نقل قول:
صندوقها ماهانه معمولاً چند درصد سود میدهند؟ اصلاً ماهانه است یا سه ماه یکبار؟
سودشون ساليانه است. ديدتون بايد بلند مدت (يكساله) باشه. بازدهي بسته به نوع صندوق متفاوته. من از 60 % تا 110% طي يكسال خبر دارم.
نقل قول:
این چند روز خیلی بیزی هستم وقت نیست اطلاعات رو به روز کنم اما دوستان میگن نرخ 18 سنت تکذیب شده
تو چند روز اینده یه بررسی کامل و جامع باید داشته باشم
شاید روز چهارشنبه پترول صف خرید ببنده
متاسفانه خوراك 18 سنتي تصويب شده. تو سايت وزارت نفت هم زده .Shana.ir
نقل قول:
سلام به دوستان اهل فن
سوالی داشتم در مورد سهام تایرا (تراکتور سازی ایران) : بعد مدتها مام شاهد یه رشد ارزش بودیم. به نظرتون با حالت فعلی فروش منطقی هست یا صبر کنیم ؟!
یه سوالم اینه که سهام های پر سود کدوم ها هستن و سود رو به چه نحوی به سهامدار میدن ؟!
در خصوص قسمت اول سوالتون نميشه چيزي بگم چون شما سهامدار هستيد و خودتون بايد تصميم بگيريد. ممكنه بگم بفروشيد و مدتي بعد سهم با رشد روبرو بشه و ممكنه بگم نگه داريد و ضرر كنيد. ولي در كل سهامهاي بهتري هم در بازار وجود داره كه بعد از تحقيق ميتونيد خريد كنيد.
اما در خصوص قسمت دوم سوالتون اگه منظورتون سهميه كه سود ساليانش خوب باشه گروه پتروشيمي بيشترين نسبت سود و پوشش رو داره. البته فعلا قضايايي پيش اومده كه وضعيت سال بعد رو در هاله اي از ابهام قرار داده. و گروه پالايشي هم به لحاظ اينكه صنعت مادر كشوره جز گروههاي مطمئن بورسه هر چند كه مدتيه نقدينگي ازش خارج شده