سلام
آیا این امکان وجود داره در آینده کرکی برای بازی کردن تحت دایرکت ایکس 10 بیاد؟
Printable View
سلام
آیا این امکان وجود داره در آینده کرکی برای بازی کردن تحت دایرکت ایکس 10 بیاد؟
اگر هم بیاد فکر کنم کمبود فریم داشته باشی.
....................
Patch جدید بازی که قراره برای PC منتشر بشه :
Latest PC Patch Notes:
• Fixed after-match award dog tags from not loading from the profile correctly
• Fixed root cause of some graphics driver crashes
• Fixed particle shader causing black squares/broken shading on some graphics cards
• Fixed shadering issue with underwater fog
• Fixed issues with non-default controls for weapon customization
• Fixed some issues with binding non-default vehicle controls
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گرافیک من 6870 2GB هست امیدوارم با این جیزایی که شما راجب سنگین بودن بازی گفتین بتونم با quality خوب بازی کنم.
من رو 5770 با آخرین تنظیمات بازی میکنم، منتهی shadow و shading رو گذاشتم رو medium ...نقل قول:
خوب اجرا میشه.
سنگینی گرافیک بازی بیشتر واسه نورپردازی و سایه هاس.
ولی انصافا من تغییر زیادی توی گرافیک پایین و بالای بازی نمیبینم ! :n18:
برای من همش بالا ترین بود . 16x و 1920x1080 و shadow و shading رو high بود. حدوداً 60 فریم بودم.با کارت گرافیک . AMD Radeon HD 6700 Series فکر می کنم شما هم بتونید به راحتی بازی کنید. با 6870 .2GB
FXAA اگه بالا باشه چی می شه . مثلا 8x با 4x چه فرقی داره ؟ من که نفهمیدم .
fxaa و msaa هر دو تکنولوژی ای هستند برای گفتن لبه ها و صاف کردن آنها.
fxaa نسبت به کیفیت و فریمش انتخاب بهتری هست برای کارت های متوسط و پایین تر.
msaa همون کار رو انجام میده ولی با کیفیت بهتر ولی به گرافیک شدید فشار میاره و برای گرافیک های قوی مناسب هست.
fxaa درجه بندی نداره.
ولی msaa از 1X داره تا 16X و واضح هست که هر چی بیشتر باشه فشار به گرافیک بیشتر میاد و کیفیت تصویر بیشتر میشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو آپشن کارت گرافیکم، قست گیم، تا 24x میشه تنظیم کرد.اون چه فرقی با تنظیمات بازی داره ؟ آیا با افزایش اون باعث میشه که کیفیت بازی بیشتر شه ؟ :n12::n12: :n16::n16:
داخل کنتل پنل کارت گرافیک
اگه گزینه use application setting رو انتخاب کنین درایو مطابق خواست بازی تنظیمات و انجام میده.
ولی اگه گزینه override application setting رو انتخاب کنین درایور اون طوری که شما میخواین رفتار میکنه و مسلمه که اگه msaa رو ببرین بالا گرافیک بدون توجه به تنظیمات بازی اون چیزی رو که شما میخواین انجام میده.
من تعجب میکنم بازی که گیم پلی به این خوبی داره چرا تو طراحی مراحلش دقت نشده !
به نظرم مراحل خیلی کسل کننده س.
تا الان که زیاد بهم حال نداده.
فقط به خاطر گیم پلی خیلی خوب کنترل پلایر و شلیک اسلحه و ... دارم بازی میکنم.
مبارزه با رباط ها جذاب تر از قبله ولی زیاد حال نمیده.
کاش کرایسیس یه بازی اول شخص مخفی کاری طبیعی بود.
این رباطارو دیگه چرا قاطی ماجرا کردن. :n14:
پچ جدید عنوان Crysis 3 منتشر شد
پچ و به روز رسانی جدیدی برای عنوان Crysis 3 منتشر شد در ادامه توجه شما را به جزییاتی در مورد این به روز رسانی جدید جلب می کنیم.
