دوست عزیزنقل قول:
ریموت را برایتان فردا ارسال می کنم
Printable View
دوست عزیزنقل قول:
ریموت را برایتان فردا ارسال می کنم
دوست عزیزنقل قول:
اگر در تهران ساکن هستید با ایمیلم تماس بگیرید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برا فارسی کردن اف 6400 چیکار باید کرد؟/
دوست عزیزنقل قول:
لطفا یکجا پست بدهید و منتظر جواب بمانید
سلام TVمنUA40ES6200R سامسونگ هست.ریموت کنترل رو درست کردم وفالها رو پخش کردم ولی هیچ تغییری توی تنظیمات نداد
.چکار کنم؟:n28:
دوست عزیزنقل قول:
باید به این ترتیب انجام دهید اول با کنترول معمولی
دسترسی به منوی سرویس
این کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.
در تلویزیون های جدید:
کد:
info > menu > mute > power
بعد کنترول دست ساز را به هر پخش کننده ای که می خواهید وصل و آن فایل میکس شده را با آخرین صدا پخش می کنید یک نوشته قرمز رنگ برای لحظه ای نمایان و ناپدید می شود و این نمایانگر این است که منوی مخفی بطور کامل باز شده است
سلام دوست عزیز
ریموت کنترل اسمارت تاچ سامسونگ را از کجا میشه تهیه کرد
آیا با تلویزیون samsung Led 46es5600 اسمارت سازگار هست
نرم افزاری وجود دارد که گوشی موبایل را به موس و کیبرد برای تلویزیون تبدیل کند
با تشکر
برای سامسونگ samsung remote.#استفاده از یک نرم افزار گوشی خود را تبدیل به یک ریموت کنترل کنید و بیش از 300 هزار وسیله را از راه دور و فقط با نرم افزار Smart IR Remote کنترل کنید
دوست عزیزنقل قول:
ریموت کنترول را از نمایندگی های فروش سامسونگ و یا فروشگاهای که کنترول فروشی دارند معمولی تمامی کنترولهای سامسونگ با هم سازگار هستند
و شما با کابل مخصوص موبایل که یک سرش سریه hdmi باشد می توانید به تلویزیون متصل شوید و یا با کابل که سره usb داشته باشد.
سلام. من دقیقا همین کارو کردم - با موبایل با دو تا نوت بوک هم امتحان کردم. هیچ اتفاقی نیفتاد :n27: میشه راهنمایی بفرمایید؟ ممنون میشمنقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
تغییر منطقه ( تنظیم محلی ) در سری F
برای آن دسته از کاربرانی که با F8000 ( و یا هر مدل دیگر که همراهش بلستر ) در پکیجشان است IR ، تعویض local_set به منطقه مورد نظر خود را خیلی سر راست است .
. 1 دانلود فایل های WAV را از اینجا
. 2وارد کنید فایل FACTORY+3SPEED_inv.wav به داخل iTunes و یا هر دستگاهی دیگر که موسیقی پخش می کند) . ایجاد یک لیست پخش را تنها با این فایل در آن ، اطمینان حاصل شود که عملکرد حلقه خاموش است تا فایل فقط یک بار بازی کند. در properties این فایل در آیتونز ، به نوبه خود تنظیم صدا تنظیم تا 100٪ و اگر از کامپیوتر استفاده می کنید روشن کردن حجم صدا بر روی PC خود تا حد حداکثر .
. 3افزودن بلستر IRکه سامسونگ به راحتی با TV را به سوکت هدفون کامپیوتر شما. تراز کنید بلستر IRبا گوشه پایین سمت راست از تلویزیون .
. 4باز کردن منوی سرویس بر روی تلویزیون با استفاده از کنترل از راه دور معمولی- قرار دادن تلویزیون در حالت استنبای ،دکمه های info > menu > mute > power را از روی کنترول فشارهید
. 5اجرای FACTORY+3SPEED_inv.wav در iTunes . و یا هر وسیله ای که موسیقی پخش می کند صفحه نمایش تلویزیون باید چشمک بزند و به شما امکان وارد شدن را بدهد
. 6 تلویزیون را به حالت استندبای برده ، دکمه های info > menu > mute > power را از روی کنترول را فشار دهید و سپس تغییر TV. درست است local_set در حال حاضر باید قابل ویرایش باشد.
با سلام خدمت آقای متین پور و تشکر ویژه به خاطر این همه مطالب مفید
تلویزیون بنده مدل امسونگ ps450d2axzn است ولی نمیدونم آیا گیرنده دیجیتال داره یا خیر--در ضمن فریم ویر آپدین رو هم برای تلویزیونم پیدا نکردم..
متشکرم
دوست عزیزنقل قول:
مدل تلویزیونی که گذاشتید نا مشخص است ولی اگر این مدل باشد قابلیت دیجیتال دارد PS51E450 و اگر تلویزیونتان مشگلی نداشته باشد نیازی به آبدیت نیست ولی با این صورت می توانید از این جا دانلود کنید
آبدیت کردن فریمور
سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید ( چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید
عذر خواهی می کنم مدل تلویزیون PS43 D4502A پلاسما 43 اینچ... در ضمن از منوی مخفی هم رفتم..ولی تیونر رو که رو auto تنظیم می کنم دوباره بر میگزده به حالت اول که SE-ATV است... در ضمن گزینه ch table هم نداره در منوی مخفی...فریم ویر رو هم پیدا کردم و آپدیت کردمنقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
در مشخصات تلویزیون شما دیجیتال موجود است و شما باید از کنترول دست ساز برای باز کردن کامل منوی مخفی و آیتم های فعال سازی استفاده کنید
به اینجا مراجعه کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون بخش تیونر به حالت auto تغییر پیدانمی کند و بعد از خروج مجددا به حالت اول بر می گردد ممکن است روی بوردهای تلویزیون گیرنده دیجیتال تعبیه نشده باشد؟البته من بخش local رو که به ED-IRAN تغییر میدم..در قسمت جستجوی کانالهای تلویزیونم گزینه دیجیتال اضافه می شود ولی خب چیزی پیدا نمی کنه وقتی جستجو رو میزنم... و سوال آخر چرا کمپانی این حالتها رو غیر فعال می کنه؟نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
اگر تلویزیون شما از آن دسته از تلویزیونهای باشد که برای ایران و سام سرویس اسمبل نشده باشد گیرنده دیجیتال شان معوملا فعال نمی باشد چون معلوم نیست که تلویزیون شما برای چه کشوری اسمبل شده باشد معمولا تلویزیونهای که دارای دیجیتال داخلی هستند و برای ایران اسمبل میشوند و با ضمانت سام سرویس هستند همگی فعال هستند و نیازی به کار دیگر ندارند و ممکن است برای تلویزیون شما اگر غیر از سام سرویس باشد این قطعه موجود نباشد
سلا م مجدد جناب متین پورنقل قول:
بنده قطعه را ساختم فقط چند مشکل
1- هم از طریق mp3 player و هم لب تاب امتحان کردم نشد:n03:
2- آیا در زمانی که فایلهای صوتی پخش می شود چراغ قرمز جلو تلویزیون( مانند حالتی که دکمه های ریموت را می فشاریم) باید چشمک بزند؟
3- صدا را هم تا انتها زیاد کزدم
4- راه حل اینکه بفهمم قطعه درست و سالم است یا خیر چیست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بخش local set باز است اما بنده گزینه ch table نمی بینم!!! در هیچ کدام از منو ها
salam khste nabashi
jan man har kari kardam file soti natonestam download konam mishe be emilam sendesh koni lotfan!
:n28:
دوست عزیزنقل قول:
برای اینکه بدانید که قطعه ساخته شده سالم است در موقع پخش با دوربین موبایل آن را چک کنید می بینید که ال ای دی ها با پخش آن فایل چشمک می زند . و در تلویزیون هم چراغ جلو چشمک می زند
یعنی اول باید با کنترول معمولی
دسترسی به منوی سرویس
در تلویزیون های جدید:
کد:
و وقتی که وارد شدید با کنترول دست ساز آن فایل را اجرا می کنید برای یک لحظه نوشته قرمز رنگی روی صفحه نمایان و سپس نا پدید می شود آن وقت است که منوی شما بطور کامل باز شده است
دوست عزیزنقل قول:
دیدن آن قسمتها باید از کنترول دست ساز استفاده کنید
دوست عزیزنقل قول:
از اینجا دانلود کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان عزیز
وقت بخیر
من یه تلویزیون ساسمونگ مدل la40d550k دارم
به طور پیش فرض دیجیتالش فعال نیست
من روی ed_iran و تیونر auto و ed-dtv قرار دادمش
همه چیش فارسی شد ودیجیتال اضافه شد ولی سرچ میکنه دیجیتال پیدا نمیکنه
مشکل از چیه؟
با تشکر
دوست عزیزنقل قول:
این سری معمولا دیجیتال دارند اگر جستجو می کنید و کانال پیدا می کند ولی آن را نمی توانید ببینید دلیل آن این است که شماره کانالهای پیدا شده از 800 به بالا است و برای دیدن آن باید از روی کنترول دکمه CH LIST را زده و لیست کانالها را ببینید و آن را از قسمت TOOLS آن را ویرایش کنید منظورم شماره کانالهاست و اگر اصلا پیدا نمی کند دو حالت است یا تلویزیون شما این قابلیت را ندارد و یا اینکه آنتن شما مشگل دارد و برای این منظور
تنظیم آنتن
برای داشتن یک تصویر خوب باید از آنتن های و سیم و فیش استاندارد استفاده کنید و باید اتصالات سیم به فیش و آنتن محکم و صحیح بسته شده باشد بطوری که حتی یک تار سیم هم مغزی سیم باسیم بدنه اتصال نداشته باشد که موجب اتصال کوتاه خواهد شد و حتما از کابل یک تیکه استفاده کنید و جهت آنتن باید با جهت مرکز پخش سیکنال صدا وسیمای محل زندگی تان باشد و مانع ای بین آنتن و ارسال کننده صدا و سیما نباشد مثل ساختمان و یا درخت و.... آن وقت خواهید دید که دیگر تلویزیونتان مشگلی ندارد.
با سلام خدمت دوستان
بنده تازه با این تاپیک آشنا شدم میخواستم بدونم که از کجا میشه فهمید ال سی دی گیرنده دیجیتال داره یا نه؟
مدل ال سی دی LA46C550J1RXTW هست. اگه گیرنده داره چطوری باید فعالش کنم؟؟
وقتی به منوی مخفی میرم بعضی از گزینه ها غیرفعال هست مثل گزینه country تو option حالا راهی هست اینارو فعال کنیم یا ال سی دی این قابلیتهارو نداره که فعال نیس
با تشکر
ادیت:
وقتی به منوی مخفی وارد میشم چطوری باید خارج شم بغیر از پاور دکمه دیگه واسه خروج بدون ذخیره هست؟؟
دوست عزیزنقل قول:
فکر می کنم این سری این قابلیت را ندارد ولی اگر خواستید امتحان کنید
از این مطلب استفاده کنیدطریق فعال کردن فارسی ساز و دیجیتال در TV سامسونگ
برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را ed-iran انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید وlanguage-arabic را iran و در همان صفحه ttx group را arabi/Hbrw و در همان صفحه Region را ED-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید.
بعضی از آیتم ها ممکن است خاموش باشد و برای روشن کردن آن نیاز به کنترول مخصوص دارید این تایپیک روشساخت را توضیح می دهد.
و برای خروج فقط همان دکمه پاور است و هر کاری که انجام داده باشید همان ذخیره می شوذ مگر اینکه hoteloption روشن باشد که معمولا تغییرات خنثی می شود و هم اینکه کارایی بعضی از آپشنها هم دچار مشگل می شود.
ميشه يه ريموت كنترل بسازين كه وصل گوشي بشه....براي گوشي هايي كه مادون قرمز ندارن
دوست عزیزنقل قول:
دستورالعمل ساخت این ریموت که برای موبایل - کامپیوتر - لپ تاپ - و هر پخش کننده دیگر را از تایپیک زیر می توانید بسازید و استفاده کنید.
بعضی از آیتم ها ممکن است خاموش باشد و برای روشن کردن آن نیاز به کنترول مخصوص دارید این تایپیک روشساخت را توضیح می دهد.
دوست عزیز من میخوام local set دستگاهم رو روی اروپا یا آمریکا ست کنم مشکلی پیش نمیاد ؟ و اینکه آیا روی سری ES هم جواب میده ؟ دستگاه من ES 7770 m هست .
دوست عزیزنقل قول:
اگر در ایران ساکن هستید با تنظیم به این کشورها شما دیگر دیجیتال ممکن است ست نشود و همچنین تلویزیون تان منطقه زمانی آن دیگر ساعت epg درست کار نخواهد کرد و همینطور در آیتمهای دیگر هم ممکن است به مشگل بر بخورید.
سلام.من ریموت دست سازو ساختم ولی کار نمیکنه.دیودها رو هم چک کردم روشن میشن.اگه گوشی قابلیت مادون قرمز نداشته باشه ریموت کار نمیکنه درسته؟مدل تی وی 40es7770
سلام
من یه فیش هدفون برداشتم و میخوام فرستنده هارو رو این لحیم کنم ولی نمیدونم کجاش gnd میشه
دوست عزیزنقل قول:
برای تست کافی است که کنترول دست ساز را به موبایل و یا هر منبع پخش کننده وصل کنید و آن فایل میکس شده را اجرا کنید و بوسیله دوربین یک موبایل به دیودها نگاه کنید اگر روشن و خاموش شد یعنی کنترول سالم است وگرنه خیرو اگر سالم بود باید اول با کنترول معمولی
دسترسی به منوی سرویس
در تلویزیون های جدید:
کد:
و وقتی که وارد منوی مخفی شدید آن وقت با همان کنترول دست ساز که به موبایل وصل است آن فایل میکس شده را اجرا می کنید و برای یک لحظه یک نوشته قرمز رنگ روی صفحه نمایان و سپس ناپدید می شود آنگاه دیگر منوی شما بطور کامل باز و فعال می شود
نکته: آیتمهای را که نمی شناسید دستکاری نکنید که موجب خسارت شدید خواهید شد.
دوست عزیزنقل قول:
همان پایه ای که از همه درشت تر و پهن تر است و بلندتر است و حالت غلاف دارد
چند دفه چک کردم ولی تو منو مخفی تغییری ایجاد نشد.الان که گفتید بازم امتحان کردم بازم کار نکرد.یه سوال گوشی حتما باید اینفرارد داشته باشه؟چون من با چند تا گوشی امتحان کردم نشد.تی وی من ساخت سام ایرانه. ایا کنترل دست ساز با تی وی های ایران کار میکنه ؟به خاطر فعال کردن قابلیت تی وی جهانی میخام local set رو عوض کنم.دیدن شبکه های دیجیتال سراسر دنیا با اینترنت که سام ایران غیر فعالش کردهنقل قول:
دوست عزیز نه گوشی نیازی به اینفرارد ندارد همان کنترول دست ساز همان کار را انجام می دهد و اگر برای آن کار می خواهید به تلویزیونتان دست نزنید چون نمی شود ارتباط برقرار کنید و نه ارزشش را دارد که تلویزیونتان را دستکاری کنیدنقل قول:
داداش جکی که من دارم مال هدفونه،اینی که میگی روش نیستنقل قول:
دو تا مغزی داره و یکی هم که بدنش محسوب میشه...
سلام.کنترل کار کرد.تونستم local set رو تغییر بدم و منو مخفی به صورت کامل باز شد.مرسی.برا فعال کردن تی وی اینترنتی تا مرحله ها اخرش رفتم ولی مرحله اخرشو تی ویم نداره منظورم اینه menu>setup>network>network test>internet tvنقل قول:
ظاهرا فقط تی وی های ساخت خارج این مرحله اخرشو دارن.اگه کسی از دوستان تونست این مشکلو حل کنه به ما هم بگه.اقای متین پور واقعا مرسی از کمکهاتون:n12:فقط من یادم باشه از این به بعد تی وی سامی ایرانی نگیرم.برم از بانه یا خارج بگیرم
دوست عزیزنقل قول:
باید به همان دو تا مغزی وصل کنید و به بدنه وصل نکنید