اینا ازشون میخری بعد میگن دو هفته دیگه تحویل میدیم.معلوم نیست این s3 ها رو از کجا میارن نامردا:31:
تازه وقتی رسما میاد بازم تقلبیه چه برسه به الان.
قیمت هم بالاست.دیجی کالا که نداره.اینا یه کلکی تو کارشون هست.
Printable View
اینا ازشون میخری بعد میگن دو هفته دیگه تحویل میدیم.معلوم نیست این s3 ها رو از کجا میارن نامردا:31:
تازه وقتی رسما میاد بازم تقلبیه چه برسه به الان.
قیمت هم بالاست.دیجی کالا که نداره.اینا یه کلکی تو کارشون هست.
نقل قول:
برنامه ی apk رو بریز تو system/app و بعدش توسط root explorer بهش مجوز اجرا بده X-W-R
بعدش گوشیتو ریست کن.
البته باید حتما اندروید 4 باشه گوشیت
روی اندروید 4.0.4 بهترین جواب رو میده
متاسفانه رو دیوایس من آندو 4 هنوز پورت نشده :(
وقتی توی دوبی دارن چندتا چندتا به هر نفر میفروشن دیگه دیدنش توی ایران جای هیچ تعجبی نداره !
قیمت در دوبی : 2750 درهم معادل 1260000 تومان . (رنگ سفید ، 16 گیگ)
عجب! فک کنم تا اول تابستون برسه به زیر 1 تومن...نقل قول:
دوستان 1380 اوردن ...
هر کی خواست میتونه بخره ...
گوشی بازار
یا این یه مرگش هست یا اینکه واقعا ارزون هست.one x که اومده بود 1600 بود اما این 1300 و الان one x قیمتش 1000 هست پس با این نتیجه اینم تا یه ماه آینده حدودا به قول جناب پارسی اندروید به زیر 1 تومن می رسه.البته اگه اوضاع دوباره قیلیشمیش :31:نشه!!!!!!!!!
همه به امید مذاکرات بودن که اونم خوب پیش نرفت.
به نظر شما استدلالم درسته یا نه؟؟؟؟؟؟
دوستان یعنی این گوشی عرضه شده و الان تو بازار ایران هم هست ؟ این نسخه ها اصلی هستن
سلام
گوشی بازارهم قیمت گوشی اس3راکرده 1500
البته من چندروزپیش به یکی ازدوستان که وان ایکس رابرایم گرفت بودسفارش کرده بودم یه اس3هم برایم بگیردکه دیروزتماس گرفت وگفت تاشنبه یایکشنبه گوشی رابرایم می آورد
به نظر من هر کی می خواد بگیره 64 گیگ بگیره
16 انصافا خیلی کمه هر چند مموری هم بخوره ولی هیچی جای مموری داخلی رو نمی گیره
متاسفم که اینو میگم :دی ولی شدیدا با مهدی موافقم
باز دیوایس من 16 هست حس میکنم خیلی کمه! بازی های HD که ریختم مثل MC3 حدود 1.5 گیگه و کلی هم اپلیکشن با اپ 2 اس دی انتقال دادم واقعا اعصاب آدم خورد میشه یک بازی HD پاک کنه تا جا توی مموری داخلی باز شه:دی
دوستان بهتون گفتم اوضاع قیلیشمیش می شه ::::::::::::::قیلیشمیش شد:31:
می گی نه یه سر به امضام بزن بروتو تاپیک ارز و سکه.
دلتون رو الکی خوش نکنید چند بار گفتم باز هم می گم:گرونی دلار هیچ ربطی به این چیز ها نداره دلابل دیگه ای هست که باعث گرونی دلار می شه.من خودم اصلا از این وضعیت خوشم نمیاد و زودتر منتظرم قیمت گوشی بیاد پایین که بتونیم یه کوفتی بخریم ولی شتر در خواب بیند پنبه دانه.ایران راه بیا نیست حتی اگه اونا هم قبول بکنن باز هم ایران سرش دبه میاره.
دوستان به نظرم بیخیال بحص های سیاسی بشیم ...... الان میان بنمون می کنن .... فقط قیمت گوشی رو اطلاع بدیم و مسائل سخت و نرم افزاری گوشی رو
دلار رو بیخیال بابا قیمت گوشی رو بچسبین
امروز که خدا رو شکر افزایش قیمت نداشتیم
مثل اینکه چند تا سایت گوشی رو آوردن با قیمت 1600
دو تا فروشگاه تو استان فارس و یه فروشگاه هم تو همدان گوشی رو آوردن
ارزونترین قیمت 1560 تومن بوده رنگ سفیدش
هنوز گوشی عرضه ی جهانی نشده از کجا آوردن؟
مقایسه ی گالاکسی اس 2 و 3
کد:http://www.gsmarena.com/galaxy_s_ii_vs_galaxy_s_iii-review-764.php
میگن 780 مگ رمش قابل استفاده است.کم نیست؟
قیمتش تو دوبی 1,150,000 تومنه
نقل قول:
همین حالا S2 و NOTE هم همین مقدار رم قابل استفاده دارند! برای سیستم عامل اندروید این میزان رم خیلی زیاد هست!
سیستم عامل اندروید خیلی زیاد به رم نیاز نداره! یعنی سبک هست و فضای کمی میگیره!(کلا سیستم عامل های پایه لینوکس اینطوری هستند، مثل ios)
سامسونگ اعلام کرد به دلیل یافتن برخی مشکلات در رنگ آبی این گوشی .... رنگ آبی با تاخیر عرضه خواهد شد . ولی تاریخ عرضه رنگ سفید هنوز همان 29 می است .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من s2 ندیدم مصرف رمش بیشتر از 450بشه
همچنین احتمالا مدیریت رم s3 بهتر از s2 خواهد بو د
بچه ها من هنوز سر در نیوردم
هنوز یک ماه از معرفی رسمی این گوشی بیشتر نگذشته و تازه تبلیغ میکردن که تو المپیک قراره این گوشی تبلیغ بشه ولی الان این گوشی تو ایران هم هست یعنی چی
تاحالا نداشتیم یک ماه از معرفی نگذشته گوشی تو دست مردم باشه
یکی توضیح میده چرا اینقدر زود شده
یه کامنتی یه جایی دیدم گفتم بذارم شما هم فیض ببرید:دی در وصف قابلیت پخش همزمان 8 فیلم در اس3
آخه یکی نیست بگه د...س تو کدوم دهاتی 8 نفری جمع می شن سر یه گوشی 4.8 اینچی که 8 تا فیلم همزمان ببینن ؟ واقعا این الان کارایی داره به نظرتون ؟ اصلا همچین قابلیتی داره ؟ من که امروز شنیدمنقل قول:
اون قابليت هم کاربرد هاي مختلفي داره از جمله:شما و چند تا از دوستاتون با هميد و هرکدومشون ميخوان يه فيلمي رو ببينن،در اين صورت بايد مثلا 5 دقيقه صبرکنه تا فيلم تو تموم شه و بعد فيلم بعدي،اما ميتونيد هر کدومتون فيلم خودتونو ببينيد،دوم اينکه مثلا شما بيکاريد و حوصلتون سر رفته و 12 تا فيلم روي گوشيتونه که هيچ کدومشونو نديد و ميخواهيد ببينيد کدوم جالب تره تا همونو ببينيد،،،يا مثلا شما يک سفري رفتي و در اون سفر فيلم ضبط کردي و تعداد فيلم ها زياد و تو داري مثلا دنبال يه مکاني ميگردي که ازش فيلم گرفتي و نميدوني اسم ويدئوش چيه!با اين قابليت خيلي راحت ميتوني متوجه بشي و کلي قابليت هاي ديگه
اونوقت صداش چی میشه؟ حتما به گوش هر نفر هم یه صدا می فرسته ؟:دی
اتفاقا یکی از بزرگترین مشکلات اندروید همین نیاز بالاش به رمه. قابل قیاس با سیستم عاملی مثل iOS نیست. کلا استفاده از ریسورس ها توی اندروید ، اصلا بهینه نیست.نقل قول:
اما همین 1 گیگابایت هم فعلا کاملا جواب میده. البته تا 1 سال دیگه به سرنوشت 512 ــی های فعلی دچار میشن که مقدار کمی مشکل دارن ، ولی فعلا 1 گیگابایت کاملا کافیه. مسلما اندروید 5 هم روی 1 گیگابایت جواب میده ، چون Galaxy Nexus هم باید یه بهره ای ازش ببره!
خودِ سامی هم نفهمیده چی به چیه ، چه طوریه این S III اینطور ریخته. : ))نقل قول:
فکر میکنم نسخه های دولوپر و پروتوتایپ ها باشن که اینطوری ریختن بیرون. :دی
آخه فقط تو ایران نیومده که پارسا .. نقل قول از کاربرMOHAMMED از موبایلستان که خودشم ساکن بحرین هست:
قسمت آخرش به من ربطی نداره ها:دی باز نیاین بحث راه بندازین؟:دینقل قول:
این گوشی از دو روز قبل وارد بازار بحرین شده
و اوپراتورها به صورت قسطی میفروشن
من از نزدیک گوشی رو دست گرفتم ، قشنگ و شیک بود ولی انصافا اچ تی سی ایکس ون خودم خوشگلتر بود
به نظرم کار خود سامسونگ باشه ..... چندتا نسخه به صورت محدود داده بیرون که دلمون آب بشه :21::39:
چند تا نسخه؟!
داره تو بازار جهانی مثل قند و نبات فروش میره =))))
تو ایران وقتی 10تا فروشگاه دارن یعنی هر کدوم حدود 100تایی دارن که نمیزنن تموم شده! چون مردم ما که سفارش رو با همین قیمت هم میگیرن! یعنی رسما همه جا همینطوره
Samsung I9300 Galaxy S III-16g White
قيمت : 15,000,000
و سرانجام اولین مدارک زنده از وارد شدن این گوشی به ایران
این عکس ها رو یه فروشنده قرار داده و عکاسش من نیستم
قیمت:
GALAXY S III 16G BLACK: 1649
GALAXY S III 16G WHITE: 1599
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو این عکسا چقدر پشتش خوشگل تره
همینطور بقلش
سلام
من که هرچه توسایتهادیدم فقط16 گیگ آن آمده وپرسیدم می گفتنداول 16وارده بازارمی شودوبعدازمدتی 32گیگ ودرآخر64گیگ چندروزپیش هم به یکی گفته بودم یه اس3برایم بگیردکه فعلآ گویاسرکارم گذاشته ولی تافرداصبرمی کنم نشدهمین جایکی می گیرم
علاالدین هم رویت شد 1500 ناقابل
راستی جعبه ای که من دیدم سفید بود ولی تو یه سایتی دیدم که جعبش مثل اس2 بود .. حالا کدوم درسته خدا عالمه :دی
وووووووووووووووووووووش آغا... یه طوریمون شدد.... دلمون خواس....نقل قول:
نشانه های ظهوره ها.... صلوات بفرستید.....
خو جعبش سفید بوده یعنی رنگ گوشیه هم سفید بوده مث پک بالا فک کنم اون پک مشکیا مال نسخه آبیــهنقل قول:
رئوف شک ندارم میخری! ...
رضا دستام داره میلرزه.... قلبم داره تن تن میزنه.... :45: اصن یه وعـــضیم :31: یکمم تحریک شدم .... :12:
ولی من آبی میخوام سفید خوشم نمی آید :|
سفید هر گوشی به جز اس2 قشنگه
این که سفیدش خیلی قشنگه
گند نزنی تاپیکو :دینقل قول:
رئوف صبر کن ارزون میشه قول می دم .. وان ایکس شده 1 تومن .. اینم تا 1100 اینا میاد پایین .. تا اون موقع 32 هم میاد
من می خوام 64 گیگشو بخرم
پس فعلا برم تو آب نمک بخوابم :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]