سلام
دوستان من موقعی که آپدیت 10-11 را داشتم تمام مشکلاتم حل شده بود با rage
اما امروز که آپدیت 11-11 را گرفتم دوباره مشکلات قبلیم برگشت!!!!!!!!
علت چی میتونه باشه؟
Printable View
سلام
دوستان من موقعی که آپدیت 10-11 را داشتم تمام مشکلاتم حل شده بود با rage
اما امروز که آپدیت 11-11 را گرفتم دوباره مشکلات قبلیم برگشت!!!!!!!!
علت چی میتونه باشه؟
سلام
دوستان مشکل صدا دارم با بازی
صدای صحبت ها و .... کلا پخش نمیشه و به جاش خش خش میکنه
ولی بعضی صدا ها هم راحت پخش میشه
مثل صدای پا یا ماشین
مشکل از کجاست
ضمنا داخل دیسک بازی language pack هم بود که نصب کردم
مشکل از اون نیست؟
مشخصات سیستم هم پیوست شد
Sound Devices
-------------
Description: Speakers (Realtek High Definition Audio)
Default Sound Playback: Yes
Default Voice Playback: Yes
Hardware ID: HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0888&SUBSYS_1462100F& REV_1002
Manufacturer ID: 1
Product ID: 100
Type: WDM
Driver Name: RTKVHD64.sys
Driver Version: 6.00.0001.5951 (English)
Driver Attributes: Final Retail
WHQL Logo'd: n/a
Date and Size: 10/2/2009 14:40:10, 2007968 bytes
Other Files:
Driver Provider: Realtek Semiconductor Corp.
HW Accel Level: Basic
Cap Flags: 0xF1F
Min/Max Sample Rate: 100, 200000
Static/Strm HW Mix Bufs: 1, 0
Static/Strm HW 3D Bufs: 0, 0
HW Memory: 0
Voice Management: No
EAX(tm) 2.0 Listen/Src: No, No
I3DL2(tm) Listen/Src: No, No
Sensaura(tm) ZoomFX(tm): No
محتوای مخفی: 0
سلام به دوستان
از اول بازی ؛ بازی گیر میکنه و نمیشه بازی کرد لطفا یکی راهنمایی بکنه؟؟؟؟
نقل قول:
برو داخل تنظیمات گرافیک catalyst AI رو غیر فعال کن. و تیک tripple buffering رو بردار.
---------- Post added at 02:58 PM ---------- Previous post was at 02:54 PM ----------
1- درایور گرافیکتو آپدیت کن. اگر گرافیکت ati هست. برو بخش تنظیمات کارت گرافیکت و قسمت gaming بعد disable catalyst AI رو تیک بزنو تیک tipple buffering رو بردار.نقل قول:
2- آپدیت 47 مگی مربوط به بازی رو نصب کن. لینکش داخل همین تاپیک هست ولی نمی دونم کجا.
3- آپدیت 1 گیگی رو نصب کن.
به این ترتیب انجام بده که اگه روش 1 جواب نداد برو روش دوم. شاید تو همون اولیه جواب داد و بازی روون شد. اما نباید توقع زیادی داشته باشی ازش.
میدونستم اینا رانقل قول:
من با نسخه 11.10 گزینه catalyst AI را هم غیرفعال نمیکردم! فعال بود و بازی رون بود
سوالم اینه چرا با آپدیت جدیدتر دوباره اوضاع را خراب کردن
من 11.11 نصب کردم بدون هیچ مشکلی بازی رو تموم کردمنقل قول:
فقط یه کوچولو در حد میلی ثانیه تکستچر دیر لود میشد
سیستمم هم
8 گیگ رم :21:
Core i7 1.7 up to 2.8
Amd radeon HD 6370
اخرین ورژن ATI Catalyst 11.11c می باشد که برای بازی های Battle-Field/Skyrim/RAGE بهینه سازی شده است من این نسخه را نصب کردم + ویندوز 64 بیتی + اپدیت DirectX بدون هیچ گونه تغییری و نصب پچی راحت و رون اجرا شد .
گرافیک : ATI HD 5650
RAM 4 GB
i core 5
دوستانی که این مشکل کندی و ابی شدن بازی رو دارند این روش را امتجان کنند .
موقعی که یه دفعه موس رو تکون می دی یکمی محیط دیر لود میشه - البته میشه بازی کرد خیلی تو چشم نیست ..
کسی راه حلی داره ؟
این دیگه مشکل خود بازی و موتور سنگینشهنقل قول:
ربطی به گرافیک و درایور و اینا نداره
نقل قول:
شما cpu قوی دارین. دوستمون که core i7 داره اصلا مشکل دیر لود شدن رو نداره. مثلا فکر کردن pc , xbox فرقی ندارن بار لود تسکچر رو گذاشتن رو cpu ( کاری که رو xbox انجام میشه ) به همین دلیل اونایی که cpu ضعیف تری به نسب دارند اما حتی گرافیک غول روی سیستمشون هست به مشکل دیر لود شدن بر می خورن. مخصوصا ati
شما هم تو تنظیمات گرافیک و قسمت gaming تیک گزینه disable catalyst AI رو بزنید. یا حداقل درجش رو کم کنید . بازی روون تر میشه افت فریم هم ندارید.
ممنونم دوستان گل .
می گم این بازی به لپ تاپ فشاره می اره ؟ به cpu و گرافیگ ؟ یه دفعه نترکه ؟!
با تشکر .
سلام ببخشید که این مطلب رو اینجا مطرح میکنم من در بازی anno 2070 در قسمت chapter1 mission 1 گیر کردم اونجایی که با کشتی مراجعه میکنی به بندر تا یک سری اجناس رو بگیری که من صبر کردم تمام اجناس رو گرفتم ولی اتفاق خاصی نیفتاد اگر کسی راهنمای بازی رو دار ه یا راهنمایی کنه ممنون میشم
نه مشکلی پیش نمیادنقل قول:
تازه سیستم حال میاد و یکم کار میکنه..نگران نباش..من تکستچر کش رو گذاشته بودم رو High و جات خالی..حسابی حال کردم با بازی..هیچ مشکلی نداشتم..:21:
دوست عزیز یکم دقت کن..اولا اینجا جاش نیست..دوما واسه نصب و اجرای بازی هاست نه راهنمای بازی..تازه اینجا واسه Rage ه ..عضویتت هم مبارکنقل قول:
موفق باشی
میگم یه سوال غیر مربوط به تاپیک
بازی چرا انقد کوتاه بود؟ یا بنظر من اینطور اومد؟ :31:
تو Capital prime که میری اون بالا کارتتو میذاری بازی تموم میشه؟
این بازی چند تا آخر داره؟
سلام دوستان ....
بچه ها بازی رو نصب کردم بعدش کرکش کردم اما بعد از اجرا با این پیام روبرو میشم و بازی اجرا نمیشه ....
کد:the program can't start because d3dcompiler_43.dll is missing from your computer .try reinstalling the program to fix this problem.
لطفا راهنماییم کنید
فکر کنم از کرکش باشه اگه میشه یه کرک سالم و تست شده بدید بدانلودم ....
دایرکت ایکس رو نصب کن..نقل قول:
درایور کارت گرافیکت رو هم آپدیت کن
مشکل اون فایل dll مربوط به directX هست .
دوستانی که کارت گرافیک ATI فقط و حتما برای اجرای بهتر بازی RAGE بدون هیچ مشکلی از ورژن ATI Catalyst 11.11c استفاده کنند .
ورژن 11.12 امده بریزن عالیه
کد:http://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/radeon_win7-64.aspx
ATI Catalyst 12.1 Preview Driver
هم اومده - به گفته خود ATI مخصوص بازی هست و به گیمر ها پیشنهاد شده است .
