تریلرE3 بازی هم اومد
دارم لینک هاش را جمع آوری میکنم بگذارم
Printable View
تریلرE3 بازی هم اومد
دارم لینک هاش را جمع آوری میکنم بگذارم
بالاخره سومین تریلر از عنوان Resident Evil 6 پس از نمایشش در کنفرانس مایکروسافت منتشر شد.لیون اس کندی در بدترین روزهای زندگیش به سر میبرد و شیوع ویروسی جدید کابوسی به مراتب بدتر از راکون سیتی را به ارمغان آورده است.در ادامه تریلر مهیج از Re6 را مشاهده کنید.این بازی در تاریخ ۲اکتبر برای دو کنسول Xbox360 و PS3 منتشر میشود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان لطف کنند و لینک ها رو به صورت طبیعی و معمولی قرار بدن.
انجمن برای کاربران جایی برای درآمدزایی نیست که لینک ها به این صورت قرار بگیره.
بازی به این میگن ته هیجان :40: ، یاد اویل 4 افتادم :37:
دانلود تریلر گیم پلی بازی (با تشکر از layken) :
من جایزه تمشک طلایی بدترین ویدئو رو به این بازی میدم...از همه جهات چون که کلا پر بود از ایراد...
انیمیشن های رفتاری لیون واقعا خیلی بی ریخت بود هیچ چیزیش دست نبود کاور گرفتنش و تعاملاش دویدنش و زاویه بد دوربین هم به این موضوع بیشتر کمک می کرد اون دختره کنارمون هم اصلا بود یا نبود احساس میکردم کلا اون تیکه نمایش بازی یک باگ بیشتر نبود....حتی خود بازی کننده تو شوک بود یهویی عمل می کرد ...
تا این که اون تیکه ای که تو راه رو لب پله ها لیون نارنجک میندازه دیگه کلا بازی برام افت پیدا کرد واقعا ...هیچی نگم بهتره...
دکمه زنی هاش هم که شکل خیلی بدی داشت...در کل خدا کنه بازی نهایی خیلی بهتر از این باشه ...
نقل قول:
دوست عزیز یه سری به انجمن موسیقی بزن همه مدله لینکا به این صورت قرار میگیره و + تازه تو آپلودسنترهایی آپ میشن که برای دانلود کردن ازشون هم یه چیزی میدن!. اگه خلافه که اساسش اونجاست نه هر از چند گاهی 4تا تریلر که من میگذارم اونم حداقل با لینک مستقیم میگذارم
برای اینکه آف تاپیک نشه :
من نمیدونم چرا بازیها دارن کلا از اصل خودشون دور میشن و به یه چیزایی جدید تبدیل میشن. الان شرط میبندم یکی رزیدنت تا 3 بازی کرده باشه بعدش بیاد این نسخه را بازی کنه یا ORC را عمرا بفهمه اینا رزیدنتن!
فقط کاش بتونه تو نسخه نهایی خیلی بهتر از این چیزایی باشه که میبینیم
کلا کپکام نمیخواد ادم بشه! :31:
واقعا تریلر مسخره ای بود از مسخره هم اونور تر!
این بازی همه چی بود جز RE من تو این شبیه همه چی دیدم غیر از خود بازی! حالا اگر خوب اینا رو کاور میکرد خوب بود تو همینا هم افتضاحه!
کاور گیری مشکل دار ... سیستم تیر اندازی هم زیاد جالب نبود کلا دمو بازی به نظر من افتضاحی بود برای این شماره اگر بخواد کلا اینطوری باشه RE میره تو لیست بازی هایی که شاید نرم طرفش اینطوری بیشتر ادم زده میشه از بازی!
خیلی چرت بود همین : دی
خب مثل اینکه بازتاب بسیار بد نمایش RE6 در E3 خلاصه تو فروم های فارسی نمیشه و فروم های انگلیسی هم ناراضی اند و البته نارضایتی شونو با الفاظ زشتی بیان میکنند که از بازگو کردنش عاجزم:31:
من هم یکی از Top 10 های 2012 رو RE6 میدونستم ولی بزور جزء Top 100 قرار بگیره:37:
همش باگ بود:41:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:31:
البته نظرمو به حساب ضدحال خوردن هم میشه گذاشت:20:
جالب اینجاست که قبل از این که تریلتر گیم پلی اون منتشر بشه همه از این بازی تعریف و تمجید میکردن
ولی وقتی در E3 به نمایش در اومد نظر همگان 180 درجه تغییر کرد و همه عصبی و ناراضی شدن!
بعد دیدن اون همه شخصیت معروف در این بازی همه منتظر شاهکار بودن که آخرش این شد.
داغون!!: دی
یارو چه مرگش بود,چرا اینجوری زامبیا رو نفله میکرد!یه بارم هدشات نکرد! مرتیکه چشم بادومی نیم کره ی بالای چشمش رو دید نداشت!: دی
در کل بازی اگر این باشه که هیچی دیگه ...
وااااااااای نه ! این چی بود دیگه :41:
این کپکام تا نزنه کل اصالت بازی رو نابود نکنه بیخیال نمیشه ! اون از ORC اینم از این که خیلی هم تفاوت با ORC نداشت .
عجب بدبختی ای گیر کردیما ... کلا دو تا بازی محبوب داشتیم RE & DMC که اینجوری داره بلا سرشون میاد :
این تریلر نا امید کننده بود :
با اینکه بازی لیان بود ولی اکشن و شوتر خیلی بالایی داشت و اون تم اصلی بازی توش اصلا دیده نمی شد .
حرکات لیان مثل دویدن و جای خالی دادن و ... خیلی بد طراحی شده بود .
اون سیستم هدف گیری دو شماره قبلی کجا رفت !!!؟ دلم می خواست به حای این نشانه ی روتین که توی اکثر بازیها هست ، همون رد نور لیزر رو ببینم .
بازی اون طور که فکر می کردم نبود ، حداقل امیدوار بودم اکشن بازی فقط برای کریس باشه .
چند روز پیش یکی از بچه ها یه فیلم فیک از بازی گذاشته بود ، کاشکی همون بازی اصلی بود و این نبود ، باز اون لااقل تم RE4 داشت . :41:
جمله ی بولد: کاملا تایید میشه.:13:نقل قول:
چون من وقتی ORC رو بازی کردم پیش خودم گفتم RE6 میاد میتروکنه کولاک میکنه و فلان و بهمان:13:
معمولا واسه اینجور نمایش ها هر کی بهترین قسمت بازیش و اصطلاحا بهترین قسمتی که میتونه تماشاگران رو به وجد بیاره رو انتخاب میکنه تا مخاطبان و تماشاگران رو اینطوری :18:کنه.
کاری که سونی واقعا به طرز هنرمدانه ای انجام داد گرچه سونی نیازی به انتخاب نداشت چون از هرجاش انتخاب میکرد و واسه کنفرانس حاضر میکرد همه اینطوری:18: میشدند:27:
...
حالا کپکام اومد با نشون دادن یه تریلر با جرات میگم افتضاح مردم رو اینجوری کرد:2:..........:31:
خودتون قضاوت کنید.
واقعا کپکام استاد زیرپا گذاشتن احساسات هوادارای بازی هاشه:41:
دیگه امیدی ندارم:41:
خراب کردن رفت دیگه . الکی دلمو خوش کرده بودم ...تویه صحنه اون دختره عین هویج میخوره به اون غوله بعد دختره ...شم حساب نمیکنه غوله رو همینجوری میره!بقیه افراد بماند!( هوش مصنوعی مزخرف- انیمیشن بد-حس ترس تبدیل به اکشن مزخرف شده-ورداشتن بازیرو شلوغ کردن مردمو ..گول گیر اوردن احمقا .یکی نیست بگه 700 نفر جمع کردی این مزخرفو بسازی...اگه بازی نهایی به این صورت باشه حقشه به طور کلی ورشکست بشه تا دیگر شرکتا نیان اینکارو بکنن...احمقا یه مدت سرکار گذاشتن مارو
دوستان ببخشید میدونم بحثتون درباره تریلر جدید هست اما چون من در جریان این بازی نبودم میخواخستم بدونم برای pc هم میاد یا نه؟
بلهنقل قول:
لطف میکنند شاهکارشون رو واسه PC هم عرضه میکنند:20:
البته با خورده تاخیر نسبت به نسخه ی کنسولی.
بعید میدونم اشخاص تو اونجا به این شدت که شما میگین ناراضی بودن خیلی ها تشویق کردن.البته در مورد بیشتر اکشن شدن بازی موافقم که کمی بازی رو از اصالتش دور کرده ولی با توجه به تریلر انصافا اونقدرها هم بد نبود شاید این قسمت از بازی اینجوری باشه و امکان داشته باشه قسمتهای دیگرش به سبک ترسناک نزدیکتر بشه مثلا بخشهایی که با Chris Redfield بازی میکنیم در کل اینقدر زود قضاوت نکنیم و ببینیم بازی که میاد چجوریه.
پست اول تاپیک ویرایش شد
محتوای مخفی: تغییرات
کلا مثکه این بازیسازای ژاپنی با FR مشکل دارن. درسته نسخه کامل بازی نبود ولی اصلا گیم پلیش روون نبود به نظرم تو طراحی انیمیشن ها هم از تعداد فریم های بسیار کمی استفاده کردن.
خدا کنه تو نسخه 6 بیان این کیف لئون رو که تو نسخه 4 بود به بازی اضافه کنن اینطوری آدم کنترل بیشتری به تجهیزاتش داره! تو این نسخه 5 واقعا نبود کیف رو اعصابه :4: این غول آخرم یه کاری بکنن که دیگه لازم نباشه هربار واسه رد کردن مرحله آخر از ترینر استفاده کنم!!
نظرتون راجع به بازی چیه؟
به نظرم دیگه مثل رزیدنت اویل های قبلی رو دیگه نبینیم
:41:
Resident Evil 6يوشايکي هيرا باياشي:اگر همه ي 3 خط داستاني بازي را با 3 شخصيت بازي طي کنيد شما ميتوانيد داستان بازي را از هر طرف مورد بررسي قرار دهيد.
داستاني به مراتب طولاني تر نسبت به
Resident Evil 5
مسلما این همه صبر نسخه ای را در خور طرفداران این IP با داستان قوی را روانه ی بازار میکنیم.
عده ي زيادي از نمايش RE6 در E3 انتقاد کرده بودند و حتي افراد زيادي اين عنوان را عنواني نا اميد کننده ناميده بودند
اما او اعتقاد دارد : نسخه ي نمايش داده شده لزوما نشان دهنده ي تجربه و کار نهايي نيست و نسخه ي نهايي چيزي متفاوت از آن نمايش است.همه ي ويژگي هاي درون بازي مطمئنا طوري عمل مي کنند که در شما حس ترس واقعي را القا کنند و
ما اميدواريم حس شما هنگام بازي کردن حس بازي کردن يک رزيدنت اويل واقعي باشد.
وي باز هم تکرار کرد : من تاکيد ميکنم نمايش E3 صرفا يک تريلر براي E3 بود و نه چيز بيشتر و مطمئنا کيفيت بازي چيزي متفاوت از آن است.
بازي در اکتبر براي سه پلتفرم عرضه ميشود.منبع:VG247
من نمیدونم این همه انتقاد از کجا در میاد؟!
تریلر خیلی خوب بود.بازی هم عالی.مخصوصا حرکات Melee لیون
شما اگه فن واقعی اویل باشین باید از فیلمی که تو ای 3 پخش شد ناراحت بشیننقل قول:
مگه زوریه؟؟؟ من که فن اویلم نسخه 1،3،4 و 5 رو هم بازی کردم تمومشم کردم خیلیم خوشم اومده ازین 6 هم خوشم اومده :46:نقل قول:
نقل قول:
زوری نیست برو باش حال کن
:27:6 هم مزخرفی مثل 5 میشه
ببینید کی گفتم
:2:
Resident Evil 6: 20 Minutes of Leon Gameplay, Not SCARY, more ACTION ORIENTED !
20 دقیقه از گیم پلی لئون|بدون هیچ حس ترس ، تمایل بازی بیشتر به سمت اکشن شدن !
در این تریلر که اطلاعات زیادی از گیم پلی این بازی را میتوان از آن دریافت
اطلاعاتی که می شود گفت این اطلاعات نا امید کننده می باشد .
همه ی ما ، سری Resident Evil را با عنوان ترس می شناسیم (میشناختیم) ولی در این ویدئو هیچ آثاری از این ترس نمی بینیم .
همینطور بیانیه ای از سوی طرفداران منتشر شده است که در آن ، اعلام شده است که این بازی ، یک Resident Evil نیست و به یک بازی اکشن خیلی نزدیک تر است .
After watching this entire video, i utter only one word "THIS IS NOT A RESIDENT EVIL GAME
منبع:
اینم لینک ویدئو هاشه که خودم پیداشون کردم:
دوقسمته : Part 1 ,2
دیدید گفتمنقل قول:
الان همه بازی ها دارن به سمت اکشن شدن میرن
اون از ME3 که کامل اکشن شده بود با اون داستانش و آخر داستانش
:2:
اونم از اویل 5
اینم اویل 6
کم کم فیفا هم میخواد اکشن شه و همه شرکت ها میخوان کال آو دیتی بسازن:41:
لینک های غیر فیل-تر این تریلر:نقل قول:
کد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قسمتی از گیم پلی بازی رزیدنت اویل 6
http://---.ir/10vM8
http://---.ir/MVomA
وارد صفحه که شدي ثانيه شمار که صفر شد تبديل ميشه به عبارت رد کردن تبليغ
روش کليک کن تا دانلودت شروع بشه.
از این پارتنر داشتن تو اویل متنفرم :9:
من با دیدن قسمت اول این تریلر گیم پلی لیان ، کمی به بازی امیدوار تر شدم .
فکر می کردم اوضاع خیلی خراب تر از این حرفا باشه ، ولی ظاهرا اونقدرا هم اوضاع خراب نیست ...
اگه منتظر یک رزیدنت اویل باشیدحسابی ناامید می شید اصلا این یک بازیه اکشنه اخه چطور توقع دارند با وجود این افراد حرفه ای (لیون .کریس و ...)با اون تکنیک ها و شیوه کشتن ادم بترسه(حتما دیدید که لیون با اسلحه یا چاقو چه طوری زامبی می کشه:31:)
با اودن زامبیهامی خواستن ترس رو برگدونند اما یکی از المنتهای بازیهای ترسناک به نظر من معمولی بودن کارکتر هست مثل اویل 3 که جیل یک پلیسه یا فضای مرده که ایزاک یک مهندسه و برای هردوشون یک شرایط جدید و غیر قابل پیش بینیه.
اویل زمانی برخواهد گشت که با تمام کارکترهای قبلی خودش خداحافظی کنه و داستان نویی را شروع کنه.
البته به نظرم اگه منتظر رزیدنت اویل های قبلی نباشیم با یک بازی قوق العاده طرف هستیم.
++++
از مصاحبه ی یکی از ژورنالیستهای گیم اسپات با میک!! یکی از عوامل بازی اینارو فهمیدم که ممکنه مقداری یا همش قبلا گفته شده باشه ...البته ممکنه کمی اسپویلر هم داشته باشه.
-بازی سه تا کمپین کاملا مجزا داره که دست خودتونه که کدومشو اول بازی کنید.
-هر کمپین به اندازه 70 درصد از RE5 هست یعنی بازی در مجموع دو برابر RE5 زمان می بره.
-کارکتر های هر کمپین عبارتند از: کریس ،لیون (همراش هلنا هارپر) و شخص جدید به نام جک میلر(به نظرم همراش دختر رئیس جمهور توی RE4 بود باتوجه به تریلر) هستند که طرف میگه چون طرفدارا از نمسیس که توی اویل 3 تعقیبشون می کرد خیلی خوششون می اومد جک هم توسط چنین موجودی تعقیب میشه.
-هر کارکتر و همراش یک یا چند ویژگی و کمبو مخصوص به خودشون دارند مثلا لیون و همراش از دوتا کلت هم زمان می تونند استفاده کنند ،کرییس و همراش از اسنایپر و جک هم نبرد هند تو هند.
-زمان بازی سال 2030 هست و بعد از اویل 5 اتفاق میوفته و مکان های بازی امریکا ،اروپای شرقی و چین هست.
-به غیر زامبیها چند موجود دیگه که سورپرایز هستند در بازی وجود داره و همچنین موجوداتی دیگه که با سی ویروس آلوده شدند.
مساله اینجاس که طرفداران بازی که سالها با بازی خاطره داشتن نمی خوان قبول کنن که رزیدنت ایول دیگه تموم شده و اینایی که جدیدا دارن عرضه می کنن کلا یه چیز دیگس.....نقل قول:
یعنی اگه کسی طرفدار واقعی رزیدنت ایول و شخصیتهاش باشه اصلا سراغ نسخه های جدیدش نمیره.......شاید بگین به خاطر داستانش باید بازی کرد که اونم به نظر من یه چیز نادرست چون شخصیتها هم دیگه اون شخصیتها و اون روند رو ندارن....
مثلا برای خود من داستان و زندگی مکس پین تو همون پایان شماره 2 تموم شد و دیدن ادامه زندگیش یا داستانش بی معنی هست(چون اون فرد دیگه مکس پین نیس آرنولد)...یا به همین صورت ریو هایابوسا و....... .
جیب طرفدارای قدیمی بازی برای سازندگان تبدیل شده به یه گاو که تا میتونن با اوردن اسم چند تا شخصیت از بازی یا محیط قدیمی و.....میدوشنش.......اونایی هم که تازه با بازی آشنا شدن همشون یا کم سن هستن و یا خیلی با سری آشنا نیستن و در نتیجه از دیدن بازی و چند ساعت با دوستان مولتی زدن حال می کنن و اصلا فرقی واسشون نمی کنه تو بازی زامبی بکشن یا فضایی....محیط فلان جور باشه وفلان جور......... .
کلا باید قبول کرد رزیدنت ایول مرده(همینطور خیلی از بازیهای قدیمی که نتونستن درست نو بشن و مردن)....... .
.
من سال ها با این سری زندگی کردم ولی نمیدونم چرا دیگه چرا از 5 به بعد شلوارم خیس نمی شه:31:
درسته دوستان منم به عنوان یگ گیمر قدیمی دیگه به هیچ عنوان با دیدن پیش نمایش این بازیها به هیچ عنوان به وجد نمیام برای من خیلی وقته که سری خیلی از بازیها مردن دیگه باهاشون حال نمیکنم :37:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Resident Evil: Damnation برای Comic-Con فرانسه تایید شد!
انیمیشن جدید RE تایید شد.
Sony Picture فرانسه در تویتر خورد اعلام کرد Resident Evil Damnation برای Comic-Con فرانسه که در روزهای پنجم تا هشتم جولای در شهر پاریس فرانسه برگزار میشود تایید شده است.
اینکه کپکام و سونی پیکچر چه برنامه ای برای رزیدنت اویل دمنیشن دارند هنوز مشخص نیست اما به احتمال زیاد تریلر جدیدی از این CG - Movie نمایش داده خواهد شد.
منبع:
کد:http://www.biohazardfrance.net/index.php?article=resident-evil-damnation-le-24-septembre-&id=92349
حداقلش اگر هنوز به فکر رزیدنت اویل های سابق هستین یه وی یا 3ds بگیرین که نسخه های بازی بی شباهت به گذشتش نیس با اینکه گرافیک به روز تری دارن...
به قول مراد سریه رزیدنت اویل تو شماره ی 3 فاتحش خونده شد,حلواشم خوردیم دیگه..
یدونه ویدیوی جدید 5 دقیقه ای از گیم پلی لیان و هلنا اومده که توی متروئه .
به نظر بازی اونقدرا هم که فکر می کردیم ناامید کننده نیست . گرچه اوقدرا هم که قبلش فکر می کردیم فوق العاده به نظر نمیاد !
به هر حال این ویدیوی 18 مگابایتی رو می تونید از این لینک ببینید :