سلام
من اون مقدار خارجی که جی پی رو اضافه میکنه رو دان کردم کجا بریزم تا بتونم و پر استار و بازیکنهای مسر لیگ رو آزاد کنه؟
Printable View
سلام
من اون مقدار خارجی که جی پی رو اضافه میکنه رو دان کردم کجا بریزم تا بتونم و پر استار و بازیکنهای مسر لیگ رو آزاد کنه؟
دوستان فقط یه کرک می خوام. همین . مرسی
my documents/konami/Pro Evolution Soccer 2012/saveنقل قول:
این کونامی هم کشته خودشو با این ترنسفرها
هر سال همین اشه و همین کاسه دیگه عادت کرده کونامی
من رو لپ تاپ نصب کرده بودم حالا وقتی میخوام روی PC نصب کنم. 5% که مونده تموم شه گیر می کنه و میگه که دی وی دی یک رو بزار، یک رو که میزارم باز میگه دو رو بزار و همینطوری تا آخر. چیکار کنم به نظرتون؟؟ لپ تاپ دستم نیست که فایلا رو از اون کپی کنم
---------- Post added at 06:29 PM ---------- Previous post was at 06:25 PM ----------
اینم کرک خدمت شما:نقل قول:
نقل قول:
کد:http://upfile.in/3h3hw8p9grj7/Crack.neez.net.rar
این کونامی هم ملت رو مسخره کرده بخدا :31: هی یک بذار هی دو بذار :8:نقل قول:
من رو لپ تاپ نصب کرده بودم حالا وقتی میخوام روی PC نصب کنم. 5% که مونده تموم شه گیر می کنه و میگه که دی وی دی یک رو بزار، یک رو که میزارم باز میگه دو رو بزار و همینطوری تا آخر. چیکار کنم به نظرتون؟؟ لپ تاپ دستم نیست که فایلا رو از اون کپی کنم
نه رو لپ تاپ که نصب کردم مشکلی نبود ولی نمیدونم چرا رو PC اینطوریه؟؟؟ :41:نقل قول:
میگم این اپدیت که تو سایت pespatchs.com اومده چیه؟
Konami released PES 2012 Konami Official Update 1.0.This update first from konami.
Details for PES 2012 Konami Official Update 1.0:
* Facebook tie-in features have been added to the game.
* Improvements have been made to the Gameplay AI.
به احتمال فراوان مشکل از ویندوزت باشه :11:نقل قول:
خودم احتمال میدم مشکل شاید از دی وی دی رام باشه چون اصن وقتی میخوام فایلای تو دی وی دی رو کپی کنم هم گیر می گنه :19:نقل قول:
دوستان چرا بازی گزارشگر نداره؟
دوستان سالم ترین لینک واسه دانلود گزارشگر انگلیسی چیه؟
p30day چطوره؟
نخیر. با ویندوز جدید همچنان مشکل پا برجاستنقل قول:
من الان دسته بازی رو وصل میکنم اما هرکار میکنم بالا نمیاد و ویندوز نمیشناسه احتمالش هست سوخته باشه ؟ تازه خریدم
یکی به داد ما بی چیز پی ان دارها هم برسهنقل قول:
دهنم سرویس شد آخر هم نتونستم دانلودش کنم چون ..تره
لطفا لینک مستقیم و بدون ..تر بذارین
اگه دستت شوک داره،دکمه ای که شوک رو روشن میکنه رو بزن ببین لامپش روشن میشه یا نه.اگه آره سالمه،اگه نه سوخته.نقل قول:
حجت جان این که قیلتر نیستش؟!نقل قول:
از moddingway دانلودش کن،
راستی دوباره سلام...:31:
دوستان من گزارشگر ندارم توی بازی سه تا گزارشگر رو ریختم و فعال هست ولی توی بازی هیچی گزارش نمیکنه باید چیکار کنم ؟
بیا حجت جان برات عکسم گذاشتم::31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 09:18 PM ---------- Previous post was at 09:17 PM ----------
واقعا مشکل به این میگن!نقل قول:
من که تا حالا اینجوریشو ندیده بودم!:23:
مال من که داره مثل نقل و نبات اسپانیولی گزارش میکه.
از تو ستینگ بازی گزینه دوم مال لیست گزارشگر هاست دیگه من اون رو روی همه حالتها گذاشتم ولی تو بازی حرف نمیزنه همین رو روی لپ تاپ نصب کردم صحبت کرد ولی رو سیسیتم نه حرف نمیزنه مشکل از کجاست ؟
---------- Post added at 09:23 PM ---------- Previous post was at 09:22 PM ----------
البته هردوتا نسخه ی دمو روی سیتم نصب مونده از قبل
کاربر MESSI شما بازی رو از کجا تهیه کردی ؟
آقا من ارور نصب نبودن بازی رو میگیرم. مثل اینکه یه سری فایل سیستمی که باید کپی میشده نشده. میشه یکی کمک کنه؟؟؟ کرک رو هم دوباره دانلود کردم و ریختم. کرک تست شدس. یکی کمک کنه. مرسی
من؟نقل قول:
عارضم خدمت شما که از فروشگاه اینترنتی:
محتوای مخفی: ...
البته مال منم یکم مشکل داشت که با پچ و این چیزا حل شد.:31:
چقدر واست تموم شد ؟ :31:نقل قول:
ورژن چنده ؟ منو انگلیسی داره ؟ گزارشگر چی؟
با پست سفارشی: 7250 تومن.!:31:نقل قول:
ورژن 1.
آره داره.
مال منم مثل شما درست و حسابی حرف نمیزد که با ریختن گزارشگر اسپانیولی که از اینترنت گرفتم حل شد.
دوستان من گزارشگر ندارم کمکم کنید لطفااااااااااااا
توی ستینگ پوشه ی بازی رفتم واسه cpu زده BAD
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4000+ x 2 (1.75Ghz)
این مشخصات سی پی یو من هست
من که هنوز نگرفتم منتظرم تا تو شهرمون ( کردکوی ) بیاره بعد برم بخرم :31:نقل قول:
هنوز بازی رو نداری؟نقل قول:
---------- Post added at 10:06 PM ---------- Previous post was at 10:03 PM ----------
قبلا من با PES 11 به این مشکل برخوردم...نقل قول:
که با عوض کردن ویندوز و درست و کامل نصب کردن درایو و کارت های سیستم حل شد و دیگه ننوشت BAD.
نه دیگه دموی دوم رو سیتمم نصبهنقل قول:
هنوز کردکوی نیاوردن :31:
من الان اين بازي رو بگيرم مشكل داره ؟ چه مشكلايي داره؟ بايد چه نسخه يا ورزن يا از كدوم شركت بگيرم كه مشكل نداشته باشه ؟ :31:
بیشتر شرکتا مشکل دارن!نقل قول:
مشکل ازجمله:
زبان منو
گزارشگر
با پچ و چیزایی که در اومده تا حدی حل میشه!
بابا اینا که مشکل نیست عزیز من:31:نقل قول:
ما داریم نسخه ی فرانسوی رو بازی میکنیم و هیچ مشکلی هم نداره
میخواستی 10 روز دیگه صبر کنی تا انگلیسیش بیاد
---------- Post added at 11:53 PM ---------- Previous post was at 11:52 PM ----------
میگم این اپدیتی که کونامی داده بیرون چه مشکلاتی رو برطرف میکنه؟
سلام
بچه ها چرا بعضی از تیمها تو بعضی از لیگ ها نیستن؟
چه تیم هایی ؟؟ چه لیگ هایی ؟؟؟ چندتا مثال بزن :20:نقل قول:
مثلا تو انگلیس من چلسی رو ندارم
اسمش LONDON FC هستش...نقل قول:
(اولین بارته بازی میکنی؟)
آره من تازه فوتبال باز شدم ؟ حدود 1 ماههنقل قول:
چرا اسما فرق دارن با اسم اصلیشون؟
کل تیم های لیگ انگلیس به غیر از منچستر و تاتنهام اسماشون درست نیست...باید یا خودت اسماشون رو درست کنی یا یه پچ از آقای استادنقل قول:
M E S S I درخواست کنی :31::31:
کونامی اسم شهرشونو گذاشته.نقل قول:
منم نمیدونم چرا؟!
خوب پچی هست که اینا رو درست کنه؟