من با هر وسیله ای ک بود امتحان کردم ولی این قطار واگنش جدا نشد ک نشد .....میگه باس یه نیروی زیادی بش وارد شه ...اینجارو راهنمایی میکنید؟
Printable View
من با هر وسیله ای ک بود امتحان کردم ولی این قطار واگنش جدا نشد ک نشد .....میگه باس یه نیروی زیادی بش وارد شه ...اینجارو راهنمایی میکنید؟
نقل قول:محتوای مخفی: مخفی
باید قطارو روشن کنی وی گازشو بگیری تا یکم جلو بره بعد با آچار میتونی اونو باز کنی!نقل قول:
موفق باشی!
نقل قول:[/SPOILER][/SPOILER]محتوای مخفی: ش
دوستان اپیزود 4 کی قراره بیاد؟
منم سوالم همینه ...نقل قول:
دقیق معلوم نیست اما احتمالا حدود 50 روز دیگه میادنقل قول:
يك نفر لطفا از آمار آخر اپيزود 3 عكس بگيره بذاره اينجا
اگه به تاخیر نخوره خوبه... 2 ماه کم نیست!نقل قول:
البته فکر کنم کسی که ارجینال داره باید این کار رو بکنه . چون به طور معمول که 50 50 میزنه.نقل قول:
نه ...وقتی بازی میکنی باس به نت وصل باشی تا آمارو بت بده ...نقل قول:
آره به اینترنت وصل باشی آمار میده...
اصلا یک لحظه شوکه شدم خداییشم خیلی اعصابم خورد شد برای ...
محتوای مخفی: داستان
عجیبه همه کارلی رو نجات دادن (دلیلش هم واضح و مبرهنه :31:) . من اون پسره رو نجات دادم تو اپیزود 1 . خیلی بدرد بخور بود.
ما برادران بسیجی بجای کارلی داگ (برادر همرزم) رو نجات دادیم.:دی
دیروز رفتم بازی رو بگیرم فقط یک DVD بود اونم تا نصف Write شده بود نمیدونم بازی همون بود یا نه یعنی همچین بازی با همچین حجمی اینقدر جذابه ؟
بله. حجمش (تازه هر 3 اپیزودی که اومده باهم) میشه 2 گیگ یعنی نصف دی وی دی 4 گیگی! هر کی بازی نکنه نصف عمرش بر فناست!:دی
برعکس حجمش زیاده . کی گفته کمه . این بازی هر اپیزودش 3 ساعت گیم پلی داره و 700 مگ هم تقریبا هر قسمت حجمشه . در مقایسه با بازی های دیگه میبینی که کم حجم هم نیست . فقط چون اپیزودیک میاد اینطوریه.نقل قول:
episode 4 کی عرضه میشه ؟
دقیق معلوم نیست ولی احتمالا بعد از 15 اکتبر میاد.یعنی نیمه دوم اکتبر.نقل قول:
طرفدار های بازی یه سری حدس هایی میزنن در مورد Charles و Christa.محتوای مخفی: اسپویل
TellTale به بهترین نحو کارش رو انجام داده و یه بازی عالی ساخته که حس دنیای Walking Dead رو کاملا القا میکنه.موفق باشید.محتوای مخفی: نقد کلی از این بازی و سریال
اره . اون اون حرف دیل خیلی باحال بود . بعد از مرگش هم همه به خودشون اومدن که واقعا دارن با خودشون چه کار میکنن . من هم میخواستم توی گروهم همین کار رو بکنم و جلوی دعوا ها و جدال ها رو بگیرم .نقل قول:
جالبه توی بازی این قدر اصرار میکنی و میخوای همه چی رو درست کنی که یه دفعه یکی گند میزنه به همه چی و کل گروه به F میره .
این بازی واقعا حرف نداره . یه جور چلنج واقعیه .
محتوای مخفی: Spoiler ahead
نقل قول:محتوای مخفی: لو رفتن داستان
پس اون چیزی که من دیدم احتمالا eposide اولش بوده .نقل قول:
برای episode های بعدیش باید دانلود کرد یا تو بازار میشه گیرش اورد ؟
حرف Dale رو زدی هوس کردم دوباره فیلمش رو از اول ببینم اون لحظه ای که این حرفها رو میزد بنظرم جزو یکی از بهترین لحظات فیلم بود.نقل قول:
سلام به به همگی.
آقا من تو اپیزود 2 گیر کردم.
اونجایی هست که تو طویله یه در قفل هست که میخوایم باز کنیم ولی اندی نمیذاره.اونجارو چیکار کنم.
باهاشم حرف زدم یه لحظه رفت بیرون ولی تا میخواستم درو باز کنم اومد تو.
ممنون میشم.:11:
سلام. باید از طویله بری بیرون از کنار چوب ها یه multi tool برداری بعدش ژنراتور رو خراب کنی.با برداشتن تسمه اش.نقل قول:
تسمه اش کجاس؟:23:نقل قول:
فهمیدم کجاس ممنون.:20:نقل قول:
تو ژنراتور هست.درش رو باز میکنی و ژنراتور خاموش میکنی و بعد تسمه رو در میاری.وقتی روشنه نمیشه در اوردش چون سریع میچرخه.دکمه off رو باید اول بزنی.نقل قول:
نقل قول:نقل قول:محتوای مخفی: درباره لیلی
دوستان به نظر بازی جالبی میاد میشه یکی یه لینک دانلود واسه فصل هاش بده؟
راسسی چند تا از فصل هاش تا حالا اومده و بقیه اش کی میاد
سایت های ایرانی بازی را بالینک مستقیم دارند مثل;نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (ستاره بعد از n را بردار)
تا حالا 3 فصل اومده دوتا دیگه هم قراره باید.
به طور پیشفرض یک ماه بعد از هر فصل ،فصل بعد باید بیاد که همیشه تاخیر هم می خوره.
دوستان لطفا رعایت اسپویل رو بکنن.
بهترین بازی ای هست که انتخاب هاش تا اینجا تاثیرش از بازی هایه دیگه بیشتر بوده ( هرچند که بازم تاثیر گذاریش خیلی کامل نبوده ). البته باید ببینیم آخرش چی میشه و انتخاب ها چقدر در آخر فرق ایجاد میکنه... بازی هایی مثله ME باید بیان از این بازی یاد بگیرن.
Hi
من اپیزود سوم هم دانلود کردم و محتویاتش که این باشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در پوشه Pack\WalkingDead103 کپی کردم اما تو بازی Coming Soon میزنه! مشکلیه!؟
اخ باز من یادم رفت اسپویلر بزارم . کلا باید تمام پستهای توی ای تاپیک رو توی اسپویلر گذاشت.نقل قول:
احتمالا کرک رو کپی نکردی . هر بار که اپیزود جدید میاد باید کرک جدید هم بریزی . صفحات قبل بچه ها کرک جدا رو گذاشته بودن .نقل قول:
کرک رو همین الان کپی کردم اما بازم Coming Soonه! :|نقل قول:
سلام . شما باید در پوشه the Walking Dead رو باز کنی و بعد پوشه pack و در انجا پوشه ای به نام THEwalkingDead103 ایجاد کنی و این ها رو در انجا کپی کنی ، بازی اجرا خواهد شد .:12:نقل قول: