دوستان طریقه سوییچ کردم بین دو گرافیک در این لپ تاپ چجوریه؟
Printable View
دوستان طریقه سوییچ کردم بین دو گرافیک در این لپ تاپ چجوریه؟
روی بازی یا هر برنامه ای راست کلیک کن و run with graphic رو بزن و یکی از گرافیک ها رو انتخاب کن در nvidia control panel هم میشه همین کارو کرد
با لب تاپ که کار عادی ( دیدن pdf ) میکنم صدای فن هوا از طرف راست دقیقا نزدیک درایو BD شنیده میشه مال همه همینطور هست ؟
لب تاپ رو که با ویندوز اورجینال خریدم یکسری نرم افزار ( برخی بی استفاده ) نصب شده روش و حجم درایو حاوی ویندوز 40 گیگ استفاده شده اینم عادی هست ؟
دوستان در صورت خرابی ورودی sub امکان تعویض وجود داره؟با تکون خوردن صدا قطع و وصل می شه.
کاوری چیزی هست برای بدنه لپتاپ تا از شر پاک کردن اثر انگشت راحت بشیم؟
عزیز جان کاور برای بدنش هست هم شفاف هم طرح دار من هفته پیش انداختم حدود 15 تومن اگه تهرانی تو بازار رضا و ارانیان هست تو اینترنت هم میتونی سرچ کنی خرید اینترنتی کنی.برای ورودی sub هم برای منم همین مشکل بوجود اومده احتمالن باید ببریمش نمایندگی.اگه تونستی براش راه حلی پیدا کنی به منم بگو.
اگه خراب شده که باید برد نمایندگی راهی فکر نکنم داشته باشه.برای من سیم سابش کشیده شد.احتمالا فکر کنم سوکت ورودی سابش خراب شده باشه.:41:
حالا می برم نمایندگی امیدوارم فقط بشه سوکتشو تعویض کرد.
در مورد کاور هم ممنون.ولی گرون نخریدی؟تو یه سایت زده بود 6900
سلامنقل قول:
سوکت ساب منم خراب شده و میدونم روی مادربرد نیست و راحت عوض میشه ولی هنوز وقت نکردم ببرم هرکی برد گارانتی اینجا بگه چیکار کردن و از این حرفا.
اسم این کاوره که گفتین چیه ؟
این ساب من تا دیروز کار میکرد دو روز هیچ صدایی نداره!! اگه فرض کنیم سوخته باشه نمایندگی عوضش میکنه؟ کارت گارانتی باطل نمیشه؟
Sent from my GT-I9003 using Tapatalk 2
برا منم کشیده شده.فقط این جز گارانتی حساب میشه؟ در مورد کاورم فکر کنم اون داره خیلی ارزون میگه اینا رنجشون از 10 تا 15 تومن , برای گوشی موبایل 10 تومنه چه برسه به اینا
والا نمی دونم جز گارانتی بشه یا نه.اینا مشکلاتی رو که واضحه باید گارانتی قبول کنه می زنن زیرش دیگه نمی دونم چه طوری حساب کنن.فقط اگه بردم و جز کارانتی نبود به نظرتون حدود قیمتش چقدر میشه؟نقل قول:
در مورد کاورم سایتشو یادم نمی یاد چی بود.تمام سایت ها هم یه سری مدل شبیه به هم داشتن و فرقی با هم نمی کردن.
والا بهشون میگن پوسته لب تاپ :31: تو اینترنت سرچ کنی پیدا می شه.مدل شفافش برای n55 واقعا لازمه.نقل قول:
اسم این کاوره که گفتین چیه ؟
برای چی باطل بشه؟مگه گارانتی اینا فقط 1 بار مصرفه :13:نمیدونم والا اگه کسی اطلاع داره بگه ما هم سر در بیاریمنقل قول:
این ساب من تا دیروز کار میکرد دو روز هیچ صدایی نداره!! اگه فرض کنیم سوخته باشه نمایندگی عوضش میکنه؟ کارت گارانتی باطل نمیشه؟
با این حساب رفته تو پاچم ولی واسه این لب تاپ واقعن لازمه .برا اسپیکر فکر نمیکنم 10/20 تومن بیشتر شه .فقط امید وارم نگن لب تاپ بزار 10 روز دیگه حاضره.نقل قول:
امروز یه کاور شفاف گرقتم 5 تومن.از همون ولیعصر.نقل قول:
10 روز.ای داد بیداد.من 10 روز بدون لپ تابم چیکار کنم :9:تاره امروز امتحانامون تموم شد حالا باید لپ تابو بفرستیم بره.از وقتی ام لب تاپ گرفتم دست و دلم به PC نمی ره:20:
میگم امید وارم 10 روز نباشه.شاید یه ساعته حاضر شد .یه رم 4 گیگ خوب میخوام براش بندازم امار داری چه مارکی با چه قیمتی خوبهنقل قول:
مدلش که باید مثل رم خودش باشه. رمش فکر کنم Hynix HMT351S6BFR8C-H9 باشه که قیمتش نزدیک 32 دلاره.البته شاید تو مدلای مختلف رمشون متفاوت باشه.نقل قول:
دوستان تو بازی فوتبال با کول پد و بدون کول پد دما چقدر میشه برای شما؟
نمیدونم چرا احساس میکنم تازگس دماش بالاتر رفته نسبت به قبل با نرم افزار core temp تست گرفتم تو باززی فوتبال قبلا نهایتش میشد 87 الان 93 هم میرسه
فکر نمیکنین زیاده؟با کول پد به 93 میرسه.
دوستان با رفتن دما لپ تاپ بدون اجرا هیچ برنامه ای حتی انتی ویروس هم غیر فعال میکنم فکر میکنین از چیه؟میشه ویندوز قاطی کرده باشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لپ تابتو بردی گارانتی؟
من شنبه بردم دوشنبه حاضر شد.پولم نگرفتن.
تو بازی که دمای CPU به 95 و حتی بالاتر هم امکان داره برسه.در حالت معمولی هم دما بین 45 تا 55 متغیره.اگه تو همین رنج باشه که مشکلی نداره.نقل قول:
من تو بعضی از بازی ها لپتابو رو حالت Quiet Office می ذارم تا دمای CPU خیلی بالا نره.فکرم نکنم مشکلی ایجاد نکنه.
نه هنوز. پورتش عوض کردن یا درستش کردن .2 روز بخاطر این لب تاپ گرفتن!!!!!نقل قول:
والا نپرسیدم.ولی سوکتش بنظرم شکسته بود.چون وقتی فیش سابو بهش وصل می کردم به سمت بالا خم میشد :13:نقل قول:
ببخشید این N55SL نور صفحه کلید (Backlight) هم داره؟
نه اقا امیر نداره
متاسفانه ندارد.نقل قول:
اقا این پوسته های لپ تاپ را چجوری باید چسبوند . همش زیرش هوا جمع میشه و لپ تاپ زشت میشه
دوستان کسی از دمای بالا cpu اذیت نمیشه؟با نرم افزار میتونین دما رو بگیرین ببینین چند میشه دما؟تو کاره معمولی دما باید چند باشه؟
سلام به همگی..لپ تاپ من الان که دارم باهاش وبگردی میکنم روی تاج و کلا سمت چپ لپ تاپ داغ میکنه..البته دمای cpu و gpu بالا نیست ها ولی من وقتی دستم و میزنم داغ...میگین چیکار کنم؟مشکل از چیشه؟گارانتی ببرمش؟کمکم کنید!!!!!!!!!111
یکی خواهشا کمکم کنه...اعصابمو بهم ریخته...آخه لپ تاپم این همه داغ میکنه؟البته دمای همه چیز خوبه ها..نمیدونم از چیشه؟...خواهـــــــــــــش! !!!!!
اقا میلاد این مشکل رو منم دارم و پرسیدم گفتن چیزه خاصی نیست به دلیل وجود cpu تو اون بخش و کارت گرافیک دما اونجا بالاتره
ااقا میلاد دمای cpu در حالت عادی چده؟میشه یه تست دما بگیری میخوام بدونم چنده حدودا دما
اخه اولا اینطوری داغ نمیکرد...فقط سمت چپ پایین جای برچسب core i7 ..فقط همینجا داغ میکرد...الان روی تاج هم داغ میکنه...ماله شما هم اینطوریه؟
اره ماله منم همینطوری شده
تست دما گرفتی ببینی چند درجه میرسه؟
راستی دوستان کسی میدونه الان n55 دست دو تو بازار چنده؟
آره..تو حالت عادی بین 55 تا 61 ولی وقتی گیم بازی میکنم خدا نشون نده تا 91 بعضی وقتا تا 95 میره..تا حالا مشکل خاصی نداشت...فقط این دماش داره نگرانم میکنه...به گارانتی الکی پول نمیدیم که میبرم گارانتی...نقل قول:
خوبه پس حداقل توام مثل منی منم نگرانم کرده این دما...!نمیدونم شاید طبیعی باشه ولی کس دیگه ای نمیاد بگه اونا هم اینجورین یا نه؟
سلام.واسه منم تو بازی وقتی زیاد باشی داغ میکنه ولی نه صورتی که اذیت کنه اونم فقط سمت چپ. پد اصلان گرم نمیشه .به نظر من ببرش گارانتی اگه مشکل داشته باشه که درست میشه .اگر نه هم که خیالت راحت میشه.
تو تنظیمات power option کارکرد سی پی یو را از 100 درصد بیار رو 40 درصد(موقع بازی) ماکزیمم دمای سی پی یو می آد رو 80
اقا میلاد و علی جان ممنون از کمکتون
داغ کردنش فقط نگرانم کرده وگرنه مشکل نداره گفتم بپرسم از بچه ها تا مطمئن بشم
پیشنهاد شما رو علی اقا تست میکنم ممنونم
مرسی علی جان امتحان کردم خیلی خوب جواب داد البته روی 60 % گذاشتم و از تغیر دما+نحوه اجرا بازی فوتبال خیلی راضی بودم
نمیدونم ساب دستگاه چرا کار نمیکنه ، نمیدونم بخاطرش ببرم گارانتی یا نه؟! راستی تو صداهای بالا هم وز وز داره
Sent from my GT-I9003 using Tapatalk 2
دوست عزیز احتمالا فیش سابش قطع شده ببرش برای اسپیکر البته اگه از دکمه ها نیست و بگو سابشم اینجوریه درستش میکنن
اگه مقدار هوای زیرش زیاد نیست بچسبون.بدا خودش درست میشه.منم همین مشکلو داشتم.اینقدر باهاش ور رفتم تا پوسته یه مقدار خط و خشی شد.فردا وقتی میخواستم لپ تابو استفاده کنم دیدم تمام هواش گرفته شده :31:نقل قول: