شهر لاهیجان منطقه2 هست اگه شهرهای دیگه هم می خوای اینجاببین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شهر لاهیجان منطقه2 هست اگه شهرهای دیگه هم می خوای اینجاببین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
برای رشته نرم افزار استانتون مهمه. چون رشته بومی گزینی داره و اگه بومی نباشید باید در 40 درصد سهمیه آزاد با رتبه کشوریتون رقابت کنید!نقل قول:
از کدوم استان هستید؟
سلام دوستان
با رتبه کل در سهمیه 4097 زبان منطقه 2 چقدر شانس قبولی توی مترجمی دانشگاه چمران اهواز هست روزانه یا شبانه اش فرقی نمی کنه
بومی خوزستان هم نیستم
سلام
من با رتبه ی 1450 منطقه 1 مکانیک خواجه نصیر قبول میشم ؟؟ کلا نظرتون درباره ی خواجه نصیر چیه ؟؟
سلام .
این داستان تفکیک جنسیتی دانشگاه ها چیه ؟ آخه برخی دانشگاه های دولتی و ... در بیشتر رشته های که همسرم میخواد بگیره فقط مرد می گیرن !
آیا این تاثیری در انتخاب رشته داره ؟ آخه تو انتخاب رشته مجازی اصلا داشنگاه های خوب نمیاد . حتی خواهرم که شده 10000 ریاضی اصلا روزانه براش نیومد ؟!
دوستان ارزش داره 10 تومن بدم واسه انتخاب رشته مجازی سنجش ؟
حتما مياريدنقل قول:
من خودم بيرون پيش مشاوري كسي نميرم ، از قضا اين برام جالب و مفيد هم تا حدودي بودنقل قول:
حتي مال كاونم كه 10 تومن بود رو گرفتم چون يه سري اطلاعات داره كه سنجش نداره
ولي اگه بيرون هم پيش كسي ميرفتم بازم خودم سنجش رو ميگرفتم
البته تضمين نميكنم خوشت بياد ازش:31:
نقل قول:من از ایلام هستمنقل قول:
اخه مشکل اینجاست که تا اونجا که میدونم همه میگن که مهندسی سخت افزار تو بازار کار خیلی مشکل دارن چون اگه به سمت سخت افزار برن که مهندسای برق بهترن و اگه به سمت نرم افزار برن که مهندسای نرم افزار بهترن
البته علاقه خودمم بیشتر رو مهندسی نرم افزاره ولی به مهندسی الکترونیک و سخت افزار هم روی خوش نشون میدم
به هر حال اصلا نمیخو.ام سمت برق برم و یا سخت یا نرم که با توجه به حرفای بالا سخت هم کنسل میشه(حالا اگه در موردش اشتباه میکنم یکی ما رو روشن کنه)
سلام
ببخشید من یک سوال داشتم
بعد از اینکه جواب های کنکور کارشناسی دانشگاه آزاد در شهریور ماه میاد، میشه مجدداً انتخاب رشته کرد؟
قبل از کنکور انتخاب رشته کردم و اولویت هایم رو هم مشخص کردم ولی الان پشیمون شدم. میشه بعد از جواب کنکور بازم انتخاب رشته کرد؟؟
خیلی ممنون میشم
نه متاسفانه نمیشه دوباره انتخاب رشته کرد.نقل قول:
ممنوننقل قول:
اولویت ها رو چی میشه جا به جا کرد؟
مثلا میشه اگر اولویت اول رو قبول شدم به انتخاب خودم اولویت سوم یا چهارم رو انتخاب کنم؟
سلام دوستان
چند تا سوال داشتم
اول اینکه برای انتخاب رشته مجازی راه دیگه ای غیر از خرید اینترنتی کارت اعتباری هست ؟ و آیا این انتخاب رشته شبیه گزینه دو هست یا کامل تر ؟ ارزش 10 تومن پول رو داره؟
دوم اینکه به نظر شما بهتره به دانشگاه معمولی با یک رشته رفت و برای ارشد به دانشگاه خوب رفت یا اینکه یک سال پشت کنکور بمونم ؟ ( رتبم 18000 شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
به نظر شما کمترین رشته ای که میتونم بیارم چیه و کجاست
رشته بیشتر برام مهمه تا دانشگاه البته من همه رو دوست دارم
دانشگاه آزاد بهتره یا سراسری دانشگاه ضعیف
در ضمن رشته های کاردانی عمران - شیمی کاربردی - علوم اقتصادی - فیزیک اتمی چطورن ؟
جایی نیست دفترجه ای مرجعی که بگه مثلا دانشگاه زنجان رشته ی برق فلان رتبه رو میخواد تا راحت تر بشه انتخاب رشته کرد
ببخشید که سوالام زیاد شد ولی خیلی برام مهمه ممنون میشم کمکم کنین
اینو مطمئن نیستم ولی فکر نکنم بشه.نقل قول:
تازه مگه شما بهترین انتخاب رو اول نذاشتین؟
تقریبن بله میشه، توی مهر ماه کارنامه نهایی میاد و نشون میده که تو لیست انتخاب رشتتون دیگه چه رشته هایی رو قبول شدید، بعدش اگه خواستید باید برید تو اون دانشگاه پیگیری کنید واسه تکمیل ظرفیت ولی اصلن به این امید انتخاب رشته نکنید که بعدن میرم یه اولویت پایینتر، حتمن به ترتیب اولویت و علاقه انتخاب رشته کنیدنقل قول:
پ.ن: صفحه قبل رو که خوندم متوجه شدم که منظورتون دانشگاه آزاد بوده، دانشگاه آزاد هم تقریبن همین حالته ولی اگه اولویت اول قبول شید خیلی ذاحتتر میتونید اولویتهای بعدی رو انتخاب کنید به شرطی که نمره ی لازم برای اون اولویتها رو کسب کرده باشید
من که همین الان این انتخاب رشته مجازی سنجش رو نگاه کردم
خیلی به نظرم مضخرف بود . گزینه 2 یا کانون انتخاب رشتشون از این کاملتر به نظر میاد . تمام رشته هایی که سنجش پیشنهاد داده طبق یادگارماندگار کانون رتبه هایی با 1000 یا 2000 تا بیشتر از رتبه من هم توش قبول شدن !
در کل سنجش بر خلاف پیش بینیم طبق اخرین رتبه قبولی هر رشته محاسبه نمیکنه !
سلام دوستان
عمران دانشگاه تبریز خوبه یا دانشگاه اب و برق تهران ؟
(هر دو تاش قبول میشم)
سلام ببخشید با رتبه ی 2010 انسانی منطقه 2 می تونم مدیریت یا روانشناسی روزانه یا شبانه علانه قبول بشم؟
خواهشا زود جواب بدین دارم از استرس می میرم
:37:
خود شهر لاهیجان منطقه 2 هست ولی توابع لاهیجان ممکنه منطقه 3 بشننقل قول:
خب شما خودت باید ببینی کجا راحتتری. کس دیگه ای که نمی تونه جای شما تصمیم بگیره. من به شخصه فکر کنم جو مناسبی نداشته باشه عباسپورنقل قول:
یکیم به ما جواب بده ...
پس من چییییییییییییییییی؟! بگین لطفاً!نقل قول:
سلام
با رتبه 3300 منطقه 2 فیزیک امیر کبیر قبول میشم؟
شبانه احتمال زیاد قبول می شید روزانه رو فک نمی کنمنقل قول:
حالا چرا علامه ، جا قحطی بود؟!
خب ولی باز سخت افزار رو هم انتخاب کنین.بعد از اینکه نرم افزار ها رو زدین سخت ها بزنین.ولی فکر نکنم اینجور که بقیه میگن کار براش نباشه...فقط به اندازه ی نرم افزار کار نداره و بیشتر کارهای دولتی هست براش.البته بازم بستگی به خودتون داره که چقدر برین دنبالش. :دینقل قول:
سلام دوستان گلم...!
رتبه ی کل من تو سهیه اومده 8330
با این رتبه میتونم کامپیوتر یا IT دانشگاه گیلان قبول شم؟
تو انتخاب رشته ی سنجش اینا رو برام پیش بینی نکرده بود. یهنی قبول نمیشم؟ میشم؟ ممکنه بشم؟ احتمالش زیاده؟ کمه؟! کلا راهنماییم کنین!
آها راستی معلومه که مال کدوم شهرم از این بغل!. ولی به هر حال میگم که اهل رشتم.
ممنون
اولن که واسه سوال آخرت یه نگاه یه یادگار ماندگار که تو سایت کانون هست بنداز همون مرجعیه که نیاز داری.نقل قول:
واسه بقیه سوالات هم ببین خودت چجور آدمی هستی، من به شخصه اصلن حوصله ی اینو که یه سال دیگه درس بخونم و پشت کنکور بمونم رو نداشتم، هر چند بودن کسایی که رتبشون از منم بهتر بود ولی یه سال دیگه موندن پشت کنکور و نتیجش رو هم گرفتن
به نظر من دانشگاه خیلی تو اولویتت نباشه، بیشتر به رشته نگاه کن چون اگه میخوای ادامه بدی واسه ارشد رشته خیلی مهم تره تا دانشگاه.
بین دانشگاه آزادها هم تفاوت زیاده برای همین نمیشه گفت که مثلن دانشگاه آزاد از دولتی های درجه چندم بهتره یا بدتر.
در مورد اون نرم افزار سنجش هم من اطلاعی ندارم. به نظر من که همین یادگار ماندگار کانون برای همه کافی و مناسبه
سلام دوستان
ممنون از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز بابت پاسخ سوال قبلی !
خب من تو دانشگاه تبریز عمران بخونم یا مکانیک !!؟؟
به هر دوتاش علاقه دارم !! بازاز کار و و پول تو کدومه !؟:31:
ممنون
تو رو خدااااااااااا بگین مدیریت شهید بهشتی یا معماری علم و فرهنگ
با 4000 منطقه1
عاشق معماری ام ولی غیرانتفاعی ضایع نیست؟؟؟؟؟
از یه طرف بازارکار مدیریت عالیه
تو رو خدااااااااااااااااااااااا اااااا زود بگین
منم پارسال بین مدیریت دانشگاه خوب (تهران - بهشتی...)یا مهندسی دانشگاه رجایی مونده بودم خیلی سخت بود برام تصمیم بگیرم
ببین شما رشتت ریاضی بوده و به احتمال زیاد به درسای ریاضی علاقه داشتی سر کلاس مدیرت اکثرن بچه های انسانی هستند و همینطور درساشون بیشتر شبیه درسای انسانیاست (حفظی) البته اقتصاد و درسای دیگم دارن
من دوستم مدیریت قبول شد اما الان داره همه کار میکنه تا رشتشو عوض کنه میگه سر کلاسا حوصلش سر میره
پارسال من خیلی با همه مشورت کردم اینم 2 تا نظر مختلف که بهم گفتن:
-این همه ریاضی و فیزیک خوندی که اخر سر بری مدیریت؟؟پس مهندسی چی؟
-دانشگاه خوب ارزش اینو داره که ادم بره درس بخونه (یعنی دانشگاه می ارزه به رشته)
من خودم مهندسی رو انتخاب کردم البته به خاطر علاقم شما هم باید همه ی اینا رو در نظر بگیری و مخصوصن به علاقت به رشته بیشتر توجه کنی
-----------
با رتبه شما پارسال معماری شریعتی هم قبول شدن(اگه دختر یاشی)
کدوم شهر هستی؟؟باید ببینی چقدر برات راحته که بری یه شهر دیگهنقل قول:
پارسال یکی میگفت عباسپور تعهد به خدمت داره بازم بیرسید
تا تبریز 3 ساعت فاصله دارم ! اما مشکلم فاصله نیست !نقل قول:
می خواستم بدونم سطح کدوم بالاتره و مدرکش معتبره و فضای داشگاه (:31:) خوبه ؟؟
دوستان یک سوال فوری فوتی ...
با این سهمیه هیات علمی تا چند رتبه میشه جا به جا شد ؟
اگر بچه تهرانی عباسپور و اگه بچه تبریز یا اردبیل یا ارومیه و ... هستی دانشگاه تبریز!نقل قول:
خیلی لب مرزی! ایشالا قبول بشی! ولی من تصور می کنم ممکنه قبول نشی! در هر صورت مکانیک خواجه نصیر رو بزن! دانشگاهش هم از دانشگاههای اسم و رسم داره! البته با چهارتا دانشگاه اول فاصله داره! ولی کلا دانشگاه بسیار خوبیه!نقل قول:
موفق باشید
آقا من یه مشکلی دارم میخوام بزنم شهرستان. یعنی عمران صنعتی اصفهان. عمران علم و صنعت و خواجه نصیر قبول میشم ولی میخوام از خونواده دور بشم.
صنعتی اصفهان چجوریاست؟
من با دو نفر که اونجا درس خوندن یکی عمران و یکی مکانیک صحبت کردم و گفتن دانشگاه بدیه. هر دو ورودی 82 بودن. کسی اطلاعی داره یا اونجا درس خونده؟ میگن استاداش اغده این.
خوابگاهش چجوریه؟
پارسال من بین اولویت بندی مهندسی پزشکی-بیوالکتریک امیرکبیر ، آی تی شریف و سخت افزار شریف موندم چطوری ترتیب بدم. آخر سر بیوالکتریک رو اول بعد آی تی و بعد سخت افزار رو زدم که بیوالکتریک قبول شدم. خب حالا چرا این ترتیب رو گذاشتم. یکی اینکه من به جنبه برقی بیشتر علاقه داشتم پس بیوالکتریک نسبت به دوتای دیگه مزیت داشت. بین آی تی و سخت افزار هم با اینکه سخت افزار به برق شباهت داره ولی آی تی رو زودتر زدم چون از بازار کارش تعریف زیاد شنیده بودم (و البته خودم تو زمینه کامپیوتر نسبتا واردم و سابقه داشتم) و اخر سر سخت افزار ( چون زیاد از بازارکارش چیز خاصی نشنیدم . بعضیها میگن آخرش کامپیوتری میزنی یا ... ولی فکر کنم این نظرات بی انصافی باشه. بهترین کار اینه از یه فارغ التحصیل سخت افزار موفق بپرسی). خب تو انتخابای بعدی آی تی قبول نشدم و سخت شریف قبول شدم. ( چون آی تی بومی گزینی داره و من بومی تهران نبودم وگرنه از لحاظ قبولی زیاد تفاوتی ندارن).نقل قول:
آخرش شدیم مهندسی پزشکی - بیوالکتریک و خیلی راضیم. چون کاملا با علاقم جور در میاد. آخر سر برای بازار کار یا تخصصی کار میکنم اگه نشد، هم میرم تو کار مهندسی برق - الکترونیک. چون دانشش رو به اندازه کافی تو مقطع کارشناسی یاد میگیری. کافیه دقت کنی تو کنفرانس ها و مسابقات و... هر جا مهندس های برق و الکترونیک هستن، مهندس پزشکی هم نوشته ( اگه اون شهر مهندسی پزشکی داشته باشه البته ).
خب به نظرم این اولویت بندی، یک اولویت بندی منطقیه. شما هم باید همین کار رو بکنید. بین بازار کار، رشته مورد علاقه و دانشگاه سبک سنگین کنید تا ببینید کدوم رو زودتر بزنید.
کی گفته بازار کار مدیریت عالیه؟ اگه سال اولته که نه ضایع نیست بری دانشگاه غیر انتفاعی علم وفرهنگ بهترین دانشگاه غیر انتفاعیه.نقل قول:
من امروز رفتم پیش یه مشاور از بین همه ی رشته هایی که زده بودم همه ی رشته های اصفهان-مشهد و شیراز رو حذف کرد!!!!گفت تو ناحیه تو نیست
حالا یه سوال درسته که جز ناحیه 1 محسوب نمی شه ولی ایا نمی تونم به هیچ وجه مثلا مشهد قبول بشم با 3300 منطقه 1؟؟؟
واقعن باید ببینی به کدوم بیشتر علاقه داری، بازار کار جفتش خوبه، عمران یه جوریه که معمولن استخدام و اینا کم میشن ولی واسه یه کار مستقل و شخصی خیلی خوبه و پول زیادی توشه، مکانیکی ها هم به هر حال الان تو خیلی شرکتا دارن پولای خوبی در میارن، کلن پول در آوردن خیلی به رشته ربطی نداره فقط خود شخص باید فکرش کار کنهنقل قول:
واقعن ببین به چی علاقه داری، همونچوری که گفتی فعلن پول خیلی خوبی تو رشته های مدیریت ( مخصوصن مالی) و اقتصاد خوابیده ولی خب بچه های ریاضی کمتر میرن طرفش چون پیشوند مهندسی نداره. معماری هم واقعن اگه بخوایم واقع بین باشیم بازار کارش خیلی تعریفی نیست در مقایسه با مدیریت ولی خب رشته ایه که خیلیا دنبالشن. باید ببینی خودت کدوم رو دوست دارینقل قول:
من دانشجوی صنعتیم، یه جورایی موافقم با صحبت اون دو نفر، استادا سختگیرن، جو دانشگاه خیلی خشک شده این چندسالی، وضعیت غذا یه چیزی تو مایه های افتضاحهنقل قول:
ولی وضعیت خوابگاهش خیلی خوبه، من خودم خوابگاهی نیستم ولی رفتم یه چند شبی تو خوابگاه، خیلی خوب بود به نظر من، از لحاظ علمی و تجهیزات هم دانشگاه واقعن شرایط خوبی داره
دیگه حالا انتخاب با خودته