:دینقل قول:
تو گوگل بزن دانلود بازی dishonored ،
n+1 سایت برات میاره که لینک دانلودشو دارن که از همونجا هم میتونی بخری:دی
Printable View
:دینقل قول:
تو گوگل بزن دانلود بازی dishonored ،
n+1 سایت برات میاره که لینک دانلودشو دارن که از همونجا هم میتونی بخری:دی
Dishonored رو میگی؟نقل قول:
این که خیلی وقته عرضه شده
بچه ها این بازی رو شبیه کدوم بازی معروف میشه دونست ؟ ارزش بازی کردن داره ؟ من بیشتر سبک اکشن و مخفی کاری تو سبک کال اف و بتلفیلد و تام کلنسی کانونشن و ... بازی می کنم و از بازی های فکری خوشم نمیاد این بازی تو چه سبکیه ؟ ایا اکشن هستش یا فکری ؟
این بازی هایی که شما گفتین رو اگه جزو سبک مخفی کاری به حساب بیاریم کلا این سبک رو باید از بین سبک ها حدف کرد : دینقل قول:
بچه ها این بازی رو شبیه کدوم بازی معروف میشه دونست ؟ ارزش بازی کردن داره ؟ من بیشتر سبک اکشن و مخفی کاری تو سبک کال اف و بتلفیلد و تام کلنسی کانونشن و ... بازی می کنم و از بازی های فکری خوشم نمیاد این بازی تو چه سبکیه ؟ ایا اکشن هستش یا فکری ؟
در مورد بازی باید بگم که بازی چون اول شخصه لزوما نباید شوتر باشه و کلا سبک اون زمین تا آسمون با بازی های این سبک متفاوته
بازی به شدت مخفی کاریه و تازه بعد از اون میشه به ترتیب عنوان ماجرایی و اکشن رو هم به اون نسبت داد
قاعدتا اگه علاقه مند به بازی های بزرگ سبک مخفی کاری باشید از این بازی ها هم خوشتون میاد به عنوان مثال سری Thief
در مورد سوال آخرتون هم توی بازی بیشتر به فکر کردن نیازه...
+
جالبه این چند روزه با چند تا امتیاز کامل که نسخه پی سی گرفته میانگین امتیاز بازی به 92 هم رسیده
یعنی کلا احساس می کنم که حداقل از چند سایت بتونه گوتی بشه و با این وضعیتی که امسال داشتیم فکر نکنم یه بازی بتونه به طور قاطع هم عنوان ها درو کنه و در عوض این عنوان ها بین چند تا بازی از جمله Dishonored تقسیم میشه...
وضعیت متای بازی در سه پلتفرم به این صورته:
PC : از 27 نقد میانگین امتیاز 92
PS3 : از 33 نقد میانگین امتیاز 89
X360 : از 55 نقد میانگین امتیاز 88
ممنونم از جوابت :sq_8: در مورد سبک اکشن و مخفی کاری هم یه توضیح بدم :)) فکر کنم متن رو خوب نخودین من نوشتم اکشن و مخفی کاری مثل کال اف ( به عنوان بازی اکشن ) و مثلا سام فیشر کانونشن ( به عنوان بازی مخفی کاری ) :sq_2: :sq_2:ولی فکر کنم با این توضیحاتی که شما دادین این بازی اونی نیست که من بخوام بازی کنم . یه جا خوندم شبیه بایوشاک هستش هرچند که بایوشاک بازی معروف و بزرگی هستش اما اصلا در کل 5 دقیقه هم نتونستم بازیش کنم و یه جورایی حال ادم رو زیر و رو می کرد ( نخواستم بگم .. می کرد :sq_2: 9 اینم باید تو اون سبک باشه پس منتظر می مونیم تا چند روزه دیگه بلک اوپس 2 بیاد بزنیم تو رگ :sq_25:نقل قول:
پ.ن : این شکلک ها چیه اخه اضافه کردن :sq_14:
برعکس این بازی همونیه که میخوای . این بازی رو به هر شیوه ای که دوست داشته باشی میتونی بری . مخفی کاری ، اکشن ، دزد مانند (بدون کشتن کسی) ، ترول مانند (همه رو از یه طرف درو کنی بری جلو) و ...نقل قول:
میتونی اپگریدهات و قدرتهات رو بر حسب نوع بازیت بگیری . مثلا اگه مخفی کاری میری تیرکمونت و چشمت رو قوی میکنی و تیرهای سمی باخودت میبری . یا اگه بکش بکش میخوای بری که صدای اژیر رو هم دربیاری میتونی شمشیرت و تفنگت رو قوی کنی . اخر بازی تفنگت یه چیزی میشه مثل مسلسل . قدرتی ها هم هر کدوم واسه یه نوع بازی بدرد میخورن .
پ.ن : اواتارت رو عشق است :sq_25:
2 تا چیزی رو تو این بازی خیلی خوب احساس میکنم :
1- آزادی عمل
2- میخ کوب شدن موقع بازی
به خاطر زحمتی که کشیدی و راهنمای کردی بازی رو نسخه بلک باکسش رو میذارم برای دانلود :دی امیدوارم تو این بدون بازی بودن حدافل بتونه سر گرممون کنه تا بازی هایی مثل کال اف و اساسین بیاد :دینقل قول:
پ.ن : خودت و اواتورت رو با هم عشقه :دی
شما دقیقا نسخه ای از اسپلینتر سل رو گفتین که توی اون کمترین مخفی کاری وجود داره و به خاطر همین اونو هم بیشتر میشه به عنوان یه بازی اکشن به حساب اورد تا یه بازی مخفی کاری اصیلنقل قول:
ممنونم از جوابت :sq_8: در مورد سبک اکشن و مخفی کاری هم یه توضیح بدم :)) فکر کنم متن رو خوب نخودین من نوشتم اکشن و مخفی کاری مثل کال اف ( به عنوان بازی اکشن ) و مثلا سام فیشر کانونشن ( به عنوان بازی مخفی کاری ) :sq_2: :sq_2:ولی فکر کنم با این توضیحاتی که شما دادین این بازی اونی نیست که من بخوام بازی کنم . یه جا خوندم شبیه بایوشاک هستش هرچند که بایوشاک بازی معروف و بزرگی هستش اما اصلا در کل 5 دقیقه هم نتونستم بازیش کنم و یه جورایی حال ادم رو زیر و رو می کرد ( نخواستم بگم .. می کرد :sq_2: 9 اینم باید تو اون سبک باشه پس منتظر می مونیم تا چند روزه دیگه بلک اوپس 2 بیاد بزنیم تو رگ :sq_25:
پ.ن : این شکلک ها چیه اخه اضافه کردن :sq_14:
در مورد بایوشاک هم شباهتی به این بازی نداره و سبک اون اکشن اول شخصه و فقط شباهتش به این بازی اینه که اونم توی سبکش می خواست نوآوری و تحول ایجاد کنه نه گیم پلی تقلیدی و تکراری...
این ماهیت بازی که مخفی کاریه رو تغییر نمیدهنقل قول:
برعکس این بازی همونیه که میخوای . این بازی رو به هر شیوه ای که دوست داشته باشی میتونی بری . مخفی کاری ، اکشن ، دزد مانند (بدون کشتن کسی) ، ترول مانند (همه رو از یه طرف درو کنی بری جلو) و ...
میتونی اپگریدهات و قدرتهات رو بر حسب نوع بازیت بگیری . مثلا اگه مخفی کاری میری تیرکمونت و چشمت رو قوی میکنی و تیرهای سمی باخودت میبری . یا اگه بکش بکش میخوای بری که صدای اژیر رو هم دربیاری میتونی شمشیرت و تفنگت رو قوی کنی . اخر بازی تفنگت یه چیزی میشه مثل مسلسل . قدرتی ها هم هر کدوم واسه یه نوع بازی بدرد میخورن .
مثلا میشه حالا یه مرحله رو یه جوری رفت که تعدادی زیادی از دشمن ها رو قتل عام کرد ولی اگه این کار بخواد در همه مراحل انجام بشه اصلا جالب نیست و مطمئنا کسی که بازی رو بخواد بیشتر به عنوان یه شوتر در نظر بگیره اصلا نمی تونه از اون لذت کافی رو ببره!
در این انجمن لینک دانلود رو درخواست بدین:نقل قول:
به خاطر زحمتی که کشیدی و راهنمای کردی بازی رو نسخه بلک باکسش رو میذارم برای دانلود امیدوارم تو این بدون بازی بودن حدافل بتونه سر گرممون کنه تا بازی هایی مثل کال اف و اساسین بیاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صد در صد . این بازی مثل هیتمن میمونه که میتونی مثل ... همه رو بکشی و بازی رو تموم کنی و میتوی مخفیانه بدون این که کسی بو ببره بازی رو تموم کنی . حتی بدون کشتن کسی . مرحله lady boyle منو خیلی یاد مراحل بتمن میندازه .نقل قول:
کاملا موافقمنقل قول:
به یکی بگی موقه ی بازی ازت فیلم بگیر عمرا اگر کوچیک ترین حرکتی رو بکنی
واقعا ادمو گرم بازی میکنه
اگه میشد امتیاز داد امتیاز 10 رو بهش میدادم :دی
آره واقعا ... من همیشه موقع بازی کردنم تحرک دارم. از بازی پا میشم استراحت میکنم و این ور اون ورو نگاه میکنم.نقل قول:
اما وقتی اینو بازی میکنم یهو به خودم میام میبینم یه ساعته نه حرکتی کردم نه یه کلمه حرف زدم :31:
به قول حمید اتمسفر خیلی خوبی داره :31:
ادم به به بازی فک میکنه
واقعا روش کار شده
الکی ندادن بیرون
قطعا قصد گرفتن جایزه داشتن
چون واقعا بازی مخفی کاری به قشنگی این ندیدم :دی
در این لحظه با شکوه بالاخره بازی تموم شد!:31:
ولی آخرش چرا اینطوری شد؟!!:sq_11:
اصلا رو نرمال بازی نکنید اینقدر اسونه که حال بازی رو میگیره
چطوری شد . خوب تموم شد که . نکنه ...نقل قول:
کسی میتونه پایان دیگه بازی رو توی اسپویلر توضیح بده . منظورم پایان بدش رو . چون حوصله دوباره رفتن بازی رو ندارم دیگه .
من که رو درجه هارد دارم میرم
کل کیف بازی به اینه که روی very hard بری. مرحله ها یکی از یکی جذاب تر دارن میشن.
سلام دوستان
یکی راهنمایی کنه!
من جادو جدید(همونی که عکسش مثل گردباد میمونه) رو گرفتم ولی روی اسکرول موسم نمیاد یعنی جای جادوها پر شده چطور میتونم این جادو رو انتخاب کنم؟؟؟؟
دوستان لینک دانلود برای پی سی هستش ؟ممنون میشم همینجا بزارید با تشکر
من وقتی مرحله دوم بازی ساید میشن رو تموم کردم و می خوام بیان بیرون که تحویل کسی که میشن رو داده برم اینتوری میشه اسمه میشن Goldencat مرحله سوم بازی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم باید درایور گرافیکتو اپدیت کنی یا شاید رم کم میاری (چون این بازی رم زیادی میخواد . 2 گیگ هم بسه فکر کنم) . کلا فکر نکنم از بازی باشه .نقل قول:
سلامنقل قول:
دکمه وسط موس رو فشار بدید و نگه دارین
موس رو ببرین روی اسپل یا هر چیز دیگه ای
شماره ای که می خواین بهش اختصاص بدین بزنین
موفق باشید
دوستان چند تا سوال داشتم
1.اگه بری سربازارو از پشت خفه کنی بیهوش شن kill به حساب نمیاد نه؟
2.اگه مثلا بدنشون رو بندازیم تو آب یا از ه بلندی پرت کنیم میمیرن و جزء kill به حساب میان؟
آخه من مرحله اول همه رو یا از پشت یا با دارت بیهوش کردم آخر Chaos رو high بود و نوشته بود 20 نفر رو کشتی:31:
3.میگم من الان 2-3 مرحله رو رو high chaos رد کردم دیگه نمیشه اون اون پایان خوبه رو دید؟
4.چرا وقتی بعضی از سرباز هارو میکشی نبدیل به خاکستر میشن بعضی ها نه؟اونایی که تبدیل به خاکستر میشن در آخر بازی جز کسایی که کشتمیشون قرار میگیرن دیگه نه؟
5.کشتن ویپر ها(درست گفتم دیگه نه؟) هم تاثیر داره؟
ممنون
بازیش خیلی آسونه قدم به قدم هم سیو می کنه.
اگه بخوای تویک مرحله دیده نشی و هیچکسو نکشی که اون قدرت ها و سلاح ها بی فایده اند و بازی هیجانی نداره.
اگرم بکشی که فوق العاده بازی ساده میشه.
نمی دونم چطوری میشه باهاش حال کرد !
حالا جریان این پایانها چیه ؟( لطفا اخرشو لو ندید فقط یک اشاره کوچک)
تا جایی که مییدونم بازی 3 پایان مختلف داره که بستگی داره مراحل رو چجوری بگذرونیننقل قول:
بازی تموم شد ؟! :sq_14: چرا اینقد کم بود ؟!!!!! یادمه یکی بازی کرده بود تو همین فروم گفت بازی چقد طولانیه ولی این که چیزی نبود. من یه هفته تفریحی بازی میکردم روی یه ساعت. تازه رو وری هارد. الان حالم گرفته شد دیدم مرحله ی بعدی زده the end :sq_3: خیلی بازی قشنگی بود و برام تبدیل به یک بازی خاطره انگیز شد. احتمال اینکه از اول برم هست ولی این دفعه همه رو میکشم :20:
درست شدنقل قول:
تشکر.
1.نه (البته در این موضوع بین علما شک هست)نقل قول:
2.پ ن پ چون مرگ ارومی بهشون دادی در اخر بازی ازت تقدیر میشه (اره دیگه . چون داری میکشیشون)
ممکنه یا دارتت از اون دارت خوب اورا نبوده یا همون که گفتم شاید kill به حساب بیان . ولی اگه جنازه هم زیاد پیدا بشه و اژیر و ... زده بشه باز هم high میشه .
3.میگن فقط یه مرحله رو میشه روی high رفت و بقیه رو باید رو low بری .
4.اون یه قدرتی هست که گرفتی به نام shadow kill . تو لیست قدرتی هات گوشه سمت راست پایین . اونطوری فقط پورد میشن تا کسی پیداشون نکنه . وگرنه همون kill هست .
5.فکر نکنم . احتمالا فقط گاردها .
اره موافقم . بازی از یه لحاظ کلی ابزار به ادم میده منتهی واقعا هیچ کدوم ضروری نیستن یعنی میشه به راحتی کل بازی رو فقط با dark vision و blink روی بهترین حالت تموم کرد . من اومدم دور دوم رو با خشونت و کشتار برم مثل دور اول لذت نداشت . به نظرم همون که مخفیانه بری خیلی لذتش بیشتره . منتهی از ابزارهات کمی هم استفاده کنی .نقل قول:
بله که طولانیه . خود سازنده ها گفتن 4 ساعت زمان بازیه به طوری که فقط سریع بخوای بازی رو تموم کنی .نقل قول:
شما همه ایتمهای مخفی رو پیدا کردی . توی هر مرحله چقدر پول بدست میاوردی . همه مرحله ها رو به صورت dont kill anyone میرفتی ؟ یا به صورت Ghost ؟ همه side mission ها رو تموم میکردی ؟ و ...
اینطوریه که بازی خیلی طول میکشید . منم یه هفته ای تموم شد منتهی روزی چهار پنج ساعت میرفتم . منتهی اکثر چیزهای مخفی و امتیازهای بازی رو میگرفتم . لذت این بازی ها به همینهاشه .
خب پس نمیشه گفت بازی در کل طولانیه !! 4 ساعت زیاد نیست برای تموم کردن بازی. اما به قول شما اگه بخوای اونجوری بازی رو تموم کنی بیشتر طول میکشه. میدونی سازنده های این بازی واقعا یه شاهکار ساختن ! یه بازی ای که به شدت خاصیت تکرار پذیری بالایی داری و مناسب برای هر سلیقه ایه. یکی بخواد میتونه زود تموم کنه و یکی نه. من این بار دوباره میخوام بازی کنم و همه رو بکشم چون سری اول بیشتر مخفی کاری رفتم :20:نقل قول:
بله که طولانیه . خود سازنده ها گفتن 4 ساعت زمان بازیه به طوری که فقط سریع بخوای بازی رو تموم کنی .
شما همه ایتمهای مخفی رو پیدا کردی . توی هر مرحله چقدر پول بدست میاوردی . همه مرحله ها رو به صورت dont kill anyone میرفتی ؟ یا به صورت Ghost ؟ همه side mission ها رو تموم میکردی ؟ و ...
اینطوریه که بازی خیلی طول میکشید . منم یه هفته ای تموم شد منتهی روزی چهار پنج ساعت میرفتم . منتهی اکثر چیزهای مخفی و امتیازهای بازی رو میگرفتم . لذت این بازی ها به همینهاشه .
دوستان این غول آهنی ها که پاهای بندی هم دارن(اسمشو نمیدونم:31:) چجوری کشته میشن؟
اصلا کشته میشن؟
خیلی رو اعصابن
اره عزیز ی شیشیه های انرژی هست رنگشون ابیه اونارو باید بزنی بهشون..سر شونه هاشون همون انرژیا هست بزن ب اون قسمت ...یکی یا 2تا باید بزنی تا بپکننقل قول:
میتونی بری تو کالبد یه موجود دیگه وخیلی شیک و مجلسی از کنارشون رد بشی!:31:نقل قول:
بازی بسیار زیبا بود.دلم نمیومد به این زودیا تمومش کنم ولی خب دیگه
من 85 درصد بازیو فقط با چاقو و تلپورت رفتم
مابقی جادوها و اسلحه ها به نظرم زیاد به کار نمیومدن.فقط واسه اشانتیوم ازشون استفاده کردم
در کل بازیش محشر بود.منتظر DLC هاش میمونم :)
من یه سوال مبهم برام پیش اومده.در مورد داستان بازی ! ...محتوای مخفی: در مورد کوروو
نقل قول:محتوای مخفی: در مورد کوروو
دوستان لطفا هر گونه صحبت در مورد داستان بازي رو داخل اسپويلر انجام بدين. پستهاي مجيد و ايمي ايمي (دو تا پست بالايي) بايد پاك ميشدن كه ايندفعه استثنائاً ويرايش شدن.
كلا تصميم بر اين شده كه از اين به بعد حساسيت بيشتري روي پستهايي كه داستان رو لو ميدن داشته باشيم. اينگونه پست ها در صورت مشاهده بلافاصله پاك خواهند شد پس لطفا هنگام ارسال حتما از اسپويلر استفاده كنيد تا احيانا شرمنده شما نشيم.
ممنون از همكاري شما!
دوستم بهم گفت اون یه آدم ماورائیه به خاطر همین از قبل میدونست. ولی چرا بعد 6 ماه یادش افتاده کمکش کنه ؟!!!ممنون کاملا حق با شماس ولی پستی که من دادم هیچ جای داستان بازی رو لو نمیده و کسی تا بازی نکنه اصلا نمیفهمه من چی گفتم !نقل قول:
دوستان لطفا هر گونه صحبت در مورد داستان بازي رو داخل اسپويلر انجام بدين. پستهاي مجيد و ايمي ايمي (دو تا پست بالايي) بايد پاك ميشدن كه ايندفعه استثنائاً ويرايش شدن.
كلا تصميم بر اين شده كه از اين به بعد حساسيت بيشتري روي پستهايي كه داستان رو لو ميدن داشته باشيم. اينگونه پست ها در صورت مشاهده بلافاصله پاك خواهند شد پس لطفا هنگام ارسال حتما از اسپويلر استفاده كنيد تا احيانا شرمنده شما نشيم.
ممنون از همكاري شما!
نقل قول:نقل قول:محتوای مخفی: درباره کروو