بابا اعصابم رو خورد کرد همه کار کردم ولی همون صفحه اول قفل می کنه و بعد پیغام close program می ده من حتی صفحه بعدشم نمی بینم یکی کمک کنه
Printable View
بابا اعصابم رو خورد کرد همه کار کردم ولی همون صفحه اول قفل می کنه و بعد پیغام close program می ده من حتی صفحه بعدشم نمی بینم یکی کمک کنه
سلامنقل قول:
دوستان من این رو دانلود کردم اما موقع اکسترکت میگه پارت 12 رو ادرس بده
بدبخت شدیم رفت که
امیرجان یه سوال دیگه ...نقل قول:
راهنمای نصب بازی
.
.
.
3) آپدیت 1.0.0.17 را نصب کنید.
4) آپدیت 1.0.0.22 را نصب کنید.
یکی از دوستامون تو فروم همسایه می گفت که حتما فایل های نصب آپدیت ها و سوشیال کلاب رو در محل نصب بازی کپی کرده و از اونجا نصب کنیم ....
مگه فایل exe فرق می کنه از کجا ران بشه و محتویاتش نصب بشه ؟!!!!!
شما خودت این کار رو کردی ؟
دوست عزیز شما برو سایت P30day پارت 12 هم داره ....نقل قول:
اون رو هم دانلود کن ، بعد همه رو با هم اکسترکت کن و ....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من بازیو نصب کردم کرکشم کردم وقتی بازیو اجرا میکنم میره تو و با زدن enter loading رو رد میکنه.بعد می نویسه no connection اینترنتو قطع میکنم میرم تو چیز خاصی نمیاد هر چی رو social club عهم میزنم کار نمی کنه البته خود بازی اپدیت 22 دانلود کرد نکنه نباید می ذاشتم دانلود کنه خودمم میخواستم دانلود کنمش هیج جا پیدا نمیشد هرجا هم باشه لینکش درست و حسابی نیست.لطفا راهنماییم کنین.
دوست عزیز امیرجان صفحه اول لینک همه آپدیت ها و هم چنین سوشیال کلاب رو گذاشتن ...نقل قول:
من همه ی اپدیت هارو نصب کردم آپدیت 1.0.0.22 بازی رو هم خود بازی تو لانچر دانلود کرد هر کاری میکنم نمیشه یا no conection میاد یا وقتی که اینترنتو قطع میکنم فقط یه صفحه باز میشه رو social club که قبلا نصبش کردم هم کلیک میکنم هیچی نمیشه .چه کنم دیگه؟نقل قول:
یکی جواب ما رو هم بده چرا close the program میاد
نسخه اصلی رو از سایت دانلودها گرفتم
اپدیتی که اونجا بود رو هم گرفتم
1- قبل از نصب اپدیت توی صفحه لودینگ گیر میکرد
2- بعد از نصب اپدیت هم فکر کنم این مشکل بود
3- زدم رو سیف مود بازی رو اصلا اجرا نشد حالا دیگه کلا اجرا نمیشه پروسز رو هم میبینم مکس پین 90 درصد سی پی یو رو اشغال کرده ولی چیزی اجرا نشده
4- گرافیک رو هم امشب اپدیت میکنم
مشکل ازکجاست؟
ویرایش: دوباره کرک داخل iso رو ریختم بازی اجرا شد profiles هم کپی نت هم قطع کردم باز هم روی لودینگ گیر میکنه
نقل قول:سلام دوستان منم همین مشکلو دارمنقل قول:
وقتی میری تو بازی یه صفحه زرد میاد مینویسه NO CONNECTION نسخه بازی RELODED
کسی نمیدونه باید چی کار کرد
همه ی کرکا رو هم ریختم
آپدیتا رو هم نصب کردم
ﺳﻼﻡ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ
ﻣﻦ ﺑﺎﺯﯼﺭﻭ ﺍﺟﺮﺍ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﺍﺭﻡ ﻣﮑﺲ ﭘﯿﻦ ﮐﻪ ﻣﯿﺎﺩ ﻭ ﺑﺎﯾﺪ ﺍﯾﻨﺘﺮﻭ ﺑﺰﻧﯽ ﻣﯿﻨﻮﯾﺴﻪ ﻟﻮﺩﯾﻨﮓ ﻭ ﺩﯾﮕﻪ ﻟﻮﺩﯾﻨﮓ ﻧﻤﯿﺮﻩ ... ﻣﺸﮑﻞ ﺍﺯ ﭼﯿﻪ ؟
اقا من بازیرو دوباره نصب کردم اول siocial club رو نصب کردم بعدش کرک theta و اپدیت 22 رو ریختم دیدم بازی کار نکرد بعد اپدیت 13 و 17 رو هم ریختم دیدم کار نکرد.بعد کرک reloaded رو ریخنم دیدم بازم کار نکرد ولی میگه که باید اپدیت بشه و اپدیت 22 رو دانلود کنه. دوستان تو همین فروم گفتن که نذارم اپدیت بشه.من که دیگه هیچ راهی به ذهنم نمی رسه.
دوستان توی سایت های دانلود به جز خود بازی یه چی دیگه گذاشته به اسم DLC 1 تا دانلود کنیم. می خواستم ببینم این چیه و باید حتما دانلود بشه !؟
من مشکل پایین آوردن گرافیک بازی داشتم که با پچ جدیده حل شد امروزم تمومش کردم راند آخرش خیلی سخت بود
دوستان یکی کمک کنه. هرچیزی که ممکن بوده نصب کردم. ویندوزم 7، 64 بیته. میره تو بازی ولی تو صفحه اول گیر میکنه. همون جایی که نوشته rockstar games presents و یه صفحه پر نوشته هست. بعضی اوقاتم همینجا میپره بیرون و stopped Working میده :37:
منم دقیقا همین مشکل رو دارم. یکی کمک کنه لطفااا
نقل قول:
سلام، من وقتی میخوام آپدیتایی که گذاشتید رو نصب کنم این پیغام رو میده: error: tying to run max payne 3 instsler لطفا راهنمایی کنید.
یکی کمک کنه لطفا !!نقل قول:
اگه من Social Club رو از اینجا دانلود کنم وبریزم محل نصب بازی مشکلم برطرف میشه؟!:19:
از اساتید خواهش میکنم خواهش میکنم اینو دان کنید یه فیلمه که از زوند اجرای بازی گرفتم...خوتهش میکنم کمکم کنه یه نفر دیگه واسم اعصاب نمونده یه هفتس علافم کرده این بازی...خیلیییی ممنون میشم اگه کسی راهنمایی کنه بتونم این مسخره بازیه راک استارو اجرا کنم...کرکم هم theta هس با کرکای دیگه اصلا اجرا نمیشه بازی...نسخس هم black box هس ممنون
سلام و ممنون محمد جاننقل قول:
اقا این نسخه بلک که 10 گیگی هستش روش اصلا اپدیت ها نصب نمیشه یه مشکلیم که برخوردم اینه
بعد نصب بازی صفحه ابی اومد که رفتم تو سیف مد و کرک رو ریختم و وارد بازی شدم
اما حالا وقتی بازی رو اجرا هم نمیکنم بازم یهوی صفحه ابی میاد و سیستم یریستارت میشه؟ ممنون میشم راهنمایم کنین کلا سیستم رو ریخته بهم هر 5 دقیقا ریستارت میشه
منم الان دقیقا همین مشکلو دارم کلی گشتم تا یه کرک اسکیدرو پیدا کردم محتویات داخلشم با reloaded فرق داره تازه من شنیدم یه اپدیت 17 رو بریزی درست میشه.دیگه بقیه رو نمیخواد الانم دارم برا 7مین بار نصبش میکنم شاید جواب داد اگه کار نکرد میشکونمش از دو روز پیش تا حالا از صبح تا شب دارم دنبال درست شدنش میگردم اینم لینک کرک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
البته سایتش شاید بخواد عضو شی تا بذاره دانلود کنی.
نقل قول:
دوستان یعنی کسی نیست که جواب سوال منو بده؟؟؟؟
یا اینکه من تنها کسی هستم که این مشکلو دارم؟؟؟؟
فابل Max Payne 3 Registry Fix.exe رو نصب کن درست میشه.منم همین مشکل رو داشتم. نصب کردم حل شد.مشکل از رجیستری ویندوزه.نقل قول:
HEEEEEEEEELLLLLLLPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPنقل قول:
دوستان من در یک حرکت انفجاری مشکل رو حل کردم، امیدوارم برای شما هم جواب بده.
1.کافیه آپدیت MP3_Patch_Update_1_0_0_17 و skidrow crack رو بریزید توی فولدر بازی.
2.نرم افزار منحوس Social Club v1.0.9.5 رو uninstall کنید.
3.اینترنت رو قطع کنید و بازی رو اجرا. فعال بودن آنتی ویروس هم مشکلی نداره.
دوستان من تو ویندوز هشت نصب کردم اصلا تو بازی نمیرفت پیغام close program میداد بعد یه دوستی گفت ویندوزتو عوض کن من نسخه جدید ویندوز هشتو دانلود کردم بعد نصب کردم همین release preview بعد بازیو بدونهیچ آنتی ویروس و اینترنتی نصب کردم بازم همون پیغامو داد بعد اعصابم خورد شد با اینترنت رفتم تو بازی یه پچی بود دانلود کرد بعد نصب کرد رفت تو بازی ولی اینترو که میزنم یه نوشته به نام intializzing میاد پایین صفحه دیگه تکونم نمیخوره بعدشم من تمام کارای کرک و profile رو انجام دادم یا گیر میکنه یا میگه باید اکتیو بشه خلاصه یکی یه توضیح کامل بده حالا اگه باید ویندوز سون نصب کنم که این کارو میکنم یا عملیاتی رو همین ویندوز انجام بدم منو راهنمایی کنید
یکی نیست جواب ما رو بده !!
وقتی که اینترنتم قعطه پنجره زیر میاد
گزینه Offline Mode رو میزنم صفحه نمایش سیاه میشه و فقط شکلک ماوس دیده میشه و چیزه دیگه ای نمی بینم! و دکمه اسکیپ (Esc) رو میزنم میاد بیرون....
فقط یه راهنمایی کوچیک :45:
با سلام.
Error هنگام نصب نسخه Black Box
این موضوع منو کلافه کرده چون تو سایتای خارجی هم اثری از راه حل رفع مشکل نیست.
مشخصات سیستم من در زیر عکس موجوده !
System Information
------------------
Operating System: Windows 7 Ultimate 64-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1 (7601.win7sp1_gdr.120330-1504)
System Manufacturer: GBT___
Processor: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5000+ (2 CPUs), ~2.6GHz
Memory: 4096MB RAM
Available OS Memory: 4096MB RAM
Page File: 1703MB used, 6485MB available
Windows Dir: C:\Windows
DirectX Version: DirectX 11
---------------
Display Devices
---------------
Card name: NVIDIA GeForce GT 220
Manufacturer: NVIDIA
Chip type: GeForce GT 220
DAC type: Integrated RAMDAC
Display Memory: 2770 MB
Dedicated Memory: 978 MB
Shared Memory: 1791 MB
Current Mode: 1440 x 900 (32 bit) (60Hz)
Monitor Name: Generic PnP Monitor
Native Mode: 1440 x 900(p) (59.887Hz)
Output Type: DVI
------------------------
Disk & DVD/CD-ROM Drives
------------------------
Drive: C:
Free Space: 74.4 GB
Total Space: 102.6 GB
File System: NTFS
Model: Maxtor 6V160E0 ATA Device
سلام دوستان.
با سخت افزار زیر با چه کیفیتی میشه مکس پین 3 رو بازی کرد؟
INTEL E7300 2.66GHz
5GB RAM
ATI 5750
Resolution 1024 1280
فکر کنم عالی باشه.نقل قول:
سلامنقل قول:
دوست عریز من دقیقا همین کار رو کردم اما تو بازی رو که شروع میکنی و میگه دکمه اینتر رو بزن برای srat از بازی میپره و هنگ میکنه
میشه لینک کرکتون رو بهمون بدین
ممنون
از این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کن.نقل قول:
mp3_patch_update هم توی پست اول همین تایپیک هست.
دوست عزیز من واقعا نمی دونم مشکل از چیه.نقل قول:
اگه بازیت نسخه کاملیه، طبق کارهایی که تو پست اول گذاشتم اقدام کن. انشاالله که درست شه.
البته برای من هم گاهی اوقات اصلا این پنجره نمیاد و میره تو بازی و تو لودینگ گیر می کنه و میام بیرون و دوباره وارد میشم درست میشه . Offline رو می زنم.
اما یه چیزی هم که تازه متوجه شدم اینه که ظاهرا اگه چیز پی ان و امثال اون استفاده کرده باشیم، باز مشکل ایجاد میشه.
سلام خسته نباشید
دوستان من وقتی از لانچر بازی میرم داخل صفحه سیاه میشه بعد از چند دقیقه میپره بیرون ایراد ار کجاس خیلی لازم دارم کمک کنید.
نقل قول:بابا بد بختی این رو دانلود کردیم سیستم کلا هنگ کرده هی صفحه ابی میادنقل قول:
میشه کمک کنین
بازی رو اجرا میکنم و اونجا که میگه اینتر بزن ، رو میزنم ، بعدش روی loading میمونه
اقا من سه روزه دارم دنبال این راه اجرای این بازی میگردم
راههایی که رفتم
1- استفاده از کرک theta
2- استفاده از کرک reloded با اپدیتش و rename کردن فولدر نصب بازی و رجیستری + ریختن پوشه profile به مسیر document و social club
3- ریختن اپدیت 1.0.0.17 و ریختن کرک skidrow
متاسفانه هنوزم در کرک اسکایدرو که بازی رو وارد میشی لود نمیشه و همینطور در حالت لود میمونه
در بقیه کرک ها هم که صفحه ابی میاد و سیستم ریستارت میشه
اقا دمتون گرم یه حالی بدین یه قدم به قدم اونایی که انجام دادن با لینک کرک و اپدیت و سوشیال کلوابی که نصبیدن رو هم بدن که این مشکل خیلی ها هستش
دمتونم گرم
نقل قول:برای استفاده از کرک اسکیدرو حتما باید با فایروال بازی رو بلاک کنید که به اینترنت وصل نشه یا کلا اینترنت رو قطع کنید در این صورت دیگه در صفحه لودینگ گیر نمی کنهنقل قول:
+
آپدیت 1.0.0.22 رو هم حتما نصب کنید
آپدیت 1.0.0.22 بازی :کد:http://rapidshare.com/files/1800634830/156875miii1022fi.rar
http://ul.to/wa6p9occ
http://ryushare.com/jokhg5lccp39/156875miii1022fi.rar
http://www4.zippyshare.com/v/83263138/file.html
http://datei.to/datei/6rZxV4LrE1.html
من نسخه 7 دی وی دی را دارم.
مشکل من اینه که نمیدونم فایلهای آپدیت داخل پوشه کرک را چطوری نصب کنم. کرک من reloaded هست. ولی چه قبل از کپی کردن کرک و چه بعد از آن فایلهای آپدیت نصب نمیشوند. پیغام خطا میدهند. البته بازی اجرا میشه. ولی بعضی وقتها داخل کات سنها گیر میکنه که با دوباره بازی کردن از آخرین سیو حل میشه.
امکان داره فایلهای آپدیت خودشون نصب شده باشند؟ اصلا این آپدیت و DLC ها چه تغییراتی ایجاد میکنند؟