هم اکنون پچ جدید عنوان کرایسیس ۳ یعنی پچ ۱٫۲ این عنوان برای پلتفرم pc در دسترس می باشد.کرایتک همچنین در این باره اعلام کرده است که این پچ برای نسخه های کنسولی نیز منتشر خواهد شد و دارای به روز رسانی ها و تغییراتی متفاوتی نیر برای کنسول ها خواهد بود.کرایسیس ۳ یک عنوان اول شخص ساخته شده توسط کرایتک است که البته از گرافیک بصری زیبایی هم بهره می برد.این عنوان به عنوان سومین نسخه اصلی از سری بازی های کرایسیس به شمار می رود که همانند نسخه ی قبلی آن از موتور قدرمندی همچون کرای انجین ۳ بهره می برد .این عنوان در ماه فوریه سال جاری برای هر سه پلتفرم اصلی منتشر شده است.در پایان لیست کاملی از بروز رسانی های جدید این عنوان را مشاهده می کنید :
لیست به روز رسانی های پچ ۱٫۲ مخصوص پلتفرم pc:
- Fixed after-match award dog tags from not loading from the profile correctly
- Fixed root cause of some graphics driver crashes
- Fixed particle shader causing black squares/broken shading on some graphics cards
- Fixed shadering issue with underwater fog
- Fixed issues with non-default controls for weapon customization
- Fixed some issues with binding non-default vehicle controls
و لیست به روز رسانی های پچ جدید به نام Data Patch C :
- Developers Choice playlist updated to new game mode variation
- Jackal fire rate decreased slightly
- Jackal per pellet damage fall off increased
- Fixed an issue where the Takedowns spread escalated too quickly in certain zoom modes
- Grendel fall damage fall off reduced for better long range impact
- FY71/SCAR damage fall off increased to reduce their effective range
- Further matchmaking tweaks for X360 and PS3 to increase chance of local sessions being found
- Foregrip and Muzzle Brake effectiveness reduced slightly
- Laser sight effectiveness reduced slightly
به نظر من بهترین بازیی بود که بازی کردم.:n23:حیف که زود تموم شد.:n14: حالا می خوام برا عید یا تام رایدر یا فار کرای 3 رو بازی کنم.:n10: به نظر شما کودوم بهتره ؟:n11: اگه پیشنهاد دیگه هم دارین ممنون می شم بگین .:n12::n12:
هردو عالی هستن مخصوصا TOMB RAIDERنقل قول:
تامو که هنوز بازی نکردم، فارکرای عالیه ... دویل می کرایم خوبه بازی کردی شاید :n16:نقل قول:
salam
dx version من 11 ه.
ولی نتونستم بازیو ران کنم.میگه باید dx11 داشته باشی.هووم؟
به تاپیک زیر مراجعه کنید ( پست اول رو هم کامل بخونید )نقل قول:
دوستان این ceph اخر احمقو باید چجوری بکشم ؟؟ :((
رو لول سخت گذاشتم... هر چی میزنمش اخ نمیگه .. بیچارم کرده این اخری ... همین که 3 تا چنگ داره :-| :n27:
برای کشتن اون اگه با pc بازی می کنی حتما باید کرک فیکس 2 رو بریزی.نقل قول:
بحثهای مربوط به داستانو لطفا تو اسپویل انجام بدید.
شاید هنوز کسایی هستن که براشون داستان مهمه و بازیو تهیه نکردن.مثل خود من
و بحثهای مربوط به کرک و آپدیتو فیکس هم تو تاپیک مشکلات بپرسید
نقل قول:
خدا خیرت بده.. دیدم .. هیچ کارش نمیشه.. کوفتی :-| :n27:
خوب بازی را نصب کردم و احرا شد
میشه گفت از لحاظ گرافیک بهینه شده نسخه 2 هست
گرافیک بازی در یکسری از موارد واقعا خوب و حرفه ای کار شده و متاسفانه در یکسری از آبجکت ها کاملا ماست مالی شده
انعکاس نور در بازی عالی هست و من تا به حال همچین مواردی را ندیده بودم و در عوض کیفیت سزه ، چمن و درخت ها بسیار بد هست و کاملا توی ذوق میزنه
موتور بازی همون cry engine 3 هست ولی اینکه چرا اینقدر سنگین هست برای من جای تعجب داره. این بازی رسما به 5870 من توهین کرد و با جزییات medium فقط 20 قریم گرفتم!!
نکته جالب بازی گیم پلی بازی هست که آدم را کاملا جذب خودش می کنه و ساعت های طولانی میشه به عنوان سرگرمی استفاده کرد
قصد داشتم چند نمونه عکس از سایکو و پرافت در نسل اول و دوم و سوم بازی بذارم که خوب متاسفانه نمی دونم چی به سر اینترنت آمده!:n13:
از نظر من گرافیک جنگل بازی خیلی بیشتر ( یه سر و گردن ! ) از محیط های دیگر بازی هست ...نقل قول:
اصلا بازیش حال نمیده :n21: ...
واقعا برای سازنده ها متاسفم ...
کرایسیس با این همه ویژگی های خوب به چه بازی تبدیل شده.
تخصصشون گند زدن تو بازی های پر مخاطبه.
اصلا انتظارمو بر آورده نکرد.
توی بازی احساس سردرگمی میکنم، مپ های بازی الکی الکی بزرگ طراحی شدن و پر از آبجکتای الکی.
منو باش فک میکردم مپ بازی چه چیز خوفی میشه.
هیچی مث حنگلای کرایسیس1 نشد :n15:
احسان جان از چه نظر این رو میگی..؟! :n13:نقل قول:
دوستان مگه prophet تو crysis2 خودکشی نکرد بعدش این یارو الکاترانز را انداخت توی لباسش؟
پس این prophet که توی نسخه 3 هست چیه ؟؟؟؟:n02::n13:
یه نفر ما را روشن کنه :n13::n13:
خوبه گفتم از اسپویل استفاده کنید:n24:نقل قول:
به کی بگم من هنوز بازیو نتونستم ران کنم.dx 10 ه گرافیکم ....................:n03:
اسپویل چیه؟:n24::n24::n25::n25:نقل قول:
شما صفحه های 28تا 30 همین تاپیک رو بخونی در مورد همین موضوع بحث شدهنقل قول:
الان کلا کاری با کرایسیس ندارم اما خب توی هیتمن میتونی بدون اینکه کسی را بکشی (غیر از افرادی که ماموریت کشتنشونو داری) ماموریت را تموم کنی. این که یه جایی گیرت میندازه و میگه کلید توی جیب کیه برو بردار آسون ترین راهش اینه که بزنی همه را بکشی. هیچ ونه بایدی در کار نیست. کمی فسفر بسوزونید و اهل صبر و حوصله باشید و مخفی کاری هم بلد باشید به راحتی میتونید اون مثلا کلید را به دست بیارید.نقل قول:
کرایسیسم که خب ما فعلا به خاطر گرافیکمون از دیدارش محرومیم. میخوام برم تامب رایدر را شروع کنم
نمی دونم والهنقل قول:
احسان جان از چه نظر این رو میگی..؟!
یکجوری هست و کیفیت و حالت معمولی نداره
مثلا وقتی باد میاد قاعدتا همه باید رو به یک سمت متمایل بشه ولی در کمال تعجب یک در میان چپ و راست میشن(حتی با فاصله هم نیست و بوته اول میره به راست و بوته دوم میره به چپ):n15:
نمی دونم شاید من توقعم زیاد هست!؟
اتفاقاً تنهاچیزی که تو ذوق نمی زنه چمن هاست.:n15:اصلاً مگه چیزی هم تو ذوق می زنه ؟!نقل قول:
:n15:نقل قول:
:n13:نقل قول:
طراحی مراحل شدیدا تو ذوق من زد :n29: اصا جالب نبود.نقل قول:
اصلاً مگه چیزی هم تو ذوق می زنه ؟!
این Ceph مزخرف چه جوری میمیره ؟ :n21: ... چقد باید بهش تیر بزنم ؟ :n21::n21:
بهش تیر میزنم تا منو میکشونه سمت خودش بعدش رباط میفرسته ...
جالب اینجاس که سازنده ها حتی به فکر ساخت یه چک پوینت اون وسط نبودن.
اونجا میمیرم همه ش باید از اول برم :n21:
واقعا که گند زدن به بازی :n21::n21::n21::n21:
ربات ها رو که بزنی و بعدش دووباره خود Ceph رو بزنی یه چک پوینت میادنقل قول:
اطراف محل یه سری بلوک های قرمز رنگ هست. برو پیششون و F رو بزن تا شارژ شی و اصلا نمیری :D
تموم شد بلاخره :n21: واقعا این نسخه افتضاح بود.
منو باش این همه منتظر بازی بودم :n21::n21::n21:
تایید میشه. لجن به تمام معنا بود. فقط صرف تمام کردن باز یبود که بازی کردم وگرنه واقعا farcry چیز دیگه ای بود. متاسفم برای crytekنقل قول:
گند زد به 2 شماره قبلی...