با سلام
دوستان بنده 4 خرداد پژو tu5 فروش فوری 45 روزه ثبت نام کردم الان دیدم راهنمایی رانندگی قراره از اول تیر ماشینهایی که استاندارد یورو 4 ندارند رو پلاک نمیکنه یعنی ممکنه برای ماشینی که من نام نویسی کردم این مشکل پیش بیاد؟
Printable View
با سلام
دوستان بنده 4 خرداد پژو tu5 فروش فوری 45 روزه ثبت نام کردم الان دیدم راهنمایی رانندگی قراره از اول تیر ماشینهایی که استاندارد یورو 4 ندارند رو پلاک نمیکنه یعنی ممکنه برای ماشینی که من نام نویسی کردم این مشکل پیش بیاد؟
اگر راهنمایی رانندگی با شرکت به توافق نرسندنقل قول:
باید مابالتفاوت پرداخت کنید
هزینه یوررو 4 حدود800 میشه
فروش نقدی هم باید مابالتفاوت بدن! داخل شرایط فروش اسمی از یورو 4 نبود! اگر میخواستن بابت یورو 4 پول بگیرن مینوشتن:n13:نقل قول:
نه دوست عزیز چیزی نباید بدین اگه فروش فوری بوده و توی قرار دادتون هم نیومده باشه "در صورت اضافه شدن آپشن یا تجهیزات مبلغ دریافت می شود". (چون بعضی از فروش فوری ها این بندو داره) فقط ممکنه ماشینو مدل سال گذشته بهتون بدن نه امسال برای اینکه بتونن پلاکش کنن.نقل قول:
نقل قول:
ممنون دوست عزیز. یعنی ماشین مدل 91 میخوره:n04: ؟
اگر ماشین رو صفر خشک تحویل گرفتیم مدل 92 براتون میزنن اما امکان داره سال ساخت ماشین برای سال 91نقل قول:
باشه که این اصلا مشکلی نداره و به دلیل چند ماه توقف فروش شرکت بوده.
مرحله دوم شرايط ويژه فروش فوري از روز چهارشنبه مورخ 8 خرداد ماه راس ساعت 10 صبح بر قرار مي باشد
بله. مثل ماشینای تک ایربگ و یا بدون ایربگ که الان داره مدل 91 تحویل مشتری می شه.نقل قول:
با سلام به دوستان
من قصد دارم یک ماشین از ایران خودرو ثبت نام کنم می خوام پلاکش مال شیراز باشه بنا به دلایلی
خوب من متولد شیراز هستم و شناسنامه هم صادره از اونجا هست ولی ساکن کرمان هستم حالا اگه من موقع ثبت نام آدرس
یکی از بستگان رو در شیراز جای آدرس خودم ذکر کنم و پرینت قرارداد رو ببرم نمایندگی شیراز مشکلی برام درست نمی شه
در ضمن آخرین باری که پلاک به نام من بوده سال 82 بوده و مال کرمان بوده از اون به بعد پلاکی به نام من نشده
با تشکر از راهنمایی دوستان
برای پیاده کردن یورو 4 رو ماشین چه کارهایی میکنن؟نقل قول:
چی بهش اضافه میکنن؟
فایدش فقط آلودگیه کمتره؟
راستی الان ماشینهای روز دنیا یورو چنده؟محتوای مخفی: مخفی
یورو 5 هستنقل قول:
سلام . آقا من تو اين ثبت نام جديد يه سمند lx با دو اير بگ ثبت نام كردم . كسي ميدونه كه اينايي كه دو ايربگ دارن داشبوردشون قديميه يا طرح جديد ؟
مشخص نیست. تا لحظه تحویل هم مشخص نمی شه. هر کدوم که برای ایران خودرو بصرفه به شما تحویل میده دوست من.نقل قول:
داشبورد جدیدا مگه گرونتر نیستن نسبت به داشبورد قدیمیا؟
خیلی قشنگتره نسبت به قدیمی
غیر از داشبوردی که عکسشو گذاشتن فکر کنم دو نوع داشبورد دیگه هم هست که احتمالا همین داشبورد رو (بخاطر اینکه کمترین طراحی رو داره و بصرفه تر هست) نصب کنن و بقیه داشبوردها رو با افزایش قیمت نصب کنن. البته تمام اینها هنوز رسمی نشده و در حد آزمایش و تست هستش.
آقا این عکسا رو از کجا آوردی ؟ تو این عکسا که جای ایربگ خیلی ناجوره . وقتی باز بشه که پشتش فقط شیشه هست . ایربگ باید جلو داشبورد باشه نه روی داشبورد . اینجوری اصلا کارایی نداره .
این عکس یکی از تصاویری هست که ایران خودرو به عنوان داشبورد p2 بیرون داره.نقل قول:
جای ایربگ مشکلی نداره. خیلی از خودرو ها جای ایربگشون مشابه این عکس هستش.
تقریبا تمامی محصولات کیا ایربگشون تو همین موقعیته. مشکلی ایجاد نمی کنه.
نکته دیگه: دوستان در صورت نیاز این بحث رو تو تاپیک سمند ادامه بدن.
البته الان ماشین های تک ایربگ یا بدون ایربگ مدل 92 تحویل میشه. همون طور که دوستمون اشاره کردن شاید سال ساخت 91 باشه اما توی مدارک مدل 92 قید میشه. تقریبا از این طرح (که خودرو رو با مدل سال قبل بدن) فقط سایپا اونم در مورد خانواده X100 استقبال کرد.نقل قول:
سلام فروش تندر e2 از فردا شروع میشه
سلام V28 ها ثبت نامی شهریور هنوز فاز ۰ هستند؟؟:n22:
یه سوال داشتم ... الان ایران خودرو ۲۰۶ تیپ ۵و ۲۰ میلیون می گیره (طی اون ۲ پرداخت ) .... بقیش هم موقع تحویل ... می خوام بدونم ۲۰۶ الان چند می ده ایران خودرو ؟ اخه تو بازار قیمتش خیلی بالاتره و نزدیک چهل یکی دو تومنه ... ایران خودرو خودش چه قدر می ده ؟
این شرایطی که شما فرمودیدنقل قول:
با قیمت روز در پراخت های بعدی محاسبه میشود
و بستگی به نوسان و تغییرات قیمت گذاری داره
اما در حال حاضر با قیمت 36 میلیون محاسبه میکنند
ممنون ...نقل قول:
الانم که فروش فوری هاش رو گذاشته ...
تندر۹۰ اتومات ۴۷ تومن تاقابل !
ما که یه ۲۰۶ نوشتیم ( ۳ ماهه ) تا ببینیم کی می دن :دي
اتفاقاً کاملاً مشخصه اگر موقع ثبت نام نوشته باشه داشبور سورن یا P2 داشبورد شما جدیده در غیر اینصورت قدیمیه.نقل قول:
الان که ایران خودرو غیر یورو 4 می فروشه قطعا پلاک میشه؟ بعدا مشکلی پیش نیاد!
ضمنا الان می خوام سمند اس ای ثبت نام کنم میگه ظرفیت پره کی دوباره ظرفیت ایجاد میشه.
خبر زیر رو بخونید:نقل قول:
[PHP]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=481335&p=7707430&viewfull=1#post7 707430[/PHP]
قرار بود از 1/4 دیگه پلاک نکنندنقل قول:
اما باز مثل ایربگ عقب میافته و برای این کسانی که گرفتن هیچ مشکلی ایجاد نمیشه
مشخص نیست کی شرایط اس ای باز بشه
ولی احتمالا باید هفته دوم تیر فروش داشته باشه
قطعا دوباره خودروساز ها مهلت خواهند گرفت و زیر بار نحواهند رفت ولی معمولا مدتی طول می کشد و یکی دو هفته ای خودرو پلا ک نمیشه.نقل قول:
ظرفیت ها هم احتمالا باز طی چند روز آینده فروش تیر ما بزاره ایران خودرو
بله حق با شماست هرچیزی که توی شرایط اولیه قید شده باشه همون رو تحویل میدهندنقل قول:
مگر اینکه مشکلی پیش بیاد و درخواست تغییر کلاس برای ثبت نام بگذارند
که در صورت عدم پذیرش با تاخیر کلاس اولیه را تحویل میدهند
خودروسازان از دولت شکایت کردند
جمعه ۳۱ خرداد ۱۳۹۲ ساعت ۲۰:۱۱
کد مطلب: 179271
دبیر انجمن خودروسازان با اشاره به سه دلیل اصلی عدم عرضه خودرو یورو ۴ گفت: عدم عرضه سراسری سوخت، افزایش هزینه تولید و ایجاد وابستگی شدید ارزی، سه عامل عدم عرضه این خودروهاست.
احمد نعمتبخش در گفتوگو با فارس، با بیان اینکه خودروهای یورو ۲ فردا هم شمارهگذاری خواهند شد، اظهار داشت: مجوز خودروسازان تا آخر خردادماه بود اما جلساتی در سازمان بازرسی کل کشور داشتهایم و متقاعدشان کردهایم که ابتدا باید سوخت یورو ۴ به صورت سراسری توزیع و سپس خودروهای تولید شده براساس این سوخت عرضه شود.
وی با اشاره به اینکه مسئولان نفت از ۲۰ جایگاه عرضه سوخت اعلام شده در خصوص توزیع بنزین یورو ۴ یکی را معرفی کنند، گفت: هنوز سوخت یورو ۴ در هیچ کدام از جایگاهها عرضه نشده چه برسد به آنکه سراسری شود.
نعمتبخش با تأکید بر اینکه تا سوخت یورو ۴ توزیع نشود موتور خودروهای پرتیراژ را از یورو ۲ به یورو ۴ تغییر نخواهیم داد، افزود: سال گذشته، ما به دلیل اعتمادی که به سازمان حفاظت از محیط زیست کردیم امسال را در سفارش برخی خودروها تولید را به موتور استاندارد یورو ۴ تغییر دادیم.
وی ادامه داد: خودروهایی از جمله مزدا ۳، امویام، مگان، تندر ۹۰، ۲۰۶، ویتارا، کیزاشی و تمام خودروهای تولید شرکت خودروسازی کرمان موتور هماکنون با استاندارد سوخت یورو ۴ عرضه میشود اما آیا این خودروها از سوخت مطابق با استاندارد خود استفاده میکنند؟
دبیر انجمن خودروسازان، گفت: به صاحبان خودروهایی که با استاندارد یورو ۴ تولید میشود ظلم مضاعفی شده است، چرا که تزریق بنزین یورو ۲ در مخزن خودروها موجب میشود در درازمدت آسیب ببیند؛ حال آنکه لااقل این خودروها یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان گرانتر فروخته شده است.
نعمتبخش گفت: کاتالیست این خودروها باید حداقل ۱۰۰ هزار کیلومتر با بنزین یورو ۴ کار کنند و زمانی که بنزین یورو ۲ در آن تزریق شود، کاتالیست خودرو در ۲۰ هزار کیلومتر کارکرد از بین میرود و در واقع چیزی نزدیک به ۴۰۰ هزار تومان هزینه برای بازگشت این موتور به حالت اولیه برای خریدار هزینه در بر خواهد داشت.
وی ادامه داد: بنابراین خودروهای پرتیراژ را مطابق با استاندارد یورو ۴، تا عرضه سوخت سراسری بنزین یورو ۴ در کشور توزیع نخواهیم کرد.
دبیر انجمن خودروسازان تأکید کرد: عدم شمارهگذاری خودروها موجب ملتهب شدن بازار میشود و پس از آن دیگر نباید مقصر را خودروساز ببینند، مسئولان بالاتر از رده محیط زیست، بیایند صحبتهای ما را بشنوند و اظهارات آنان را نیز بسنجند که کدامیک درست میگوییم؟
شکایت به دیوان عدالت اداری در مورد عدم رعایت مصوبه دولتهای هشتم و نهم
نعمتبخش با اشاره به اینکه در رابطه با عدم اجرای یک قانون پس از پایان دولت خاتمی و آغاز دولت احمدینژاد در دیوان عدالت اداری شکایتنامهای تنظیم کردهایم، توضیح داد: امیدوارم هرچه زودتر به این شکایتنامه رسیدگی شود.
وی گفت: در مصوبه دولت هشتم و نهم صراحتاً آمده است که ۶ ماه قبل از ارتقای موتور خودروها به سوخت استاندارد (یورو ۴)، سوخت مربوطه باید تولید و به صورت سراسری توزیع شود؛ این مصوبه رعایت نشده است.
دبیر انجمن خودروسازان گفت: توزیع سراسری که هیچ، کلانشهرها هم که همینطور، در تهران هم فقط گفته میشود که میخواهیم بنزین یورو ۴ عرضه کنیم.
وی افزود: در کجای تهران بنزین یورو ۴ عرضه میشود؟ معرفی کنید تا استفاده کنیم، ما به دولت خواهش و تمنا نمیکنیم که به خودروسازان وقت داده شود.
نعمتبخش با تأکید بر اینکه امکان تولید خودروهای مطابق با استاندارد یورو ۴ وجود دارد اما به دلیل عدم توزیع سراسری آن، عرضه نمیکنیم، گفت: برای تمام خودروها تأییدیه نمونه مطابق با استاندارد یورو ۴ دریافت شده اما تولید انبوه نخواهیم کرد.
دبیر انجمن خودروسازان با اشاره به دلایل عدم تولید انبوه خودروهای مطابق با استاندارد یورو ۴ تصریح کرد: نخست اینکه سوخت به صورت سراسری در تمام کشور عرضه نشده است، ثانیاً صاحبان خودروها باید هزینه بیشتری بپردازند تا این نوع خودروها که مطابق با استاندارد یورو ۴ است را خریداری کنند، سوم اینکه اختلاف هزینه در خودروهای مطابق با استاندارد یورو ۴ و یورو ۲ در خوردوهای سواری ۱.۵ میلیون تومان و برای کامیون و اتوبوس تا ۲۵ میلیون تومان اختلاف قیمت وجود دارد و این اختلاف قیمت وابستگی به ارز خارجی را برای خودروسازان تشدید میکند و در نهایت هدف آلایندگی کمتر هم حاصل نمیشود.
دبیر انجمن خودروسازان گفت: قبول داریم که هر کیلومتر مصرف خودروی استاندارد یورو ۴ معادل با ۱.۱۸ گرم آلایندگی و هر کیلومتر پیمایش با خودروی استاندارد یورو ۲، ۲.۷ گرم آلایندگی تولید میکند؛ یعنی کمتر از نیمی آلایندگی خواهد داشت.
وی ادامه داد: زمانی که سوخت قدیمی در خودروی مطابق با استاندارد یورو ۴ تزریق شود بعد از ۲۰ هزار کیلومتر مجدداً به حالت سابق برمیگردد و هدف کاهش آلایندگی حاصل نمیشود.
نعمتبخش در پایان تأکید کرد: خودروی مطابق با استاندارد یورو ۴ برای تزریق سوخت قدیمی در آن تولید و توزیع نخواهیم کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم جرا پست قبلی بنده حذف شد ولی به هر حال
فروش کیزاشی اغاز شد با قیمت نوجومی
بولتن نیوز: پیش از این هیات دولت در مصوبهای زمان ارتقای استاندارد آلایندگی خودروهای داخلی به یورو 4 را تا ابتدای تیر ماه تمدید کرده بود.
با این حال خودروسازان عنوان کردند که به دلیل عدم توزیع سراسری سوخت یورو 4 در کنار مشکلات تامین ارز و تحریم، ارتقای استاندارد آلایندگی تمام خودروها در شرایط فعلی امکانپذیر نیست.
در این شرایط براساس جدیدترین اخبار به دست آمده هیات دولت با ارائه مهلت جدیدی به خودروسازان در این زمینه موافقت کرده است.
این مصوبه به زودی با امضای معاون اول رییسجمهوری به خودروسازان و دیگر سازمانهای ذیربط ابلاغ میشود و به دنبال آن شمارهگذاری خودروهای داخلی از سر گرفته خواهد شد.
کسی می دونه فروش نقدی سمند کی شروع میشه؟ آیا خود نمایندگی ها اطلاع دارن مثلا بهشون بخشامه یا اس مس می دن؟
هنوز برای تیرماه بخشنامه ای نزدن . (ظاهرا منتظر هستن که مشکل پلاک شدن خودروهای یورو 2 و تک ایربگ به صورت کامل رفع بشه)نقل قول:
شرايط پيش فروش قطعي ويژه تيرماه از روز شنبه مورخ 15 تير،ساعت 10برقرار مي باشد.
سلام.
مشحص نیست پیش فروش فطعی ها دوباره کی باز میشه؟الان که همه ظرفیت ها پره.دیر جنبیدیم سرمون کلاه رفت.ایران خودرو چجوری اطلاع رسانی میکنه؟
ودیعه خودرو نقدی است یا اقساطی؟
به صورت نقدینقل قول:
یعنی چک نمی گیرن برا ودیعه ها؟چجوریه باید ریخت به حساب؟نقل قول: