یه مشکلی که هست اینه:
تو پروفایل کاربر شکلک ها نیست که همون موقع ارسال کنی!!
تو تنظیمات پیشرفته هست.
بعدشم اگه گاهی جاها که انگلیسیه رو فارسی کنین کاربر راحت تر میتونه کاراشو انجام بده/
موفق باشین.
Printable View
یه مشکلی که هست اینه:
تو پروفایل کاربر شکلک ها نیست که همون موقع ارسال کنی!!
تو تنظیمات پیشرفته هست.
بعدشم اگه گاهی جاها که انگلیسیه رو فارسی کنین کاربر راحت تر میتونه کاراشو انجام بده/
موفق باشین.
همين كه داره به نظر كاربرا توجه ميشه جاي بسي تشكر داره
رنگ انجمن بهتر شده چشم ديگه زياد اذيت نميشه
اين رنگ زمينه پستا هم يكم تغيير كنه ديگه عالي ميشه
شکل ظاهری پستها هم داره برمیگرده به حالت قبل
خوبه که اندازه نام کاربری تو پستها بزرگتر بشه و جای آنلاین بودن هم بیاد پایین
بزار حالا کلیات ردیف شه بعد میریم سراغ جزئیات:46:
آقا نمیشه قالب قبلی رو هم به بخش قالب ها اضافه کرد؟ هرکی دوست داشته باشه قالب جدید رو انتخاب کنه من که هزار بارم قالب جدید رو ویرایش کنین بازم قالب کلاسیک رو دوست دارم کلا من 3-4 سال تو پی سی هستم با قالب کلاسیک کلا عشق میکردم و پست میدادم!!!
شکلک ها میومد لود نشده بود D:!!نقل قول:
ولی این انگلیسی ها فارسی بشه عالیه.
تو اطلاع رسانی ها گفتن مثل اینکه نمیشه. دارن یه قالب شبیهش میسازن/نقل قول:
موفق باشین.
بعدشم آپدیت جدید مثل اینکه یکم ایراد داره با 8 IE.
ما همیشه با IE میایم فروم D:
ایول کارتون درسته .یواش یواش داره مثله اولش میشه اما نه کاملا .لطفا ادامه بدید.چشم همه ماها به شما دوخته شده دست مریزاد و خدا قوت
والا هیچی پی سی ورد خودمون نمیشه
از معرفت دوستان و کاربراش تا مدیریتش
من ..ه بخورم برم جایی دیگه ( انجمن) خدمت و فعالیت بکنم:42:
جواب سلام را با..................
فقط و فقط پی سی ورد را عشقه
من اهل دسمال و اینا نیستم ولی خدایی دارم حقیقتا میگم....
ادم وقتی چیزی راداره قدرشا نداره ولی الان قدر پی سی را خوب میدونم:40:
سلام به نظر من هم که خیلی خیلی عالی شده ، به هر حال هر چیزی جدیدش بهتره نمیشه تا همیشه ثابت موند و پیشرفت نداشت ، ممنون و خسته نباشید :11:
بنام الله.
سلام.
الان خیلی خوب شده.
احسنت.تبلیغات کنار پست ها برداشته شده و عالی شده.رنگی بندی ای که پست هارو نمایش میده عالی شده چون مثل دفعه قبله و رو اعصاب و تو چشم نیست.الان یه خورده آدم احساس میکنه همون ورژن قبلیه فقط کمی تغییر کرده.
فقط میمونه رنگ بندی بالا و پایین.
یخورده رنگ هاشون جالب نیست.رنگ هایی که الان پست هارو نمایش میده عالیه ولی رنگهایی که این پایین صفحه هستند و بالای صفحه کمی آدمو غمگین میکنه.
دوست نداشتم پی سی شبیه سایت های دیگه بشه.به نظرم اگه دکمه ها از حالت گرد بودنشون به حالت کلاسیک و بیشتر مربعی بشن زیباتر لوه کنه.
همچنین اگه آیکن های فروم ها درست بشه یا یه چیز ابتکاری باشه بهتره تا شبیه سایت های دیگه باشه.
عالییی شده...آفریننن
فقط روی دکمه تشکر که کلیک میکنیم / صفحه رفرش میشه / نمیشه درستش کرد؟
بنام خدا.
چقدر نقل قولش باحال شده با اجکس....واقعاً احسنت داره همیشه من با نقل قول پی سی مشکل داشتم.
فقط اگه نقل قولش با جاوا بشه مثل سایت اسک دین که به سرور درخواست نده عالی میشه.
مثلاً تا یه متن رو انتخاب میکنه دکمه نقل قول رو میزنی درجا متن میاد پایین توی ارسال سریع + نام کاربری کسی که متن رو ارسال کرده مثل این پایینی:
برای من از اولش صفحه رو رفرش نمیکرد نمیدونم چرا دوستان این مشکل رو دارن.نقل قول:
با سلام
از مدیران بابت قالب جدید و به روزرسانی تشکر کنم .
حقیقتش برای من که 6 ساله کاربر پی سی ورلد هستم و عادت کردم خیلی سخته تا با قالب جدید آشنا بشم !
در اولین نگاه تنها چیزی که به چشم میاد یه ذره بهم ریختگی در قسمت های مختلف هست . فونت استفاده شده جالب نیست .
بخش آخرین ارسال ها به پایین انجمن منتقل بشه خیلی بهتره ، یک هدر خوب هم میتونه نمای خوبی به انجمن بده .
مطمنا مدیران به این نکات دقت داشتند و به فکر برطرف کردن آن هستند . به امید پیشرفت روز افزون
لیست کاربران هم درست شده خیلی عالیه.
بنظرم هر چه زودتر رنگ سفید صفحه اصلی فروم برداشته بشه کاربرا راحتتر به کارشون ادامه میدن....
با یه مرورگر دیگه تست کن ببین بازم رفرش میشهنقل قول:
من با کروم امتحان کردم مشکلی نداشت با فایرفکس رفرش میشه
اگه قراره این قالب بمونه اگه میشه این آیکون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را یا متحرک بذارید یا رنگی باشه که بیشتر تو چشم بیاد چون نشان دهنده مطلب جدید هست
متشکر
من با FF 11 میام نه مشکلی ندارهنقل قول:
خیلی از مشکلا فراگیر نیست و انحصاریه افراد خاصیه :دی
بهتر نیست بگیم یکسری از مشکلات برای برخی وجود نداره:31:نقل قول:
یک سیستم سالم باید روی بیشتر مرورگرهای مشهور کار کنه و نیاز به تعویض بروزر نداشته باشه
بخصوص با چهار برادر! Opera/FF/IE/Chrome آخرین ورژن
الان من در اپرا مشکل تایپ و گیر در صفحات دارم، در کروم مشکل رفرش در تشکر ، نمیتونم خودمو نصف کنم که ...
اما برای من با FF 12 مشکل داره!نقل قول:
الان اینجا رو خوندم درباره این مشکل رفرش شدن توضیح داده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
در مورد ریفرش شدن بعد از تشکر کردن ، حتما یکبار کوکی ها و هیستوری مرورگر خودتون رو پاک کنید ! مشکل حل میشه
دوستان زیاد عجله نکنید :دی تغییرات به امید خدا کم کم انجمن به روال عادی خودش برمیگردونه
ولی در کل این قالب کم کم داره به پی سی اصلی میرسه
سه تا مشکل دیگه که قابل ذکره:
1-سرچ گوگلی به گزینه جستجو اضافه نشده
2-در ورژن پیش ارسالهایی که در بخشهایی که پست شمارش نمیشد(مثل اینجا) داده میشد در لیست آخرین پستهای کاربران میامد، که الان اینطور نیست. ( که بدیهیه در پیدا کردن تاپیکها خیلی خوب بود)
3-فضای خالی پایین صفحات زیاده(دو برابر حد عادی)، و در همون قسمت نوشتهها و اطلاعات کپی رایت و تماس و قوانین و ... هم بشدت ناخواناست، یا بهتره بگم غیرقابل خواندنه...(فایل پیوست)
میشد؟
پس من توجه نکرده بودم. خیلی چی مسخره ای بود. خدا می دونه تو هر دقیق چند تا پست داده میشه. این سرعت گزینه اخرین پست ها رو بی فایده میکنه
قالب که زیاد مهم نیست هر چی باشه ادم بهش عادت میکنه قبلا هم که قالب ساده بود بعضی ها بودن که راضی نبود.
برای من مهم همین اخرین پست ها و اخرین تاپیک های جا گیر و بی فایده بود و تبلیغ تو پست اول
که جفتش برای من حل شده
مشکل دیگه ایکه الان هست تشکره مثلا CRIS Joon CR7 از من تشکر کرد ولی تعداد تشکر های من زیاد نشده.
الان خیلی هم راضی هستم
من از بدو ارتقاء سایت کلید تشکر رو که میزنم بدون ریلود شدن صفحه و به صورت آنی ، تشکر زده میشه.این دوستان که گله میکنن از چیه؟ چرا واسه من صفحه حین تشکر زدن ریلود نمیشه پس؟
بابا ایول این آپتون جستجو بین متنای پروفایل هم انجام میده!!:31:
بهتر شده ولی اگه بالای انجمن تغییر دادخ شه خوب می شه
به نظر دکمه تشکر مشکل نداره چون این دکمه ها اکثرا یا با ای جکس کار می کنن یا با جاوا اسکریپت احتمالا به خاطر مرورگر باشه
این امکان قرار دادن ویدیو به نظر در ایران بی مصرف باشه.سرعت که پایینه.یوتوب و سایتای ویدیو هم که بسته است
لطفا عنوان ها رو کوچیک کنین باعث میشه فاصله پست ها کمتر شه و تسلط بیشتر رو مطالب باشه.
سلام . ضمن تشکر بسیار زیاد از دوست خوبم میثم جان و آقا سینا عزیز. که بسیار زحمت میکشن برای انجمن
یه نکته ای مهمی که هست اینه که برای راست چین کردن نوشته یا چپ چین کردنش باید حتما بریم تو حالت پیشرفته. میخواستم یه طور بشه که دیگه تو قسمت حالت پیشرفته نریم . همین قسمت اول باشه. منظورم اینه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :11:
شادباشید:40:
سلام مجدد
این نام کاربری، badge (همون عکسی که مثلا میزنه مدیر انجمن و ...) و عنوان رو به وسط بیارید. فاصلشون خوبه اما بازم میگم این ستاره ها با این رنگ نمیخورند به نظر من.
سلام...رخت نو مبارك :31:
چرا پست ها و تاپيك هاي ارسال شده توسط هر عضو رو كه قبلا توي قسمت امار و ارقام پروفايلمون بود حذف شده؟
قسمت به درد بخوري بودا ...
سلام
اگه میشه کلید تشکر رو رنگ دیگری بزارین که دیده بشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا انجمن به پی سی قبلی نزدیک نیست
اقا تا دیروز تشکر میزدیم مثل قبل بود ولی الان که روی تشکر میزنم صفحه یه بار ریفرش میکنه دوباره میاد........
يه چيز ديگه.
نقل قول رو چرا از منوي پيغام بازديد كننده ي پروفايل ها حدف كرديد؟
چرا جستجوی انجمن ها که پایین بود حذف شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا پست های من تو این تاپیک شمارش نمیشه ؟؟مشکل از منه یا کلا اینجوریه برای همه؟
تو کدوم بخش ها اینجوریه؟؟
سرعت انجمن هم پایین امده.....
قالب رو اگه میشه عوض کنید چشای ادم لوچ میشه نگاه میکنه!
دوستان حالا اینقدر به تشکر گیر ندین. درست میشه
مشکل دیگه هم که هست ( البته بازم مربوط به رنگ قالبه ) اینه که رنگ پست های جدید یا پست هایی که کامنت جدید داره. باید مثل قبلا زرد یا قرمز باشه . الان باید دقت کنیم تا بفهمیم کامنت جدید هست یا نه
سلام ودرود
از اینکه هر چیزی هر چند وقت یه بار باید تغییر وتنوع پیدا کنه فکر نکنم کسی بدش بیاد ..........
اما چرا قبل از این کار از خود اعضا فروم نظر خواهی نشد .....یه رای گیری ساده خیلی چیزها رو حل میکرد .........
مطمنن با این کار پی سی ورلد فروم، بخشی از اعضاشو از دست میده و بقیه مثل من که نمیتونن جدا بشن باید تحملش کنن...............
تو قسمت پروفایل ویژگی نقل قول نیست ...............