ممنون میشم اگر تعداد پره های لازم برای هر اتاق 9 متری و سالن 140 متری با 6 جای بلوک رادیاتور را بفرمایید.با تشکر از جواب سریع شمانقل قول:
ممنون میشم اگر تعداد پره های لازم برای هر اتاق 9 متری و سالن 140 متری با 6 جای بلوک رادیاتور را بفرمایید.
Printable View
ممنون میشم اگر تعداد پره های لازم برای هر اتاق 9 متری و سالن 140 متری با 6 جای بلوک رادیاتور را بفرمایید.با تشکر از جواب سریع شمانقل قول:
ممنون میشم اگر تعداد پره های لازم برای هر اتاق 9 متری و سالن 140 متری با 6 جای بلوک رادیاتور را بفرمایید.
با تشکر از جواب شمانقل قول:
همین امروز ایران 30 و فارمو 29 بوده.نقل قول:
بوتان 24 بود اما اصلا گیر نمیاد.بایدتو نوبت بذاری تا برات نگه دارننقل قول:
ممنون از استقبال گرم همه دوستان از اینکه پذیرای من بودید سپاسگزارم من اکثر اوقات در اینترنت هستم کلا آدم اهل تحقیقاتم بدون دلیل و منطق هر حرفی رو نمی پذیرم شاید این موضوع بعضی جاها به ضررم باشه اما به تحقیقات ایمان و اعتقاد دارم من در مورد همه شرکتها تحقیق کردم به واسطه پدرم به همه سمینارها و بازدید از کارخانجات دعوت می شم من بعد از یه ماجراییکه براتون تعریف می کنم خیلی علاقه داشتم نمایندگی پکیج فرولی رو بگیرم شاید باورتون نشه با اینکه این همه نمایندگی شرکتهای بزرگ رو داریم ولی داشتن این برند برام یه چیزه دیگه است واین غرور لعنتی و سابقه پدرم اجازه نمی ده بهم که درخواست نمایندگی کنم از اونها، در کل به سختی نمایندگی می گیرند خیلی قانونمند ومنظم در بازار عمل می کنند هر شرکتی توی این روزها دنبال فروش و جذب نماینده است اما اینها نمایندگی یکی از بچه های طالقانی رو گرفتن به خاطر اینکه برای فروش پکیج فرولی ، پکیج x ،رو تخریب کرده بود وبا پله کردن بقیه برندها، فرولی می فروخت ،انصافا وقتی این موضوع رو از زبان اون نماینده قبلی فرولی شنیدم که فرولی با فرستادن مامور و پی بردن به این قضیه قرادادش رو کنسل کرده رسما شاخ در آوردم باورم نشد شرکتی در ایران به اصول و این حرفها اعتقاد داشته باشه و نماینده فروش خودش رو با اون فروش بالا کنار بزاره تا اخلاقیات رو توی بازارپیاده کنه و به من فروشنده درس بزرگ کاسبی درست رو بده .راستش من همیشه برای یه سری مشتریهای خاصم فرولی رو از این عزیز می گرفتم وقتی دیگه به اون پکیج ندادن منم کارم خیلی سخت شد متاسفانه حالا همون نماینده سابق به خاطر اینکه از فرولی اخراج شده ،داره فرولی رو تخریب می کنه و می گه چینی و .... و همون پکیجی رو که تا دیروز می گفت بده حالا می گه خوبه . اما من با تمام تحقیقاتم مطمئنم که چین نمی تواند پکیجی به این کیفیفت و ظرافت و زیبایی وتکنولوژی بالا بسازد من به هر که فروختم زنگ زده ازم تشکر کرده و دوباره مشتری فرستاده برام و از همه مهمتر خدمات خوبه این پکیج ،تونسته کیفیت این مارک رو دو چندان کنه. در آخرای کاش مردم ایران به این نتیجه می رسیدند که ما ایرانیان لیاقت بهترین تکنولوژی های روز دنیا و بهترین خدمات رو داریم حق همه ما ست...
آقاي ختمممممممممم خدمتتون عرض كنم كه هم اون بنده خدايي كه قبلا فرولي ميفروخت و ازش گرفتند رو ميشناسم هم نظم و اصول كاريه شركت جنرال رو كه فرولي مياره، در اينم كه اين پكيج نمي تونه چيني باشه شكي نيست، ولي شما با فروش پكيج بوتان كه يك جنس ايراني و ساخت داخل هست هم مي تونيد كاملا افتخار كنيد و مغرور باشيد به فروش كالاي ايرانييييييييييييي. اگرم فرولي مي خواهيد كه همه تو طالقاني دارن مي فروشن ديگه نمايندگي نمي خواد.
دوستان من تا حالا 2 تا پروژه رو فرولی کار کردم.محصولاتی رو که استفاده کردمو تو اینترنت تحقیق کردم.جفتشوت تو سبد کالای ایتالیای فرولی بود .شماره بارکدشون هم تو تولیدات ایتالیا موجود بود.با این وجود چون شنیده بودم شاید چینی باشه بازم تحقیق کردم .تو سبد کالای فرولی چین هیچ کدوم شون نبود .کلا محصولات فرولی چین با ایتالیا فرق میکنه.من از تو بار کارم راضی بودم.هیچ کدوم از کارفرماها یا واحدها تا پایان زمان حسن انجام کار (یکسال ) شکایت نداشتند.بازم اواسه روی گل شما از مهندس ناظرش پرسیدم گفت تا حال که مشکلی نبوده (حدود 2 سال).برا من پیمانکار همین عالیه.اما مشکل اینجاست که اکثر کارفرماها ترجیح میدن از ایران رادیاتور استفاده کنند که ارزونتره ولی واقعا واسه من یکی که مایه دردسره.آدرس لینک محصولات فرولی چین و ایتالیا رو هم واستون میذارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
ا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ا.
.نقل قول:
اگه پنجره ها pvc و دو جداره هست و منزل شما در طبقه اول یا آخر نیست و اگه ساکن تهران هستید ( یا شهری که از لحاظ جوی شبیه تهرانه) برای هر اتاق حداقل7 پره رادیاتور بوتان ( یا رادیاتوری با ضریب گرما دهی 157) نیاز دارید.نقل قول:
حالا اگه هر کدوم از این متغیر ها تغیر کنه شما به پره های بیشتری نیاز خواهید داشت.
برای 140 متر هم حداقل به 90 پره نیاز دارید. 6 تا 15 پره میتونه اتخاب خوبی باشه.
دوست عزیز اگه سیستمت پکیجه بهتره از پانلی استفاده کنی.اگه پره ای بوتان میخوای که شکی نیست از ایران بهتره، واسه 9 متر حدودا 8 پره و واسه سالن 140 متری حدود 110پره بگیر.البته این خیلی تقریبیه.مشخصات جغرافیایی و مکانی و ویژگیهای خود ساختمون میتونه این اعدادو کلی عوض کنه .اما بازم به نظر من پانلی بگیر.سمت ترمو ایرانم نرو .نقل قول:
والا عجیبه. تقریبا 6 ماه پیش بود یکی از دوستان و همکارها ( از شهر اصفهان) برای بازدید از کمپانی های وستن و روکا و باکسی از طرف شرکت سبز گستر به اروپا رفت. ( به من ویزا ندادن). ایشون ایتالیا که بود به کمپانی فرولی هم سر زد و حتی از بخش کاستمر سرویس این شرکت فیلم و عکس هم گرفت. تمام دستگاه های رو خط تولید رو روی استند گذاشته بودن. در بین این دستگاه ها دستگاه های شبیه اینائی که تو ایران هستن وجود نداشت. دستگاهی با نام دومیتک وجود داشت اما اصلا شبیه این دستگاه موجود در ایران نبود.نقل قول:
بعد دیدن این فیلم من هم یه سرچی زدم و این دستگاه رو تو سایت فرولی ایتالیا ندیدم. اما الان هست :sq_14:.
حالا که دوستان اصرار دارن که این دستگاه ساخت ایتالیاس من هم احترام میزارم و دیگه بحثی نمیکنم اما دو نکته خیلی ساده رو در مورد همین دستگاه دومیتک اشاره میکنم. اولا شما کدوم دستگاه اروپائی رو دیدید که سیم کشی داخلیش عایق گرمائی نداشته باشه؟ حتی فرولی های قدیمی هم داشتن اما دومیتک نه. نکته دیگه هم درب محفظه احتراقه این دستگاهه. شما درب محفظه احتراق باکسی رو ببینید. روکا رو ببینید. وستن رو ببینید. حالا با مال فرولی مقایسه کنید... دوستانی که فرولی رو باز کردن بدون شک در بستن این در بارها دچار مشکل شدن :20:بماند که چندین بار به علت تولید بد دست منو بریده این درب... ببینید دوستان همین نکات ساده و پیش پا افتاده رو در این موارد که خیلی راحته دیدنش رو میشه تعمیم داد به کل دستگاه. منی که 5 ساله دارم کار خدمات انجام میدم به هیچ وجه نمیتونم بپذیرم که این تولید اروپا باشه. امکان نداره بخش کیو سی یه همچین محصولی رو تائید کنه
در ضمن خدمت دوستان عرض کنم که من شنبه از ایران میرم و امیدوارم که به این زودی ها بر نگردم :20:.
فعلا مقصدم بلغارستانه. سعی میکنم که بتونم در مورد بعضی مسائل کمک کنم.
همگی موفق و شاد و سلامت باشید.
و این که من در میان شما باشم یا نباشم نگذارید پای فروشنده ها به این تاپیک باز شود. (با احترام به همه فروشنده ها اما اینجا حتما باید در زمینه خدمات کار کرده باشید تا بشه رو نظرتون حساب کرد)
در ضمن خدمت دوستان عرض کنم که من شنبه از ایران میرم و امیدوارم که به این زودی ها بر نگردم :20:.
فعلا مقصدم بلغارستانه. سعی میکنم که بتونم در مورد بعضی مسائل کمک کنم.
همگی موفق و شاد و سلامت باشید.
و این که من در میان شما باشم یا نباشم نگذارید پای فروشنده ها به این تاپیک باز شود. (با احترام به همه فروشنده ها اما اینجا حتما باید در زمینه خدمات کار کرده باشید تا بشه رو نظرتون حساب کرد)
بنظر بنده هم بوتان بهنرين انتخاب هست از نظر كيفيت جنس اما همينطور كه دوستمون گفت و چيزي كه الات روال بازار هم هستش اينه كه با پكيج بايد از راداياتور هاي فولادي استفاده كني . از نظر فني هم خيلي ها تائيد مي كنن اين قضيه رو كه البته من هنوز دقيقا نفهميدم چرا اينقدر اصرار روي رادياتور فولادي هستش؟!؟!نقل قول:
دلیل اینکه رادیاتور فولادی توصیه میشه اینه که چون مبدل پکیج جنسش مسه، آب با برخورد به مس کاتولیز میشه و اگه این آب کاتولیز شده با آلمنیوم (جنس رادیاتور های پره ای) تماس پیدا کنه ، هیدروژنش جدا میشه و باعث میشه که رادیاتور هوا بگیره. اگه دقت کنی هنگام هوا گیری رادیاتور های آلمنیومی یه بوی خاصی میاد که اون بوی هیدروژنه.نقل قول:
اما اینکه من رادیاتور آلمنیومی بوتان رو توصیه میکنم اینه که این رادیاتور ها از داخل با یک لایه رنگ محافظت میشه و باعث میشه آب مستقیما به آلمنیوم نخوره. البته رادیاتور های پنلی (فولادی) واقعا کیفیت عالی دارن و گردش آب داخلشون خیلی خوب انجام میشه اما عمر طولانیه رادیاتور های آلمنیومی رو نداره و در ضمن در رادیاتور های پره ای اگه احیانا یک پره سوراخ بشه امکان تعویضش هست اما در پنلی ها باید کل پنل تعویض بشه. و همیچنین اگه احساس شد که تعداد پره های هر قسمت از خونه کمه خیلی راحت میشه بهش پره اضافه کرد اما در پنلی ها این امکان وجود نداره.
با همه این تفاسیر انتخاب بین فولادی و پره ای (آلمنیومی) سلیقه ای هستش چون هر دوتاش خوبن و هر کدوم یه سری خوبی ها داره.
آقا سفر به سلامت.دعا کن ما هم بیایم.انشاا.. از اونجا هم بری بهترین کشورهای دنیا.البته از همه جای دنیا میتونید نقشتون را تو تاپیک حفظ کنی . هم بنیانگذارشی ،هم فوق العاده فعال، هم یه دوست خوب.حیفه ولش کنی .در مورد تاپیکم باهات موافقم .خود من جذب مفید بودن این تاپیک شدم.در مورد دستگاه هم نظرا فرق میکنه.من خیلیا رو دیدم که اعتقاد راسخ داشتن ایران رادیاتور بهترین پکیجه!نظرشون هم خیلی مهترمه.من که خودم هر چی کارفرما بخواد براش میزارم.اکثر بچه های عضو نظام مهندسی که میشناسمن همین کارو میکنن.اما در تایید حرفت به فروشنده ها اطمینان نمی کنم و رو هر محصولی بخوام بخرم کلی تحقیق میکنم.بازم سفر بی خطر.نقل قول:
اکانتم غیر فعال شده بود!دوباره فعال شد کسی از دوستان میدونه چرا؟
آقا سفر به سلامت.دعا کن ما هم بیایم.انشا ا... از اونجا هم بری بهترین کشورای دنیا.ولی از اونجا هم میتونی مثل قدیم تو تاپیک باشی.هم بنیانگذارشی،هم فعال.هم یه دوست خوب.حیفه ولش کنی.من خیلی در جریان پست های قبلی نبودم.الان خوندم فهمیدم اینجا یحث برندم داغ بوده!طبیعیه که نظر افراد مختلف فرق کنه.من پیمانکار پکیجی میخوام که دیرتر خراب شه و با کارفرما مشکل نخورم.البته در آخر مثل اکثر بچه های نظام مهندسی هر برندی کارفرما بخواد اگه منع قانونی نداشته باشه براش کار میکنم.اما در تایید حرفت به حرف فروشنده ها اطمینان نمی کنم.تحقیق میکنم.لینک ها هم نتیجه همون تحقیقاته.قدیمیه!در مورد تاپیکم باهات موافقم اینجا باید فنی باشه.از دوستای فروشنده هم خواهش میکنم بذارن فنی بمونه.شاید بشه یه چیزی یاد گرفت و یاد داد.نقل قول:
دقیقا دوستمون درست میگه..دردسر اتصالات و هواگیریش کمتره.علاوه اینکه پکیج های فولادی گارانتی تعویض بالاتری نسبت به آلمینیومی دارند و اگه مشکلی پیش بیاد راحت میشه نوشو گرفت.از طرفی اغلب مال ترکیه ان. تفاوت قیمت چندانی هم با توجه به گرمادهیشون با پره ای نمی کنن.متاسفم برا صنعتمون.ولی من جنس ترک رو به جنس ایرانی ترجیح میدم.نقل قول:
[QUOTE=pedi261;7281802]دلیل اینکه رادیاتور فولادی توصیه میشه اینه که چون مبدل پکیج جنسش مسه، آب با برخورد به مس کاتولیز میشه و اگه این آب کاتولیز شده با آلمنیوم (جنس رادیاتور های پره ای) تماس پیدا کنه ، هیدروژنش جدا میشه و باعث میشه که رادیاتور هوا بگیره. اگه دقت کنی هنگام هوا گیری رادیاتور های آلمنیومی یه بوی خاصی میاد که اون بوی هیدروژنه.
اما اینکه من رادیاتور آلمنیومی بوتان رو توصیه میکنم اینه که این رادیاتور ها از داخل با یک لایه رنگ محافظت میشه و باعث میشه آب مستقیما به آلمنیوم نخوره. البته رادیاتور های پنلی (فولادی) واقعا کیفیت عالی دارن و گردش آب داخلشون خیلی خوب انجام میشه اما عمر طولانیه رادیاتور های آلمنیومی رو نداره و در ضمن در رادیاتور های پره ای اگه احیانا یک پره سوراخ بشه امکان تعویضش هست اما در پنلی ها باید کل پنل تعویض بشه. و همیچنین اگه احساس شد که تعداد پره های هر قسمت از خونه کمه خیلی راحت میشه بهش پره اضافه کرد اما در پنلی ها این امکان وجود نداره.
با همه این تفاسیر انتخاب بین فولادی و پره ای (آلمنیومی) سلیقه ای هستش چون هر دوتاش خوبن و هر کدوم یه سری خوبی ها داره.[/QU
1-ممنون از توضیحات خوبتون ،آموزنده بود اما بفرمایید کدوم یک از رادیاتورهای پانلی موجود در بازار را تایید می کنید ؟ وچرا ؟
2-دوست عزیز کاملا زدید تو ذوق فروشنده ها که ، با این خداحافظی غم انگیز تون ،رسما حضور فروشنده های فنی رو تایید نکردید!!! حتما که نباید دست به آچار بود به نظر من فروش و خدمات مکمل همند بالاخره خیلی از این دستگاههایی که خدماتیها نصب می کنند ما فروشنده ها کارشناسی قبل از خریدشو انجام می دهیم و اگر اشتباه کارشناسی کنیم که دیگه هر چه خدمات هم خوب باشه کمکی به مشتری نخواهد کرد ... و اکثر فروشنده های نسل جدید در بازارامروز، سواد این کار رو دارن و دوره های آموزشی زیادی دیدند خود من علاوه بر این که فوق دیپلم تاسیسات دارم مدرک فنی و حرفه ای هم دارم و دوره های آموزشی زیادی هم در شرکتهای مختلف گذراندم اما اگر شما و سایر دوستان احساس می کنید حضور ما فروشنده ها کیفیت فروم رو پایین میاره اعلام بفرمایید تا از همه رفیقان خداحافظی کنیم ...
ایشالا که همه بچه های فنی متخصص جائی باشن که قدرشونو میدونن. کلا تخصص چیزیه که کل دنیا بهش احترام میزاره. حالا تخصص تو هر زمینه ای که باشه. امیدوارم شما هم همواره موفق باشید. من هم مثل سابق در خدمت همه دوستان هستم و هرگونه کمکی در هر زمینه ای بتونم انجام میدم. در مورد برند و مارک هم منم با شما هم عقیده هستم اما همونطور که خودتون هم گفتید تجربه ها فرق میکنه و باعث میشه اختلاف نظر و سلیقه پیس بیاد و این باعث افزایش معلومات میشه.نقل قول:
[QUOTE=khatmebazar;7281891]قربان ما قصد جسارت نداشتیم. خودم همیشه واسه فروشنده های با اخلاق و به قولی کاسب احترام خیلی خیلی خیلی خاصی قائلم. اما فکر کنم خود شما هم با من هم عقیده باشید که بعضی از همکار های شما اصلا مرام و اخلاق کاسبی ندارن و باعث ایجاد خیلی از مشکلات هم واسه مصرف کننده و هم واسه تکنسین میشن.نقل قول:
اما اون دسته از فروشنده هائی که مرام کاسبی دارن و به فروش به هر قیمتی فکر نمیکنن خیلی هم قابل احترام هستن و حضورشون این تاپیک رو پر بار تر میکنه. دیگه اگه دانش و تخصص هم داشته باشن که نور علی نوره.
[QUOTE=khatmebazar;7281891]آقا سفر سلامت، اميدوارم بري جايي كه دلت اونجا آرومه ولي ما هدفمون فروش نيست كه اينجائيم هدفمون يادگرفتن از تجربه هاي ديگرانه و البته تا اونجايي كه ميشه ترغيب به كالاي ايراني، شما هم كه داري ميري ديگه ما همش اينجا بوتان خريد و فروش ميكنيم مرتب:sq_11:داداش ما تو فروشگامون كاسبي مي كنيم نه اينجا! كلا ختم بازار ختم كلامو گفتن ديگه، سلامت و موفق باشيد.نقل قول:
[QUOTE=فروشنده ايراني;7281929]آقا من منظورم اون دسته از فروشنده هاس که نه اخلاق و مرام دارن و نه دانش فنی. حالا پکیج ایرانی و خارجیش خیلی مهم نیست اما باید با صداقت داشت در فروش. وگرنه شما دوستان که حسابتون جداس. اگه منظورمو بد رسوندم عذر خواهی میکنم.نقل قول:
[QUOTE=pedi261;7281959]آقاي ختم بنده منظورم با جنابPedi بود قربان. شما كه ختم كلام رو گفتين و بنده هم موافقم باهاتون.نقل قول:
دوست عزیز ، رادیاتورهای پانلی با تعداد کنکتورهای یکسان خیلی تفاوت گرمادهی ندارن.مقایسه میره رو ضخامت ورق و گارانتی تعویضشون.برو سراغ پانلیای ترک با گارانتی تعویض بالا.نمی خوام یه چیزی بگم تبلیغ مارک خاصی بشه.اما گارانتی ها هم فرق میکنه.مثلا کان کمه فقط 3 ساله.اما فرولی و سانیکا فکر کنم 10 سالن.من رادیاتور رو اغلب از اینها میگیرم. با پره ای قیمتش تفاوت چندان نمی کنه و همونطور که دوستان تو تاپیکای قبل گفتن خدماتشم خوبه.البته تا حالا من نیازی به خدماتشون تو رادیاتور پیدا نکردم ولی تو یکی از پست های همین تاپیک خوندم فرولی رو حرفش مونده و اومدن بدون هزینه عوض کردن.بازم اگه تهرانی برو طالقانی یا کارگر تحقیق کن.اما هرچی میگیری حواست به تعداد کنکتور و میزان سال گارانتی تعویض باشه.
[QUOTE=khatmebazar;7281891]نقل قول:
مدل دستگاه BL-220 و الان که روی وضعیت شوفاژ گذاشتمش بجز صداش مشکلش ظاهرا حل شده، من تهران هستم .نقل قول:
سلام پکیج ایمر گاس دارم تازه تازه نصب کردمش فشار بارش روی 1.5 که میزارم ومواقعی که از اب گرم استفاده میکنیم فشار بار کم میشه و باید دوباره دستی پیچ زیر روباز کنم تا فشار بار معمولی بشه این شده کار هر روزمن که دستی تنظیم کنم توروخدایکی راهنماییم کنه در ضمن نشتی هم نداره ایا باید پیچ زیر پکیج باز باشه اگه باز باشه که فشار میره بالا وقتی هم یکمی میبندمش فشار میاد پایین منکه دیگه گیج شدم چه کار کنم در ضمن وقتی که فشار میره روی 3 اب داغ از زیر پکیج میریزه ایا این طبیعیه
دوست عزیزنقل قول:
میشه بگی که شما به مدت طولانی از آبگرم استفاده میکنن یا زمان مصرفتون کمه؟
اگر طولانی مدت از آبگرم استفاده میکنید و فشار مدار شما کم میشه احتمال داره یک جا نشتی داشته باشید اما وقتی شوفاژ روشن خودشو نشون نمیده.
باید یکم بیشتر توضیح بدی تا بتونم کمکت کنم.
سلامpedi عزیزنقل قول:
امیدوارم سفر خوبی داشته باشی.من که واقعا چیزی های خوبی از شما یاد گرفتم. از یک طرف خوشحالم که داری از این شغل میکنی و داری میری اون ور از یک طرف ناراحتم که یک همکار خوبو دارم از دست میدم.
امیدوارم حداقل تو این فروم تنهامون نذاری و به همون سر بزنی.
سفر به سلامت
من الان که پکیج رو روی رادیاتور گذاشتم بجز صداش هیچ مشکل دیگه ای ندارم ،مشکل از چی بوده؟؟؟الانم پیشنهاد تعویضشو میکنید و اینکه این طرح جایگزین چیه و کجا میشه پرس و جو کرد، بوتان مدل BL220 ممنون از راهنماییتون.
نقل قول:
حبيبي جان شما از همون بوتان تا جايي كه ميشه استفاده كن چون BN دستگاه بسيار خوبي است، در مورد طرح تعويض پكيج فرسوده هم كه بوتان و ايران همچين چيزي ندارند ولي از همكاران كه پرسيدم ظاهرا كارخانه جنرال كه محصولات فرولي مياره اين كار ميكنه و يه همچين طرحي داره كه پكيج قبلي شما رو با يه قيمتي بر ميداره و يه پكيج جديد بهتون ميده. اما تو اين حالت شما فقط بايد فرولي بخري كه قيمتش هم بالاست(تقريبا 2.5 ميليون)
نقل قول:
دوست عزیز اگر زمانی که پکیج تو حالت گرمایش قرار گرفته و رادیاتورها بازه نشتیت قطع شده احتمال زیاد نشتی یه جایی تو مسیر بای پسه.صدا هم اگه قبلا نبوده ،میتونه دلیلش خرابی فن ، لق شدن بعضی از قطعه ها ، از تراز خارج شدن محور پمپ و یا بخاطر دودکشت باشه.طرح جایگزینی هم دقیقا نمی دونم کدوم شرکت ها هستند .اما شنیدم فرولی اینکارو میکنه.بقیشونو باید از طالقانی یا کارگر بپرسی.ولی اگه لازم شد عوض کنی این دفعه ایرانی نگیر.میارزه 600-500 تومان بیشتر بدی یه پکیج بهتر برداری.البته با توجه به طرح جایگزینی فکر میکنم با خرید پکیج ایران رادیاتور یا بوتان جدید تو یه قیمت در بیاد.نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
اگر پکیج شما تو حالت تابستانه اصلاً هیچ صدای نداشته زیاد نگران نباش و لازم ه تعویض پکیج هم نداره احتمال 90 درصد پمپ دستگاه مشکل داره و باید عوضش کنی.(صدای که تو این حالت میده مثل صدای برخورد ه و تق تق میکنه).
اما اگر دستگاه شما صدای زوزه داره مشکلش فرق میکنه.
باید بگی از کدوم نوع از این صداهارو میده.
در ضمن جنس رادیاتورهاتم بگی بیشتر میشه کمکت کرد.
در مورد طرح جایگزین هم تا اونجای که من اطلاع دارم فقط فرولی این طرح روداره که من چند بار از این طرح استفاده کردم و خیلی به نفع مشتری هست و تا حدود 600000 تومن به نفع مشتری میشه.چون دستگاه رو به قیمت فروش به نمایندگی های به مشتری میدن.
سلام
میخواستم بدونم دمای نرمال یکیج برای سوفاژ باید روی چه درجه ای تنظیم بشه
من دما را روی یه درجه مثلا 60 تنظیم میکنم ولیکن میبینم دما بین 37 تا 45 متناوب در حال بالا و پایین رفتنه دلیلش میتونه چب باشه
شما مطمئنین دما رو روی 60 تنظیم کردید.نقل قول:
آیا رادیاتورها گرما دارن و داغ میشن.علامت شعله دائم وجود داره یا وقتی به 45 میرسه خاموش میشه.
یک کاره دیگه هم انجام بده دما رو روی یک عدد دیگه مثل 50 یا 70 یا 80 تنظیم کن بایددمای مدارت به این عدد برسه ولی اگر باز هم فقط تو همون رنج 37 تا 45 به صورت متناوب بالا پایین شد بگید.
ببینید توحالت آبگرم بهداشتی این مشکل وجود داره یا نه.مثلا وقتی دمای آبگرم رو روی 55 تنظیم میکنید آب خوب گرم میشه یا نه.نقل قول:
هيچکدوم از دوستان در مورد پکيج شفيع سازه شرق که مدعي هستند unical ايتاليا است اطلاعاتي دارد ؟
جنس رادیاتورها آلومینیومه ولی من هواگیری کردم ، صدای زوزه هم از قبل بود ودر تابستان مشکل نشتی از زیر دستگاه هم داشت که باعث افت فشار میشد ولی الان که رو شوفاژه مشکل نشتی حل شده و فقط صداشهنقل قول:
سلام .. سوالی در مورد نحوه انتخاب رادیاتور دارم . واسه یک خونه 64 متری دوتا اتاق خواب یکی 8 متری ویکی دیگه 6 متری چند تا پره نیاز داریم لطفا نحوه محاسبه تعداد پره ها رو هم بگید؟
سلام دوست عزیز
اره مطمئنم که دما روی 60 هستش رادیاتورها هم گرم میشن نه خیلی داغ درباره شعله که فرمودی اینجوریه که وقتی دما به 45 میرسه شعله روشن میشه و دما رو بالا می بره تا حدود 67 بعد خاموش میشه دمای روی پکیج شروع می کنه به پایین اومدن تا برسه به 45 یکی دو دقیقه روی 45 میمونه دوباره علامت شعله روشن میشه تا دما رو برسونه به 67 این روند مدام تکرار میشه در مورد ابگرم بهداشتی بلافاصله با باز کردن شیر اب علامت شیر روشن میشه و دما رو میبره بالا -گرمای اب خوبه