اهای کسی نیست جواب مارو بده
Printable View
اهای کسی نیست جواب مارو بده
ورژن سخت افزاری مادر برد شما چیست؟
پایین سمت راست مادربرد را نگاه کنید یکی از اینها باید باشه
rev.1.0
rev.2.0
rev.3.x
آقا مادر برد سيستم من شاتل Mv43pn هست . ميخواستم آخرين آپديت و نحوه آپديت اون رو بهم بگيد . ممنون ميشم ازتون .
--------------------------نقل قول:
مال من rev.2.0
اقا کمک کنید دیگه
سلام من اپگرید
GA-945PL-S3
رو میخام
اینم اطلاعاتش
اگه میشه حتما بگین چه طوری این کارو کنم
این اپگرید چه کاری میکنه
BIOS Date: 02/12/07
BIOS Type: Award Modular BIOS v6.00PG
BIOS ID: 02/12/2007-I945-6A79TG0GC
OEM Sign-On: Intel 945 BIOS for 945PL-S3 FB
Chipset: Intel 2770 rev 2
نقل قول:
می شه لطفا جواب بدید؟
سپاس
همه مردن بریم یه فرم دیگه
سلام ....
من صفحه اول رو تقریبا خوندم .... فقط من یه کاره دیگه کردم جز اون 3 راه ک
من برنامه asus update رو از cd مادربرد نصب کردم بعدش اجراش کردم و بعدش یه گزینه داشت get new bios frome internet رو زدمو
رفت برا دانلود ..میخواستم ببنیم راه رو درست و کامل رفتم یا نه .... در ضمن update کردنه BIOS چه تاثیری داره ؟ اگه خوبه پس بریم درایور همه سخت افزارامونو UPDATE کنیم ... یه توضیحه کوچیک بدید ممنون میشم
مدل مادربردت چیه؟نقل قول:
استاد 10 تا پست دادیم هیچیشه جواب ندادی
پس چیکار میکنی
نقل قول:
کد:http://www.--------------------/index.php/article/mainboard/all-motherboards-bios-update-guide/Page-8.html
مهم همچین مشکلی دارم ! مادربوردم اسوسه ! آ÷دیت کردم ، گفت که نیمشه و باید رستارت کنی ! بعد از رستارت دیگه بالا نیومد که نیومد ! من حالا چی کار کنم : ((نقل قول:
اقا ممنوننقل قول:
زودتر میزاشتی
مال منم یه بار اینطوری شد که مجبور شدم
مادربردو بفروشم
آخرین آپدیت بایوس برای مین بورد P5q چنده?؟
از کجا میشه فهمید?؟
تکراری شد!
بپاکیندش!
سلام . من یه mother board مارک gigabyte مدل GA-8IE2004 دارم که بایوسش پریده و می خوام آپدیتش کنم . فقط چند نکته هست :
1- بایوسش پریده و فقط فلاپی رو می شناسه و هیچی دیگر رو نمی شناسه . یعنی به طبع بایوس قبلی هم از بین رفته .
2- وقتی با دیسکت بوت بالا می ایم و دستورات داس از قبیل DIR یا CLS یا ...اجرا می کنم بگیر نگیر داره . یعنی بعضی مواقع این دستورات رو اجرا می کنه و بعضی مواقع اجرا نمی کنه . و مکان نما به زیردستور رفته و چشمک می زنه .
3- باید چی کار کنم ؟
خودم هم اومدم یه دیسکت bootable درست کردم و سه بایوس رو که از سایت گیگابایت گرفتم به نامهای 8ie2004.f3 ، autoexec.bat ، FLASH879.EXE توی دیسکت اضافه کردم . ولی مشکل ایجاست که دستورات داس توی این مادربورد همیشه اجرا نمی شه و بگیر نگیر داره . مثلا یک بار که می نویسم dir اجرا می شه و dir را نمایش می ده ولی دفعه ممکنه همین دستور رو اجرا نکنه . بنابراین هر وقت که دستور a:/flash879.exe 8ie2004 رو می دم هنگ می کنه و مکان نما به خط پایینی این دستور منتقل می شه و همونجا چشمک می زنه ...
توضیحاتم کامل بود؟ یا نیاز به توضیح بیشتری هست ؟
نقل قول:کد:http://www.--------------------/mainboard/all-motherboards-bios-update-guide/Page-8.html
ممنون . ولی من این مقاله را خواندم و لی در مورد سوال من چیزی نگفته . خواهش می کنم سوالم را با دقت بخوانید و جواب دهید . مشکل اصلی این ا ست که که دستورات داس توی این مادربورد همیشه اجرا نمی شه و بگیر نگیر داره . مثلا یک بار که می نویسم dir اجرا می شه و dir را نمایش می ده ولی دفعه ممکنه همین دستور رو اجرا نکنه . بنابراین هر وقت که دستور a:/flash879.exe 8ie2004 رو می دم هنگ می کنه و مکان نما به خط پایینی این دستور منتقل می شه و همونجا چشمک می زنه ...
آپدیت بایوس چه تاثیری داره؟
سلام.نقل قول:
1_اگه دماهایی که بایوس اعلام می کرده ، مشکل داشته باشه ، اون ها رو تصحیح می کنه
2_اگه مادربرد با رم کشکل داشته باشه ، ممکنه که در نسخه های بعدی بایوس این مشکل حل شده باشه
3_اگه مادربرد با پردازنده های جدید سازگار نباشه ، ممکنه با اپدیت بایوس بتونه باهاشون کار کنه
4_اگر نسخه های قبلی بایوس مشکل داشته باشند ، در نسخه های جدید اون مشکلات رو برطرف می کند.
5_کلأ آخرین نسخه ی بایوس ، برای اورکلاکینگ بهترین هست.
و000000000000000000
سلام و خسته نباشید به همه
مادربرد من p35هستش و در سیدیش قسمت زیر و نرم افزار زیر وجود نداره اگه خودتون نرم افزارش رو دارید برام بگزارید با تشکر
درايو سي دي :\Utility\Gigabyte\Gwum
سلام دوستان
مادربرد من soltek مدل SL-86SPE2-L هست
سایت سولتک که ظاهرا بسته شده
ممکنه راهنمایی کنید آخریم ورژن بایوسش رو از کجا می تونم دانلود کنم؟
اگه مراحل آپگریدش هم با مادربردهای قبلی فرق می کنه، لطفا یه توضیح بدید
نقل قول:فرقی ندارهکد:http://www.soltek.com.tw/soltek/download_file/BIOS/ami/ami-socket478/intel/86sp2(spe2-l)/86SPE218.zip
سلام
upgrade کردن bios چه تاثیری روی سیستم داره؟
من میخوام bios مادربردم رو upgrade کنم.
چی کار باید کنم؟
مادربردم intel هستش و مدلش D865PERL.
ممنون میشم کمکم کنید.
توضیحاتش تو تاپیک مقالات هستنقل قول:
میتونی بری توسایت ببینی ورژن جدید مادربردت اومده یا نه:46:
دقیقا کجا؟
...
اما لینکش باز نمی شه!!نقل قول:
حالا این آخرین ورژنشه؟
ممنون...
دوستان من وقتی از محیط ویندوز اقدام به اپدیت بایوس میکنم ادرس یک فایل رو میخواد کدوم فایل رو ادرسش رو بدم ؟
سلام دوستان
آپديت مادربرد asrock 4core dual-sata2 چطور بايد انجام بدم . من تو تايپيك گشتم نبود ممنون
سلام
مادر بورد من P5q هست
می خوام ببینم جدید ترین آپدیت برای بایوس این مادربورد چیه ؟
بعد اینکه الان از کجا بفهمم که ورژن بایوس چنده ؟
با CPUZ میشه نسخه فعلی بایوس رو دید.نقل قول:
برای دانلود آخرین بایوس به این آدرس برید:
کد:http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us
بچه ها آپديت بردهاي الايت چجوريه ؟
و فايلهاشون كجاست؟
مدل برد من : Alite Group 945P-A
سلام دوستان
من مادربرد Soltek SL-85ERV5-R دارم که می خوام بایاسش رو آپدیت کنم. بعد از کلی گشت و گذار فایل s85erv5.zip رو از یکی از سایت های ایرانی دانلود کردم. ولی وقتی می خوام آپدیتش کنم همون اول ارور Insufficent Memory رو میده.
حالا کسی میدونه من باید چی کار کنم؟
پس از یک کار احمقانه و بعد از اون 8 ماه انتظار چاره ای ندارم که بیام این جا سوالم رو مطرح کنم. خواهش دارم کمک کنید دوستان و اساتید.
من بایوس مادربرد k8n msi v2.0 754 pin رو آپدیت کردم. (8 ماه پیش). سیستم ری استارت شد و با شکل و شمایل بایوس جدید بالا اومد. یکم کار کردم و دوباره ری استارت کردم. ولی... خدای من... دیگه بالا نیومد! انگار یه چیزی تو گلوش گیر کرده بود بدبخت! تمام چراغ های case چشمک میزدن و هیــــــــچ اتفاقی نمی افتاد. هیچ تصویری هم نداشتم. بردمش اونجایی که خریده بودیم (آشناست) فرستادش تهران واسه گارانتیش. بعد از 8 ماه کشمکش آخرش گفتن مادربردت درست نشده، لاشش رو یکی بیاد ببره! خدای من!
این دوست ما میگه اگه بخوای سیستم جدید بگیری تمام چیزاتو باید عوض کنی، تکنولوژی عوض شده. من cpu amd 2600sempron دارم. این مادربردم هم دیگه گیر نمیاد. نمیدونم چیکار کنم. اگه دست دومش رو هم کسی داره من میخرما!
راهی چیزی به نظرتون نمیرسه؟!
ممنون. شب یلدا هم خوش بگذره.
سلام
من مدل مینبردم k8t890m2ab foxconn هستش میشه بگید آپدیت جدید داره یا نه من گشتم چیزی نیافتم
اگه جوابمو بدبد ممنون میشم
سلام:
يك مادر بورد هست كه پسورد داره ميخوام ببينم اگه بايوسش رو فرمت كنم پسوردش ميپره اگه ميپره چجوري بايد فرمتش كنم چون نميزاره وارد ستاپ و سيستم بشم؟
ميشه يك جوري وسلش كنم به كامپيوتر ديگه؟
ممنون
سلام دوست عزیز من هم مثله مادربرد شما دارم چند روز پیش بایوسشو آپدیت کردم تبدیل شد به 945p \ laنقل قول:
یعنی یک درجه بالاتر رفت ولی هیچ گزینه ای اضافه نشده و تو آورکلاک کردن cpu هم تاثیری نداره تنها چیز جدیدش اینه که سی پی یو
Support intel CPU E2160 & E1200
رو هم ساپورت می کنه که این می تونه مهمترین خاصیت آپدیت کردن بایوس باشه .
من هم یک سوال دارم از بچه و دوستان عزیز
می خواستم بدونم می شه بایوس مادربرد مدل بالاتر رو بر روی بایوس سیستم آپدیت کنم یا نه
برای دانلود بایوس مادربردت از سایت زیر استفاده کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای اینکه مطمعن باشی که حرفام درسته مشخصه این مادربرد داشتن دو تا اسلت کارت گرافیک pci experess که رویه جعبه این مادربرد درباره تکنولوژی کراس فایر هم نشون داده
سلام شما version ویندوز را عوض کنید
سلام بر تمامی دوستان
دوستان من بایوس کامیوترم رو اپدیت کردم اما وقتی ریسیت شد دیگه نیومد بالا خبری از بوق نبود.
حتی مانیتور هم روشن نمیشه
تو رو خدا کمک کنید
مدل مادر بوردم هم گیگا می باشد
8s651mp-RZC