سلام
دو نسخه از بازی اومده
یکیش 14 گیگ
ریلود هم 23 گیگه
فرقشون چیه؟ :n13:
Printable View
سلام
دو نسخه از بازی اومده
یکیش 14 گیگ
ریلود هم 23 گیگه
فرقشون چیه؟ :n13:
مجموع نمرات بازی تا الان 82 هستش و خب بازی برخلاف اونی ظاهر شده که در تبلیغاتش نشون داده بود.
اما در هر صورت همین دست اورد هم در نوع خودش برای این که بتونیم سرگرم بشیم خیلی عالی هست.
IGN به بازی نمره 8.4 داده و اشاره کرده که ( WD یک عنوان اکشن Open World بسیار عالی است که با وجود عناصر منحصربه فرد هـ ک در بازی باعث شده تا به یک بازی به یادماندنی تبدیل شود)
نکات مثبت:
محیط جهان باز بسیار بزرگ
سیستم هـ ک قدرتمند
ماموریت های متنوع
نکات منفی:
تعقیب و گریز ماشین ها ضعیف
شکست یا Auto-fail شدن ماموریت ها
سلام بروبچ
سیستممو ارتقا دادم
الان
سیستم من اینه
Ram:12
vga:ati 5770
cpu:core i7 quad core 2.7
لامصب گرافیکم ضعیفه
بنظرتون واسه مدیوم کافیه
رم میتونه به گرافیک کمک کنه؟
اه خدایا دارم کم کم به فکر خرید ی کنسول میفتم...چه مسخره بازی ایه اخه دراوردن اینا...اون از اسسینس کرید نسخه دزدان دریایی که رو همه سیستمها لگ میزد اینم ازین بازی جدید UBI ...ای بابا با هشت گیگ رم و این سیستم های فضایی هم مشکلات بابرجاست:n27::n15:
?Dafuqنقل قول:
مگه نگفتی که رو LOW کلی لگ داری چجوری رو high عالی بازی میکنی؟
ماشین سواریش افتضاحه ولی گرافیک عالی هست رو اولترا !
بچه ها چند تا سوال :
1- سیو بازی کجا ذخیره میشه دقیقا ؟
2- من امروز اشتباهی زدم بازی رو پاک کردم کلا !!!!!! تا چند مرحله بعد آکت 2 رفته بودم !!! همون جایی که میره از یه کارخونه و با ماشین دنبال یه نفر میکنه و میکشتش : ممنون میشم اگر یکی از دوستان سیو بازیشون رو از اول اکت 2 یا یکی دو مرحله بعد از اون رو برام اپلود کنند .
3- بدبختی من نسخه نصب شده رو دانلود کرده بودم که پاک شد حالا مجبورم دوباره دانلود کنم ! نسخه ریلودد اومده اینو میزارم برای دانلود .
دوستان اگر ممکنه قسمت هایی رو که ممکنه باعثِ لو رفتن بازی بشه تو اسپویلر بزارید :n06:نقل قول:
( با همه عزیزان بودم نه فقط شما دوستِ عزیز)
سیو هم تو قسمت Documents معمولا هستش (برای اکثر بازی ها)
الان دقیقا کجاش اسپویلر میخواست برای من ؟ یکی رفته یکی رو کشته !! این شد لو رفتن داستان !!نقل قول:
سیو بازی رو اون قسمت نیست .
گفتم که با همه بودم نه با شما !!!نقل قول:
دوستان سلام
من دو تا سوال دارم لول اینکه آیا این بازی فقط روی ویندوز 64 بیت اجرا میشه یا نه؟
دوم اینکه کدوم نسخه ی بازی بدون مشکله ؟RELOADED23 گیگی یا نسخه 13 گیگی؟
بچه ها لطفا محل سیو بازی رو بگید کجاست
و سیو بازی رو هر کی از اول اکت دو داره اپلود کنید .
ببین یه گزینه ی texture quality داره تو قسمت display ... اگه اونو بزاری روی high وقتی تو قسمت تنظیمات گرافیک همه گزینه هارو روی low هم تنظیم کنی بازم افت فریم شدید داری !!نقل قول:
?Dafuq
مگه نگفتی که رو LOW کلی لگ داری چجوری رو high عالی بازی میکنی؟
من حواسم به این گزینه نبود و فک کردم گرافیک بازی کلا روی low.
وقتی وقتی گذاشتمش روی low و حتی medium ... با custome کردن تنظیمات گرافیک (low کردن سایه ها و detail) مشکل افت فریم حدود 90% حل میشه و شاید بعضی وقتا تیک بزنه ولی زیاد اذیت نمیکنه.
اما در کل لذت بازی به گرافیک خیلی خوب و بالاشه ... امیدوارم پچ بدن و این مشکل رو حل کنن :n14:
فقط 64 بیتینقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
+
دوستانی که مشکل فول اسکرین و سرعت موس و HUD تو بازی دارن بگن تا حل کنیم....
خودت تست کردی یا بر اساس اطلاعات سازنده بازی میگی؟نقل قول:
چون سازتده بازی گفته بود با رم 4 گیگ به پایین اجرا نمیشه ولی خود بچه ها با رم 2 گیگ هم اجراش دادند!
این مشکل دقیقا به خاطر overload شدن مموری گرافیک هست!نقل قول:
اصولا texture quality روی تنها گزینه ای که تاکید داره رم گرافیکه و بالا بردن اون جدا از اینکه مدل گرافیکتون چی باشه(میشه گفت اصلا مدل GPU مهم نیست!!)فقط و فقط مستلزم رم گرافیک بالاست...قبلا هم گفتم کسانی که رم گرافیکشون خیلی بالا نیست روی این گزینه زیاد مانور ندین چون اصولا high و ultra بودن اون توی رزولوشن های HD و زیر اون تقریبا هیچ تاثیری در کیفیت خروجی بافتها نداره و حالات ultra فقط به درد رزولوشنهای بالای HD میخوره....
++++
ضمنا یادتون باشه این تنها گزینه ای در تمام بازیهاست که برای اینکه تاثیر اون رو بعد از بالا و پایین کردن اون بفهمید باید به طور کامل از بازی خارج و دوباره برید توی بازی!!
امشب میزنم دانلود بشهنقل قول:
نصب که کردم حتما فیدبک میدم (البته اگه نزنه توو ذوقم چون اصولا ویندوز روی Macbook pro مقداری اذیت میکنه)
سلام
دوستان لطفا کم کم دیگه مباحث سخت افزاری و مشکلات نصب رو به بخش مشکلات سخت افزاری انتقال بدید و اینجا در مورد بازی صحبت بشه. یک نفر هم لطف کنه یک تاپیک مشکلات سخت افزاری ایجاد کنه.
خوب دوستان PC باز میتونند چگونگی رفع مشکلات بازی رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ادامه بدن....
ضمنا اگه مدیران لطف کنند و کار انتقال پست ها رو هم انجام بدن که دوباره کاری نشه ممنون میشیم(منظورم جامعه گیمر PC هست:دی)
یعنی یه نفر پیدا نمیشه بگه بازی کجا سیو میشه تا ببینم میتونم سیو های قبلیم رو بردارم یا نه ؟
و لطفا یه مرددددددد پبدا بشه سیو خودش رو از اکت 2 ل اولیه اش برام اپلود کنه :n03::n03::n03::n03::n03::n03::n03:
یکی دو مرحله بازی کردم روی حالت های اولترا و مدیوم چیز خاصی تا اینجا نداشت بنظرم
و اینکه gta رو بازی نکردم ولی فکر کنم خیلی از این سر باشه
علی الترا و های مانیتور HD بالای "20 میخواد تا بفهمی چه خبره تو بازی....با رزولیشن 1024X1280 نمیشه چیزی درک کرد...خیلیا فک میکنن چون کارت قوی ای دارن میتونن تنظیمات الترا رو به اجرا در بیارن...بله میتونن ولی تفاوتی نسبت یه های یا حتی مدیوم احساس نمیکنن....نقل قول:
بچه ها چرا نمیشه آدمای عادی رو کتک زد ؟ :n14:
بابا من این همه منتظر این بازی بودم که عقده هامو خالی کنم، ولی نمیشه آدمای بی گناه و کتک زد :n14:
کلا combat نداره :n14:
یه مقایسه ی کوچولوی دیگه از گرافیک دو نسخه ی PC و PS4 که همونطور که تصاویر سمت راستی خودشونو نشون میدن معلومه که PC بهتره.....[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه سیستم داشته باشی که بکشه :n02:نقل قول:
یه مقایسه ی کوچولوی دیگه از گرافیک دو نسخه ی PC و PS4 که همونطور که تصاویر سمت راستی خودشونو نشون میدن معلومه که PC بهتره.....
خدا کنه زودتر یه پچ دیگه بده بهتر بشه :n14: ... خیلی بازیش باحاله معتادش شدم :n14:
مجید نسخه ریلودد رو بازی میکنی یا اسکیدرو رو ؟نقل قول:
ممنون میشم سیو بازیت رو از اول اکت 2 رو برام اپلود کنی
علی این PS4 کلا بلور هست یا تو عکس اینجوره؟ PC که خیلی شفاف تره :n19:نقل قول:
این بلورش منو یاد GTA IV میندازه، پورتش واسه PC اینجوری بود.
فک کنم reloaded باشه. :n01:نقل قول:
باشه سیو بازی ها کجاست ؟
امروز بالاخره دانلود 22 گیگ تموم شد و نشستم نصبش کردم...
از اون چیزی که فکر می کردم خیلی بهتر در اومده(وقتی یوبی سافت با هر روز نسخه دادنش گند زد به سری AC و به دنبالش SC نمیشه ازش انتظار بهتری داشت...)
خوشبختانه با انیمیشن ها و حرکاتی متفاوت تر از اونی که تو سری AC و بقیه بازی های یوبی سافت (:دی) می بینیم مواجهیم... فیزیک ماشین ها یکم رو مخه ولی خب نا امید کننده نیست به نظرم. البته باز هم تاثیراتی از مجموعه بازی های شرکت به چشم میخوره مثل فعال کردن برج های مخابراتی فار کرای و... که اگر زیاد باشه به نظرم اصلا جالب نیست. انگار یه بازی رو بر میدارن خط زمانیش رو جلو عقب میکنن میشه یه بازی جدید!
اولین چیزی هم که آدم با اجرای این یادش میوفته سریال POI هست :دی مو نمیزنن...
به جز یک مقدار افت فریم که عادی هست من هیچ مشکل دیگه ای تو بازی نمی بینم...(البته با درایور جدید)
شرمنده دوستان ولی میدونید با این سوال پرسیدنها در مورد PERFORMANCE سخت افزارتون و رم و کارت 7869 و ......چقدر تاپیک رو خراب کردین؟؟؟:n27:
تاپیک مشکلات رو واسه این روزا گذاشتن دیگه..........
+
تاپیک طوری شده که من نه رغبت کردم نقد Digital foundry رو بذارم و نه کلا در مورد بازی حرف بزنم چون میدونم که دو دقیقه دیگه دهها پست در مورد سخت افزارتون اینجا خواهید زد
لطفا و خواهشا تو تاپیکای مربوطه بحث کنید....خیلی ممنون:n16:
.
مجید جان حجم بازی که نصب کردی چقدر بود ؟ نیاز به نصب یو پلی داشتی یا بدون اون اجرا کردی ؟ ( از روی اینا میشه فهمید کدوم نسخه رو نصب کردی )نقل قول:
اینم ادرس سیو بازی در نسخه ریلودد
توی نسخه reloaded سیو توی پوشه زیر قرار داره:
Programs Data/Orbit/274/RLD
تو نسخه اسکیدرو هم در این پوشه قرار داره : درایو سی
پروگرم فایل ----- Ubisoft game launcher/savegames/0
شما هر دو پوشه رو مسیر رو نگاه کن اگر داشتیش تو هر دو مسر هر دو تا هم اپلود کن اما اگر در یکی از مسیر های گفته شده داشتی همون رو اپلود کن مرسی داداش گل
آقا من کم آوردم :n02: در مورد سیستم بازی خواهش میکنم تاکید میکنم خواهش میکنم اینجا سوال نفرمایید :n06:
اگر تا حالا سری cod ها و بتلفیلد 4 و کرایسیس 3 و فارکرای 3 رو بازی کردید و کارتتون هم دایرکس 11 رو ساپورت میکنه پس این بازی رو هم میتونید بازی کنید
اگر هنوزم سوال در مورد سیستم بازی دارید تاپیکش هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میبینید دقیقا تاپیکش مثل همینجاست :n02: و خیلی هم زودتر جواب میگیرید
اینم یک سایت که میتونید برید نتایج تست های گرفته شده برای هر بازی ( مخصوصا این بازی ) چه با کارت های pc و چه با کارت های لپتاپی رو ببینید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قصد بی ادبی به هیچ بزرگواری نیست و اگر رعایت کنید منت گذاشتید :n16:
اقا یعنی یه مرد پیدا نمیشه مردونگی کنه سیو بازی نسخه ریلودد بازی رو از آکت دو ( اوایلش یعنی مرحله یک و دو بازی ) ( از اونجایی که میره تو زندان ) یکی از این دو تا رو برام اپلود کنه !!!!
