خداییش قیمتا فَوَران کرده!نقل قول:
یادش بخیر روزی بود من این گوشی رو 620 تومن خریدم ! :دی
در ضمن از کسایی هم که به آندروید 4.0.4 آپدیت کردن که بیلد نامبرشون بالاتر از 544 هستش بهم خبر بدن
بوتلودر گوشیم بازه نمیشه آپ کنم
با تشکر
خداییش قیمتا فَوَران کرده!نقل قول:
یادش بخیر روزی بود من این گوشی رو 620 تومن خریدم ! :دی
در ضمن از کسایی هم که به آندروید 4.0.4 آپدیت کردن که بیلد نامبرشون بالاتر از 544 هستش بهم خبر بدن
بوتلودر گوشیم بازه نمیشه آپ کنم
با تشکر
ببخشید میخواستم بپرسم ببینم اگه همه ی فونتای گوشی رو بجز فونت نوشتاری فارسی، عوض کنم و همشون رو یکی کنم(البته با تغییر نام و کارای دیگه که برا تغییر فونت لازمه) گوشی مشکلی پیدا نمیکنه؟
مثلا مثل همین تم های کامپیوتر که فونت رو هم تغییر میدن و همه چی یکسان میشه
قیمت Xperia P وحشتناک رفته بالا
digikala زده 919 تومن
بقیه گوشی ها و صد البته تمامی اجناس خارجی هم قیمتاشون خیلی فضایی شدنه
دلار که شده 3500 ، دیگه یواش یواش داریم نابود میشیم...
حذف این پست به دلیل عدم رعایت قوانین تایپیک!
چی؟نقل قول:
مگه همین تاپیک چشه که تاپیک جدید زدی؟؟؟
اشتباهی شده :(
امیدوارم زود رسیدگی کنند
دوستان من گوشی رو روت کردم و 1.20.2 busybox رو نصب کردم ولی باز توی برنامه titanium backup ورژن busybox رو نوشته 1.18.4 مشکل از چیه؟
سلام من یه چند وقتیه که گوشی را خریدم
آپ دیتش کردم اما یه مشکلی دارم که در setting بعضی از گزینه ها غیر فعال شده اند
مثلا این که screen lock را نمیشه disable کرد حتما باید pattern یا password بذارم
کسی می تونه راهنماییم کنه؟
دوستان از وقتی گوشی رو امروز عصر مستر ریست کردم، هرکاری میکنم گوشی به وایرلس کامپیوتر وصل نمیشه :((
تو پیغام Optaining IP Address گیر میکنه و وصل نمیشه
تنظیمات وایرلس کامپیوترم اصلا عوض نکردم :(
خواهشا راهنماییم کنین
نقل قول:
سلام...
این مشکل بعضی مواقع برای ICS گوشی های Xperia پیش میاد.
اگه کاستوم رام هستی باید رام رو مجددا از ریکاوری نصبش کنی..
اگه رام رسمی هستید هستی با Flash tools دوباره فلشش کن.
من وقتی اکسپریا اس داشتم کرنل عوض کردم اینجوری شد. هرکاری کردم درست نشد رام رو عوض کردم اوکی شد.
مشکل از این ورژن رام هستش، همین بولد 544
امیدوارم سونی یه بولد جدید و بدون باگ و یا حداقل با برطرف شدن بیشتر باگ ها یه رام جدید عرضه کنه یا بهتر از همه اندروید 4.1 رو بده :دی
میشه امیدوار بود اندروید 4.1 براش بیاد؟
تقریبا صد در صدنقل قول:
Sent from my X10i using Tapatalk 2
دوستان احساس نمی کنید صدای اسپیکر گوشی بیش از اندازه ضعیفه؟
بنظر من که اصلاً نمی ارزه با اسپیکرش موسیقی گوش کرد.
گوشی 100 تومنی نوکیا صداش خیلی قویتر از اینه.
تقریبا همه ی اسمارت فون ها همینن. جز گوشی های موتو.نقل قول:
ولی من هر اسمارت فونی دیدم صداش قویتر از Xperia P بود.نقل قول:
دوستان خب خودتون میگین اسمارت فون!! نه اسپیکر همراه!!اسمارت فون که صداش نباید ان ای سی باشه! همینم کافیه!
سلام؛
یادمه اون موقهها گوشیا یهسری کلید مخفی برای تست داشتن.
مثلا:
چپ-راست-چپچپ... تو گوشیای سونیاریکسون جاوا
یا مثلا کلید سیز-قرمر-سبز-سبز-... توی سونیاریکسون ویواز
بعد یه لیستی میومد که هَشتک پَشتک گوشی توش بود. از تست میکروفون تا تمام کلیدها و تاچ و صفحه و ...
تو اکسپریا پی هم میشه هنگام خرید از این حرکات زد؟
ممنون
سلام دوست عزیز از کد زیر می تونید استفاده کنید قابل استفاده روی تمام گوشی های سونی
از چپ به راست وارد کنید
کد اول دقیقا همون چیزی هست که شما می خواید
*#*#7378423#*#*
با استفاده از دومین کد شما به Testing Menu وارد میشوید
کد:*#*#4636#*#*
و با استفاده از کد دوم میتوانید به IMEI و اطلاعات گوشی و برنامه های نصب شده و وضعیت Wi-Fi و وضعیت باطری وارد شید
این کد رو در شماره گیر گوشیتون وارد کنید
دوستان من این گوشی رو به اندروید 4.0.4 از طریق خود گوشی ارتقا دادم . زیاد عالی هم نشده . ولی باطریش شگفت انگیزه . نسبت به قبل خیلی بیشتر نگه میداره . ولی یه مشکل بزرگ دارم و اونم با( چیز پی ان) هست . من وقنی چیز پی ان رو فعال کردم گفت به خاطر credential sorage باید پسوورد یا پترن برای قفل گوشیت استفاده کنی . وتا پسوورد یا پترن نذاری نمیشه از چیز پی ان استفاده کرد باید چی کار کنم تا بدون قفل استفاده کنم؟؟ تو اندروید 2.7.7 این مشکلو نداشتم
سلام میخواستم بدونم دوربین این گوشی سنسور EXmore داره؟
بله داره روی جعبش لوگوی exmor هستنقل قول:
ارسال شده از GT-I9001 با استفاده از تپاتالک 2
سلام می خواستم بدونم این گوشی صفحه ضد خش داره؟
بعدچرا سونی هیچ وقت از شیشه Corning Gorilla Glass 2 استفاده نمیکنه؟
سلام..نقل قول:
دوست عزیز نمایشگر این گوشی توسط Scratch-resistant glass پوشیده شده..که ضد خشه.
ولی هامون گوریلا گلاس هم زیاد شده خش برداشته.. پس اگه حساس هستید از محافظ ال سی دی استفاده کنید..
زیاد خودتون رو حساس نکنید.
سلام
دوستان فلش به کابل یو اس بی وصل می کنم کار نمی کنه چیکار کنم .؟
سونی مال خودشو میسازه. که البته انگار زیاد تعریفی نداره.حتما از محافظ استفاده کنیدنقل قول:
سلام بر دوستان
این گوشی یه آپشن نداره که وقتی گوشی را در حین تماس به گوش نزدیک می کنم
صفحه اش خاموش بشه
اگه داره:sq_14: چجوری فعالش کنم
آخه الان برام چند روزه معضل شده:sq_3:
محاله نداشته باشه.سنسور نزدیکی داره.چیزی هم نیست بشه فعال و غیر فعالش کرد.اگه عمل نمیکنه ایراد داره.یا نرم افزاری یا سخت افزاری.کدوم نسخه آندروئید رو داره؟
همون 4.0.4 روشهنقل قول:
اما نمی دونم چرا این خاموش نمیشه؟
باید فلش مموریت FAT32 باشه. اول فلش رو به کابل بعد کابل رو به گوشی متصل کن. من تا فلش 16 گیگ امتحان کردم و جواب داده. هارد اکسترنال چون برق زیادی میخوره جواب نمیده.نقل قول:
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
باید عمل کنه. گوشی رو خوب بچسبون به گوشت تو حالت ایستاده . اگر نشد گوشی رو خاموش روشن کن. بازم اگر جواب نداد ریست فکتوری کن. اگر نشد دیگه راهی به ذهنم نمیرسهنقل قول:
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
سلام میشه کامپیوتر به اینترنت وصل باشه بعد گوشی را با USB وصل کنیم و گوشی هم به اینترنت وصل شه
اگه هست چه تنظیماتی داره؟
پس چرا یکی جواب من را نمیدهنقل قول:
:sq_19:
من برعکسش رو دیدم فقط.بعید میدونم بشه.
بله میشه دوست عزیز.شما برنامه ی android reverse tethering (یعنی همون تدرینگ معکوس ) رو روی پی سی نصب کنین و اجرا کنین بعد گوشی رو کانکت کنین اتوماتیک اینترنت پی سی به گوشی منتقل میشه. اگه پیدا نکردین بگین تا لینک بدم .نقل قول:
تو ی ه سرویس منو یه قسمتی هست برای تست همین سنسور که وقتی دست تو فاصله 1 سانتی یا کمتر قرار می گیره یه صدا از گوشی در میاد که باید این کد رو بزنید البته من این کد رو روی گوشی XPERIA™ mini تست کردم و کار کردهنقل قول:
از چپ به راست
* #*# #7378423 * # *
سلام دوستان ؛
میخواستم بدونم برنامه ای تو اندروید برای نصب بر روی XPERIA P هست که بشه تاریخ روی صفحه HOME بصورت شمسی نمایش داده بشه ؟؟؟
با تشکر . . .
سلام
آقا شما با این نرم افزار go launcher مشکلی ندارین
مخصوصا go locker خیلی اذیت می کنه
همیشه عمل نمی کنه
کاربر گرامی اینجا جای مطرح کردن این سوالات نیست!نقل قول: