بله درست میشه دوستمننقل قول:
---------- Post added at 01:04 AM ---------- Previous post was at 01:01 AM ----------
سلام من میخواهم با ب تجربترین کاربر صحبت کنم.
Printable View
بله درست میشه دوستمننقل قول:
---------- Post added at 01:04 AM ---------- Previous post was at 01:01 AM ----------
سلام من میخواهم با ب تجربترین کاربر صحبت کنم.
مجددا سلام
من سیم آنتن رو تعویض کردم ولی هنوز اون مشکل 8 تا کانال جدید رو دارم:|
طول سیم حدود 7 متره ، مشکل از طول سیم نیست؟
این قسمت Bit error rate (سطح خطای بیت) که تو قسمت اطلاعات سیگنال زده به چه عواملی بستگی داره:-؟ زمان هایی اون شبکه ها درستن که این قسمت پایین باشه
ممنون
امکانش هم هست که درست نشه!نقل قول:
یعنی چی میخوام با باتجربه ترین صحبت کنم!؟
سلام اسی خان این مدل >550 < زیادی دارید ازش تعریف میکنید این مدل کیفیت نسبت به سونی.ندارد...
چون که این مدل اینترنت نداره
این مدل رکورد نداره.
هارد .یا حافظه داخلی نداره...
بازی نداره.
قابلیت 3بعدی نداره.
دوست عزیز ، این چیزایی که شما میخواین باید سفارش بدید به یه کمپانی تا براتون درست کنن!نقل قول:
من که تا حالا یه همچین انتظاراتی از یه TV ندیده بودم؛
اینترنت نداره...................چون اسمارت نیست و همینطور تمام مدل های برند های دیگه هم اسمارت نیستند که!
رکورد نداره.....................چون در حال حاضر ، تعداد معدودی از TV ها قابلیت رکورد دارند که سونی هم جزء اونها نیست(سونی حتی نمیتونه فرمت های تصویری رو درست و حسابی پخش کنه)
هارد نداره.....................چون نیاز به هارد نبوده و من ندیدم مدلی داشته باشه ولی اگه بخواید میتونید هارد اکسترنال بهش وصل کنید
بازی نداره:18:................میتونی یه Xbox یا Playstation بهش وصل کنی:31:
3 بعدی نداره................خوب TV های زیادی هستند که 3 بعدی نیستند اما اگه 3 بعدی بخواین باید کمی بیشتر هزینه کنید و یه 3 بعدی بخرید.
موفق باشید
سلامنقل قول:
اسماعیل هستم!
درتکمیل حرفای دوستم بهنام جان باید بگم که اینایی که گفتی جزو کیفیت TV محسوب نمیشه،بلکه به اینا میگن امکانات جانبی نه کیفیت!
از TV باید ابتدا کیفیت بخوای بعد امکانات جانبی
که از نظر من و بقیه دوستان از لحاظ امکانات چیزی کم نداره جز 3D و smart که باز هم باتوجه به قیمتش میشه از اینا چشم پوشی کرد.
:11:
سلام دوستای گلم
اگه متوجه شده باشید چندروزی میشه که کمتر میام تاپیک.
متاسفانه بدلیل یه سری مشکلات و مشغله کاری،فعلا تا یکی دوماهی نمیتونم مثل قبل فعالیت کنم
اما هرزگاهی در اولین فرصت سعی میکنم بیام تاپیک و درخدمتتون باشم.
از دوستانی هم که تو این تاپیک بامن همکاری کردن کمال تشکر رو دارم و ازشون میخوام این چندوقت فعالیتشون رو کمی بیشتر کنن.:10:
ممنون
موفق باشید
uppppppppppppppppp
اگه تو از پیشم بری .....نقل قول:
مشکلات مارو کی جواب میده
با تشكر از جمله اولت! :46::31:نقل قول:
نه دوست عزيز نميرم.كمتر ميام اما سعي ميكنم كه در اسرع وقت اگه سوالي بود حتما جواب بدم
با سلام
آیا SAMSUNG D585 منو مخفی داره ببینم چند ساعت کار کرده؟
سلامنقل قول:
بله داره.
وقتی که TV خاموش هست.این دکمه هارو به ترتیب بزن،وارد منو مخفی میشه:
info > menu > mute > power
اما به دلایلی که قبلا گفتم،پیشنهاد میکنم وارد منو مخفی نشی،مگر کاملا با احتیاط
سلام دوست عزیز من به منو مخفی رفتم اما چیزی در مورد کارکرد تلوزیون پیدا نکردم لطف کنید بگید کجا منو پیداش کنم در ضمن برای بهبود کیفیت تصویر در منو مخفی تنظیمات رو چطوری تنظیم کنم و آیا لازمه تلوزیون رو آپدیت کنم و در کل مزایای آپدیت چیه؟نقل قول:
با تشکر
سلام جناب esi222.
گزینه type من در قسمت option منوی مخفی بهم ریخته و نمیتونم به حالت قبل بر گردونمش.
اگه ممکنه شما type این قسمت رو از tv خودتون ببینید و به من بگید.(ال سی دی من 32"d585 هست)
سلام aliii جان !
کارکرد تلویزیون رو از این قسمت میتونی ببینی:
تو سرویس منو از قسمت SVC کارکرد رو روبروی Panel Display Time نوشته.
اصلا به هیچ وجه تنظیمات سرویس منو رو دستکاری نکن.عواقب بدی داره!
آپدیت کردن TV ضروری نیست اما بهتره که آپدیت شه،هرچند من به شخصه تغییری احساس نکردم!
درمورد بهبود کیفیت تصویر،شما اون کالیبره تصویری که تو پست اول گزاشتم رو اعمال کن.
ببخشید که دیر جواب میدم
سلام،اسماعیل هستم!نقل قول:
32A6AF0C
بسیار ممنون جناب اسماعیل.نقل قول:
راستی بهترین تنظیمات تصویر رو که در پست اول فرمودید اعمال کردم و نتیجه خوبی هم بدست اومد.
تنظیماتی برای صدای تلوزیون هم میشه اعمال کرد که کیفیت صدا به بیشترین حد برسه؟
خواهش میکنم:11:نقل قول:
واسه تشکر کردن از دکمه تشکر استفاده کنی،کافیه
تنظیمات زیادی واسه بدست آوردن صدای مطلوب وجود داره
ساده ترین تنظیماتش اینه که از رو کنترل دکمه tools رو بزن و از قسمت sound mode یکی از مدهای standard/music/movie/… رو انتخاب کنی.که با انتخاب هرکدوم تغییرات محسوسی تو صدا ایجاد میشه.
برای مد standard و تغییرات کلی از اینجا وارد شو:
Menu > sound > sound effect سپس وارد قسمت Equalizer میشی و طبق سلیقه خودت تنظیمات رو انجام میدی.
اگه فرکانس های 1k , 3k , 10k رو تغییر بدی،وضوح بیشتری رو مد standard تو صدا مشاهده میشه.
سلام برنامه یا کدی برای بزرگ نشون دادن زیر نویس فیلم اگه هست بگید.بزرگتر از اون سایزی که در تولس است.
سلام برنامه یا کدی برای بزرگ نشون دادن زیر نویس فیلم اگه هست بگید.بزرگتر از اون سایزی که در تولس است.
سلام
----T چجوری فعال میشه راهنمایی کلی کنید
ممنون
یعنی چی چطوری فعال میشه ؟ D585 از اول فعال دیگه
یعنی سیم انتن رو بزنم و کانال یابی کنم همین نمیخواد از تو منو مخفی کاری انجام بدم یا چیزی رو فعال کنمنقل قول:
راستی من از طریق منو مخفی زبان روفارسی کردم ولی تله تکست فعال نمیشه ----- من هم starsat sr-x230 هستش
اره سیم بزن و کانال یابی کن - مگه گارانتی سام سرویس نیست؟
سلام
بچه ها وقتی فیلم از روش فلش پخش میکنم فیلمه کوچیکه و تموم صفحه نیست . چه جوری حل میشه ؟
مرسی
سلام هنگام پخش فیلم،از روی کنترل دکمه tools رو بزن،سپس از قسمت Picture size سایز مورد نظرتو انتخاب کننقل قول:
سلام دوستان.تلوزیون من کلا قاط زده.
وقتی کانال یابی میکنم 24 شبکه پیدا میکنه که تکراری توشون هست.
شبکه های رادیویی هم که از هر شبکه دوتا پیدا میکنه.
چیکار باید بکنم؟
نمی دونم تو صدا و سیما چه خبره از دیروز که دست کاری کردن اینجوری شده. راهش اینه یه بار از نوع کانال یابی دیجیتال کن و تکراری ها رو حذف کن.نقل قول:
سلامنقل قول:
تلویزیون قاط نزده داداش،ربطی به TV نداره.
دیروز یه تغییراتی ایجاد شده که باید کامل دیجیتال رو دوباره سرچ کنی.
تکراری زیاد پیدا میکنه اما طبق منطقه ای که هستی این فرکانس هارو نگه دار و خواستی بقیه رو حذف کن:
کانال های 1 تا 6 و قران و آموزش روی 602000khz
بقیه کانال ها روی فرکانس 586000khz
غیر از این فرکانس ها اگه دوست داشتی بقیه رو حذفش کن.
سلام دوستای عزیز
بعد از یه مدت طولانی دوباره برگشتم تا درخدمت شما دوستام باشم
بازگشت غرورآفرینمو تبریک میگم :31:
عزیزان اگه سوالی داشتین درخدمتم
درمورد هر مدلی که باشه تو سری 5 بتونم جواب میدم
موفق باشید:11:
سلام دوست عزیز .
قیمت این مدل الان چند هست تو بازار ؟ دوستی که زحمت ایجاد تاپیک رو کشیده چند ماه پیش ۶۲۰ خریده بوده اما میخواستم بدونم با توجه به شرایط قشنگ مملکتمون قیمت احیانا بالاتر رفته یا نه ؟:31:.
بعد کاملا راضی هستین از این تی.وی ؟
ممنون :11:.
سلامنقل قول:
قیمت الان بین 770 تا 800 تومن هستش.تو سایت samsungcenter زده 795 تومن
بله دوست عزیز تا حالا کوچکترین مشکلی باهاش نداشتم و کاملا ازش راضی هستم...
مرسی از پاسخت اسی جان :11:.
هشت ماه پیش بوده ۶۰۰ تومن . حالا شده ۸۰۰ تومن :39::18:. واقعا باید در مملکتو گل گرفت :42:.نقل قول:
بهرحال...
من امکان افزایش بودجه تا ۸۰۰ تومن رو هم دارم . بین برندای دیگه تا ۸۰۰ تومن این بهترین انتخاب هست حالا ؟ گزینه های دیگه ای رو هم میتونید پیشنهاد بدید ؟
ممنون :40:.
خواهش میشهنقل قول:
داداش حرف 30یا30،وای وای وای :45:
اگه بگی واسه چه کاری میخوای (بازی یا ...) و اینکه چه امکاناتی مد نظرت هستش (مثلا SMART و ...)،بهتر میشه راهنماییت کرد
اسمارت و سه بعدی و اینا برام مهم نیس (اصلا تو این رنج قیمت انتظار همچین چیزایی رو میشه داشت؟؟)نقل قول:
واسه بازی هم استفاده نمیکنم تلویزیون رو اصلا و صرفا برای تماشای شبکه های تلویزیونی میخوام .
حقیقتش... ازین تلویزیون لامپی های معمولی داشتم که سوخت. حالا میخوام یه چیز دیگه بگیرم و فقط برام مهمه که تو رنج قیمت خودش بهترین کیفیت تصویر و ساخت و قطعات رو داشته باشه و به اصطلاح عمری باشه و باهاش به مشکل نخورم دیگه .
یه تاپیک مجزا هم برای مشاوره زدم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم راهنماییم کنید ....:11:
یه مقدار اگه بودجه رو افزایش بدی میتونی Smart بخری.البته اگه Smart برات مهم نیست،نیازی به افزایش بودجه نیست.نقل قول:
تو LCDها بهترین به نظرم D585 هستش:
تو LEDها این دومدل پیشنهاد میشه:
EH5550[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
EH5560
که مدل 5560 هم Smart هستش و هم 120Hz
واسه اطلاعات بیشتر این لینکارو بخون:
D585:
EH5550:
EH5560:
سلام اسی جان . واقعا ممنونم از راهنماییت .
امکان افزایش بودجه رو که دیگه ندارم :42::31:. فکر میکنم تو این رنج همین ۵۸۵ انتخاب خوبی باشه . فقط اگر بشه پیداش کرد !! .
آخه من رفته بودم سه راه امین حضور، پرس و جو کنم در مورد مدل ها . اولا که ال سی دی به سختی گیر میاد و گویا از خط تولید کلا خارج شده و کلا جاش رو به ال ای دی میده بزودی .
و در مورد ۵۸۵ هم....
رسما هیچکس این مدل رو نداشت (فقط یه مغازه داشت که اونم ازین مدل ها بود که داشت دمو پخش میکرد و چیزی برای فروش نداشت. (اما کیفیت تصویرش عالی بود)) . دیروز هم به نمایندگی که توی همین سامسونگ سنتر شمارش رو زده زنگ زدم، اون ها هم این مدل رو نداشتن (طرف هم حرف فروشنده ها رو میزد. گفت که دیگه تولید نمیشه و...).
من اول برج قصد خرید دارم . گویا باید برم جمهوری رو زیر و رو کنم و امیدوار باشم که این مدل رو گیر بیارم .
راستی اسی جان...دیروز که رفته بودم دنبالش و پرس و جو میکردم اکثرا مدل ۴۶۰۰ از ال جی رو بم پیشنهاد میکردن با قیمت حدود ۷۰۰ چوق . شما که از مشخصاتشون سر در میاری میشه زحمت بکشی یه مقایسه ای از سامسونگ ۵۸۵ و ال جی ۴۶۰۰ داشته باشی و نتیجه رو بگی بهم .
خیلی ازت ممنونم بابت راهنمایی هات :10:.
نسل ال سی دی منقرض شده و از سال 2012 دیگه سامسونگ ال سی دی نمی زنه. الان تو سامسونگ سنتر قیمت 585 رو 795 زده که شما می گی تموم کرده. خوب 25 تا بذار روش EH5550 بگیر که LED هست. 46000 ال جی هم باید خوب باشه. بهتره از نزدیک مقایسشون کنی ببینی کدومو می پسندی.نقل قول:
سلامنقل قول:
درسته نسل LCD داره منقرض میشه،اما اگه D585 رو با بقیهLCDها و حتی LEDها مقایسه کنی (غیر از Full LED) میبینی که واقعا تو LCDها بهترین کیفیت تصویر رو داره و ار خیلی از LEDها هم شفافیت بالاتر و رنگ جذابتری داره (البته اگه درست تیون شده باشه).
به هر حال اگه دوستمون این مدل رو نتونه پیدا کنه،چاره ای نداره جز اینکه یه مدل دیگه انتخاب کنه.
خواهش میکنم وظیفه س:11:نقل قول:
پس خوب بگرد که این مدلو پیدا کنی،چون واقعا حیفه که با این قیمت و این کیفیت دیگه تولید نشه،چیزی غیر از 3D,Smart کم نداره...
درمورد 4600 مدلشو دقیقتر بگو تا بهتر کمکت کنم.
چون ظاهرا یه مدل CS4600 داره که LCD هستش و یه مدل هم 32LED4600 که LED هستش.
مدل LED ظاهرا --- نداره اما CS4600 داره.
درمورد کیفیتشون چون از نزدیک ندیدم چیزی نمیتونم بگم.
مدل دقیقشو بگو تا اطلاعات کاملترو دقیقتر بهت بدم.