مسیر سیو بازی هم در این جا هستش درایو سی ----- پروگرم دیتا ------ اوربیت ---- ممنون میشم کل پوشه اوربیت رو برام اپلود کنید ( حجم این پوشه نهایت 50 کیلو بایت هم نمیشه )
فقط دوستانی که نسخه ریلودد رو نصب کردند لطف کنند و اپلود کنند . نسخه اسکیدرو به دردم نمی خوره ! منظور همون نسخه 22 گیگی هستش .
منتظرم دوستان گل
دوستان دقت کردید رانندگی بازی شبیه کدوم بازیه....درایور سانفرانسیسکو....
دویدن و ایستادنشم خیلی ضایس حداق اینم از رو سری AC میزدن...
به جون خودم هنوز بهش نرسیدم وگرنه برات آپ میکنم :n02:نقل قول:
اقا یعنی یه مرد پیدا نمیشه مردونگی کنه سیو بازی نسخه ریلودد بازی رو از آکت دو ( اوایلش یعنی مرحله یک و دو بازی ) ( از اونجایی که میره تو زندان ) یکی از این دو تا رو برام اپلود کنه !!!!
مسیر سیو بازی هم در این جا هستش درایو سی ----- پروگرم دیتا ------ اوربیت ---- ممنون میشم کل پوشه اوربیت رو برام اپلود کنید ( حجم این پوشه نهایت 50 کیلو بایت هم نمیشه )
فقط دوستانی که نسخه ریلودد رو نصب کردند لطف کنند و اپلود کنند . نسخه اسکیدرو به دردم نمی خوره ! منظور همون نسخه 22 گیگی هستش .
منتظرم دوستان گل
آخه من تفریحی بازی میکنم، یه ماموریت میرم بعدش چار پنج ساعت واسه خودم علاف میچرخم و ماموریتای جانبی :n02:
تازه اونجارو رد کردم که میره سر قبر دختره با آبجیش حرف میزنه ... خیلی دیگه مونده تا اکت 2 ؟ :n02:
اگه دقت کنی کل بازیای یوبی سافت رو توی واچ داگز میبینی :n02:نقل قول:
دوستان دقت کردید رانندگی بازی شبیه کدوم بازیه....درایور سانفرانسیسکو....
دویدن و ایستادنشم خیلی ضایس حداق اینم از رو سری AC میزدن...
معلومه هر چی تجربه داشتن خواستن تو یه بازی پیاده کنن که خب نتیجه ی جالبی هم داده.
ولی این که رانندگی شبیه درایوره اصلا قبول ندارم !! درایور خیلی هندلینگ ماشیناش داغون بود ولی این خداییش حال میده ! تنها ایرادی که داره اینه که مث gta نمیشه مث آدمیزاد رانندگی کنی :n02: حتما باید تند بری و بکوبونی در و دیوار :n02:
دویدن و ایستادنم داری ایراد بنی اسرائیلی میگیری !! دوئیدنش که کپ اساسینه :n01:
مجید جان. اشکال نداره همون رو اپلود کن بی زحمت
این دوستمون زحمت کشید سیوش رو برام ارسال کرد . ازش بسیار متشکرم . :n16::n16:نقل قول:
متاسفانه بقیه دوستان هم انگار نه انگار !همه فکر خودشون هستند متاسفانه ! ولی وای از روزی که خودشون چیزی لازم داشته باشند زمین و زمان رو به هم میدوزند :n21::n21::n22::n22:
نامرد گفتم نرسیدم ... اگه از اول میگفتی مشکلی نداره چند روز پیش بهت داده بودم :n02:نقل قول:
متاسفانه بقیه دوستان هم انگار نه انگار !همه فکر خودشون هستند متاسفانه ! ولی وای از روزی که خودشون چیزی لازم داشته باشند زمین و زمان رو به هم میدوزند:n21::n21::n22: