نکونام هم هی رو به عقب پاس میداد نمیدونم چرا ! تیمای ژنرال اصلا اینجوری نبودن . اما الان دارن اینکارو میکنن . البته جای نگرانی نداره بازی به بازی دارن بهتر میشن تمام بچه ها .
حرکت لیدرها هم به عنوان اعتراض به عادل جالب بود . به صورت آنلاین خبرها میرسه:31:خود عادل خندش گرفته بود . جالبه بعضی از دوستان تیم رقیب این خبر رو توی تاپیک خودشون مینویسن که من نمیدونم اصلا چه ربطی به اونا داره؟! شما ربطش رو پیدا کنید ما هم بدونیم .
در کل با یه بازیه کمتر در رده ی دوم جدول قرار داریم وضعیت تیم بسیار عالیه و روز به روز هم بهتر میشه
مرسی از تمام بچه ها که با این وضع مالیه تیم دارن میسوزن و میسازن . تیم رقیب با اینهمه ماشین میلیونی و پول هنگفت از چپ و راست داره میخوره اما تیم ما بدون یه پشتوانه ی مالی همچنان داره به روند موفقیت آمیزش ادامه میده
ایول به همه بچه ها
سلام ...
تبریک میگم برد مقابل نفت رو .
بعد از باختی که میشد باخت نباشه 3 امتیاز شیرینی کسب کردیم .
اولین نکته ای که در بازی با نفت به چشمم امد بازی خوب جواد نکونام بود . کم کم داره به دوران خوبش برمیگرده و این هم برای استقلال و خوبه و هم تیم ملی .
یکی از تاکتیک هایی که خیلی خوب در بازی با نفت اجرا می شد حرکات اورلب بازیکنان کناری بود . اگر یکی از تاکتیک های تیم سانتر از جناحین باشه ، به تنهایی نمیشه سانتر دقیق و موفقی رو داشت . در بازی با نفت سمت راستمون کاملا فعال بود و اورلبهای خوبی رو انجام می دادند . سمت چپ کماکان مشکل داره و به نوعی تیم بالانس نیست .
با توجه به جدول لیگ امسال هم شانس قهرمانی در پایان نیم فصل رو به خوبی داریم و هم شانس سقوط به پایین جدول . فاصله تیم اول تا دهم تنها 5 امتیازه !
یک هافبک طراح و یک مهاجم نیاز داره تیم تا بهتر بشه . احتمالا دست از فروش ساموئل هم بردارند .
بازی دیروز با نفت رو میگی دیگه ؟نقل قول:
اولین نکته ای که در بازی با نفت به چشمم امد بازی خوب جواد نکونام بود .
جواد خوب بازی کرد ؟
نمیدونم والا ... شاید معیار خوب بازی کردن از نظر شما چیز دیگه ای باشه :sq_8:
صرفا جهت یاداوری شرح وظایف نکونامنقل قول:
شاید معیار خوب بازی کردن از نظر شما چیز دیگه ای باشه
وظیفه ی او در میانه ی زمین، جلوگیری از حمله ی حریف است و در این امر نباید سعی کند که تکنیک خود را نمایش دهد. نقش هافبک دفاعی متناسب با منطقه ای که بازی می کند لحظه به لحظه فرق می کند. هنگامی که او در دفاع است، مکمل مدافعین بوده یا مسئولیت دفاعی خویش را که از میانه ی زمین آغاز کرده است، ادامه می دهد. هنگامی که در وسط زمین است، یا کمک بازی گردان تیم با هافبک تهاجمی بازی دفاعی خود را رها می کند. هافبک دفاعی که مبارزی فوق العاده است، هرگز نباید غفلت کند. تیمی که دفاعی خوب دارد، ضرورتا باید هافبک دفاعی خوب هم داشته باشد.
خدارو شکر بهترین خط دفاعو استقلال دارهنقل قول:
تیمی که دفاعی خوب دارد، ضرورتا باید هافبک دفاعی خوب هم داشته باشد.
اینم قسمتی از صحبتهای هافبک نفت پس از بازی
نقل قول:
هافبك نفت نكونام را عامل اصلي برد استقلال مي داند كه نقش تعيين كننده اي دارد:نكونام موثرترين بازيكن استقلال بود و اگر استقلال برد فقط به خاطر توان بالآي اين بازيكن بود كه به خوبي به بازي استقلال نظم مي دهد.او براي استقلال نعمت است و به نظر من در حال حاضر نكونام بهترين بازيكن ليگ برتر است.بايد مقابل او بازي كنيد تا كيفيت او را متوجه شويد.
