دوستان پینگ رایتل و سرعتش چنده؟؟
ممنون
Printable View
دوستان پینگ رایتل و سرعتش چنده؟؟
ممنون
من بسته انتخاب نکردم.1گیگ که همون اول روی سیم کارت هستنقل قول:
راستی چطور میشه سرعت1024رو بدون خرید بسته های اینترنتی,فعال کرد؟.نمیخوام 3ماه پرداخت کنم.
ماهیانه میخوام پرداخت کنم
اون یه گیگم نشون میداد. وقتی ام بسته ی 600 مگ 512 خریدم، سرعت اون یه گیگ به 512 ارتقا پیدا کرد، اون که تموم شد، کاهش حجم بسته ی 600 مگ شروع شد، حجم هر دو رو هم نشون میداد.نقل قول:
اگر اعتباری هستی نمیونی یه مگ بخری. فعلاً فقط 512 داره. هر خریدی هم میخوای انجام بدی، از تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قابل انجامه.
من دیتا دارمنقل قول:
بابا شماهم خدا خیرت بده هروقت توضیح میدی دقیق نمیگی کجا و چجوری:n01:
کجای مدیریت حساب؟درخواست خرید میزنم اما اتفاقی نمیافته
بسته اینترنتی نمیخوام.فقط میخوام سرعت 1مگ رو فعال کنم بعد بسته افزایشی بگیرم
مرسی
سلام
ارزش داره سیم کارت رایتل بگیرم؟(شیراز)،تعرفه های جشنواره چرا اینقدر گرون میده؟پوشش فقط همون چند تا شهری که تو سایت زده هست؟
سلامنقل قول:
من چند روزی هست رسیده دستم.تا الان که خوب بوده
دیتا هستش.512سرعتم
سرعت دانلود میانگین55-60.سرعت آپلود20-25.پینگم واسه من 120-150
منطقه ماتوی پوشش خارجی ,ولی آنتن دارم.کیفیتشم خوبه(البته تا الان!)
smsخوب میرسه,خوبم ارسال میشه(تماس رو نمیدونم چون سیمکارت من دیتاست)
کلا تواین چند روزی که من استفاده کردم خوب بوده
گرونی رو نمیدونم.شایدبعدا ارزون شه.شاید وقتی که ایرانسل دستبکار شه!
پوشش ظاهرا که خوبه.همون چندشهره,ولی گفته به زودی سراسر ایران
آهان! فقط افزایش سرعت میخوای! والا من از همچین امکانی اطلاع ندارم! فکر نکنم افزایش سرعت بدون دست به جیب شدن میسر باشه، یعنی فکر میکنم حتماً باید بسته بخری، بعدش دیگه بسته تم تموم بشه سرعتت باز 1 مگ میمونه! بعدشم مصرف عادی خیلی زود شارژتو تموم میکنه! من 10 تومن رو با 512 به زور 2 روز نگه داشتم! فکر کنم 10 تومن حدوداً 200 مگابایت حجم بشه.نقل قول:
شما خودتم منظورتو درست نمیرسونی خب:n02:
الان درخواست خرید میزنم اما اتفاقی نمیفته ینی چی؟ اگر درخواست خرید بدی، یه کادر کوچیک باز میشه، برای اطمینان ازت سؤال میکنه، بعد تأیید اگر شارژت کافی باشه، بسته فعال میشه!
ینی!اینکه وقتی درخواست خرید بسته میزنم,اون کادرکوچیک که میگی باز نمیشه:23:هیچ اتفاقی نمیافتهنقل قول:
برای بنده هم یک بار اونجوری شد، خارج شدم، مجدد وارد شدم درست شد. میتونی با یه مرورگر دیگه امتحان کن. هر چند تو فوتر نوشته با همه ی مرورگرای مشهور سازگاره!نقل قول:
ببخشید این هدیه ساعات شبانه که نوشته مثلا 3 گیگ ... شبی 3 گیگه یا تو کل دوره می تونم 3 گیگ مفتی بگیرم ؟!
شبی 3 گیگ بود که همه میخریدن! برای کل دوره س:n01:نقل قول:
من 2 روزه وقتی میخوام بسته بخرم این ارور میده کسی میدونه مشکل چیه ؟
???ORDER_PP_ERROR1???1GB Advanved internet bolt-on???ORDER_PP_ERROR2???Baran Advanved Starter pack (3GB)The thread pool named exists. (RTL-D-091)Baran Advanved Starter pack (9GB)The thread pool named exists. (RTL-D-093)Baran Advanved Student Starter pack (1.5GB)The thread pool named exists. (RTL-D-095)Baran Advanved Starter pack (3GB) with dongleThe thread pool named exists. (RTL-D-096)Baran Advanved Starter pack (9GB) with dongleThe thread pool named exists. (RTL-D-098)Baran Advanved Student Starter pack (1.5GB) with dongleThe thread pool named exists. (RTL-D-101)Baran Advanved internet pack(3GB)The thread pool named exists. (RTL-D-102)Baran Advanved internet pack(9GB)The thread pool named exists. (RTL-D-103)Baran Advanved internet pack(1.5GB)The thread pool named exists. ( ) Elecomp Data Starter Pack2The thread pool named exists. (RTL-D-134) Advanced Student Starter pack (4.5 GB)The thread pool named exists. (RTL-D-137) Advanced Starter pack (3GB) with dongleThe thread pool named exists. (RTL-D-138) Advanced Starter pack (9GB) with dongleThe thread pool named exists. (RTL-D-139) Advanced Student Starter pack (4.5 GB) with dongleThe thread pool named exists. (RTL-D-161) Advanced One Year Starter pack (20GB) with dongleThe thread pool named exists. (RTL-D-143) Advanced internet pack (6GB)The thread pool named exists. (RTL-D-144) Advanced internet pack (18GB)The thread pool named exists. (RTL-D-146) Advanced internet pack (12GB)The thread pool named exists. (RTL-D-147) Advanced internet pack (36GB)???ORDER_PP_ERROR3???
:n13:
سرعت دانلود در بسته هاش متفاوته ؟
شما احتمالا میرید مستقیم سراغ حجم اضافی! این میگه اول برو یه سرویس اصلی بخر بعد حجم واسش بزن! :n01:نقل قول:
یعنی من512.نمیتونم حجم اضافی باسرعت 1مگ بگیرم؟!!نقل قول:
نه همون 512نقل قول:
پس چطوری 1مگش کنم؟
باید حتما 150تومن پیاده شم؟
shit ! ... سرویساش جالب بود ولی انگار اصفهان رایتل نداره !!!!!!!!!!!!!!
سرویس کیما 128 میخام بردارم 5 گیگ چطوره شبانش؟
این یک تست از سیم کارت دائمی رایتله که گرفتم
هیچ طرحی هم فعال نشده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
من وقتی میخوام از سایت رایتل مدارکم رو ارسال کنم برای سرعت بالاتر ... همون اول که شماره ملی وارد میکنم پیغام میده اشتباهه... کسی تا حالا این مشکل براش پیش اومده؟؟
زنگ زدم خدمات.... همونطور که حدس میزدم اپراتورش یک راه حل جامع برام داشت: اگر نتونستید مدارک رو پست کنید برامون!! :n09:
نیازی نیست آقا! برو از مدیریت حساب بسته و سرعت دلخواهتو فعال کن، حالشو ببر!نقل قول:
واسه1مگ کردن سرعت(بجز خرید بسته 150تومنی!)چکار باید کرد؟
حامد جان چرا به پشتیبانی زنگ نمیزنی؟ ظاهراً جز خرید بسته راهی نداره، اما به پشتیبانی زنگ بزن، شاید راهی باشه! بعد جوابشونو اینجام بزار تا علاقمندان دیگه ام مطلع بشن :)نقل قول:
روی لینک درخواست خرید تو سایتشون کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیفته....نقل قول:
البته چند روز پیش یه بسته یکماهه 128 خریدم. به اون خاطره که نمیتونم درخواست جدید بدم؟
نه آقا ربطی به بسته ی قبلی نداره! بعضی وقتا اینجوری که شما میگی میشه. وقتی روی درخواست کلیک میکنی، باید یه پنجره کوچیک باز بشه که ازت میپرسه مطمئنی یا نه که ظاهراً در مورد شما این پنجره باز نمیشه. بعضی وقتا اینجوری میشه. نمیدونم چرا.نقل قول:
راست میگه...اول سیمکارتو بدون بسته باید گرفت بعد از سایت فعال میکنید 1 مگ میاد بالا!نقل قول:
متاسفانه من همون اول بسته 128 رو از تو سایت فعال کردم و الان نمیتونم بسته های بالاتر رو انتخاب کنم. باید صبر کنم تا یکماه این بسته تموم بشه
دوستان کسی تو شیراز(مخصوصا طرفهای سردخانه )اینترنت وکلا سرویس دهی رایتل رو امتحان کرده؟
راستی ارسال پیامک به ایرانسل مشکل داره ؟ درست حسابی دلیوری نمیده...