حجم : 170 مگ
گرافیک Radeon و درایور رو هم نصب کردم ولی بازم نمیاااااد
رو آیکون باری که کلیک میکنم بدون هیچ errorی یه پنجره میاره که فقط close داره و یع گزینه که میکنه واسه حل این مشکل بذار برم اینترنت ببینم چه خبره بعد میره ولی بازم درست نمیشه :41:
پچ 40 مگی رو دانلود و نصب کننقل قول:
راستی بر و بچ Update 2 هم اومده..اون واسه چیه؟کسی نصب کرده؟کد:http://www.wupload.com/file/298151287/v2_crashfix.part1.rar
http://www.wupload.com/file/298151288/v2_crashfix.part2.rar
سلام دوستان.من موقع نصب نسخه بلک باکس بازی در وسط نصب وقتی میگه دی وی دی 2 رو بذار بااین ارور مواجه شدم:runtime eror(at93:1295):Access vilation at address07a78010.write of address07a78010.کمک کنید لطفا
دوستان کسی اخر سر نتونست مشکل این تکچستر ها رو حل کنه ؟
من بعد از كلي سرو كله زدن با اين بازي آخر سر تونستم مشكل تكسچر ها رو حل كنم. الان بدون هيچ مشكل و افت فريمي بازي اجرا ميشه.
مشخصات سيستم من:
1- cpu amd phenom II 555
2- vga radeon ati 5870
3- 4 gig ram
ويندوزمم 7 . 64 بيتي
اول پچ 40 مگي رو دانلود كنيد
http://www.uppit.com/q4vnoss6ek19/Rage.Update.1.rar
محتويات داخل پوشه base پچ رو داخا پوشه base خود بازي بريزيد. و محتويات پوشه mp پچ رو داخل mp داخل خود بازي بريزين. داخل پچ 40 مگي كرك بازي هم هست كه اين كرك رو به آدرس زير بريزين
X:\Program Files\DELTA GAME\rage
و براي كارت هايي كه radeon هستن از درايور 11-10 استفاده كردم. به تنظيمات كارت گرافيكي هم دست نزدم.
اميد وارم مشكلتون حل شه.
التبته دوستان اشتباه نکنند!!
تموم مشکلهای افت فریم و تکسچرها به خاطر مشکل خود بازی نیست!!.....این بازی برای اجرای بهینه به یک گرافیک قوی هم احتیاج داره و دوستان انتظار نداشته باشند که با یک گرافیک ضعیف یا متوسط بتونند بازی رو بدون کوچکترین مشکلی اجرا کنند....
من ATI 2 GB HD 5650 دارم - اپدیت درایور ATI Catalyst 12.1 Preview رو نصب کردم + اپدیت 40 مگی- به تنظیمات هم دست نزدم راحت و رون اجرا شد - 5 تا پک DirectX هم نصب کردم -ویندوز 64 بیتی Ultimate
دوستان کسی درایور 11.12 رو نصب نکرده ببینه بهتر میشه یا نه!؟
من پچ 47 مگی رو ریختم با درایور 11.11 هنوز یکم مشکل دارم فریم رو 60 کمتر نمیشه اما بعضی جاها تچسکرها بد لود میشن !
بازیه خفنیه اما مثل بتل داره حال گیری میکنه.....
راستی این 12.1 چی کسی هست که مشکل داشته و با ریختنش مشکلش حل شده باشه؟
سلام آقا مشکل صدا دارم با بازی صدای صحبت ها و .... کلا پخش نمیشه و به جاش خش خش میکنه ولی بعضی صدا ها هم راحت پخش میشه مثل صدای پا یا ماشین مشکل از کجاست ضمنا داخل دیسک بازی language pack هم بود که نصب کردم مشکل از اون نیست؟
قبلا تصب کرده بودم بازی رو و یادم نیست این مشکل صدا رو چهجوری حل کردم
الان که بازی رو دوباره نصب کردم هر کاری میکنم نه مشکل لوود تکسچر درست میشه نه این خش صدا !!!!
