بهتره نیم بخری الان قیمت نیم ارزون هم هست!:27:نقل قول:
عید تا حالا که هر سال بالا رفته.خرید سکه در همه حال سود داره.خیالت راحت اما یادتون باشه که سود سکه تو بلند مدت می باشد.
Printable View
بهتره نیم بخری الان قیمت نیم ارزون هم هست!:27:نقل قول:
عید تا حالا که هر سال بالا رفته.خرید سکه در همه حال سود داره.خیالت راحت اما یادتون باشه که سود سکه تو بلند مدت می باشد.
سلام دوستان
من یه دونه سکه دارم می خوام بفروشم !!! البته با یه خرده ضرر
به نظرتون تا چند روز آینده سکه بالاتر می ره یا نه؟؟؟!!!
صبر کنم یا فردا برم بفروشم با حدود ضرر 25 تومنی؟؟!!!
فکر کنم اگر بره واسه بعد از عید دیگه بدجور بشه چون سکه های پیش فروش شده رو اگر بدن بازار واقعا سکه قیمتش می کشه پائین !!!
قیمت خرید و فروش چقدر اختلاف دارن؟؟!!!
با تشکر
سکه پیش فروش؟!!!!!؟:16:
اگه به پولش نیاز ندارین بهتره که نفروشین.
نه عزیز من
سکه دارم و 840 خریدم و می خوام بفروشم
فقط بهم بگید قیمت فروش و خرید چقدر اختلاف دارن که کلاه سرم نره !!!
با تشکر
عرض کردم که در شهر ما کاشان به قیمت طلا می خرند!(دزد بازار!!!!)نقل قول:
نوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شیراز رو نمی دونم!! یه پرس و جویی از کاسب ها بکنید بد نیست!!
10 هزار تومن معمولا اختلاف قیمت داره.
باز هم می گم اگه نیاز نداری نفروش.
سلام
قیمت شیراز تو مایه های تهران هست یه خرده بالاتر
در مورد نیاز مالی هم باید بگم خب این الان قیمتش حدود 800 هزار تومان هست خب من اینو گرفتم که شاید تا بعد از عید یه چیزی روش گیرم بیاد بشه لااقل 900 هزار تومن ولی مثل اینکه بوش که میاد خبری نیست تازه کم هم می شه خب من اینو می ندازم تو کار بیشتر گیرم میاد که !!!
من امروز اینو می فروشم تا حدود 25 تومن ضرر هم شد اشکالی نداره چون می دونم بندازم رو کار بهتره و سود بیشتری گیرم میاد
به قول دوستان شاید سکه تو بلند مدت سود بده ولی تو کوتاه مدت خودم می دونم چه کارش کنم
با تشکر
جواب در خود موضوعه، همه بعلت گرونی بیش از حد به ربع هجوم آوردن و نتیجه اینکه حالا قیمت ربع از نیم نامعقولتره(همون وضعیت قبلی بین نیم و تمام) ، پس اگر قرار به پیشنهاد باشه من هم نیم رو توصیه میکنم، بخصوص در خرید زیاد.نقل قول:
نقل قول:
اصلاً الان خرید سکه منطقیه ؟!
دم عید بالا میره یا میاد پایین ؟!
قیمتها که بهیچ وجه قابل پیش بینی نیستند و هرکس راجع بهش هم نظری میده فقط گمانه زنی میکنه، البته این که واضحه که یک حبابه که از سودجویی کاسبها از آشفته بازار بوجود آمده ولی در صورت ترکیدن هم هرگز به قیمت سابق برنمیگرده،
[در مورد حباب قیمت در ایران مساله با بیشتر دنیا فرق داره، پس از فروکش کردن التهاب در بیشتر اقتصادهای آزاد کاهش ناگهانی حتی تا کمتر از پیش از شکل گیری حباب رو شاهدیم ولی در ایران اوضاع جور دیگری است که با ذکر مثال فکر کنم روشنتر باشه:
قیمت پیش از شکل گیری حباب کاذب قیمتها + چند ده درصد افزایش ناگهانی= شکل گیری حباب
کاهش 7-8 درصدی قیمت و به اصطلاح ! ترکیدن حباب]
یعنی جنس گرون مونده تنها از هُرم افزایش قیمت کاسته میشه و مصرف کننده وضعیت جدید رو سعی میکنه بپذیره و بازار زور میزنه تا هضمش کنه.
طبیعی که در یک اقتصاد شکمی :) تحمل کمربند هم حدی داره و با چند بار تولید این حباب و باقی موندن 30-40 درصد از اون افزایشهای 70-80 درصدی بالاخره دچار انفجار میشه.
ممنون از دوستان ...
امروز دو تا ربع گرفتم، هر چند که نیم قیمتش پایینتر هم اومده بود (405)
ولی خب ربع هم خوب بود (210، نسبت به دیروز 5 تومن افت قیمت داشت)
ببینیم افزایش تقاضای شب عید، قیمت رو میاره پایین، یا کمبود سکه میشه و قیمت میره بالا !
بالا می ره.نقل قول:
دوستان قیمت سکه تمام چنده؟؟
امروز 810 تومن بود . دو عدد نیم بهتره . دوتا نیم میشه 800 . یه موقع به پولتم نیاز داشته باشی میتونی راحت یکیشو بفروشی . یکی دیگه هم داشته باشی .نقل قول:
موفق باشی .
هنوز هم بانک پیش فروش سکه داره ؟قیمت چنده ؟ آیا خرید به صرفه هست یا نه ؟
همون طوری که تو پ.خ عرض کردم، امروز اینجا 814 بود ...نقل قول:
حالا 5 تومن بالا پایین عادیه ... :11:
آخرین خبر این بود که 4 ماهه و 6 ماهه دیگه پیش فروش نمیشه ...نقل قول:
فقط 8 ماهه !
بله داره . قیمتش 598900 تومان هست . اصلا به صرفه نیست . تو 8 ماه میتونید پولتونو 2برابر کنید راحت . ضمن اینکه به این مبلغ 5 درصد مالیات رو هم اضافه کنید وسود این 8 ماه .نقل قول:
وضعیت ارز آزاد چطوره کسی اطلاع دقیقی داره؟ من 10.000 دلار دارم میخوام بفروشم میخرن؟
ببخشيد دقيقا چه جوري تو 8 ماه ميشه پولو 2 برابر كرد اونم راحت ؟؟؟؟نقل قول:
اگه توضيح بديد ما استفاده مي كنيم
روی پیش فروش سکه حساب نکنید.اصلا به صرفه نیست.سود سکه معمولی مطمئن باشید بیشتره.
با کاسبی عزیزم .نقل قول:
باید بلد باشی .
کلا فکر 8 ماهه خیلی فکر بیهوده ای هست . طلای شکسته خیلی بهتر هست .
در مورد دوستی هم که فرمودن ارز آزاد چطوره :
بله . خرید و فروش میشه . قیمت امروز 1750-خرید1780 فروش بود .
موفق باشید .
دوستان کسی که(خانوم توی خونه!!) می خواد پول سیو کنه وسکه بخرهٰ به نظرتون با 1200 تومنٰ یه دونه ربع و یه تمام بخره یا دو تا فیش تمام؟؟
فیش منظورتون پیش خریده ؟!نقل قول:
با اینکه دوستان در پستهای قبلی گفتن به صرفه نیست و سودش کمتره و ... ، اما با توجه به اینکه یه خانوم خانهدار نیازی به فروش سکهاش نداره و میخواد سیو کنه، بعد از 8-7 ماه دو تا سکهی تمام خواهد داشت ... فرقی نداره که الان سکهها رو آماده بخره و یا پیشخرید کنه ...
به هر حال بعد از هشت ماه تحویل میدن ...
به نظر من بهتره پیشخرید کنید
نه بابا .... كاسبي ؟؟؟:18:نقل قول:
الان سود معقول و خوب براي شركت يا كاسب حدود 60الي 70درصد در سال باشه كه 2 برابر كردن پول در 8 ماه ميشه 150 درصد سول سالانه الته اگه منظورتئن اين نبوده كه چند ماه پيش دلار يا سكه خريديد ... يا 10 تومنتون رو كرديد 20 تومن چون اين كارا كاسبي نيست اما اگه واقعا ميتونيد كاسبي معرفي كنيد كه 125 درصد سود سالانه داشته باشه واقعا بايد بهتون تبريك گفت و از تجربتون استفاده كرد اما باز ميگم اين كاسبي اين نيست كه مثلا تو يك سال گذشته با خريد سكه بانكي (صف وايستادن) يا دلار مسافرتي يا اين فرايند كه به خاطر يك سري مسايل تو يه زمان كوتاه پيش اومده و ادامه دار نيست پولتون 2 برابر شده باشه
پيش خريد سكه 8 ماهه به قيمت 598 تومن با 5% ماليات بعد 8 ماه با سود 18% هم كه حساب كنيد براتون در مياد حدودا 700 تومن اگه قيمت سكه 8 ماه ديگه از اين رقم بالاتر بره سودي كه ميكنيد از سود بانكي بيشتر هست و اگه پايين تر بياد در واقع به نسبت بانك گذاشتن (كه خودش ضرر هست) كمتر ميشهنقل قول:
اينكه 8 ماه ديگه بر اساس اينكه اينهمه سكه پيش فروش بياد تو بازار سكه چند ميشه خودش يه بحثي هست و پيشبيني ها متفاوت مثل يه سري از يش بيني ها كه سكه رو 1 تا 2 تومن گفته بودن براي عيد (دقت كنيد میزان سکه های پیش فروش مرحله اول 4 میلیون 300هزار قطعه و مرحله دوم 4 میلیون و 600 هزار قطعه میباشد.)
اينكه يك خانم توي خانه كه با پولش كاري نمي تونه بكنه و اين پول رو نمي تونه به راهي بزنه براش به صرفه خواهد بود كه سكه بخره (پيش فروش) يا اينكه طلاي دست دوم (بدون مزد ساخت) بخره كه در حالت دوم چون ميتونه از اون طلا هم استفاده كنه بهتر هست اما شايد سودش كمتر باشه
شما این قیمتا رو از کجا میارین؟الان دلار توی خوش بینانه ترین حالت 1900 هستش.نقل قول:
دوست عزیزمرض ندارم الکی قیمت بدم . یکساعت قبل از این پستم صرافی بودم قیمت گرفتم . روز قبلش تا 1960 هم معامله شد . امروز هم بالا رفته بود باز . 1890 بود .نقل قول:
---------- Post added at 12:31 AM ---------- Previous post was at 12:26 AM ----------
اصلا منظورم این حرفا و صحبت ها نبود . دلالی هم اسمش کاسبی نیست . حالا من تو شغل خودم گفتم دوبرابر میکنم تو 8 ماه(حالا باز بگین شغلت چیه ؟ تریدر هستم. واسه شغلمم زحمت کشیدم که الان میگم دوبرایبر میکنم . )نقل قول:
نه بابا .... كاسبي ؟؟؟:18:
الان سود معقول و خوب براي شركت يا كاسب حدود 60الي 70درصد در سال باشه كه 2 برابر كردن پول در 8 ماه ميشه 150 درصد سول سالانه الته اگه منظورتئن اين نبوده كه چند ماه پيش دلار يا سكه خريديد ... يا 10 تومنتون رو كرديد 20 تومن چون اين كارا كاسبي نيست اما اگه واقعا ميتونيد كاسبي معرفي كنيد كه 125 درصد سود سالانه داشته باشه واقعا بايد بهتون تبريك گفت و از تجربتون استفاده كرد اما باز ميگم اين كاسبي اين نيست كه مثلا تو يك سال گذشته با خريد سكه بانكي (صف وايستادن) يا دلار مسافرتي يا اين فرايند كه به خاطر يك سري مسايل تو يه زمان كوتاه پيش اومده و ادامه دار نيست پولتون 2 برابر شده باشه
خیلی از شغل ها هستند واقعا پولو بزاری بانک به نفعته . اما واسه یک کسی که بیکاره و پول اضافه داره خوبه پیش خرید (هرچند خودم اصلا به این سیستم اعتماد ندارم . نه پول میزارم تو بانک نه از اینکارا میکنم )
موفق باشید .
دوستان این پیش خرید سکه های تمام تویئهمه شعبه ها انجام می شه؟؟
با سلام خدمت دوست گرانقدر
من خودم به شخصه چند تا از شعبه های فرعی که رفتم،پیش فروش سکه داشتن. :20:
سقوط 100 دلاری قیمت طلا در بازارهای جهانی و افزایش اندک آن به هر اونس 1717 دلار باعث شد تا دیروز بهای سکه بهار آزادی با 15 هزار تومان کاهش نسبت به روز گذشته به 800 هزار تومان برسد.
به گزارش قانون، قیمت نیم سکه بهار آزادی نیز با 10 تا 12 هزار تومان کاهش به 397 هزار تومان رسید.
در عین حال ربع سکه بهار آزادی کمترین کاهش را تجربه کرد و با چهارهزار تومان کاهش در حال حاضر 206 هزار تومان خرید و فروش میشود.
"خبرخونه"
سلام .
خسته نباشید .
میخواستم بدونم قیمت دلار و یورو الان تو بازار آزاد چقدر هست ؟
و یه سوال : به 31 گرم طلا چی میگن ؟ اسمش یادم رفته و هرچی فکر میکنم یاد نمیاد .
دلار 1920 ، يورو 2580نقل قول:
31 گرم طلا هم يك اونس طلا (troy ounce) ميشه
طلا و سکه مثل چی داره پایین میاد ... !
تو چند روز گذشته روزی چند هزار تومن کاهش داشته ...
به خصوص تمام سکه ...
امروز طرح جدید 10 هزار تومن کاهش داشت و رسید به 785 تومن
نیم سکه هم 10 تومن کاهش داشت و شد 385 تومن
ربع ولی کمتر کاهش داشته تو این چند روز، هر روز تقریباً بین 1000 تا 2000 تومن ...
امروز هم رسید به 205 تومن ...
البته این قیمتایی که گفتم واسه دو ساعت پیش بود ...
من صبح رفتم یه ربع بگیرم، وارد مغازه شدم، 211 بود، اومدم کارت بکشم، شد 209 :دی
در عرض چند ثانیه 2 تومن اومد پایین : دی
با این وضع اصلاً نمیشه پیشبینی کرد که دم عید بالا میره یا پایین ...
خیلی به قیمت جهانی وابسته شده ...
سلام خدمت دوستان گرامي
دلار وضعش چه جوري
پايين مياد ما اميد وار باشيم بتونيم يه موبايل با قيمت واقعيش بخريم
همه با هم دعا كنيم
شما اصلا روی اینکه دلار برمی گرده به قیمت 1000 تومن نداشته باش حتی اگر هم پایین بیاد نهایتا 50 تومن و مسلما قیمت که بالا رفته پایین نمیاد.
سلام دوستان
چطور میتونم قیمت سکه رو از 20 سال قبل تا حالا بدونم؟سایتی وجود داره ؟
سلام /نقل قول:
با یک سرچ بسیار بسیار ساده در گوگل همه چیز بدست میاد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود بر شمانقل قول:
نمیشه پیشبینی کرد ؟
هموطن عزیز خیلی راحت میشه پیش بینی کرد
کافیه یه نگاه به تاریخ چندین ساله پشت سرتون بندازید و ببینید که آیا سابقه داشته در این چندین سال اخیر جنسی در ایران افزایش قیمت و سپس کاهش پیدا کنه ؟
پر واضح است که این اتفاق نیفتاده در هیچ مورد خاصی ( به جز در مواردی مثل گوشی های تلفن همراه یا وسایلی از این قبیل که در روز های عرضه اولیه با قیمت غیر واقعی عرضه شدند و بعد ها به قیمت واقعی خودشون رسیدند
پس میبینیم که سکه و ارز روز به روز گران تر خواهد شد
دقیقا همینطوره.در تاریخ ایران در هیچ برهه ای ، هیچ کالایی ارزون نشده و همیشه روند افزایشی داشته.طلا حتی قیمت جهانیش هم در طی چندین دهه روند رو به رشد داشته.نقل قول:
دورهی میان مدت و بلند مدت که خب مسلماً بالا میره !
منظور بنده ظرف همین 15-10 روز بود ...
چون این چند روزه که روند رو به رشدش متوقف شده و کمی پایین اومده ...
از اون تب و تاب بالا رفتن قیمت هم دیگه خبری نیست
ممنون دوست عزیز .دوستان با یک حساب ساده یک منزل مسکونی در سال مثلا 77 به قیمت ده میلیون تومان الان حدود سیصدو پنجاه میلیون تومان هست(منزل خودم ) ولی اگر با همین پول سکه خریده بودیم الان حدود صد و هشتاد میلیون تومان بود با احتساب اینکه منزل مورد استفاده قرار گرفته که به اصطلاح قیمت اجاره رو هم به اون اضافه کنیم به نظر می رسه خرید ملک حداقل دو برابر سکه سود داره .اینطور نیست؟نقل قول:
اصلا نمی شه اینطوری حساب کرد!نقل قول:
مشخصا قیمت ملک بسته به تهران و یا شهرستان بودن و یا بالا شهر بودن و جای گمنام بودن پیشرفت قیمتش فرق می کنه!
علاوه برا این سکه از لحاظ خرید و فروش بسیار دم دست تر و پول تر!!! نسبت به ملک هست!
با این مملکتی که ما داریم ریال مدام در در مقابل ارز سایر کشور ها افت میکنه و اجناس و طلا گران وگرانتر میشود غیر از این هم امکان نداره با توجه به تورم 50 درصدی یعنی سال دیگه همین موقع اجناس 50 درصد گرون تر میشن شاید هم بیشتر
مرحله ی دوم هدفمندی یارانه ها هم باعث تورم بیشتر میشه