به نظرت htc one x کی میاد ؟ ارزش داره واسش صبر کنم؟ به نظرت قیمتش چقدره وقتی بیاد؟
نسبت به این چقدر فرق داره؟؟
Printable View
به نظرت htc one x کی میاد ؟ ارزش داره واسش صبر کنم؟ به نظرت قیمتش چقدره وقتی بیاد؟
نسبت به این چقدر فرق داره؟؟
برای مشاوره به این تاپیک برید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا تاپیک مشاوره نیست
به نظر من دوستانی که این گوشی دارن و یا ازش استفاده کردن و دیدن یه سری مشکلات داره به ساپورت سونی خبر بده بد نمیشه چون اینجوری تو آپدیت اندروید بعدی کلی از مشکلات حل بشه
خودشون خبر دارن :31:نقل قول:
تو موبایلستان می گفتن آپدیت اومده براش دوستانی که دارن(ما که پول نداریم:31:) آپ کنن ببینن چطور میشه :46:
اقا کسی اینجا هسن که xperia S داشته باشه - اگه هست لطف کنه و یه نمونه عکس که با xperia S گرفته تو قسمت عکسهای گرفته شده با گوشی های اندرویدی بزاره
چندتا از ایراداهاش دراین دو هفته ای که دستم بوده را میگم، دوستان دیگه هم که اکسپریا اس دارند چک کنند ببیند برای اونها هم چنین ایراداتی داره یا نه
1- فوکوس بعضی وقتها افتضاح عمل میکنه! یعنی تصویر را بدون اینکه به خودش زحمت فکر کردن بده، تار میگیره. در موقع فیلمبرداری و تحرک اجسام این موضوع بدتره، یعنی کافیه از نزدیک چیزی رو بگیرید و بعد برید سراغ محیط عادی، تا بخواد دوزاریش بیفته کلی تصویر تار تحویل شما میده
2- در کیبورد فارسی حرف "ژ" رو نداره!
3- بعضی اس ام اس های فارسی قاطی پاتی میره که هنوز نفهمیدم چرا اینجور میشه، یعنی گیرنده یه مشت دری وری تحویل میگیره! تقریبا از هر 5 تا یکی اینطور میشه
4- قفل Pattern رو که میذاریم، همچنان قفل اسلایدی نمایشگر باقی میمونه! یعنی مجبوریم از دوتا قفل رد بشیم!!
البته این ایرادهاش بود که فکر میکنم همه با آپدیت حل بشه، وگرنه در کل گوشیه خوبی هست
باگ اسمس تایید میشه مال من همش دری وری می رفت نه پنج تا یدونه :31:
Some new Sony Xperia S firmware (6.0.A.3.73) has started to roll out on some handsets. This firmware was certified by the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] on 19 March and is currently the latest firmware to be certified. A reader from Saudi Arabia supplied the screen shot below but a firm change log is unknown at this point. The firmware is still based on Android 2.3.7. No update is available on our Xperia S so if you have updated to this new firmware we’d love to know if you’ve noticed anything different.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه مشکلی که من تو تاپیک های خارجی دیدم این بود که:
تماسهای ویدیویی رو شبکه ی 3g گوشی کار نمیکنن و کاربرا باید از نرم افزاری مثل Skype استفاده کنند
گرچه که این مشکل تو ایران مهم نیست ولی خوب ایراده دیگه:27:
سلام
دوستاني كه اين گوشيرو دارن با سيستم مكانياب "گلوناس"ك ميگن تو اين گوشياس كار كردن؟
ميشه ي عكس از محيط اون برنامه در صورت امكان بزارين ؟
ممنون.
گلوناس برنامه نیست بذار برات توضیح بدمنقل قول:
gps یه سیستمن ماهواره ای موقعیت یاب جهاینه که توسط آمریکا ایجاد شده و متشکل از سی و چند تا ماهواره هست که با سرعت ثابت و در نقطه ثابت از زمین و با گردش زمین میچرخند یعنی هر بار چرخش آنها برابر با یک 24 ساعت ماست
یعنی در نقطه ای ثابت از فضای آسمان قرار دارند و یک ماهواره اضافه هم در نظر گرفته شده که در صورت نیاز جایگزین ماهواره با مشکل روبرو شده قرار میگیره
حالا کشور روسیه هم چنین سیستمی رو برای خودش درست کرده با تعدادی ماهواره و اسم این سیستم رو گلوناس گذاشته
حالا تو گوشیهای 2011 و 2012 سونی اریکسون (سونی) سیستم موقیعت یاب از هر دوی این سیستم ها استفاده میکنه برای دقت در موقعیت یابی و همچنین تسریع در قفل شدن بر ماهواره ها
در تکمیل حرف این دوستمونم بگم که یه جورایی دیگه محتاج سیستم امریکایی نیست و در مواقع نیاز میشه از گلوناس استفاده کرد
چون اگه GPS هم یه زمانی تحریم بشیم میشه از این به راحتی استفاده کرد
جدید ترین قیمت گوشی چنده؟
GPS هیچ وقت تحریم نمیشه ! مثل این میمونه بگیم هاتبرد تحریم بشه !نقل قول:
GPS هم یه زمانی تحریم بشیم میشه از این به راحتی استفاده کرد
من منظورم خوب نرسوندم دوست عزیز :11:نقل قول:
منظورم اینکه که الان امریکا بگه کلا دست رسی جی پی اس برای چندین کشور قطع بشه ایران یا کشور های X , Y و... دستشون میمونه تو پوست گردو :دی برای همین روسیه یه همچین سیستمی راه انداخته مثل چین و...
از این بیشتر بحث نشه بهتره میره تو حاشیه :دی
این گوشی به نظر من از امکانات خیلی عالی بهره مند هست.
دوستان یه سوال
آندرویید 4 روش نصب کردین OK بوده؟ تو سایت GSMARENA نوشته ورژن 2.3 قابل ارتقا به 4
نسبت به قیمت ارزش خرید داره یا صرفه به هزینه بیشتر برای خرید iPhone 4S هست؟
چون الان اختلاف قیمت گزافی ندارن.
4s که بهترهنقل قول:
رو این حرفی نمیزنم! چون مثل این میمونه بگید پلتفرم ویندوز بهتره یا مکینتاش:دی محمد جان ماشینیشو بگم مثل این میمونه بگی GLX بهتره یا 206! خوب هر کدوم مزایا و معایبی دارن
ولی از نظر ساخت و اینا من که به دلم ننشست! چند صفحه قبل بچه ها ریویو گذاشتند
میتونی با این پول Note یا همون 4S رو تهیه کنی به نظرم معقولانه تره
گوشی خوبیه ، اما مثل اینکه یه سری اشکالات مثل ضعف دکمه های گوشی و ضعف تاچ و ... داره... گزینه هایی مثل Note و 4S هم قیمت این هستند... توصیه میکنم نگاهی به Galaxy Nexus هم بکنید ، اونقدرا ضعفی نسبت به این گوشی نداره و 200 تومن ارزون تره...
این فرق میکنه:31:نقل قول:
طراحیش متفاوت تره
ضمن اینکه آرم سونی روش هست
از آرم سونی نمیشه گذشت:31:
یه عده ایرادها عمومی هستندنقل قول:
مثلا فوکوس در فیلمبرداری
در گوشیهای قبلش هم ممکن بو دو یا سه ثانیه بکشه تا موقع عوض شدن صحنه فوکس انجام بشه
وقتی پترن تعریف میکنی کیلاکر گوشی اره هنوز میمونه که در گوشیهای قبلی هم اینچنین بود
خداییش تو آرک خیلی منو اذیت میکرد این موضوع
هرچند با نرم افزارها و ... مشکل حل میشد
در مورد پیامها که بد میرند احتمالا از تنظیمات پیام باشه
از اولش اینطوری بود ؟
حالا یه سوال هم خودم دارم
این قسمت پایین گوشی که با یه نوار جداش ده و اونوار پشتش دیده شمیشه تو این قسمت چی هستش؟
ما که کار کردیم کلا از خیر پدر صاحاب سونی هم گذشتیم:دینقل قول:
ما مو میبینیم و شما پیچش مو :دینقل قول:
میدونید چیه دوستان بعضی از دوستان اینقدر با گوشی های متفاوت کار کردن تا توی یه گوشی یه ضعف کوچیک میبینین ازش زده میشن چون گوشی های بهتری هم بوده که نظرشون رو جالب کنه الانم همین جوریه الان همین گوشی اکسپریا اس یا نکسوس جدید و... بقیه گوشی های جدید رو باهاشون کار کنه میگه اقا ته گوشی و بهتر از این نیست فلان :دی / اون دوستون از یه زاویه دیگه به گوشیش نگاه می کنه و یکی دیگه از یه زاویه دیگه نگاه می کنه و میگه فلان :40:
کلا دارم میگن :10:
آخه نکسوس هم چیز مالی نبود
تو بازی هم اون چراغاش خاموش نمیشد
یک چیزی هست! این گوشی وقتی خیلی خوبه (فوق العاده خوب!) که با گوشی دیگه کار نکرده باشی
یکی خود رابط کاربری سونی خیلی داغونه :| گوشی نخریده باید Miui زد
یکی گوشی خیلی درازه انگار:-؟
سونی با آرک هم نتونست جلوی ضرر دهی رو بگیره
پس بهتره به جای این که یک سری سخت افزارو با شکل مختلف بده! یا چند سخت افزار مختلف با یک قیافه
چند سخت افزار با چند قیافه بزنه تا دستای مشتری برای خرید باز بمونه
سونی مثل همیشه رنج زیر قیمت بازار ایران رو در دست داره! رقیب نوکیاس
در عوض در رنج بالا نمیتونه رقیب موتورولا،سامسونگ و ال جی بشه! البته ال جی سخت افزار خوبی میزنه ولی مثل سونی ساپورت خوبی نداره
اچ تی سی هم که بیخیال: ))
کلا انگار همه برند ها یک جور نقص رو برای ادامه رقابت گذاشتتند
Adrenalin جان نمیدونم با S کار کردی یا نه
ولی حاضرم 500تومن سر بدم دو هسته ای سونی شبیه آرک بدون کلید سخت افزاری باشه
واسه آرک کلید هویج افزاریه؟! :-؟نقل قول:
ولی حاضرم 500تومن سر بدم دو هسته ای سونی شبیه آرک بدون کلید سخت افزاری باشه
کلا سونی همین جوریه دیگه اون از اون از تلوزیون ها دوربین عکاسی و... همشون تقریبا یه امکانات دارن ولی تو یه چیز های جزئی باهم فرق می کنن الانم حکایت گوشی هاشه
شما الان می خواستید دو هسته ای بگیرید چی میگیرد؟
دوستان اینو دیدید ؟؟
پارسا ماری جوانا میزنی؟نقل قول:
میگم طراحی آرک بدون اون 3تا کلید پایین
احتمالا Note ، Atrix 2 ، Gs2،نقل قول:
One S اگر سالم باشه : ))
و یا صبر میکنم برای gs جدید!
جملتو مث آدم بگو خو. :| فک کردم میگی مثل آرک باشه دکمه هاش مث S نباشه. :دینقل قول:
پارسا ماری جوانا میزنی؟
میگم طراحی آرک بدون اون 3تا کلید پایین
دوستان میتو نید برید علائدین تستش کنید من تستش کردم ولی اصلا باهاش حال نکردم اصلا خیلی تاچش بد و خیلی جنسه بدنش اشغال بود 1100 بدی اینو بخری پسر عمم میخواست بخره شانس اورد دید و تستش کرد وگرنه منو میکشت !
این نوار بیشتر جنبه تزئینی داره و یکی از نکات متفاوت اون در طراحی هست و کار خاصی هم نمیکنه جز اینکه در هنگام زنگ خوردن و کار با گوشی روشن میشه و جلوه قشنگی به اون میدهنقل قول:
البته بخاطر نورش و علامتهای توش، یه جورایی راهنمای سه تا کلید لمسی بالاش هم هست
به نظر من این صحبت شما علاوه بر اینکه تنها یک دیدگاه شخصی است، بلکه کمی هم غیرمنصفانه هستنقل قول:
البته من هم نمیخوام نظر شخصی خودم را در مورد این مدل بگم و در این نزدیک به 40 روزی که این گوشی رو داشتم (جزو اولین نفرات در ایران) ایراداتی هم در اون دیدم، اما به طور جد هم عرض میکنم که اگر نگم بهترین، به طور حتم یکی از بهترینهای موجود در دنیا است
شما میتونید حتی مجله معتبر Stuff (ماه April) را هم مطالعه کنید که نمره 5 از 5 را به این مدل داده (موردی که خیلی کم پیش میاد) و حتی در مقایسه با آیفون 4s هم اون رو برتر دونسته، فکر نمیکنم نظر متخصصان اونها بر آشغال بودن بدنه یا بدی تاچ باشه!!
پس لطفا با یک نظر شخصی چنین القابی را به این شاهکار ندهید، به طور یقین اکثر ایرادهای گوشی (که البته مشکل بزرگی هم نیستند) با برخی به روز رسانیها و همچنین مهاجرت به نسخه اندروید 4 برطرف خواهد شد
داداش توهم زدینقل قول:
کیفیت بدنه خداست:27:
سونی حرف اول رو تو کیفیت میزنه
مشکلات تاچش هم با آپدیت به راحتی حل میشه
به همین راحتی میای تو تاپیک گوشی و گوشی رو با خاک یکسان میکنی
واقعا که:41:
با بقیه جملت کاری ندارم ولی این قسمتی که قرمز کردم رو جای دیگه نگی بهت می خندننقل قول:
رو دست گوشیهای موتورولا بعد اچ تی سی و نوکیا کیفیت ساخت ندیدم
نقل قول:
حتما بهش میگم
دوست عزیز من منظورم این بود که کیفیتش خیلی خوبه
نگفتم که از همه سرتره که
چرا حالا شلوغش میکنی
موتورولا رو من چیکار داشتم این وسط
اصلا من با هیچ برندی مقایسه نکردم
منظورم از خداست یعنی اینکه خیلی خوبه
الان من شلوغ کردم به نظرت یا تو ؟ موتورولا رو تو کاری نداری ولی من کار دارم چون گفتی حرف اولو می زنهنقل قول:
چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است ؟
موفق باشی
عزیزم واقعیته خودم سونی فن هستم ولی باید قبول کرد خراب کرد با این گوشی خدایش کیفین ساختش خوبه ؟ پس برو ببین htc one s چی هستش ! یا razrنقل قول:
من با گوشی از نزدیک کار نکردمنقل قول:
اگه اینجوره که شما میگی پس کیفیتش زیاد خوب نیست
راستش فکر میکردم کیفیتش خوب باشه
با one x کار کردم خیلی کیفیتش بالا بود
بزارید اکسپریا پی وارد بازار بشه
حداقل میدونیم که بدنش المینیومه :دی
کلا انتخاب حرفه ای تو این بازار تبدیل شده به یه کابوس
افتضاحه آقا! افتضاح
یکی بدنه آلومینیومی داره
یکی هسته Krait داره
یکی دیگه 720p هستش
یکی سوپر آمولیده