محتوای مخفی: منبع
نکونام و آرای صد در صد بارسایی برای توپ طلا
نکونام در این رای گیری به سه ستاره بارسلونا لیونل مسی، آندرس اینیستا و ژاوی هرناندس رای داده تا بار دیگر بارسایی بودنش را اثبات کند.
سایت گل – جواد نکونام به عنوان کاپیتان تیم ملی ایران یکی از آنهایی است که برای اتخاب مرد سال فوتبال جهان و توپ طلایی که فیفا اختیارش را به عهده گرفت رای می دهد و رای او به عنوان کاپیتان یکی از تیم های ملی تحت نظر فیفا لحاظ می شود.
نکونام در این رای گیری به سه ستاره بارسلونا لیونل مسی، آندرس اینیستا و ژاوی هرناندس رای داده تا بار دیگر بارسایی بودنش را اثبات کند.
جالب اینکه نکونام در مصاحبه هایش روی این مساله تاکید می کند که هوادار بارساست و در رای دادن برای انتخاب مرد سال فوتبال دنیا این هوادری را کاملا معیار قرار می دهد.
نکو پیش از این و در انتخاب های قبلی نیز به بازیکنان بارسا و لیونل مسی رای داده بود و به نظر می رسد علاوه بر قضیه طرفداری واقعا به فوتبال این ابر ستاره اعتقاد دارد.
2012/10/27
باران تمرین استقلال را به تاخیر انداخت
به گزارش خبرگزاری فارس، قرار بود آبی پوشان از ساعت 15:30 تمرین خود را در کمپ مرحوم ناصر حجازی آغاز کنند اما با گذشت 45 دقیقه هنوز تمرین این تیم شروع نشده است. دلیل این موضوع بارش شدید باران است.
فعلا امیر قلعه نویی از بازیکنان خواسته در رختکن حضور داشته باشند تا از سرماخوردگی آنها جلوگیری شود.
هافبک دفاعی : جناب نکونام چند تا توپ از حریف گرفت ؟ چند تا توپ حریفو خراب کرد ؟ چند تا پاس رو به جلو میده ؟ چقدر دوندگی داره ؟ گل اول رو هم که توپو آقا جواد لو داد ....... چند درصد پاس هاش سلامت به یار خودی میرسه ؟نقل قول:
صرفا جهت یاداوری شرح وظایف نکونامنباید سعی کند که تکنیک خود را نمایش دهد. نقش هافبک دفاعی متناسب با منطقه ای که بازی می کند لحظه به لحظه فرق می کند. هنگامی که او در دفاع است، مکمل مدافعین بوده یا مسئولیت دفاعی خویش را که از میانه ی زمین آغاز کرده است، ادامه می دهد. هنگامی که در وسط زمین است، یا کمک بازی گردان تیم با هافبک تهاجمی بازی دفاعی خود را رها می کند. هافبک دفاعی که مبارزی فوق العاده است، هرگز نباید غفلت کند. تیمی که دفاعی خوب دارد، ضرورتا باید هافبک دفاعی خوب هم داشته باشد.
وظیفه ی او در میانه ی زمین، جلوگیری از حمله ی حریف است و در این امر
ارزیایی شما برای خودش جالبه ..... وقتی هافبک دفاعی نمیتونه این وظایف رو درست انجام بده کجاش خوبه اونوقت ؟
دوست عزیز ، مدیر محترم انجمن ورزش ، اینکاره ، عکس قشنگتر نداشتی بذاری؟؟؟نقل قول:
این بنده خدا یه بار دست کرده تو چشمش ، یکی ازش عکس گرفته، صاف گذاشتی تو فروم آبی های 2 آتیشه ؟؟؟؟!!!
قلعهنويي: پرسپوليسيها فرافکني ميکنند
سرمربي استقلال در واکنش به بيانيه اعتراض پرسپوليس گفت: کار آنها چيزي جز فرافکني نيست . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
================================================== ================================================== ========
به نقل از فارس، امير قلعهنويي در حاشيه تمرين امروز استقلال گفت: جا دارد از پزشکان تيم به خصوص دکتر نوروزي تشکر کنم که بعد از عمل جراحي دوم روي پاي من خيلي زحمت کشيدند. شرايط حساسي بود و کمک زيادي به من کردند. دو آزمايش دادم که نشان ميدهد شرايط خوب است.
وي در مورد ديدار روز دوشنبه با گهر خاطرنشان کرد: با آقاي پورحيدري و ساير همکارانم چند بازي گهر را آناليز کرديم. براي بار دوم بود که فيلمهاي بازي اين تيم را ميديديم. بازي با استقلال و پرسپوليس براي ساير تيمها متفاوت است و تيمها آن انگيزهاي که مقابل اين دو تيم دارند را در ساير بازيها ندارند.
قلعهنويي ادامه داد: بعد از ديدار برابر نفت تيم ما شرايط خوبي دارد. اين پيروزي از چند حيث براي ما حائز اهميت بود اول اينکه به جدول بازگشتيم، دوم اينکه از نظر روحي خيلي بهتر شديم و اگر بازي را واگذار کرده بوديم جمع کردن تيم خيلي سخت ميشد و سوم اينکه از نظر روحي براي بازي با گهر آماده شديم. اميدوارم بازي با گهر خوب و تماشاگر پسند از آب درآيد.
قلعهنويي در مورد حضور مايليکهن در تيم گهر تأکيد کرد: طبيعتاً دقايقي از بازي که سپري شود با شرايط جديد گهر بيشتر آشنا ميشويم. مايليکهن جزو مربيان زحمتکش است و براي اين فوتبال تلاش زيادي کرده است. حضور او مطمئناً تأثيرگذار خواهد بود.
وي در مورد مشکلات استقلال گفت: چندين هفته زحمت زيادي کشيديم تا مشکلات درونتيمي استقلال به بيرون منتقل نشود تا زماني که به بازي برابر صبا رسيديم. بعد از اين مسابقه ماحصل 16-15 هفته زحمت زيادي که کشيديم در چند روز به هم ريخت و با مشکلات زيادي روبه رو شديم. به غير از اين مسئله بيمهريهايي هم ديديم که اين موضوع بيشتر ما را اذيت کرد. بازيکن و کادر فني بدون گرفتن يک ريال پول با اخلاص تلاش ميکرد اما آن اتفاقات افتاد.
سرمربي استقلال اضافه کرد: همه اين مسائل را فراموش کرديم و اميدواريم اين بازي هم بگذرد و به تعطيلات برسيم. در تعطيلات جانواريو و جباري هم به تيم اضافه خواهند شد. بعيد ميدانم توزي به استقلال بازگردد، واقعاً حيف است تيمي که با آن شکل مشکلات آنقدر زحمت کشيد و به اينجا رسيد در چند روز به هم بريزد.
قلعهنويي در مورد اينکه آيا توزي به استقلال بازخواهد گشت، عنوان کرد: من نبايد در مورد اين مسئله صحبت کنم. وظايف همه مشخص شده است، آقاي اميري که امسال زحمت زيادي کشيده، کارها را پيگيري ميکند. من از نحوه قرارداد اين بازيکن اطلاع ندارم و دوست ندارم چيزي هم بدانم. به هر حال اين بازيکن با ما قرارداد دارد و طبق اصول و چارچوبي که قرارداد او دارد عمل ميشود، آقاي ماجدي و اميري در حال پيگيري اين موضوع هستند اما بعيد ميدانم او به استقلال بازگردد.
وي گفت: مديربرنامههاي جانواريو قول داده او تا قبل از بازي با گهر برگردد. از توزي توقعي نداشتم اما فکر ميکردم جانواريو طور ديگري برخورد کند. رابطه خوبي با اين بازيکن داشتم. او 5ماه تمام مشکلات را تحمل کرد اما اميدوارم بودم براساس قولي که به من داده بعد از رفتن بازگردد چرا که علاوه بر داشتن رابطه خوب، از لحاظ احساسي نيز با هم بسيار صميمي بوديم و فکر نميکردم اين بازيکن برود و برنگردد هرچند که بايد قبول کنيم جانواريو يک بازيکن حرفهاي است.
قلعهنويي در مورد اينکه گفته ميشود پرسپوليس با برخي از بازيکناني که استقلال با آنها دچار مشکل شده مذاکره کرده و آيا اين مسئله حرکتي حرفهاي است، گفت: اگر قبول کرديم حرفهاي باشيم بايد افکار ما هم حرفهاي باشد. اگر در زمان مناسب با بازيکنمان مذاکره شود هيچ مشکلي نداريم. ما با تشکيلات پرسپوليس صحبت کرده بوديم و به ما گفته بودند، بازيکني را ميخواهند و اگر صحبتها در چارچوب باشد هيچ مشکلي نداريم.
به گزارش فارس، قلعهنويي در مورد اعتراض پرسپوليسيها به صحبتهاي او در برنامه فوتبال برتر در بين دو نيمه بازي پرسپوليس و مس کرمان گفت: اين مسئله جاي تعجب دارد. امروز به برنامهاي در شبکه شش نگاه ميکردم که طي آن آقاي اسماعيلي از منصور ابراهيمزاده در مورد پرسپوليس سؤال کرد که ايشان هم نظرات کلي خود را در مورد پرسپوليس بيان کرد. آيا اين کار ايراد است؟
سرمربي استقلال افزود: روز جمعه که عيد قربان بود به بهشت زهرا رفتم و وقتي بازگشتم و تلويزيون را روشن کردم مهدي مهدويکيا گل پرسپوليس را به ثمر رسانده بود. در صحبتهايم يک سري مسائل کلي را بيان و اتفاقاً از مديريت آقاي رويانيان تعريف و تمجيد کردم. واقعيت اين است که وقتي کار دست اهل فن نباشد اين مسائل به وجود ميآيد. چيزي که مملکت ما و نه تنها فوتبال را عقب انداخته، اين است که جايگاهها دست اهل فن نيست.
قلعهنويي گفت: اگر در فوتبال، صنعت و ... همه چيز دست اهل فن باشد طبيعتاً اين مسائل به وجود نميآيد. ابراهيمزاده الان در مورد پرسپوليس صحبت کرده و اگر پرسپوليس در بازي بعد نتيجه نگرفت بايد همه چيز را تقصير ايشان دانست؟ همه ايران در مورد استقلال صحبت ميکنند پس وقتي استقلال به تراکتور باخت، اين باخت را بايد به خاطر اين صحبتها بدانيم؟
وي تأکيد کرد: در مملکت ما آدمها سر جاي خود قرار ندارند. در همه جا اين مسئله وجود دارد و تنها به فوتبال محدود نميشود. در هنر و صنعت هم همين شکل است. مجريي که اين سؤال را از من پرسيده هم بايد برويم بگيريم؟ با اين شکل جواد خياباني را هم بايد به دادگاه ببريم که چرا اين سؤال را پرسيده و بايد بگوييم به اين جرم به دادگاه بيا تا در مورد آن توضيح دهد.
قلعهنويي خاطرنشان کرد: من در مورد بحث رويانيان و دايي صحبت کردم و گفتم دايي جزو سرمايههاي فوتبال ما و شخصي است که شايد صد سال بايد بگذرد تا يکي مثل او بيايد. بايد از او حمايت کنيم تا به درجات بالا برسد. ازبکستانيها با همدلي که دارند تمام کرسيهاي AFC را ميگيرند در حالي که شايد بازيکني که يک دهم دايي افتخار داشته باشد ندارند.
سرمربي استقلال ادامه داد: همچنين گفتم رويانيان در بحث مديريت از سرمايههاي ما است چطور آن موقع که تعريف ميکردم خوب بود اما حالا ما باعث باخت شدهايم؟ چون من آن حرفها را زدم شجاعي بازيکن مس به پرسپوليس گل زد؟ اگر من کار بلد بودم تيم خودم را درست ميکردم. اين حرفها فرافکني است و بايد اين کارها را جمع کنند. دو رئيس فدراسيوني که تيم ملي را جام جهاني بردهاند اکنون خانهنشين هستند؛ اهل فن را خانهنشين کردهايم و دليل آن هم خود ما فوتباليها هستيم.
قلعهنويي در مورد اتفاقاتي که بعد از بازي استقلال و فجر رخ داده يادآور شد: با جعفري مديرعامل باشگاه صحبت کردم و به او گفتم يک روز قبل از بازي منوچهري پيش من آمد و صحبتي از بازيکنان سابق سايپا که اکنون در فجر بازي ميکنند مطرح کرد. منوچهري به من گفت ياوري در تمرين اعلام کرده قصد دارد او را بگيرد و نظري را به استقلال بدهد. با روحيهاي که پس از اين مسئله از منوچهري ديدم او را از ليست يازده نفر بيرون کشيدهام و وقتي به درون زمين رفت ديديد که چطور بازي کرد.
وي گفت: جالب است جعفري به من اعلام کرد اين صحبتها شيطنت بازيکنان بوده و ياوري چنين بحثي را مطرح نکرده است. به او ميگويم اگر اينچنين نبوده چرا سرپرست تيم شما چنين حرفي را در مصاحبهاش اعلام کرده که به من گفت اين مسأله را بررسي خواهد کرد. بدبختي فوتبال ما همينها است.
قلعه نويي عنوان کرد: چرا قطر به ميزباني جام جهاني ميرسد و دو بار بازيهاي آسيايي را برگزار ميکند اما ما با دوهزار سال قدمت حال و روزمان اينچنين است. دليل اين مسئله حضور افرادي است که اهل فن نيستند. هيچکس سر جاي خودش قرار ندارد. حالا آقايان هم ناراحت ميشوند. ايرادي ندارد، مولايم حضرت علي (ع) گفته «هميشه حق را بگو حتي اگر همه عليه تو شوند.» جاي تأسف دارد هواداران کمي براي تماشاي بازيهاي استقلال به استاديوم ميآيند. حتما اين حرکت کلي شده که فوتبال ما به اين وضع افتاده است.
قلعهنويي در مورد تغيير برنامه بازيهاي ليگ برتر گفت: يک روز به ما گفتند بايد با پيکان بازي کنيم و پس از آن گفتند بايد به مصاف گهر برويم ولي هيچ اعتراضي نکرديم. از تيم ملي بيشترين ضربه را خورديم اما بيشترين حمايت را انجام داديم. همه چيزمان به هم ميآيد.
وي در مورد برگزار نشدن جام حذفي خاطرنشان کرد: بايد يا راهکاري داشته باشيم و يا اينکه الگوبرداري کنيم. در بحث نظام مملکتداري بعضي ميگويند با توجه به موقعيت مکاني بايد الگو خدمات رساني را در نظر بگيريم. بعضي کشورها با داشتن منابع در پي ايجاد زيرساخت براي استفاده از آن منابع هستند. در کشور ما الگويي وجود ندارد. چند سال از ليگ گذشته است. هر سال يک برنامه اجرا ميشود يک بار عزيز محمدي برنامه يک ساله داد که خيلي خوب بود. آقاي بهروان تقصيري ندارد، ايشان انسان بسيار خوبي هستند و وقتي براي فوتبال از 10 جا تصميم ميگيرد همين ميشود. نه برنامهاي داريم و نه از جايي الگوبرداري ميکنيم.
قلعهنويي اظهار داشت: ترکيه 40 سال پيش يک حرکت کلي در ورزش انجام داد و با دادن وامهاي بلندمدت و داشتن يک برنامه خوب به جايي رسيد که توانست به مقام سوم جهان دست يابد. کار بلد نيستيم، الگوبرداري هم نميکنيم. آدمهاي کار بلد بايد به فوتبال بيايند. افرادي به ورزش ما آمدند که فقط بيانيهنويسيها را انجام دادند. مگر ترکيه، ژاپن و ... نميخواهند در جام جهاني حضور داشته باشند. آيا در کشورهاي آنها براي برگزاري ليگ جام حذفي و دچار مشکل مي شوند؟
منبع : ورزش 3
پ . ن : خیلی باحال جواب بیانیه ی پرسپولیسیا رو داده:31:
معلومه دیگه خیلی طرفدارشه چون دیگه حداقل رونالدو رو باید جزو سه تا میاورد :دینقل قول:
نکونام و آرای صد در صد بارسایی برای توپ طلا
توی این چند ساله تا اون جایی که یادمه نکونام همیشه به مسی رای داده
این عکس از منبع خبره و اگه فرضا مشکلی هم باشه از اون سایته...نقل قول:
دوست عزیز ، مدیر محترم انجمن ورزش ، اینکاره ، عکس قشنگتر نداشتی بذاری؟؟؟
این بنده خدا یه بار دست کرده تو چشمش ، یکی ازش عکس گرفته، صاف گذاشتی تو فروم آبی های 2 آتیشه ؟؟؟؟!!!
آخرین خبر
عماد رضا استقلالی شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس از حضور مدیر عامل باشگاه استقلال در شهر کربلا مهاجم عراقی پیشین تیم فوتبال سپاهان به استقلال پیوست. این بازیکن یکی از معدود بازیکن خارجی بود که در طول دوران حضورش در فوتبال ایران توانست عملکرد قابل قبولی از خود برجای بگذارد.
پس از حضور یک هفته ای مدیرعامل باشگاه استقلال، علی فتح الله زاده در شهر کربلا، وی با عماد محمد رضا مهاجم عراقی پیشین تیم فوتبال سپاهان مذاکراتی را انجام داد و به توافق نهایی رسید تا وی با امضای قراردادی یک ساله پیراهن تیم فوتبال استقلال را بر تن کند.
علی فتح الله زاده مدیرعامل باشگاه استقلال ضمن تایید این خبر گفت: جذب این مهاجم عراقی بنا به درخواست امیر قلعه نویی برای حل مشکل گلزنی استقلال بوده و عماد رضا به زودی طی روزهای آینده برای حضور در تمرینات این تیم به ایران خواهد آمد.
براساس توافقات صورت گرفته قرارداد داخلی عمادرضا با تیم فوتبال استقلال به امضا رسیده و بنابر اعلام مدیر عامل این باشگاه قرار است قرارداد نهایی و ثبت آن در هیات فوتبال استان تهران پس از حضور این مهاجم عراقی در تهران انجام شود. مهاجم تیم ملی فوتبال عراق قرار است از هفته آینده در تمرینات تیم فوتبال استقلال شرکت کند.
چه میکنه این حاج فتل ! دمش گرم. خدا کنه فرهاد هم برگرده ، دیگه میریم واسه جام
عمادرضا برای استقلالی شدن باید از سپاهان رضایت-نامه بگیرد
به گزارش خبرگزاری فارس، عماد رضا که گفته می-شود با استقلال تهران به توافق رسیده و قرار است به این تیم بپیوندد با مشکل عدم رضایت نامه از سوی باشگاه سپاهان روبه-رو است.
این بازیکن فصل گذشته زمانی که از سپاهان جدا شد به دلیل عدم پرداخت مالیات رضایت نامه خود را از این باشگاه دریافت نکرد و با این وجود برای پیوستن به تیم دیگری باید با این باشگاه تسویه حساب کند.
رسول خوروش، سرپرست سپاهان با تایید این خبر به فارس گفت: عماد رضا تنها زمانی می-تواند به تیم دیگری برود که رضایت-نامه خود را از باشگاه سپاهان دریافت کند. او بدهی مالیاتی دارد و باید با باشگاه تسویه حساب کرده و مالیات خود را پرداخت کند.
فتح ا... زاده: جلسه در شان ما نبود
مديرعامل باشگاه استقلال تهران بعد از خروج از جلسه مجمع فدراسيون فوتبال به نشانه اعتراض در جمع خبرنگاران گفت: در اين نشست حرمت مديران باشگاه هاي سرخ و آبي رعايت نشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
================================================== =================
علي فتح ا... زاده اظهار داشت: در اين جلسه انتظار داشتيم گزارش مالي خوبي ارائه شود که اينگونه نشد.
مديرعامل باشگاه استقلال تهران افزود: يک ريال تا امروز به ما داده نشده است. حق باشگاه را نداده اند و نحوه راي گيري ها درست نيست.
به گزارش ايرنا، وي افزود: حضور در جلسه در شان ما نبود بنابراين جلسه را ترک کرديم.
فتح ا... زاده خاطرنشان کرد: حتي محل نشستن مديران باشگاه ها در جلسه به شکلي بود که منشي ومدعوين رده پايين تر در بالا و ما در انتهاي جلسه و پشت افراد قرار گرفته بوديم.
مديرعامل باشگاه استقلال تهران بر لزوم برگزاري جام حذفي باشگاه ها تاکيد کرد و گفت: رقابتهاي ليگ برتر هم نامنظم برگزار مي شود. هيچ يک از رقابتهاي باشگاهي در سطح جهان اينگونه نيست.
فتح ا.. زاده گفت که اگر او دو ماه مسوول سازمان ليگ بود، رقابتهاي جام حذفي را هم برگزار مي کرد.
وي افزود که در صورت ادامه اين وضعيت به جمع علاقمندان برگزاري مجمع فوق العاده فدراسيون فوتبال خواهم پيوست.
مجمع سالانه فدراسيون فوتبال صبح دوشنبه با حضور حميد سجادي رييس مجامع فدراسيون هاي ورزشي ومعاون ورزش حرفه اي وقهرماني وزير ورزش و جوانان در آکادمي ملي المپيک آغاز شد.
در اين جلسه اکثر اعضا از جمله روساي هيات هاي استاني و نيز مديران عامل باشگاه ها حضور دارند.
طبق برنامه از پيش اعلام شده قرار است، علي کفاشيان رييس فدراسيون فوتبال گزارش عملکرد اين تشکيلات رااعلام کند و پس ازآن ارائه گزارش عملکرد مالي توسط خزانه دار و بازرس قانوني، راي گيري در خصوص نامزدهاي پست هاي نايب رئيس دوم و رئيس کميته مسابقات، خزانه دار و بازرس قانوني فدراسيون انجام خواهد شد.
منبع : ورزش3
برای حضور در استقلال
عماد رضا سهمیه لیگ برتری محسوب نمی-شود
به گزارش خبرگزاری فارس، توافق باشگاه استقلال با عمادرضا که فصل گذشته در سپاهان بازی می کرد و به دلیل بی انضباطی همکاری خود را با این باشگاه قطع کرد سبب شد خبرهایی مبنی بر اینکه وی باید از باشگاه سپاهان رضایتنامه بگیرد و یا اینکه به دلیل پر بودن لیست لیگ برتری استقلال،- نمی تواند آبی پوش شود، مطرح شود. عمادرضا چون فصل گذشته در سپاهان بازی می کرده و هنوز از این باشگاه رضایتنامه نگرفته سهمیه لیگ برتری محسوب می شود.
در این زمینه یکی از مسئولان سازمان لیگ در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس عنوان کرد: هر تیمی در نیم فصل می تواند 7 بازیکن به خدمت بگیرد و این ربطی به پر بودن سهمیه لیگ برتری ندارد. حتی اگر تیمی در نقل و انتقالات 7 بازیکن لیگ برتری خود را گرفته باشد در نیم فصل می تواند 7 بازیکن دیگر حتی لیگ برتری به خدمت بگیرد. جذب بازیکن مشروط به این است که لیست 27 نفره تیم پر نشده باشد.
وی افزود: اگر لیست تیمی پر باشد باید یک بازیکن از لیست خود خارج و بازیکن جدید را اضافه کند. باشگاه استقلال هم بر همین اساس اگر لیست ۲۷ نفره خود را پر نکرده باشد در نیم فصل می تواند عمادرضا را جذب کند.
این مقام مسئول ادامه داد: اینکه باشگاه سپاهان و عمادرضا برای قطع همکاری با هم در فصل گذشته چه توافقاتی انجام داده اند به ما مربوط نمی شود و نمی توانیم در این زمینه ورود کنیم.
به گزارش فارس، تیم استقلال در نقل و انتقالات از 7 سهمیه لیگ برتری خود استفاده کرد. توزی، جانواریو، امیرحسین صادقی، سیاوش اکبرپور، امین منوچهری، هاشم بیک زاده و میثم بائو بازیکنانی بودند که پیش از فصل جاری به استقلال آمدند.
آبی-ها چشم-انتظار بازگشت هافبک برزیلی/ جانواریو وعده آخر هفته را داد
به گزارش خبرگزاری فارس، فابیو جانواریو همچنان باشگاه استقلال و کادرفنی خود را چشم انتظار بازگشتش از برزیل گذاشته است.
وی در تازه ترین گفت و گویی که با اطرافیان خود در تهران داشته اعلام کرده در پایان هفته جاری به ایران باز می گردد تا در تمرینات تیم شرکت کند.
جانواریو در حالی قصد دارد دیرتر از موعدی که انتظارش را می رفت به ایران بازگردد که باشگاه استقلال مطالبات مالی وی را آماده کرده است و حتی امیر قلعه نویی سرمربی آبی پوشان نیز از اینکه جانواریو خلف وعده کرده و نیامده، ناراحت است.
از جانواریو هم غیبت های طولانی مدت بعید بوده اما این بار این بازیکن برزیلی متفاوت رفتار کرده است.
صدرنشینی استقلال با گلزنان تکراری
به گزارش خبرگزاری فارس، اولین دیدار هفته چهاردهم لیگ برتر از ساعت 17:45 در ورزشگاه آزادی و در حضور حدود 10 هزار تماشاگر برگزار شد و استقلال با نتیجه 2 بر صفر استیل آذین گهر دورود را شکست داد.
آرش برهانی در دقیقه 17 و ساموئل در دقیقه 20 برای استقلال گلزنی کردند. این دو بازیکن در دیدار هفته گذشته با نفت هم برای استقلال گلزنی کرده بودند.
آبی-پوشان تهرانی با این پیروزی برای نخستین بار در این فصل به صدر جدول لیگ رسیدند. استیل آذین گهر نیز با 8 امتیاز به دلیل تفاضل گل کمتر به رده هجدهم سقوط کرد.
اتفاق مهم این بازی مصدومیت حنیف عمران-زاده مدافع استقلال در دقیقه 2 بود که این بازیکن جای خود را به میثم حسینی داد. عمران زده که برای زدن ضربه سر به هوا پریده بود هنگام فرود از ناحیه کمر دچار مصدومیت شد.
تورج حق-وردی داور مسابقه به امین منوچهری از استقلال کارت زرد نشان داد.
ترکیب استیل آذین گهر:
شهرام مهربان، ساشا کلونیجا، مجید باجلان، مجید خدابنده-لو، محمد پروین( از دقیقه 86 مجید خمیسی)، آرمان قاسمی، هادی رکابی، محمدرضا خرسندنیا، صابر محمدی، مجتبی زارع( از دقیقه 80 فرید عابدی)، امین ترکاشوند( از دقیقه 26 تقی نایبی)
مربی: علیرضا پورمند
ترکیب استقلال:
سیدمهدی رحمتی، خسرو حیدری، امیرحسین صادقی، حنیف عمران-زاده( از دقیقه 2 میثم حسینی)، پژمان منتظری، علی حمودی، جواد نکونام، میثم بائو( از دقیقه 86 امین منوچهری)، جی-لید ساموئل، سیاوش اکبرپور، آرش برهانی
سرمربی: امیر قلعه-نویی
علی فتحا...زاده، مدیرعامل باشگاه استقلال در بازگشت از سفر کربلا اعلام کرد با عماد رضا مهاجم سابق تیم ملی عراق و بازیکن سابق سپاهان به تواق رسیده است. این بازیکن عراقی که به دلیل مخالفت زلاتکو کرانچار از سپاهان جدا شد تا پیش از مذاکره با استقلالی ها تیمی نداشت و پس از چند ماه دوری از فوتبال می خواهد به لیگ برتر ایران برگردد. عمادرضا گفتوگویی با سایت گل انجام داده است.
-تصمیم گرفته ای دوباره به لیگ ایران برگردی؟
بله با علی فتحا...زاده مدیرعامل باشگاه استقلال در کربلا مذاکره کردیم و به توافق رسیدیم. قرار است ظرف یک هفته کارهایم را انجام دهم و به ایران بیایم تا قرارداد ببندیم.
*چرا استقلال را برای ادامه فوتبالت انتخاب کردی؟
من خاطرات خوبی از حضور در فوتبال ایران دارم و در لیگ ایران آقای گل شدم. می دانستم استقلال مرا می خواهد. وقتی پیشنهاد استقلال جدی شد سریع پذیرفتم و به توافق رسیدیم.
*چرا تا پیش از پیشنهاد استقلال عضو باشگاهی نبودی و تیم نداشتی؟
من از چند تیم عراقی پیشنهاد داشتم اما میخواستم در بیرون عراق بازی کنم. در واقع منتظر یک پیشنهاد از ایران بودم چون دوست داشتم دوباره در ایران بازی کنم.
*پس به لحاظ بدنی نباید زیاد آماده باشی درست است؟
نه من مشکلی بدنی ندارم چون خودم انفرادی تمرین می کردم و حتی اگر بخواهند یک هفته دیگر می توانم بازی کنم!
*مشکل مالیاتی ات چه می شود تا دوباره بتوانی به ایران و لیگ برتر برگردی؟
من مشکل مالیاتی ندارم و میتوانم در لیگ ایران بازی کنم. طبق قراردادم با باشگاه سپاهان، این باشگاه باید مالیاتم را پرداخت میکرد نه من.
تبریک می گم.......!
برد خوبی بود و اینکه انشالله تراکتور فردا بیشتر از 1 امتیاز به دست نیاره تا با 1 بازی کمتر به راحتی در صدر بمونیم.
و اینکه خدا کنه با اومدن عماد رضا مشکل گلزنی استقلال حل بشه واقعا وضعیتش خرابه.
قلعه نوعی همونطور که دفاع رو سرو سامون داد امیدوارم بتونه خط حمله رو هم درست کنه.
با تشکر
سلام دوستان
خوشحالم بعد از چند وقت صدرنشین شدیم و این باعث شد من بیام اینجا و به دوستان گلم تبریک بگم.
امید وارم خوب پیش بریم و صدر نشینی رو از دست ندیم.
بازی عقب مونده استقلال با چه تیمی هست ؟
با تیم پیکاننقل قول: