عکس رو save کنید بعد بازش کنید. چون خیلی عریض بوده اینجوری شده.نقل قول:
Printable View
عکس رو save کنید بعد بازش کنید. چون خیلی عریض بوده اینجوری شده.نقل قول:
سلام به همگی ، من به یه مشکل اساسی بر خوردم.. الان چند روز که دارم اینترنت و جمهوری رو زیر و رو میکنم واسه خریدن LED ، تا امروز تصمیمم این بود که LG 42LW67100 بردارم ولی امروز که رفتیم واسه دوستمم بخریم... 3 نفر بودیم و وقتی 3D ال جی رو امتحان کردیم هر 3تامون یه حالت سر گیجه و چشم درد داشتیم و تصویر مخصوصا تو کناره ها یه جورایی غیر واضح بود و فقط وسط تصویر به اصطلاح عمق داشت(توضیحش یه کم سخته)...خیلی تو ذوقم خورد. ولی وقتی تصویر 3بعدی Samsung 40ES6960 رو دیدیم خیلی بهتر بود. در نهایت دوستم 6960 برداشت... الان من کاملا موندم چکار کنم. میدونم که رو کاغذ و از لحاظ مشخصات LG بهتره ولی اونی که به چشم بهتر بود سامسونگ بود. لطفا راهنماییم کنید چون همین یکی دو روزه میخوام بخرم.
ببینید دوست عزیز عینکهای سامسونگ تا اونجایی که من میدونم باطری خور یا شارژی هستش واین خودش باعث سردرد یا سرگیجه میشه ولی عینکای ال جی ساده هستن و به نظر من تاثیرش باید کمتر از سامسونگ باشه ولی در کل یکم سرگیجرو پس از استفاده طولانی دارند حالا چه ال جی چه سونی ویا سامسونگ ولی در کل از لحاظ زیبایی و 3dال جی های 2012 بهتر از سامسونگ ند مثل مدل LM6710042نقل قول:
مرسی از راهنماییت ولی خودت 3D هر 2تاشون رو تست کردی؟؟ توضیح حسی که 3D ال جی بهم میداد سخته ، سردرگمت میکرد.. عمق و برجستگی تصاویر تو مرکز و حاشیه ها متفاوت بود... و یه نکته دیگه اینکه وقتی با یه زاویه افقی مثلا 45 درجه ای نگاه میکردیم خیلی بهتر بود تا اینکه مقابلش وای میستادیم.. واسه همینم شکم اینه که ممکنه تنظیماتشون کالیبره نبودن یا همچین چیزی. حالا تکلیف چیه؟؟؟ شما کمک کنید...
|نقل قول:
شک نکن مشکل از خودت بوده!! :31:
من تو نمایندگی سه بعدی رو تو مدل های 2012 و 57000 و 65100 تست زدم، از نظر من محشر و فوق العاده بودن.. :20:
البته تفاوت کیفیت آنچنانی تو مدل های پارسالی و جدید ندیدم.. کلا در یک حد و عالی هستن.. :8:
من سه بعدی فقط، ال جی رو پیشنهاد میدم.. :10:
|
موقع تست ال جی اولین تلویزیونی بود که تست میکردی ؟ قبل از اون تلویزیونهای دیگه رو تست نکرده بودی که چشمات خسته شده باشن ؟؟؟؟نقل قول:
تو تصویر سه بعدی و استفاده از عینکهای سبک و بدون سردرد ال جی حرف اول رو میزنه
سلام ميخواستم بيينم أيا مشكل پخش صداي dts در سري lm حل شده ؟ فيلم هاي full hd را بدون مشكل باز ميكنه ديگه ؟ زيرنويس فارسي چي ؟ ممنون
یه سوال داشتم که شاید خیلی به موضوع بحث مربوط نشه ولی اگه اساتید راهنماییم کنن سپاس گزارشون میشم.... من این LED TV که قصد خریدشو دارم برای خونه ی خودم میخوام که 4-5 ماه دیگه توش مستقر میشم... حالا به نظر شما از الان بخرمش و بذارم یه گوشه ( از ترس گرون شدن دلار و اقتصاد غیر قابل پیش بینی و .... که خودتون بهتر در جریانید ) یا اینکه صبر کنم همون موقع بخرم ( که هم ممکنه مدلهای جدیدتری بیاد...اگه میاد!!!!؟؟ هم اینکه اینایی که الان تازه اومدن افت خودشونو بکنن و از همه مهمتر امتحانشونو پس بدن )
|نقل قول:
در مورد پخش صدای dts ، بله تو سری 2012 حل شده.. :8:
کلا با پخش فیلم ها مشکلی نیست، البته دوستان که به ندرت مشکل عجیبی داشتن.. :46:
زود انتخاب کن بخر خودتو خلاص کن.. :19:
|
|نقل قول:
اگه انتخابت ال جی و مدل های 57000 یا 65100 باشه، من میگم الان یا حداکثر تا یک ماه دیگه بگیر.. :5:
همین الان دارن با تخفیف ویژه میفروشن تا 2011هاشون تموم شه.. :3:
بعداً ممکنه 2012ها فروش ویژه، هدیه و.. نداشته باشن.. :44:
|
خیلی ممنونم از راهنماییت دوست عزیز. در مورد LM67100 چطور؟؟؟
|نقل قول:
در مورد مدل های 2012 هم عرض کردم، ممکنه بعداً هدیه و...... نداشته باشن -ممکنه- :23:
البته معمولا هر فصل! یا جشنواره یا مسه الان به مدت محدود یه هدیه میدن.. :46:
ولی قیمت رو از امسال به بعد دیگه نیمشه پیش بینی کرد!! :3:
|
ممنونم ار راهنماییت
من حدود 2 تومن دارم و میتونم بیشترش کنم. برای من مهمترین فاکتور 1-کیفیت دوبعدی ،2- پخش فرمتهای رایج ودیویی و 3-کیفیت سه بعدیه و با برسی هایی که این چند روزه کردم فهمیدم با بودجه یی که دارم اینا میتونن انتخابهام باشه.... به نظر شما کدوم مناسبتره و چرا؟؟؟ با سپاس فراوان
LG 42LM67100
Samsung UA40D6960
Panasonic Plasma 42ST30
Sharp 40LE8300X
Sony 40NX720
آقا من امروز یه LM67100 گرفتم سایز 42 . نمایندگی با بلوری میداد 2/450/000 من از مغازه های کناریش با همون بلوری و گارانتی گلدیران با همه چیش گرفتم 2/290/000 بازار مشهد خیابان سعدی
منم می خواستم امروز صبح از بانه بخرم دیگه به صورت پستی ، قیمت داده بود 1/850/000 و 240/000 تومان هم هزینه ارسال ، امروز که خریدم فهمیدم خرید از بانه اصلا به صرفه نیست . اینجوری در می یومد 2/090/000 که تو مشهدم دقیقا همین قیمت در اومد یعنی مرده گفت اگه نخواستی بلوری رو من 200/000 ازت بر می دارم .
مبارک باشهنقل قول:
آقا اگه تست کردی خبر بده به ما
در تمام مراحل تست کن
در سرعت های بالا (فیلم های سریع و یا فوتبال) حتما تست کن بما خبر بده
در مورد کنسول هم تست کن به ما خبر بده ( مثلا گیم های ماشین سواری)
در مورد دو بعدی و سه بعدی تک تک بما خبر بده
ممنون
در ضمن چی چی شد این تی وی رو بخری؟؟
مبارك اقا ، منم مشهدم اتفاقا مي خوام lm67100 ولي 46 بخرم ، تو رو خدا قشنگ تستش كن ببين همه چيش رديفه ؟ همه چي را باز ميكنه ؟ از سامسونگ. 6960 بهتره ؟
یادش بخیر پارسال که دلار 1200 بود از بانه می صرفید الان تو سایزهای پایین که از گارانتی دارش گرون تر در میاد. فقط سایز 55 اینچش می ارزه که اونم یه خونه می خواد در حد کاخ!نقل قول:
من کاملا به lm6700 مطمئن شده بودم که متاسفانه در موردش به مشکلی برخورد کردم(نقل قول از سایت معتبر cnet: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
According to LG, the LM6700 uses a 60Hz panel with a scanning backlight for what the company calls "Black Dimension Insertion" and claims is a
120Hz effect .
ترجمه : طبق اعلام ال جی lm6700 از پنل 60 هرتز استفاده می کند که با scanning backlight ( اسکن نور پس زمینه) به 120 هرتز تبدیل می شود. که این بیانگر ضعف محرض تلویزیون در صحنه های سریعه! در حالی مدل برابر سال قبل lw 5700 از پنل 120 هرتز استفاده میکرد! تازه ازون بدتر مقایسه به عمل اومده با lw 5700 ه که مدل قبلی کاملا برتر بوده!!(به لینک مراجعه کنید) این هم نتیجه آزمایش به عمل اومده:
The LM6700 performed worse than last year'sLW5600 , with worse black levels, a more reflective screen, and inferior video processing. Color is its strong
suit, but with its lighter black levels and gamma that's not saying much.
ترجمه : lm6700 بدتر از مدل پیشین یعنی LW5600 عمل کرد با سطح تاریکی کمتر، رفلکس نور بیشترو پردازش ویدئویی ضعیفتر. رنگ کاملا مناسبند اما با سطح تاریکی و گاما پایین تر حرف زیادی برای گفتن ندارد!
ضمن این که در آمازون هم خیلی از glossy بودن و پایین بودن black depth این مدل شکایت کرده بودند از دوستانی که این مدل رو تهیه کردند تقاضا دارم هم در مورد رفلکس و هم در صحنه های تاریک و سریع با مدل های دیگه بررسی کنند تا نظر با ارزش این دوستان رو هم بدونیم.
اره تو اين سايت به نظر بي خودي بد گفته , من تمام رويوهاي مشتري هاي سايت شو خوندم همه كاملا راضي بودن و گفتن به رويو خود سايت محل ندين !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محاله اون سایت اشتباه کنه
تازه اون مدل lm6700 هستش این مدل اصلا تو ایران نیست مدل 6710 هستش که خیلی کیفیتش پایینتره
در بین تمام محصولات جدید ال جی فقط سری 8 و9 به درد میخورن بقیه مدلها از lw5700 خیلی پایینترن فقط ظاهر قشنگتری دارن با سه بعدی بهتر ولی تو کیفیت تصویر اصلا خوب نیستن
مدل 7600 در ایران نیست اما مدل های 66100 و 67100 در ایران هست.نقل قول:
در ضمن 7600 و 9600 وارد ایران خواهند شد (البته فکر کنم 7600 وارد ایران شده) 7600 با 8600 اختلاف ندارن بجز اینکه 8600 دو هسته ای هست ( که اون هم فقط در smart بدرد خواهد خورد ) مشخصات تصویر مثل هم هست( 1 به 9000000 و اسکن تصویر 240 و MCI800 )
در ضمن همه چی رو باید از نزدیک لمس کنه آدم
این تصاویر ای که در مغازه ها پخش میشه HD هستن و یا full hd اما وقتی می خواهی کانال های ایران رو بگیری تو ذوق آدم می خوره چون کیفیت پایین داره حتی با ستاب باکس
بایستی کاملا تست کنید
اما اینکه میگین کیفیت نداره فکر نمی کنم
الان سایت تندرز 10 مدل تی وی بر تر رو اعلام کرده که 55lm 6700 شماره 1 هست اینطور نیست که بگیم کیفیت ندارن
در یک سورس مشترک و در یک مکان و زمان بایستی مقایسه بشه
در مورد cnet هم من هم خوندم من هم فکر می کنم کمی با اقراق این رو نوشته
من چند جای دیگه هم ریوو خوندم به اون بدی که cnet گفته هیجا نگفته حتی از 9600 هم تعریف خاصی نکرده و برای اون هم ایرادات خاصی گفته و گفته این تی وی مناسب مبتدی هاست
اما در کل دنیا داره ازش تعریف میشه
باز هم میگم در کل باید مقایسه کنید و تصمیم بگیرید.
مشخصات در کاغذ ها واقعا خوب هست فقط بایستی یه چشم آدم هم خوب بیاد
برای خرید عجله نکید و خوب تست بگیرید بعدا خرید کنید ( ولی مشخص کنید 3 بعدی اکتیو می خواهید یا پسیو)
چون فرق اساسی اینجا هست.
من بشخصه تصمیم دارم 47lm7600 بخرم و در اینجا از دوستان می خوام اون هاییکه این تی وی و یا سایر تی وی های 2012 رو دارند به ما جواب بدن که چطور هست این تی وی ها
بالاخره تکلیف چیه من میخواستم LM67100 بخرم، این بهتره یا LW5600 که CNET گفته؟؟؟؟ LW5600 تو ایران معادل کدوم مدله؟؟؟؟
دوست عزیز کی میگه مدل 6700 با 6710 یکیه؟! مدل 6700 اصلی سایز 42 نداره که ! از لحاظ امکانات و حتی ظاهر هم یکی نیستن! من که حسابی گیج شدم همیشه فکر میکردم این مدلها مونتاژ داخلن ولی 6710 یا 6610 الان تو بانه هم هست واقعا اینجا چه خبره؟؟!!
یه چیز دیگه هم هست پنل مدلهای 6610 و 6710 و 7610 هیچکدوم led plus نیستن به سایت ال جی ایران یه سر بزنید تا متوجه شین
واسه lw5700 نوشته led plus ولی برای این مدلها نه !!!!
حقیقتش برای سایت های ایران زیاد وقت نمی زارن و اطاعات ناقص دارننقل قول:
به نظر من بایستی با مشخصات یکسان در دنیا تولید شن
شما به سایت ال جی آمریکا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سر بزن همه چی رو برات میگه هم ریویو ملت رو میخونی هم کاتالوگ ها رو می تونی دانلود کنی و کلا خیلی کامل هست
بعدا می تونی تصمیم بگیری من از اینکه 7600 led plus هست مطمین هستم
همه ی مدل های lm 6700-lm7600-lm8600-lm9600 led plus اند طبق گفته سایت آمازون . مشکل در مدل lm6700 این نیست بلکه مشکل در پنل بی کیفیت استفاده شده در اونه این پنل طبق گفته خود ال جی 60 هرتزه که فوق العاده با پنل های 120 هرتز تفاوت می کنه! نقد کاربرانی هم که در سایت cnet از این تی وی تمجید کردند با نقد ادیتور سایت قابل مقایسه نیست چون ممکنه این افراد اصلا تی وی های سطح بالاتر دیگری رو ندیده باشند و نظر دادند! و ادیتور این سایت توان علمی و تجربه خیلی بیشتری نسبت به کاربراش داره تازه بحث مشکل با برند ال جی هم نمی تونه باشه چون با مدل سال قبل یعنی lw 5700 مقایسه شده واقعا جای تعجب داره تلویزیون با این قیمت از مدل سال قبل خودش پایین تر باشه!:18: البته من خودم از نزدیک اینم دو تی وی رو دیدم و چنین تفاوتی رو نتونستم ببینم ولی هم تصویر سریعی نبود هم همون طور که گفتم هیچ وقت نظر یه کاربر با یه ادیتور قابل قیاس نیست! برعکس این مدل ، مدل lm7600 بسیار خوب از آب دراومده و در سایت بسیار معتبر hd panel امتیاز highly recommonded گرفته که برای این سطح تلویزیون عالیه دلیلش همون پنل با کیفیتیه که در اون استفاده شده و تفاوت قیمت بین این دو مدل رو هم همین موضوع رقم میزنه!در مورد lm8600 هم طبق نقدهای موجود کمی سطحش از LM7600 بالاتره ولی نه اون طور که این فاصله قیمت رو داشته باشه!از دوستان کسی در مورد مدل LM7600 که وارد ایران شده یا نه؟:23:نقل قول:
من به دو نمایندگی زنگ زدم گفت اومده به چند تا دیگه زنگ زدم گقت نیومده.
در ضمن در اروپا و آمریکا مدل 6700 معرفی شد در خاور میانه 6710 و در ایران 67100 بنظرم فقط شماره ها فرق کنن و زیاد با هم اختلاف نداشته باشن. اگه کسی میدونه که چه اختلاف هایی با هم دارن خبر بده ممنون
سلام دوستان من 67100 47 اینچ را چند روز پیش خریدم با یه سینمای خانوادگی (البته جایزه روش بود که من با یه سینما خانوادگی آپالو سه بعدی عوض کردم و تفاوتش را پرداخت کردم
تا حالا هم راضی بودم هیچ مشکلی نداشته البته هنوز درست حسابی وقت نکردم ببینم دقیق همه کارش را ولی یه چیز را میخواستم بدونم من وقتی با بلوتوس سرچ میکنم تی وی را پیدا میکنه ولی وقتی میزنم پیر نمیشه نمیدونم چرا
چطوری میتونم از طریق وایرس گوشیم به تی وی وصل شم و فیلم های گوشی را نگاه کنم
میشه آموزشی کلی از این تی وی واسم بزارید
همچنین سینمای خانوادگی :))
اخه برادر من شما چرا متوجه نیستید مدل 6700 با 6710 اصلا یکی نیستن مثل اینکه شما دوست دارید خودتونو گول بزنید!!
درسته ظاهر قشنگی دارن ولی به نظر من اصلا به امکانات 6700 یا 7600 کاری نداشته باشین شما باید در مورد 6610 و 6710 یا 7610 تحقیق کنید و نظر بدین
چون هم از نظز ظاهر با هم فرق دارن مثلا 6700 قابش کاملا نقره ایه ولی 6710 بژه هم صد در صد ازنظر امکانات
مثلا شرکت سونی هم یه مدل واسه اروپا میزنه که امکان ظبط رو فلش رو داره ولی برای ما نداره پس اصلا به اون مدلهایی که واسه اروپا و امریکا ساخته میشن توجه نکنید
و مشکل دقیقا همینجاست خود سایت ال جی ایران که حتی سایز تی وی رو هم اشتب میزنه چه برسه به بقیه امکانات به نظرم سایت ال جی داره سر ملت کلاه میذاره
سایتهای دیگه هم که هیچ اطلاعات کاملی از این تی وی هارو ندارن
منم خیلی دلم میخاد یکی از این مدلا رو بگیرم ظاهرشون خیلی قشنگه ولی فعلا تا ندونم قضیه چیه نمیخرم دیگه خود دانید
منم حرف شما رو قبول دارم. ظاهرا با این اطلاع رسانی ضعیف ال جی تنها راهش اینه که اول جنسو بخری بعدش بفهمی مشخصاتش چیه تازه بازم همه مشخصات مثل فرکانس انطباق و کنتراست را نمیشه فهمید!نقل قول:
حرف شما درسته اما این مدل با اینکه در ایران مونتاژ میشه ولی قطعاتش کریه و بعیده از لحاظ کیفیت پنل تفاوتی درش وجود داشته باشه شرکت بزرگی برای ال جی نمیاد برای کمی سود تفاوت بین محصولات در دنیا قائل بشه ونامشو خدشه دار کنه به خصوص که ایران بازار فوق العاده مناسبی برای ال جی و سامسونگه چون مارک های مثل پایونیر و ایزیو اصلا یافت نمی شه و سونی و پاناسونیک حضور کم رنگی دارند.علاوه بر این تکنولوژی ساخت پنل بسیار پیچیده است واین نیست که بگیم شاید داره تو ایران تولید میشه این پیچیدگی به حدی که حتی کمپانی مثل اپل هم از پنل سامسونگ در محصولات استفاده می کنه و خودش اقدام به ساخت نمی کنه!نقل قول:
سلام دوستان
من میخوام تی وی بگیرم.با حرفایی که دوستان زدن موندم بین 76100 و 66100 و 67100 کدومشونو بگیرم.اینو میدونم که بین 66100 و 67100 فرق زیادی وجود نداره.حالا میخوام بدونم 76100 چقد فرقشه؟از نظر امکانات و قیمت...
دو تا تنظیم برای 67000 هست که میزارم.
یکی ماله سایت Cnet اون یکی هم lcdtvbuyingguide
اول Cnet
Picture menu:
Energy Saving: Off
Picture Mode: Expert [1 or 2]
Backlight: 89
Contrast: 81
Brightness: 50
H Sharpness: 0
V Sharpness: 0
Color: 50
Tint: 0
Aspect Ratio: Just Scan
--Expert control menu--
Dynamic contrast: Off
Super Resolution: Off
Black level: Low
Real Cinema: On
Color Gamut: BT709
Edge Enhancer: Off
Color Filter: Off
Expert Pattern: Off [grayed out]
Gamma: 2.2
--White Balance submenu--
Color Temperature: Warm
Method: 2-points [did not adjust 20-point IRE; see Notes above]
Pattern: Outer
Red: 24
Green: 35
Blue: 40
Red: 0
Green: 0
Blue: 0
--Color management System submenu--
Red: [Saturation 3. Tint 20, Luminance 0]
Green: [Saturation -10. Tint 0, Luminance 13]
Blue: [Saturation 1. Tint 0, Luminance 20]
Cyan: [Saturation 0. Tint 0, Luminance 0]
Magenta: [Saturation -5. Tint 0, Luminance 10]
Red: [Saturation -10. Tint 0, Luminance 0]
--Picture Option menu--
Noise reduction: Off
MPEG Noise Reduction: Off
Black Level: Off
Real Cinema: On
Eye Care: Off [grayed out]
LED Local Dimming: High
و
Calibrations:
Post Calibration Settings: Gamut
Color Management System White Balance
Energy Saving OFF Picture Mode ISF Expert 1 Backlight 41 Contrast 86 Brightness 57 H Sharpness 25 V Sharpness 25 Color 58 Tint G6 Super Resolution OFF LED Local Dimming OFF Dynamic Contrast OFF Noise Reduction OFF MPEG Noise Reduction OFF Black Level LOW Color Gamut STANDARD Edge Enhancement OFF Color Filter OFF Color Temp WARM GAMMA 2.2 Method 2 Point IRE Pattern OUTER
Color Tint Luminance Red 1 5 2 Green 3 6 0 Blue -10 -8 2 Yellow -2 -1 0 Cyan 3 8 1 Magenta -3 0 0
منابع
خوب ظاهرا تنها رآه اينه كه او نايي كه خريدن تلويزيون lg lm6700 اساسي تستش كنن ببينن مشكلش چيه تا ما هم را خيال راحت بخريم اينو :31:
نقل قول:
راستش دوستان من ^67100 رو خریدم. متاسفانه مدل مد نظرم پاناسونیک بود که بنا به دلایل شخصی نخریدم.{ شرایطش جور نبود} مدل بعدی LW9500 بود که با توجه به تجربه که ازش داشتم واقعا مدل خوبی بود. اما خب اینم به ما نرسیدو مجبور شدم تو این رنج قیمتی یه LM بردارم . تو خرید که از همون اول سه بعدی مهم نبود اما توفیق اجباری نصیبم شد. کیفیت دو بعدیش خوب و راضی کننده است. من با یه کابل AV وصل کردم و کانال های رسیو رو میبینم رو رزولوشین 576 و نسبت تصویر 4:3 که زدم 16:9 نشون بده. هنوز کنسول رو نرسیدم وصل کنم بهش بعد از این همه مدت و خوب نمیتونم چیزی بگم تو سه بعدی. چیزی هست دوستان میخوان بدونن بگن وقت بودم در خدمتم.
چجوری میشه یک فیلم سه بعدی پخش کرد و زیرنویس اونو توی یک فلش ریخت و نگاه کرد
منظورم اینه که زیرنویس رو چطور به فیلم اضافه کنیم (هم تلوزیون وهم بلوری ال جی میباشد)
دوستان بد نیست یه سری به این آدرسها بزنید ( مدلهای اصلی آسیایی)
نقل قول:
کسی نیست راهنمایی کنه
ممنون از توضيحت ، مي خواستم ببينم روي فلش فيلم كيفيت بالا ريختي ببيني چه جوريه ؟ تصويرش عاليه يا خوبه ؟ زيرنويس هم باز ميكنه ؟