خواهش میکنم کمکم کنید !!!
حالا تکسچر هیچی با همین مشکل تکسچر خیلی مرحله رفتم !!! :((((
شما نرم افزار openAL رو پیدا کن و بنصب حل میشه:8:نقل قول:
داداش من 1.5 ویندوزم رو عوض نکردم !!!نقل قول:
و همه نرم افزارهای جانبی آپدیت و به روز هست
این نرم افزار که میگی هم نصبه !!!!
احتمال داره واسه ورژن باشه ؟؟؟؟
سرچ کردم ولی نمیدونم کدوم رو دانلود کنم !!!!!!!
میشه لینک بدی
ممنون میشم
کدومشو دانلود کنم !!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
OpenAL Installer for Windows گرفتم ولی مشکل حل نشد
سلام
دوستان ممنون میشم کراک 100% مطمئن بازی را برای دانلود از یک سرور خوب و غیر ف.ی.ل.ت.ر برام
قرار بدهید :)
بای
اقا دقیقا منم این مشکل صدا رو دارم خیلی کالفم کردهنقل قول:
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیزم
من چند روز پیش بازی Rage با حجم 21 گیگ دانلود کردم iso شو
اما داخلش هیچ فایلی برای نصب کردن یا exe و جود نداره و داخلش 3 پوشه به نام های
base
mp
virtualtextures
وجود داره و داخل این پوشه ها فایل هایی به فرمت
pages
pageslines
و غیره است
حالا دوستان چه طوری این بازی رو نصب یا اجرا کنم :19:
شما فایل iso رو با نرم افزار daemon tools باز کن اگه بازم فایلی برای نصب یا unzip نبود احتمال داره یا بازی ناقص دانلود شده باشه یا اینکه کلا از ریشه ناقص بوده باشه...اصلا بازی رو از منبع معتبر دانلود کردی؟؟نقل قول:
نقل قول:
سلام من همین کار رو کردم و iso رو با DAEMON Tools Lite باز کردم ولی چیزی داخلش تغییر نمی کنه و 3 پوشه داخلش است که حجمشم 21 گیگ است
در ضمن از میهن دانلود گرفتمش
دوستان عزیز....
من دو تا پچ گرفتم نصبیدم هر کدوم یک گیگ...کارای پست اول رو هم انجام دادم....گرافیکم هم geforce هست...
ولی بازم این تکسچرها کمی دیر لود میشن...یعنی دیگه بهتر نمیشه؟
سایتهایی نظیر میهن دانلود معمولا یک راهنمایی برای چگونگی دانلود و نصب برنامه هاشون توی سایت ارائه میدن ببین از اونجایی که دانلود کردی چیزی ننوشته یا در قسمت نظرات پستش بچه هایی که قبلا دانلود کردن چیزی نگفتن چون اینجور که شما میگی احتمالا دانلودت ناقصه!!نقل قول:
به توضیحات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست هم توجه کنید...نقل قول:
والا تو خود بازی گزینه بنچمارک داره من میگیریم میگه great.....احتمالا excellent اگه می بود دیگه مشکل نداشتم!نقل قول:
سلام.
دوستان اگر لطف کنن و مشکل منو هم حل کنن، ممنون میشم.
من این بازی رو از میهن دانلود گرفتم. یه فایل ایزو با حجم 20.1 گیگه. داخلش فقط یه پوشه به اسم Rage هستش و داخلش سه تا پوشه به نامهای base و mp و virtualtextures. اصلا اثری از برنامه نصب نیست. میشه بگین چجوری نصبش کنم؟
بازی Saints row third رو هم گرفتم ولی موقعی که میخواد نصب بشه، سریال استیم میخواد. کسی میتونه راهنمایی کنه که چجوری از این مرحله عبور کنم تا برنامه نصب بشه؟
ممنون.:11: