یارگیری من تو من اش برای اولین بار در تاریخ PES کار میکنه و الکی نیست. بازیکنت سایه به سایه بازیکن حریف حرکت میکنه، خیلی جواب میده، خصوصا رو بالوتلی ش که خیلی رو اعصابه!
Printable View
یارگیری من تو من اش برای اولین بار در تاریخ PES کار میکنه و الکی نیست. بازیکنت سایه به سایه بازیکن حریف حرکت میکنه، خیلی جواب میده، خصوصا رو بالوتلی ش که خیلی رو اعصابه!
این محاجما هیچ چفت بستی ندارنا همینجوری تو افساید ول میگردن هیچ جوری هم درست نمیشه
اینم یه فیس از رونالدو که بوسیله ادیتورای ایرانی ساخته شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیزی که من تو دمو دیدم این بود که از PES 12 خیلی بهتر شده یعنی هم از لحاظ انمیشن هاشون
هم یارگیریهاشون هم شوت ها ، دفاع و کارهای میانی خیلی بهتر شده پاس کاری و کار گروهی توش دیده میشه و احساس این هست که میشه تیمی رو با پاس کاری و پاس های ممتد جلو برد
بازی رو دادم دست یکی دو تا از PES باز های قدیمی دیگه اون سیستم تکراری و روندی که راشون اشنا باشه رو نداشت و از پرداخت های جدید صحبت می کردن
در کل نسبت به 12 روی ایرادات کار کردن
من از چند تا سایت دمو رو دانلود کردم ولی تو هر کدوم یه فایلش خراب بوده
دوستان اگه امکانش هست فایل dt06.img که تقریبا 132 مگ هست رو آپلود کنن ممنون میشم
راجب شوت ها نظر دوستان رو میخاستم بدونم
به نظر خودم خیلی سنگین و دل چسب شده خیلی حال میده شوت زدن
اما از طرفی هر شوتی هم گل میشه به نظرتون شوت رو اروم تر کنن یا دروازبانهارو بهتر؟
چون نسخه دمو تمام نظرات رو جمع میکنن میخام بدونم صلیغه دیگران چطوره؟
بعد برم تو سایت براشون بنویسم
به نظرم پرتاپ دست دروازبان که روش درجه گذاشتن خیلی عالیه اما زمان فرود توپ جلو پای بازیکن خودی خیلی کنده و باعث میشه ضدحمله گرفته بشه
امیدوارم همانطور که سرعت پرتاپ توپ رو درجه بندی کردن سرعت فرود توپ رو هم بیشتر کنن
واقعا هر شوتی گل نمیشه. عکس العمل دروازبانها در 80 درصد موارد خوب و بدون سوتی هست. و واقعا فرق بین دروازبانها کاملا مشهوده.نقل قول:
مثلا در اون پچهایی که 4تیم بارسا- رئال- چلسی و پاریسن ژرمن اضافه میشدن تفاوت دروازبانی پیترچک با ویکتور والدز از زمین تا آسمون بود. والدز خیلی سوتی میداد اما چک استثنایی دروازبانی میکرد. اما کاسیاس نمیدونم چرا معمولی بود و مثل چک خوب نبود!
به هرحال امیدوارم که در دموی بعدی و همچنین نسخه نهایی خیلی خیلی بهتر از این بشه.
آره دقیقانقل قول:
پرتاب هایی که دورتر پرتاب میکنی تا تبدیل به ضد حمله بشه ارتفاع پرتاب خیلی بلند و غیر طبیعیه.
باید سرعت رو زیاد کنن نه اینکه ارتفاع توپ رو زیاد کنن.
متاسفانه هنوز شروع به بازی دروازبانها خیلی کنده. نسبت به سالهای قبل خیلی کم بهتر شده اما اصلا راضی کننده نیست.
دوس داشتم شروع مجدد دروازبانها مثل فیفا سریع بود.
ایشالا که این مورد رو برطرف کنن و یه فوتبال کاملا بی عیبی رو بازی کنیم
بالاخره خبر غافل گیری منتشر شد:
شرکت کونامی قصد دارد که لباسی که کریس رونالدو در ویدیو تبلیغاتی امضا کرده است را به یکنفر از کاربران خوش شانس جهان هدیه دهد برای بر خورداری از این شانس باید فقط ایمیل خودتان را به سایت زیر وارد کنید تا 10 روز وقت دارید که این کار را انجام دهید و مدتی نتایج به ایمیل شما می رسد که برنده شدید یا نه.
لینک سایت:
چطور باید از این پچ استفاده کرده؟اگه میشه یکی توضیح بده....نقل قول:
باهات موافقم اما یه جورایی بین ویا ژاوی اینیستا رونالدو مسی بنزما الوز با سانچز هیچ فرقی نیست همچین شوت میزنن ادم یاد سوباسا میوفته پشت 18 توب از بقل دست دروازبان رد میشهنقل قول:
نمیگم دروازبان بده
بهتره شده
اما من بازیهام
6-5
4-5
5-2
روی سوپر استار و تایم 15 دقیقه ای
البته ویدویی که از بازی به کنامی ایمیل کردم هنوز دیده نشده و تعداد مشاهدش بالا نرفته
بعید میدونم اصلا گوش بدن به انتقادها
شما فایل dt0.img رو اگه دانلود کردید که کپی کنید تو پوشه img نسخه دمو و اگر دانلود نکردید از توی img نسخه 2012 میتونید کپی کنید...نقل قول:
بعدش محتویات پوشه img این پچ رو که شامل dt0b,dt0c,dt04,dt0f هست(فک کنم البته چون من نسخه جدید تر این پچ پیس ادیت رو دارم) رو هم کپی کنید تو پوشه img نسخه دمو...
بعدش پوشهunlock و فایل اجراییش که pes2013-unlock هست رو تئ پوشه اصلی محل نصب بازی کپی کنید و بازی رو هم با همین فایل اجرایی اجرا کنید...
البته نسخه جدید ترش هم اومده که شامل 17 تا تیم شده...
خلاصه سورپرایز کونامی هم معلوم شد چیه ... !
یک پیراهن تولیدی شرکت نایک با امضا رونالدو به قید قرعه به کسی که ثبت نام کنه داده میشه، برای ثبت نام به پیج pes تویه فیسبوک مراجعه کنین ... !
پارت 3 و 4 خرابه میشه مجددا آپلود کنیننقل قول:
نمیشه وقت بازی رو زیادش کرد؟ پچی چیزی نداره برا این کار؟
به صفحه 24، پست 236 این تاپیک رجوع کنیدنقل قول:
کلا پیس تو نمره دادن به دروازه بانا خیلی بد کار میکنه...تاحالا نشده دروازه بانم بهترین بازیکن زمین بشه...تو یه بازی چندتا تک به تک بگیری و پنالتی هم بگیری با از 6 بالاتر نمیره نمرش!!
تا اینجا از دمو راضی بودم فقط چند تا اشکال که داره اینکه : بازکنا خیلی زیاد تو افساید می مونند . سرعت پاس های تو عمق خیلی کم هستش و اصلا کارایی نداره به نظر من . بازم توی کورس ها سرعت بازیکن حریف از بازیکن ما بیشتره . مثلا رایان گیگز تو کورس از پشت میاد مسی رو میگیره !!!!امیدوارم تو دمو دوم اینا حل بشه . من امیدوارم به این سری .
اين بازي كمامان مشكل افسايد داره من هر چي ميخوام به موقع پاس يدم بازيكن صير ميكنه تا يار جولويي بره تو افسايذ بعد پاس داده ميشه اين باگه با ضغف هوش مصنوعي بايد اصلاح يشه.
توپ هم انگار ليزه واسه دروازه بانها ! دروازه بانا بيشتر توپو دفع ميكنن! از مهار كردن يا همون سيو زياد خبري نيست.
گلهاي تخيلي زياد ديدم توي اين بازي هم توسط من هم تيم حريف اينجوري ادم پس از مدتي از گل زدن ديگه لذت نخواهد برد.
بازي نسبتا بهبود پيدا كرده ولي اگه همينو با اصلاحات كم بخواد بده بيرون باز هم مقايل رقيب ديرينه شكست بدي خواهد خورد
من اميدوارم براي سال اينده دو تا بازي خوب وعالي از دو كمپاني فيفا و كونامي داشته باشيم.
منم دمو رو بازی کردم. در کل به نظرم بازی طبیعی تر و بهتر شده.
امیدوارم کونامی روی داوری بازی وقت بیشتری بزاره و باگ های هوش مصنوعی داور رو از بین ببره.
2012 که داورش واقعا رو اعصابه، تو محوطه جریمه بازیکن رو لمس میکنی پنالتی میگیره :41:
آقا من با این PES 2013 Ultimate Editor بازیکن ترنسفر میکنم ولی تو بازی که میرم همون اول crash میکنه میپره بیرون ...
(من پچ pes edit رو قبلن ریختم روش ... )
اینم مقایسه چهره ها در پی اس 2013 و فیفا 13
اینطور که مشخصه مثل همیشه پی اس از فیفا بازهم در زمینه ی چهره ها بسیار بهتر عمل کرده.
خداییش فیفا مسی بیشتر شبیه همسایشونه تا خودش!!
مطمئنی این مسیه ؟نقل قول:
این که بیشتر شبیه جوونیای علی داییه :39:
مسی چرا شبیه تریاکی ها افتاده اینجا (فیفا)؟؟
نمیدونم واقعا بعضیا کی میخوان بفهمن که تو بازیی به این سبک مهمترین المان گیم پلی هسش...نه قیافه ی فلانی !
+
قیافرو درس کردن وگرنه ما خودمون فیفا هالیک هسیم میدونیم مسی اینطور نیس !
نمی دونم چرا فیفا هرسال چهره بازیکنان بیشتر توش ر...ده میشه.نقل قول:
واقعا مسی سال قبل شبیه پسرخالش بود حداقل اما امسال که بازیکن روی کاور و بازیکن ویژه فیفا 13 هست قیافش شبیه 10 تا همسایه اونورتر از خونشون هم نیست!!
یکی از دلایلی که من هروقت پای فیفا نشستم و بعد از یکی دوبازی حالم بد شده قیافه ی مزخرف بازیکن هاست. پی اس هم گیم پلی بازیش مزخرفه (البته امسال واقعا یک جهش خیلی عالی انجام داده و واقعا بهش امیدوارم).
بازم این طرفدارای فیفا تو تاپیک PES پیداشون شد :27:نقل قول:
خوشم میاد هر ضعفی هم از فیفاتون میگیم سریع یه بهونه میارید ...
آره اصلا تو بازی فوتبال گرافیک و طراحی جزئیات و چهره مهم نیس ... دقیقا چیزیه که فیفاتون نداره.
شما هم برید با گیم پلی ش خوش باشید :21::31:
:12::31:
نقل قول:خدا بگم چیکارتون کنه. از خنده دل درد شدم. خیلییییییییییی تشبیه جالبی کردیننقل قول:
:16:
نمیدونم حالا چطور به گرافیک می بالید !نقل قول:
گرافیکی که با برداشتن یه عکس و چسبوندن به Face خالی بعید میدونم خیلی بالا باشه ! یا خیلی کار شاخی باشه ..!
سازنده های این بازی فک کنم اصن Motion Capture تاحالا به گوششون نخورده !
طراحی ...طراحی لباس ،Stadium و....یه مقایسه کوچیک کنیم خیلی راحت میشه فهمید که فیفا خیلی بهتر عمل کرده ...lهمین لایسنس که فیفا داره واسه شکست دادن Pes کافیه!
نمیدونم حرف مارو باور ندارید برید چن تا نقد بخونید ! چ داخلی چ خارجی !دی! یه سایت یه مجله پیدا نمیکنید که بگه آقا Pes بهتره!
+
خیلی از حرفارو دوستان تو پیجای قبلی گفتن ...دیگه نمیخوام تکرار شه
همون چسبوندن یه عکس و تکسچرینگ کردن مدل فیس خودش یه هنره و یه زمینه ی کاملا تخصصی و جدا از بقیه ی رشته ها تو صنعت گیم سازیه :27:نقل قول:
من نمیدونم شما چطوری از این کار تخصصی و کاملا تاثیر گذار توی گیم رد میشی و میگی کار شاخی نیس :18:
والا ما که هر چی مقایسه کردیم تو این چیزایی که شما میگی دیدیم PES بهتره وگرنه مریض نیستم از این فوتبال دفاع کنیم.
شما عقلتو دادی دست نقدایی که میشه و حتما تحت جو و تاثیر اونا قرار گرفتی ... ما خودمون عقل داریم بازی میکنیم و همه چیزشو میسنجیم کاری نداریم بقیه میخوان چی بگن.
بله درواقع میگی :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9,701,458 likes · 293,074 talking about thi
بی عقلن !
واسه Pes رو فقط برین نیگا کنین ببیند چقد فن داره ...اینجا نمیگم ک ...!:27:
نقل قول:
شما عقلتو دادی دست نقدایی که میشه و حتما تحت جو و تاثیر اونا قرار گرفتی ... ما خودمون عقل داریم بازی میکنیم و همه چیزشو میسنجیم کاری نداریم بقیه میخوان چی بگن.
شخصا مخالف بحث نیستم ولی وقتی پای همچین جملاتی وسط میاد بهتره که ادامه داده نشه چون از محدوده تخصصی و بار آموزشی دور میشه و تبدیل به پست های اسپم وار میشه...نقل قول:
واسه Pes رو فقط برین نیگا کنین ببیند چقد فن داره ...اینجا نمیگم ک ...!
ما هم اينو بازي كرديم. ولي خوب تغييرات كمي داشته نسبت به پارسال. ولي خوب قابل تحمل تره!
به نظر من این کونامی بیشتر رو گیم پلی بازی کار کنه بهتره
همین فیفا به خاطر گیم پلی جذابشه که چند ساله ازش جلو زده
سلام.دوستان توی این بازی شوت زدن تغییر کرده یا نه مثل 2012 شوت ها یا وسط دروازه یا داخل باقالی ها میره....واقعا 2012 مثلا با رونالدو میخواستی پشت 18شوت کنی یا میزد هوا.یا همچین یواش میزد که دیگه نگو......کلا من یه چیزی که بعد یه مدت بازی 2012 فهمیدم این بود که اگه شما دو حرکت قبل از گل زدن رو خوب انجام میدادی گل زدن واقعا راحت میشد.مثلا یه بار من از قیافه یه بازیکن خوشم امده بود که اصلا قدرتهای خوبی نداشت اوردمش توی بازی دوتا پاس از اون پاس های ژاوی انداختم بعد وقتی بهش توپ میرسید همین جور شوت رو میزدم همچین راحت دروازه بان گل میخورد که ..........بخدا راضی بودم دروازه بان بگیره ولی اینجوری گل نخوره.......
فقط همینو میتونم بگم که یکی از نقاط قوت امسال PES شوت زنی هاشه!
واقعا به نظرتون شوت خوبه؟
اینقدر تیز میره که من به یاد 99 از وسط زمین شوت میکنم گل هم زدم
اینم نمونش
شوت تیز باید باشه دیگه! غیر از این میشه سانتر توی 2011 و 2012 خیلی مسخره بود مدل شوت هاش شده مثل PES 6 واقعا خدا کنه یه چند تا انیمیشن باحال دیگه توی نسخه نهایی اضافه کنه و این بلور لعنتی رو بیخیال بشه واسه اکس باکس پچ نیست که این بلور رو برداریم کل بازی خوبه من واقعا از دمو راضی هست در قالب PES کنونی این واقعا خوب هست درسته در حالت کلی مثل فیفا اعتیاد آور نیست ولی اینکه تمام مشکلات اعصاب خورد کن 2011 و 2012 رو برطرف کرده یک دنیا برام ارزش داره امیدوارم نسخه نهایی خراب نکنه که دیگه طاقت دوری از PES رو ندارم از 2010 تا الان PES گریزی خستم کردهنقل قول: