چطوری میتونم برم مدرسه
4 - Beggar Sec
و تو ماموریت ها گفته sandbagنگاه کن چطوری باید نگاهش کنم یا چک کنم؟
Printable View
چطوری میتونم برم مدرسه
4 - Beggar Sec
و تو ماموریت ها گفته sandbagنگاه کن چطوری باید نگاهش کنم یا چک کنم؟
پینگ مهم تره . سرعت دانلود همون 20 یا شاید کمتر کافیه .نقل قول:
یکی از دوستان بنده با سرعت دانلود 20 بازی می کنه .
پینگتون از گوگل چنده ؟
میشه قیافمو عوض کنم؟
دوست عزیز راستشنقل قول:
نمیدونم پینگ چیه؟
و از کجا بفهمم چنده؟
و چقدر کافیه؟
از 4.2.2.4 بگیرید پینگ به این شکل :نقل قول:
توی run بزنید cmd . صفحه ای که وا میشه توش بزنید :
ping 4.2.2.4
4 تا خط مینویسه اول . توشون یه time هست اون تایم ها رو بگید .
اگه اون وسطا نوشت Request Timed Out یعنی اینترنت خوبی ندارید .(بیش از هر چیزی تایم اوت تاثیر میذاره . پینگ بالا تاخیر میاره ولی تایم اوت لگ میاره)
چه کاریه تو Run بزن: ping 4.2.2.4 -t پینگ رو نشون میده :n02:نقل قول:
اونطوری سریع بسته میشه صفحه .نقل قول:
چطوری میشه با بقیه جنگ کرد؟
با بازیکنا منظورمه
اگه ping 4.2.2.4 بزنی سریع بسته میشه ولی اگه ping 4.2.2.4 -t بزنی صفحه بسته نمیشه!نقل قول:
درسته ، ولی برای دیدن میانگین پینگ باید کنترل + C رو بزنید وقتی که آخرش نوشتید -t . در اون حالت سریع باز بسته میشه .
استفاده -t برای اینه که یه ربع بذارید پینگ بگیره بعد با کنترل + C متوقف کنید و ببینید چند درصد تایم اوت دارید و میانگین پینگتون چه قدره . اینطوری چون جامعه آماری بزرگتره نتایج هم معتبرترن .
تنظیمات گرافیکی این بازی روی مصرف اینترنتش تاثیر داره؟
تا جایی که میدونم خیر . فایلای گرافیکی اینجور بازیا روی کامپیوتر هستن و از سرور دریافت نمیشن تمام مدت .نقل قول:
راستش منم نظرم این بود ولی این تصویر منو به شک انداخت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ربطی نداره .
منظورش اینه با یک مگ میشه بازی کرد ، ولی برای تجربه نکردن هیچ گونه دیلی ـی بهتره 2 مگ داشته باشید .
با اکانتی که تو سایت وارد میشم نمیتونم وارد بازی بشم.
ده ها بار امتحان کردم
راحت ترین راه دانلود چیه؟ لینک ؟
installer نیست که resume هم نداره ؟!
ممنون:n12:
installer رو نصب کنید بعدش فایلی که نصب شد رو اجرا کنید . سرعتش خوبه قابلیت Resume هم داره .نقل قول:
بازی خیلی خوبیه ولی پیچیدس
کسی اینجا هنوز بازی میکنه؟؟
یوزر من : thron هست
سلام
من از سایت بازی دارم دانلود می کنم (چند تا فایل داره برای دانلود)
می خواستم ببینم ورژن آمریکا و ... نداره؟
سرور خاصی نداره برای بازی که ایرانی ها اونجا حضور داشته باشند؟
سلام
کدوم سرور هستین شما؟
من تا یه مدت قبل تو نسخه آمریکای شمالی بودم و بعد از max lvl کردن کاراکترم بازی رو ترک کردم...بازی قشنگیه ولی developer آمریکائیش snail به شدت p2wاش کرده! با سیستم VIP و nonVIPـش و امکانات فوق العاده ای که برای وی آی پی ها قائل شده و بالانس بازی به کل به هم خورده...بازکنای خیلی زیادی بازی رو ترک کردن...بعضی سرورهاش به شدت خالی از سکنه ست! که اینم به خاطر مدیریت غلط و ایجاد سرورهای جدید توسط توسعه دهنده شه... تعدادی باگ هم داره..از اشکالات ترجمه ای بگیر تا گیر کردن تو بعضی ماموریتها!
به نظرم تیتر این تایپک بیشتر مناسب نسخه چینیه باریه تا نسخه آمریکای شمالیش! نسخه آمریکائیش بیشتر شبیه افتضاح شده و به عقیده خیلیها عمرش رو به اتمامه.
سلام من بازی Age of Wulin رو دانلود کردم کدوم سرورش برم که بچه های ایران توش باشن چون واقعا هیچی بلد نیستم از بازی :دی