يه مشکل ديگه دارم بطور متوسط هر يکماه يکبار پارتيشن هاردي که براي ضبط تلويزيون استفاده ميشه قاطي ميکنه و بايد فرمت بشه
Printable View
يه مشکل ديگه دارم بطور متوسط هر يکماه يکبار پارتيشن هاردي که براي ضبط تلويزيون استفاده ميشه قاطي ميکنه و بايد فرمت بشه
دوست عزیزنقل قول:
مدل نام گذاری ایران برای این مدل 46es8880M و خارجی آن UE46ES8000S است که می توانید از سایت آفریقای جنوبی و به زبان فرانسه ببینید. اینم آدرس سایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
فرق سی پی یو های دو هسته ای و تک هسته ای چقدره ؟
لطفا لینکشو بگذاریدنقل قول:
نقل قول:
آیا این لینک درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
اخه در سایت مالزی دو مورد مشابه هست که یکی برای 46 و یکی برای 60 هست ولی ظاهرا فایل هاشون یکی هستند، چون اسم و حجمشون یکسانه
این هم اون یکی:
همون لینک اولیه درسته.نقل قول:
من از لینک اول firmware را گرفتم (UA46es8000R) ، ولی بر خلاف اونکه گفتید extract کنید، extract نکرده ریختم روی فلش ( اسم فایلش T-ECPUABC.exe بود) ، شاید هم خودش extract شده بوده
ظاهرا یه کارایی کرد که مجموع کاراش اینطور که گوشه بالا صفحه سمت راست نوشته بود، 20 تا بود
اما این آپدیت چیزی جز کمتر شدن آیکن ها (حذف یه سری از چیزها) در بر نداشت، تنها آیتمی که بطور محسوس اضافه شد اوقات شرعی بود، برام جالب بود که از سایت مالزی آپدیت کردم اوقات شرعی اضافه شد
حالا یه سوال دارم و اینه که قبلا این سری TV ها Angry Birds هم داشتند، آیا در آپدیت های جدید حذف شده و دیگه باید بی خیالش بشم
برنامه های اسمارت هاب ربطی به این نداره که آپدیت از سایت چه کشوری می گیرید چون آپدیت های همه مدل های آسیایی فرقی ندارند. مهم اینه که چه کشوری برای اسمارت هاب تعریف شده باشه.نقل قول:
در ضمن تا جایی که من می دونم و آپدیت کردم باید اول فایل exe رو اکسترکت کنید بعدش تو فلش بریزید. الان اگر می خواید مطمئن بشید که اصلا تلویزیون آپدیت شده یا نه از همون قسمت آپدیت از طریق USB ببینید ورژن آپدیت رو چند زده.
هر برنامه ای که از قسمت توصیه شده حذف شده رو می تونید از قسمت Samsung Apps جداگانه دانلود کنید.
شرمنده
من فکر میکنم که بدلیل آماتور بودن اشتباه فکر میکردم
وقت نوشتن پست بالا من من فکر کردم که لجظه اپدیت که فلش را وصل کردم TV پرسید به روز رسانی بکنم یا نه، ولی الان فکر میکنم اشتباه کردم و در اصل چون در همون حین اینترنت هم وصل بود اون پیغام را داده که از اینترنت آپدیت کنه و من هم OK کردم و اون شروع کرده از اینترنت آپدیت کنه
راستی وقتی فایل را extract میکنی میذاره اونو داخل دو تا فولدر ، از اون فولدر ها هم خارجش کنم یا نه؟
و اینکه برای آپدیت از طریق USB باید به منوی خاصی برم یا نه فقط فلش را بزنم به پورت کافیه و خودش میشناسه؟
اگه باید به منوی خاصی برم ، مسیرش را بهم بگید
نه فقط کافی فایل exe را روی فلش بریزید و اجرا کنید سپس به تلویزیون وصل کنید از منوی پشتیبانی گزینه بروز رسانی سپس از طریق فلش را انتخاب کنید. سرچ می کنه سوال می کنه اکی می کنی آپدیت می کنه.نقل قول:
به همین روش که گفتید موفق شدم اپدیت کنم از ورژن 1016 به 1020 که از سایت مالزی گرفتم اپدیت کردم
ولی یه مورد که از قبل این آپدیت اتفاق افتاده بود اینه که گزینه samsung apps در smat hub حذف شده ،
با آپدیت smart hub از طریق اینترنت برمیگرده؟؟؟
قاعدتا ربطی ندارن به هم ولی با اپدیت هاب برمیگردن
آره اسمارت هاب رو باید جدا آپ کنی و راهی نداره جز اینکه مستقیم از طریق تلویزیون این کارو بکنی. کافیه بری تو اسمارت هاب و یه مدت صبر کنی خودش برای آپدیت پیغام میده.نقل قول:
البته با ورود به حساب سامسونگتون سریع تر پیغام آپدیتش میاد:n16:
دویتان متشکرم راهنمایی کردید
با آپدیت اسمارت هاب samsun apps برگشت
چند تایی هم بازی و ... از همون طریق samung apps دانلود کردم
فقط یه گزینه kids هست که خودش از اول که TV را اوردن، نصب بود و کار نمیکنه و پیغام میده "بروز رسانی جدید یافت شد برای انجام بروز رسانی خاموش و روشن کنید" ولی بعد خاموش روشن هم کردن، بازم همون پیغام را میده
سامسونگ ایران غیر فعالش کرده. الان من مدل 2011 دارم وقتی Your Video رو باز می کنم همین پیغامو میده.نقل قول:
your video که واسه من کار میکرد. همه ی اپ هام پرید الان داره آپدیت میکنه تا برگرده.
دوستان نرم افزار Explore 3D رو کی باهاش کار کرده؟
خوبه؟
ارزش دانلود داره؟
نمی دونم شاید رو مدل 2012 کار می کنه.نقل قول:
این برنامه که گفتی پهنای باند بالا می خواد تا بتونه ویدیو رو پخش کنه.
کسی از موس و کیبرد بلوتوث یا یو اس بی برای تلویزیون 8880 استفاده کرده. اگه جواب داده مدل و مارکشو بگید.
کسی از دوستان راه حلی غیر از استفاده از هارد برای ضبط تصاویر از تلویزیون های سامسونگ پیدا کرده ... من فلش 8 گیگ ندارم ولی ضبط نمی کنه!
دوست عزیزنقل قول:
عملکرد ضبط روی USB در تلویزیون LED SAMSUNG
دکمه اسمارت هاب----->ALLSHARE PLAY ------> ضبط تلویزیون
برای استفاده از عملکرد ضبط یا TIME SHIFT از USB که با مشخصات USB HDD با سرعت 5,400 دور در دقیقه استفاده کنید.
1-هنگامی که یک برنامه در حال پخش را ضبط میکنید کلید ضبط را با استفاده از کنترول از راه دور انتخاب کنید. پنجره POP UP نمایان می شود. دستگاه USB نمی تواند تا زمانیکه آزمایش عملکرد دستگاه را تمام نکرده ضبط کند
2- مدت را برای تنظیم زمان ضبط کردن انتخاب کرده و سپس قبول را انتخاب کنید.
لازم به ذکر است که فرمت ضبط شده فقط در خود تلویزیون قابل پخش است
سلام
من یه تلویزیون 7770 دارم از دیروز هر 5 دقیقه داره ریست میشه ، دیروز یه ریست نرم افزاریش کردم درست شد ولی امروز دوباره اون طوری شده ،به نظر شما چیکار کنم ؟
دوست عزیزنقل قول:
این مسیر را بروید ببینید که تایمر خواب یا دیگر زمانها چه خودکار چه راهکار صرفه جویی روشن نباشد
منو ------> سیستم-------> زمان واینکه آیا به تازگی فریمور آبدیت کردید؟ و اینکه بگویید از کی و چطور این مشگل بوجود آمد.
من دیروز یه بار ریستش کردم پس باید تنظیمات تایمر و ... ریست شده باشه .نقل قول:
تقریبا یه ماه پیش آپدیتش کردم . دیروز یه دفعه ریست شد و این قضیه ادامه دارد ...
بهترین کار اینه که با پشتیبانی سامسونگ تماس بگیرید. هنگام دیدن شبکه های تلویزیون دچار مشکل می شوید یا هنگام استفاده از hdmi یا allshare همین مشکل را دارید؟ برای من هم دیروز دوبار ریست شد وقتی توی guide شبکه های دیجیتال اینور اونور می رفتم!نقل قول:
به غیر از این ریست شدن مشکل دیگه نداره .نقل قول:
نه منظور من این بود این ریست همه جا اتفاق می افته مثلا هنگام تماشای فیلم از روی فلش هم اتفاق می افته یا فقط هنگام دیدن شبکه های تلویزیون؟نقل قول:
با پشتیبانی تماس گرفتید؟
جاهای دیگرو تست نکردم فقط موقع دیدن کانال های تلویزیون اینو دیدم .نقل قول:
هنوز به پشتیبانی زنگ نزدم .
نقل قول:دقيقا من هم همين مشکل رو دارم بخصوص روي شبکه 5نقل قول:
وقتی توی guide شبکه های دیجیتال اینور اونور می رفت
سلام دوستان
یه کلیپ سه بعدی دانلود کردم که شیرینی طرف تلویزیون پرتاب میشد وقتی اون چیز با تلویزیون فاصله داره از نظر سه بعدی خوبه ولی وقتی
به صفحه نزدیک میشه و یه جورایی از صفحه بیرون میزنه , تصویر انگار دوتا میشه و کنار تصویر یه هاله از همون شیء هم دیده میشه و مثلا
یه شیرینی تبدیل به دوتا میشه که اونیکی خیلی محو هست
دلیلش چیه؟ چون عمق و... هم تغییر میدم فایده نداره تلویزیون سری 6 سامسونگ هست و چرا موقع عوض کردن کانال یه کم طول
میکشه و مثل crt سریع عوض نمیشه؟
انشاءالله سربلند باشید
سلامنقل قول:
دوتایی شدن یا کراس تاک (crosstalk) در تلویزیون های سه بعدی وجود داره و در یکی کم و در حد صفر و در مدل دیگر شاید بیشتر باشه معمولا در تصاویری که خیلی از تلویزیون خارج می شند به وجود میاد. (حتی در واقعیت هم این حالت وقتی یه جسم خیلی نزدیک به صورت باشه هم پیش میاد!)
طول کشیدن هنگام عوض کردن کانال هم به خاطر شبکه دیجیتال هست و این کندی وجود دارد
موفق باشید
سلام
من به تازگی یه ES8880 خریدم که تا دیروز همه چی خوب بود ولی از دیروز یکدفعه وقتی دستگاه DVD و یا ر ی س ی و ر را از طریق AV1 یا AV2 به تلویزیون وصل میکنم روی حالت صدای سینمایی تلویزیون یک صدای نویز بوجود میاد که تنها وقتی این صدا قطع میشه که ببرمش روی حالت استاندارد ولی کانالهای دیجیتال تلویزیون ایران هیچ مشکلی از بابت صدا ندارند. و تازه روی دستگاههای فوق نیز تا دیروز خوب کار میکرد نمیدونم یکدفعه چه مشکلی پیش اومد لطفا راهنمایی بفرمایید.
دوست عزیزنقل قول:
حتما منوال تلویزیو نتان را مطالعه کنید
منو-----> پشتیبانی -----> e-manual
خروجیSPDIF
منو ← صدا ← خروجیSPDIF
)Sony Philips Digital InterFace( SPDIF برای ارائه صدای دیجیتال استفاده شده، اختلالی که به بلندگوها و دستگاه های دیجیتال گوناگون از قبیل دستگاه پخش دی وی دی وارد می شود را کاهش می دهد.
فرمت صدا ● ●
می توانید فرمت خروجی صدای دیجیتالرا SPDIF انتخاب کنید. بستگی به منبع ورودی، ممکن است قالب خروجی صدای دیجیتالSPDIF موجود متفاوت باشد.
سلام دوست گرامی
از اینکه پاسخ دادین متشکرم
نمیدونم منظورمو درست رسوندم یا نه (منظورم صدای اضافی یا همون نویز از بلندگوهای تلویزیون بود چون من dvd معمولی دارم و سینمای خانگی ندارم) و فقط هنگام پخش از dvd و ر ی س ی و ر و تنها غیر از حالت استاندارد صدا این مشکل پیش میاد.
خیلی ممنون از شما , فقط سوال که دارم اینه فقط به این علت میتونه باشه؟ چون جایی خوندمنقل قول:
Crosstalk عمدتا چه زماني رخ مي دهد؟
- Crosstalk زماني رخ مي دهد كه كريستال مايع در LCD نمي تواند به سرعت از تيره به روشن تغيير يابد يا درخشش سلول هاي فسفر در پنل هاي پلاسما بيش از حد، طولاني شود.
- عينك هاي 3بعدي نيز اگر به خوبي با تلويزيون همگام نشده باشند و يا انحراف زاويه در عملكرد آنها تاثير زيادي داشته باشد، ممكن است موجب ايجاد Crosstalk شوند.
- منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و این طول کشیدن عوض کردن کانال توی تلویزیون های crt اتفاق نمیفته چرا توی led میشه
انشاءالله سربلند باشید
علتش می تونه اینا باشه و بدترین حالت زمانی اتفاق می افته که سفید و سیاه روی هم باشند (که از این حالت برای تست و ریویو تلویزون ها استفاده می کنند) من سری هفت دارم در بعضی از صحنه ها کراس تاک مشاهده می شه مثلا رنگ سفید روی آبی وقتی اختلاف (فاصله) دو تصویر از هم زیاد می شه.نقل قول:
موارد دیگر هم از جمله تنظیم رنگ و نور تصویر و نوع و کیفیت ویدیو هم بی تاثیر نیست.
شما در crt هم دیجیتال داشتید؟ چون این مکث در گیرنده های دیجیتال هم وجود داره. (البته با آنالوگ تست نکردم ببینم اختلاف سرعت چقدر است)
براي es8880 سام سرويس امكان update آفلاين و نصب برنامه به اين صورت وجود دارد ؟
اگر هست لينك دانلود بي زحمت
بعد از آپديت چه مزايايي داره ؟
هیچی فقط کیبرد فارسیتون حذف میشه:n28:
نقل قول:
دوست عزیز
اگر نیازی به آبدیت ندارید سعی کنید اینکار را نکنید و گر نه از نمایندگیهای داخلی فایل فریمورتان را بگیرید چون نام گذاری ایران برای مدل شما es8880 و نام گذاری خارجی آن es8000 است و در سایت استرالیا ست پس به طب پس از نصب تغییراتی در تلویزیو نتان خواهید داشت از جمله کیبرد فارسی. و در قسمت جستجو مدل تلویزیون تان بر اساس اینچ را درست وارد کنید این آدرس سایت برای فریمور
واین طریقه نصب آفلاین
آبدیت کردن فریمور
سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید ( چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعل نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.