پ.ن: شرمنده بابت آف تاپیک - تاپیک خود رایتل کجاست؟
تو این چند روز تو مشهد آنتن دهی فوق العاده ضعیف !
سلام از بین دوستان کسی اینترنت حرفه ای گرفته ؟ میشه یه تست سرعت بذاره ؟ الان اینترنت حرفه ای 12 گیگابایتی از ساعت 23 تا 7 هر شب 12 g میشه دانلود کرد یا تو کل سه ماه ؟
نام بسته سرعت (Kbps) مهلت استفاده (روز) حجم (GB) تخفیف مودم USB قیمت با مودم USB
پس از تخفیفهدیه ساعات شبانه
(23:00 تا 07:00)اینترنت پایه 3 گیگابایتی 128 90 3 25% 1,270,000 3 گیگابایت اینترنت پیشرفته 3 گیگابایتی 512 90 3 25% 1,390,000 3 گیگابایت اینترنت پیشرفته 9 گیگابایتی 512 90 9 35% 1,710,000 9 گیگابایت اینترنت حرفه ای 12 گیگابایتی 1024 90 12 45% 2,340,000 12 گیگابایت
نقل قول:
میزان استفاده در کل دوره هست.
یعنی کلا در3 ماه میتونی 12گ استفاده کنی
دوستان کسی تا حالا این بسته رو گرفته؟
بسته سیم کارت و گوشی
گوشیش چیه ؟ توی خود سایت ننوشته فقط گفته گوشی هوشمند سامسونگ تماس با ما پیغام دادم ولی هنوز جوابی دریافت نکردم
مسخره کردند ملت نمیدونم تا کی فکر میکنند ما نفهمیم
اینترنت 51 الی 100 کیلو بایتی اوردند میگند 3G
بابا خجالت بکش
زنگ زده بودند تبلیغاتیش یخ رو ابش کردم
برای ما استاندارد در کردند
استاندارد جهانیش چیز دیگست اینها هم.......ولش کن اصلا ایران دیگه
سرعت اینترنتش خوبه؟
من میخوام یکی بگیرم اگه سیم کارت دیتا بگیرم مودمو از بیرون بگیرم میشه؟
چه مودمی خوبه؟
یا اصلا به درد نمیخوره اینهمه هزینه کنیم؟
اینم پینگ اینترنت رایتل تا الان فوق العادست راضی ام ازش
با توضیحات دوستان معلومه که همون سرعت GPRS, EDGE همراه اول و ایرانسل هست منتها به عنوان تبلیغات و فروش بیشتر به اسم 3G عرضه میشه .
خوب فعلا در حال نصب دکلن زیاد به چیزای دیگه اهمیت نمیدن
جدول استاندارد سرعتها:
تو ایران همون EDGE اش استاندارد نیست چه برسه به این 3G شون
مردم را همچنان عذر میخوان به اشکال مختلفی نظیر گوسفند ماهی تابه پفک و فندک و...میبینند