با game for windows live سیو میشه دیگه اتوماتیکنقل قول:
Printable View
با game for windows live سیو میشه دیگه اتوماتیکنقل قول:
کسی لطف می کنه به من پسورد installer این بازی رو بده؟
لطفا یکی جواب بده.اگر توضیحات کافی نیست میتونم عکس و فیلم هم بزارم.نقل قول:
با سلام خدمت دوستان من رو نصب مجازی هم ساختم اما موقع اجرای بازی این ارور رو میده
Conflict with Emulation Software detected.
Please have a look at [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] for further, more detailed information.
که دو گزینه اوکی و آنالیز رو داره بعد از زدن دکمه آنالیز اطلاعات زیر رو میده
This test program has been developed with your personal interest in mind to check for possible hardware and/or software incompatibility on your PC. To shorten the analysis time, system information is collected (similar to Microsoft's msinfo32.exe program - see [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] for details).
Data will be compared with our knowledge base to discover possible hardware/software conflicts. Submitting the log file is totally voluntary. The collected data is for evaluation purposes only and is not used in any other manner.
Your Support Team
Do you want to start?
کسی میتونه یه کرک معتبر تویه سایت بدون فیلتر برای ما آپلود کنه؟ ممنون میشم
دو تا مشکل دارم:
1. موقع نصب از من product key می خواد.
کسی product key نداره؟!
2. لینک سالم کرک 25 مگابایتی fightclub رو هم نیاز دارم.
سلام دوستان من این بازی رو نصب کردم (4 حلقه دی وی دی) که فایل ها بصورت فشرده هست و باید اکسترکت بشه ولی بعد از اجرا یه ارور میده که:
fatal error.
QA APPROVED BUILD JANUARY 2011 387507
27 09 201118 18 21 (WWISE 2011 1 0#3886)
file not found
حالا باید چیکار کنم؟
directX 11 دارم، پاک کنم ورژن دیگه ای نصب کنم؟
بعضی جاها نوشته physx رو باید turn off کرد! خوب این کجا هست و چجوری میشه خاموشش کرد؟
اگه با کرک درست میشه لطفا لینک کرک رو بدید چون هیچکدوم از لینک های کرک این فروم کار نمیکنه!
ممنون
directX رو چطور میشه فعال و غیر فعال کرد؟؟! یه توضیح بی زحمت بدیدنقل قول:
نقل قول:
در ضمن کرک روی دی وی دی به حجم 114 مگ رو هم ریختم ولی باز همین ارور رو میده لطفا دوستان راهنمایی کنید
یه سوال محتویات فولدر binaries و باید پاک کرد بعد کرک و ریخت یا همون کپی پیست کنیم جواب میده؟نقل قول:
وقتی لانچر بازی رو اجرا کنی تو setting میتونی دایرکت ایکس 11 رو فعال و غیر فعال کنینقل قول:
این کوفتی رو چطوری آپ کنم ؟ حجمش 98 مگ دانلود کردم حالا چیکارش کنم ؟
تازه هنوزم ارور میده
منم همچین مشکلی رو دارم اگه میشه کمک کنید.نقل قول:
دوستان عزیزی که نسخه بلک باکس رو دانلود کردند و نمیتونند که فیلم پرت شدن بتمن رو رد کنند قسمت قبل که با کت وومن بازی میکنین alt + tab بزنین و برین در آدرس زیر
Batman Arkham City\BmGame
اسم پوشه MoviesStereo رو تغییر بدین مثلا dMoviesStereo و دوباره alt+tab بزنین و به بازی ادامه بدین وقتی که قراره اون فیلم پخش بشه فیلم رو پیدا نمیکنه و صحنه بعد بتمن روی زمین افتاده میتونین بازی رو ادامه بدین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوباره یادتون باشه که اسم پوشه رو به حالت اول برگردونین تا بتونین بقیه فیلم های بازی رو ببینین”
دوستان من توی این مرحله هستم این یارو همش تیر میزنه کسی میتونه کمک کنه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز منم مشکل شما رو داشتم .نقل قول:
دو تا Directx واسه بازی های دیگه رو نصب کردم مشکلم حل شد .
همچنین Netfreamwork 4 زو هم نصب کن .
سلام
من بازی arkham city بتمن نصب کردم بعد موقع اجرا پیام close the program میده
مشخصات سیستم
cpu:core i3
ram 4 gig
vga:gt430 1gig ddr3
من این مشگل رو تو بازی bf3 , run داشتم
تو رو خدا راهنمای کنید
اینم عکسی از ارور
من هر کاری کردم هر کرکی ریختم صفحه activate بازی میاد . لطفا بگید چیکار باید کنم حسابی رفته روی اعصاب این بازی. کل فولدر بایناری و پاک کردم کرک و ریختم نشد، فایل های باینری را ریپلیس فایل های اصلی کردم نشد. نمیدونم دیگه چیکار باید کرد. هم نسخه بلک باکس و نصب کردم هم اصلی هر دو صفحه اکتیو کردن بازی میاد!!!
نقل قول:........................نقل قول:
باید صلاح مستر پنگون رو غیر فعال کنیید توسط disruptorنقل قول:
دوستان
همچنان مشکل سیو کردن حل نشده
کسی میتونه بیشتر راهنمایی کنه ؟
دوست عزیز شما این همه سلاح رو از کجا پیدا کردی ؟ مال من نداره باید چیکار کنم این سلاح ها رو داشته باشم ؟
Games for Windows Live رو نصب کردی؟ مشکلت چیه دقیقا؟نقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول Games for Windows Live رو نصب کنید بعد موقع اجرای بازی قبل از بالا اومدن بازی دکمه home رو بزنید و یک اکانت افلاین بسازید باید دنبال یه لینک آبی رنگ بگردید که نوشته local serviceنقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام.من بازیو گرفتم 5تا dvd بود به صورت فشرده.وقتی از حالت فشرده خارج کردم این فایلا اومده.
تو پوشه ستاپ هم ستاپ بازی نیست.الان باید چیکار کنم مگه دوبار نصب نیستش؟
نه با همون اکسترک کردن نصب میشه ایناهایی که الان نشون دادی دات نت وسایر نرم افزارهای جانبی هستننقل قول:
با سلام خدمت دوستان عزیز...
آقایان من این بازیرو نسخه ی 5 دی وی دی رو گرفتم
یکبار نصب کردم درست بود تا چند روز بعد دیروز اومدم بازی کنم همش این ارور رو داد
(من فکر کردم شاید برا این بود که به اینترنت وصل بود بازی خراب شده و پاک کردم دوباره نصبیدم همش همین ارور رو میده!!!)
لطفا یکی راهنمایی کنه تا چطوری بدرستمش
درضمن اگر کسی کرک کم حجمی داره که خودش تست کرده که کار میکنه لطفا بهم لینک بده(خوهشا مستقیم)تا من برای اجرای بازی ازین دیمون تولز استفاده نکنم و فکر میکنم بیشتر مشکلش هم بخاطر همین هست!
دوستان یکی این کرک دوم رو مقدار حجمش رو بهمون بگه همچنین آقا یک پیشنهاد چرا دوستان عزیز که تاپیک رو ایجاد میکنن و کرک و ... میزارن اونارو در انجمن ضمیمه نمیکنن تا کرک ها بعد یک مدت خراب نشه و هی کاربرا بیان درخواست بدن و ....
خوب از اول یکجای مطمئن آپلود کنید!!!
ممنون میشم یکی اینو بهم سالمشو بده:
کرک ورژن 2 و اصلاح شده:
CRACK V2
لینک مستقیم:
چرااا کسی جوابگو نیس!!!!!!!
دوست عزیز فایل RunLauncher رو دابل کلیک کنید تا بازی اجرا بشهنقل قول:
با سلام خدمت دوستان عزیز...
آقایان من این بازیرو نسخه ی 5 دی وی دی رو گرفتم
یکبار نصب کردم درست بود تا چند روز بعد دیروز اومدم بازی کنم همش این ارور رو داد
(من فکر کردم شاید برا این بود که به اینترنت وصل بود بازی خراب شده و پاک کردم دوباره نصبیدم همش همین ارور رو میده!!!)
لطفا یکی راهنمایی کنه تا چطوری بدرستمش
درضمن اگر کسی کرک کم حجمی داره که خودش تست کرده که کار میکنه لطفا بهم لینک بده(خوهشا مستقیم)تا من برای اجرای بازی ازین دیمون تولز استفاده نکنم و فکر میکنم بیشتر مشکلش هم بخاطر همین هست!
دوستان یکی این کرک دوم رو مقدار حجمش رو بهمون بگه همچنین آقا یک پیشنهاد چرا دوستان عزیز که تاپیک رو ایجاد میکنن و کرک و ... میزارن اونارو در انجمن ضمیمه نمیکنن تا کرک ها بعد یک مدت خراب نشه و هی کاربرا بیان درخواست بدن و ....
خوب از اول یکجای مطمئن آپلود کنید!!!
ممنون میشم یکی اینو بهم سالمشو بده:
کرک ورژن 2 و اصلاح شده:
CRACK V2
لینک مستقیم:
ولی اینم رو باید بگم که حجم کرک این بازی خیلی زیاده(حدود110MB) و احتمالا کسی نمیتونه براتون لینک مستقیم رو بگذاره و اینجوری که من فهمیدم تقریبا تموم لینکهای توی نت به همین دو تا آدرس شما محدود میشه به خاطر همین بهتون پیشنهاد میکنم که یا بالاخره از همین سایتها دانلود کنید و یا اخطاری رو که میده درست بگذارید شاید بشه کمکتون کرد...چون خود من که با این نرم افزار مشکل خاصی ندارم با اینکه 10 بار درست در حین بازی وصل نت هم شدم!
بابا بی خیالنقل قول:
کار از اینها گذشته
دگمه home تو این بازی نمیشه دید تا سیو کرد
منظورم اونه
چند صفحه پیش هم داشتیم در مورد این بحث میکردیم
سلام . من تو یه مرحله از این بازی موندم . اونجایی که مستر فرییز رو باید پیدا بکنم . سمت راست قرمز و آبی میشه و درجه حرارت کم و زیاد میشه . هرچقد میگردم نمیتونم پیدا بکنم .ضمنا اولای بازی هستم . 5% بازی کردم . میشه کمکم بکنین که چطور میشه رد کرد اینجا رو
دوست عزیزنقل قول:
کرک زیر رو از سایت پی 30 دی دانلود کردم و نصب کردم و حجمش 54 مگ هست و مستقیم.
دوستان یه سوال در مورد کرک. فایل های داخل فولدر کرک و باید ریخت توی فولدر بازی یا فولدر binaries? من هر کاری میکنم این بازی اجرا نمیشه. دقیقا فایل ها باید تو همون فولدر win32 از binaries قرار بگیره؟
با تشکر از دوستان مخصوصا داداش مهدی گل که از دوستان قدیمی هستن
خوب باید بگم من کرک رو قبل اینکه دوست خوبمون برامن از پی سی دی بزاره دانلود کردم و ریختم اونم متاسفانه کار نکرد ولی ویندوزم رو عوض کردم یعنی بک آپ برگردوندم و دوباره نصب کردم و بازی الان داره کار میکنه ولی دیگه ریسک نمیکنم باهاش به اینترنت وصل بشم
ممنون از همگی
دوستان فقط الان یک مشکل دیگه هستش اونم اینه که سیو نمیشه گیم فور ویندوز هم دوباره نصبیدم ولی بازم کار نکرد و همچنین دگمه ی HOME رو داخل بازی نیز زدم بازم نشد اکانت بسازم و هیچ چی نیومد!!!!
ممنون میشم سریعا راهنمایی کنید تا این رو من بدرستم
آقایان حلش کردم
رفتم گیم فور ویندوز رو از GTA IV برداشتم xliveredist.exe اونو نصب کردم و مشکل سیو حل شد مثل اینکه گیم فور ویندوز این نسخه مشکل داره
باتشکر از همگی
---------- Post added at 08:10 PM ---------- Previous post was at 08:06 PM ----------
نه عزیزم کرک رو باید در اینجا بریزید و جایگزین کنید:نقل قول:
دوستان یه سوال در مورد کرک. فایل های داخل فولدر کرک و باید ریخت توی فولدر بازی یا فولدر binaries? من هر کاری میکنم این بازی اجرا نمیشه. دقیقا فایل ها باید تو همون فولدر win32 از binaries قرار بگیره؟
C:\Program Files\Batman Arkham City
---------- Post added at 08:11 PM ---------- Previous post was at 08:10 PM ----------
نه عزیزم کرک رو باید در اینجا بریزید و جایگزین کنید:نقل قول:
C:\Program Files\Batman Arkham City
سلام
دوستان لینکهای کرک و پچ بازی پاک شدن ! اگه میشه یه لینک تازه برای آخرین کرک و پچ بازی بزارید.
ممنون