سلام دوستان
بهترین برنامه برای ویرایش فایل های TS چیه؟
بتونه قسمتی رو حذف و قسمتی رو اضافه کنه.
خیلی نیاز دارم و مدت زیادیه که دنبالشم.
مرسی.
سلام دوستان
بهترین برنامه برای ویرایش فایل های TS چیه؟
بتونه قسمتی رو حذف و قسمتی رو اضافه کنه.
خیلی نیاز دارم و مدت زیادیه که دنبالشم.
مرسی.
سلام. برنامه پایین رو پیشنهاد میکنم::n01:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید:n12:
درود بر همه دوستان
من دنبال یک نرم افزارم که یک کلیپ به همراه زیرنویسشو تبدیل به یک فایل بکنه، کلیم گشتمو نرم افزارهای مختلف MKVmerg و AVIaddXsubs رو امتحان کردم اما نمیشه!:n28:
منتظر راهنمایی شما هستم
سلام. برنامه پایین رو پیشنهاد میکنم ::n01:
همون طوری که دوستمون گفتن این برنامه هستش
کیتونید فایل را انتخاب کرده و زیر نویس رو توش ادد کنید و با هر فرمتی ذخیرش کنید و زیرنویس جزوی از فیلم میشود!
اما جدیدا شما اسم زیر نویس رو با فایل یکی کنید خود پلیر ها زیرنویس رو نشون میدهند ! مگر اینکه بخواهید با پلیر خیلی قدیمی یا دستگاه های قدیمی فیلم رو اجرا کنید که داستانش فرق دارد!
میخوام فیلم رو توی یو تی وب، واتزآپ و وایبر منتشر کنم،نمیخوام دوتا فایل جدا باشه و دیدنش برا بقیه سخت.
با همین نرم افزار میشه دیگه؟
بله دوست عزیز. بهتره که برای اینکار به فرمت FLV تبدیل کنید !:n01:نقل قول:
دوست عزیز برای چه کاربردی این کار را انجام میدهید!؟
سلام خسته نباشيد.
من نرم افزاري لازم دارم كه از روي فايل ts يك فايل به نام idx بسازد تا بتوانم بوسيله آن فايل ts كه فيلم است به عقب وجلو ببرم.
دستگاه كه من فايل ts را نگاه مي كنم supermax 9200 است متشكرم.
سلام به همه دوستان .
لطفا نرم افزاري به من معرفي كنيد كه بتوانم فايل هاي تصويري را به فرمت ts , idx تبديل بكنم متشكرم.
علی جان به هر فرمتی تبدیل میکنم نمیشه!!!!:n03:نقل قول:
اینم ی عکس از نرم افزار موقعی که فیلم و زیرنویسو بهش اضافه میکنم!!!
سلام. دوست عزیز شما ابتدا آخرین نسخه Xilisoft Video Converter Ultimate از لینک پایین دریافت کنید. بعد توسط سریال های موجود در پوشه کیجن برنامه رو رجیستر کنید. بعد اجرا، در قسمت Effect روی تب Subtitle کلیک کنید. حالا در این قسمت میتونید زیرنویس رو وارد کنید (همچنین میتونید زیرنویس رو ویرایش کنید) و سپس Apply رو بزنید. در این صورت زیر نویس اضافه میشه. سپس به هر فرمتی میتونید تبدیل کنید !نقل قول:
موفق باشید:n12:کد:http://billionuploads.com/sbfsyjvkoici/sHaRewbb_xili781newbrd.rar
or
http://www.firedrive.com/file/F1901147EC5BF172
سپاس آقا علینقل قول:
هم لینک شمارو دانلود کردم و هم از سایتهای دیگه اما نمیدونم چرا دکمه استارت رو میزنم ارور شکل زیر رو میده!!!
این دیگه واسه من شده از عجایب!!
سلام. این دو روش پایین رو امتحان کنید ببینید مشکلتون حل میشه :نقل قول:
روش اول به روش دستی :
1- سیستم رو روشن کنید و با یوزر Administrator وارد شوید.
2- روی Start کلیک کنید. سپس All Programs > Accessories > System Tools > System Restore
3- در داخل کادر محاوره ای که باز می شود، Restore computer to an earlier date رو انتخاب کنید و روی Next کلیک کنید.
4- system restore point with the latest date from انتخاب کنید روی این لیست، restore point رو کلیک کنید.
5- روی Next کلیک کنید.
6- در کادر محاوره ای که باز می شود دوباره روی Next کلیک کنید.
7- بازگردانی سیستم به صورت خودکار شروع می شود و در پایان سیستم یکبار ریست می شود.
روش دوم به صورت خودکار با استفاده از نرم افزار :
شما باید نرم افزارهای تعمیر مربوط به این ارور رو دریافت کنید. چند تا برنامه رو پایین معرفی کردم دریافت کنید :
سلام. دوستان من واسه سانسور قسمتی از یه فیلم نرم افزار میخواستم که خیلی گشتم/
اخرش یه نرم افزار کم حجم و سریع و قوی , پیدا کردم.
که میتونید مثلا دو بخش یا هر چند بخش از فیلم رو به طور مستقیم از روش حذف کنید .
یعنی دیگه دو تیکه نمیشه تا بچسبونید.
SolveigMM Video Splitter
فوق العادس فقط 5 دقیقه باهاش کار کنید یاد میگیرید.
سلام رفقا
ميخوام چند تا فيلم رو كه تو فلش دارم تو تلويزيون ببينم.ولي مشكل اينجاست كه تو TV نميتونم زيرنويس رو پخش كنم.ميخوام بدونم نرم افزاري هست كه زيرنويس رو روي فيلم هك كنه تا فيلم و زيرنويس با هم باشن؟ :n16:
نرم افزار زیاده ولی جت آدیو از همشون بهتره... من با بیشترشون کار کردم... در نهایت دیدم جت آدیو از همه بهتره...
فقط چسبوندنه زیر نویس به فیلم با جت آدیو یکم وقت میبره... که اونم بسته به قدرت سی پی یو متغیره...
سلام. میتونید از برنامه پایین هم استفاده کنید ::n01:
دوست عزیز شما ابتدا آخرین نسخه Xilisoft Video Converter Ultimate از لینک بالا دریافت کنید. بعد توسط سریال های موجود در پوشه کیجن برنامه رو رجیستر کنید. بعد اجرا، ابتدا فیلم مورد نظر رو از طریق گزینه Add وارد کنید سپس در قسمت Effect روی تب Subtitle کلیک کنید. حالا در این قسمت میتونید زیرنویس رو وارد کنید (همچنین میتونید زیرنویس رو ویرایش کنید) و سپس Apply رو بزنید. در این صورت زیر نویس اضافه میشه. سپس از طریق گزینه Start به هر فرمتی میتونید تبدیل کنید !
با درود:نقل قول:
دوست عزیز در خصوص رفع مشکل جنابعالی،
تا دلتان بخواهد در داخل این وب سایت تاپیک وجود دارد،
فقط باید حوصله به خرج بدهید و با دقت مطالب را مطالعه نمائید، به شما قول می دهم پس از مطالعه دقیق مطالب در این زمینه خودتان یک پا اوستا خواهید شد،
دوست عزیز به عنوان نمونه می توانید از تاپیک های زیر شروع نمائید،
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=115617
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=327426&highlight=MKVtoolnix
در ضمن در لینک زیر می توانید آخرین نسخه نرم افزار MKVtoolnix را که متناسب با نوع سیستم رایانه تان است را دانلود و استفاده نمائید،کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=583623&highlight=MKVtoolnix
موفق باشید.کد:http://www.videohelp.com/tools/mkvtoolnix
آقا من یه مشکلی پیدا کردم.
از نرم افزارهایی که گفته بودین استفاده کردم.زیرنویس هم به فیلم اضافه شد ولی فقط تو خود کامپیوتر نشونش میده...تو تلویزیون زیرنویسی درکار نیس؟ مشکل از کجاس؟
دوست عزیز من راهنماییتون کردم... گفتم با بیشتر برنامه ها کار کردم... برنامه هایی که واسه چسبوندن زیرنویس هستن... یا به صورته فونت بزرگ میچسبونن و یا مثل بعضی برنامه زیرنویس رو طوری میچسبونن که شما باید از سینمای خانگی یا تلوزیون گزینه subtitle رو فعال کنید که تلوزیون ها معمولا نداره... (من ندیدم)...
جت آدیو کارتو راه میندازه... میتونی اندازه و نوع فونت رو هم مشخص کنی، حتی موقعیت مکانی زیرنویس رو... دیگه نیازی به فعال کردن نیست و همه جا پخش میکنه...
دوست عزیز. همانطور که دوستان در بالا اشاره کردن روش های زیادی برای چسباندن زیرنویس وجود داره.نقل قول:
یه روش هم بالا خودم اشاره کردم. خودم همینو پیشنهاد میکنم.
این پست رو به دقت مطالعه کنید طبق روشی که گفتم پیش برید::n01:
ممنون از دوستان بابت راهنمایی.
یه برنامه ساده دیگه فقط برای بریدن ویدیوها میخواستم مثل xilisoft video cutter که برا رجیستر کردنش مشکل دارم
سلام واسه crop و trim نرم افزار Aiseesoft Total Media Converter هست
سلام نرم افزار windows movie maker رو میخوام که فایل های hd رو ساپورت کنه برای وین7و8 ممنون
با درود:نقل قول:
دوست عزیز بفرمائید اینهم نرم افزار مورد نظر جنابعالی، ابتدا فیلم آموزش نصب صحیح این نرم افزار را با دقت کامل مشاهده نمائید،
سپس به همان شکل مطابق با دستورالعمل نصب نرم افزار مربوطه را بر روی سیستم رایانه تان نصب نمائید،
نقل قول:
windows.movie.maker.with.hd.720p.1080p.nrtd
کد:http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=a80146562d6b43f1194f3cea5a9beea8
OR
نقل قول:
windows.movie.maker.for.windows.7.8.8.1
کد:http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=d0a56fbf99267bf2192e605011959858
من برنامه مووی میکر رو نصب کردم ولی فایل mp4 تصویری رو قبول نمیکنه و پیغام میده که کدک نصب کن راهنمایی کنید
من دنبال یه برنامه می گردم که می خوام یه قسمتهایی از فیلمها رو با هاش حذف کنم و یه عکس هم روی فیلم ها بندازم.به اول فیلم نه ها! به گوشه فیلم تو تمام فیلم اضافه کنم.فقط همین 2 کار.
یه برنامه معرفی کنید.فقط برنامه خوبی باشه.خسته شدم اینقد دانلود کردم و بی فایده بود
ممنون
سلام. برنامه Photodex ProShow Gold رو امتحان کنید::n01:
سلام
دو تا نرم افزار میخوام
اولیش زیرنویس رو به فیلم بچسبونه ( هاردساب)
دومی یه نرم افزار که بشه باهاش فیلم سانسور کرد البته فرمت mkv هم ساپورت کنه
سلام
لطفا یه برنامه در مایه های یولید معرفی کنید
همه فن حریف مثل یولید
مناسب برای یه کاربر متوسط و نه زیاد حرفه ای
فرمتها و کدکهای متداول رو ساپورت کنه
یوزر فرندلی باشه
یه برنامه بود به نام dvd ripper نمیدونم چی چی که هارد ساب میکرد.نقل قول:
corel هم هست اگر تو گوگل سرچ کنی بهترین برنامه ویرایش به انگلیسی تاپ 10 هست.نقل قول:
برنامه دیگه ای به جز این نیست؟
ulead video studio
درود دوستان.
زیرنویس Sub رو چطور میشه یا گیرنده دیجیتال دید؟
این گیرنده فقط Srt را نمایش میدهد.
سلام دوستان.ميشه يه برنامه رو معرفي كنيد به غير Convert x to DVD كه بشه باهاش فيلم DVD ساخت.مثلا چند تا فايل ويدويي با پسوند MKV دانلود كردم كه ميخوام با نرم افزار تبديل به فيلم ويدويي بشه همراه با تعريف كردن Subtitle(قابل پخش در دي وي دي پليرها). و سوال دوم اينكه چرا فايلي زير نويس رو موقع پخش فيلمي در برنامه تعريف ميكنيم درست Sync نميشه يا با 3 يا چند ثانيه تاخير نمايش ميدهد.با تشكر براي راهنمايي
یه نرم افزار هست آیا که sub رو بچسباند به فیلم تا بتوان در همه ی پلیرها مشاهده نمود؟
یه نرم افزار میخوام که چند تا فایل VOB رو به علاوه یک زیرنویس SRT را با هم تبدیل به یک MKV و یا حتی یک DVD کند، به طوری که زیرنویس را هم نمایش دهد.
سلام
برنامه bigasoft
برنامه خوبی برای ویرایش هست
از کدک جدید H.265 هم استفاده می کند
امتحان کنید