نقل قول:
ای ناکس اعتراف کن دیگه چه کار کردی ؟؟ :31:
Printable View
نقل قول:
ای ناکس اعتراف کن دیگه چه کار کردی ؟؟ :31:
در مورد چی داری حرف میزنی من اصلا امروز GTA بازی نکردم :16::16::16::16::16::16::16:نقل قول:
زود تند سریع آی پی سرور رو بگید
آی پی ؟نقل قول:
کسی سرور زده مگه ؟ :31::31:
بیا یادداشت کن سریع :27:
94.232.174.31:7777
94.232.174.31:7778
ببینی بچه ها توی کدوم سرور هستن بازی کنی ... تکی حال نمیده و نمیتونی بازی رو پیش ببری :31:
من GTA 600 MB رو از سایت P30DAY دانلود کردم ماله 2005 میرم تو بازی صفحه سیاه میشه و alt+ctrl+delet و not reseponding و از بازی میاد بیرون اگه میشه 1 کرک تست شده بدید بهم.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان به جای ما
همیشه یادتونم :40:
باو من هر موقع میام بازی کسی نیس
یه ساعت بزارید تو روز که همه بتونن بیان بازی کنیم حال کنیم نمیشه که تکی بازی کرد
راستی تاپیک بزنم براش ؟
منم هر روز یه 15 دقیقه میام منتظر میمونم هیچکی نمیاد
میگم کسی که تو بازی سنتر هست اونجا تایپک بزنه تا خیلی ها با سرور اشنا بشن
و اینکه یه ساعتی رو باید تعیین کنیم
منم همون نسخه رو گرفتم بار اول خراب بودنقل قول:
این نسخه سجاد رو بگی 670 مگ خودم با اون میرم سالمه
دقیقا منم اونی رو که شما میگی گرفتم خراب بود ولی ماله سجاد درست بود
دوستان تایم تعیین کنید دیگه !!!!
بدون برنامه نمیشه
مثلا امروز جمعه ساعت 9 یا 8 شب خوبه ؟
سلام دوستان.نقل قول:
شهاب جان اون نسخه از بازي با ويندوز 7 مشكل داره ! چند صفحه پيش لينك سالم بازي رو قرار دادم.
اون رو دانلود كن مشكلت حله.
راستي narotu جون توي اين مدت كه نيستم حواست به اين Nima چيتر باشه ، اگه Cheat زد با جفت پا برو تو مغزش :31::31:!
و يك چيز ديگه ، جديدا زدم تو كار آنلاين كردن GTA IV :31:!
اگه اون انلاين شه 100برابر اين SanAndreas باحال تره و گرافيكش هم خيلي توپه:46:!
تا بازگشت SajaD CJ صبور باشيد :31:...
%60 Loading ... .
امشب ساعت 9 همه تو بازی باشن
اگه بتونید GTA IV رو آنلاین کنید واقعا ترکوندیدن :27::10:نقل قول:
gta iv رو بیخیال بشید :40: .... pc من مال 4 سال پیشه ...قلب ش ضعیفه نمیاره :31:
امشب از ساعت 7 همه یواش یواش بیان توی بازی که 9 تکمیل شده باشیم. :27:
حد اقل 6 نفر باشین که 2 تا گروه شیم:27:
---------- Post added at 01:46 PM ---------- Previous post was at 01:42 PM ----------
کامپوتر من اونو صحنه اهسته میاره چه برسه به انلاین :دینقل قول:
راستی بچه یکی از بچه های مدرسم برای Black ops دوماه پیش سرور زده بود گفت خیلی راحته راحتم میشه بازی کرد
بدونه هیچ مشکلی ولی چون مدرسه ها شروع شده دیگه سرور رو run نکرد
میتونید برای black ops هم سرور بزنید چون من دیروز بازی کردم انلاین زمین تا اسمون فرق داشت خیلی باحال بود ولی متاسفانه پینگ من 800 بود :دی
---------- Post added at 01:48 PM ---------- Previous post was at 01:46 PM ----------
پ ن پ سرور زدیم که تکی بازی کنیم : دینقل قول:
هي واي بر من :31:!نقل قول:
منم يادم رفته بود روي كامپيوترم صحنه آهسته اجرا ميشه :31:! پس بيخي :31:! همين سان اندرياس هم خوفه :31:!
جدي واسه COD : Black Ops كرك آنلاين اومده ؟! اگه آره كه دستت درد نكنه ، واسه ما هم آپلودش كن صفا كنيم:31:!.
موفق باشيد:40:.
من امشب میام
اگه بتونین از دوستتون روش آنلاین کردن black ops رو بپرسین ممنون میشم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
الان میگم :27:نقل قول:
Teknogods اومده و تا مدتی که بتونند مولتی پلیر رو کرک کنند یه Loader Bot زده . به اینصورت که تمامی امکانات مولتی پلیر رو داره ولی با Bot بازی میکنید .
لینک دانلود با حجم 800 کیلو بایت :
کد:نکته : این Loader حتمال نیاز به آپدیت 2/3 داره که اونو میتونید از اینجا بگیرید (کرک توی فلدر هستش) :
کد:http://www.2shared.com/file/qLSGtCNe/BlackOpsLoaderV06.html
کد:نحوه کار هم اینه که Loader رو توی محل نصب بازی بریزید و اجراش کنید .
کد:http://rapidshare.com/files/434613940/Call.of.Duty.Black.Ops.Update.2.and.3-SKIDROW.rar
تنظیمات دلخواه رو اعمال کنید .
توی منو بازی کلید Alt + F10 رو بزنید و وارد بازی میشید .
برای ساخت سرور خصوصی چطور هست ؟
راستی بچه یه سایت هست که Black ops رو کرک کرده (مولتی )
ولی برای مولتی بازی کردن باید 6 ماه از عضویتت تو سایت گذشته باشه :13:
راهی به نظرتون نمیرسه که بشه یه حقه زده یه پس و یوزد مفتی گرفت :31:
چه قدر مسخره ای djnima
اول بازی داری میگی شما 3 تا من تک
خب گفتم قبول بازی رو شروع میکردیم تا به هم شاخ به شاخ میشدیم با ماشین 5 تا شلیک میکردی 4 تاش میخورد به 4 تا چرخ 1 دونه هم میخورد به جای باک ماشین که دود ماشین در میومد
اومدیم بازی کنیم نه چیت و بات بازی !!!!
در ضمن با 4 تا شلیک نمیتونی از توی ماشین 4 تا لاستیک در حال حرکت و چرخش رو بزنی !
اون جایی هم که کشتیمت چرا 1 ثانیه بعدش دوباره روی ماشین ما زنده شدی ؟
نقل قول:
اولا که مسخره خودتی دوما من توضیح دادم که خودمم نمیدونم چرا بعضی وقتا اینطوری میشه
سوم برای بار هزا رم میگم هر فحشی میخواین برای چیتر بزارین بر پدر کسی که چیت یا تقلب میکنه یا تهمت الکی میزنه لعنت
به هر چی که اعتقاد داری و دارم قسم که من چیت نمیکنم و بلدم نیستم.
.
این بازیو تو قبل اینکه یاد بگیری pc رو روشن کنی من3 4 سال پیش برای 5 6 بار سینگلش رو رفتم و مسلتم واحتیاجی به چیت
واسه اماتوری مثه تو ندارم
اخه این بچه بازیا چیه تا میبینین حریف یکی نمیشین بهش تهمت میزنین یکم بزرگ شید.
ولی moh.ss اینو راست میگه خدایینقل قول:
تو ماشی بودیم یهو 4 چرخ پنچر شد :31:
ماشین رو باهات ترکوندیم دوباره همون جا زنده شدی :31:
اگه از بات چیت و ...... استفاده نمیکنی پی داستان چیه ؟ :27:
---------- Post added at 11:20 PM ---------- Previous post was at 11:19 PM ----------
baw .... dahaneton shod ye bazi konim tosh dava nabashe :D
این جا ایران است
پ ن پ بورکینا فاسو :13:نقل قول:
باشه من مسخره تو با مزهنقل قول:
موقعی که به دنیا نیومده بودی من با پلی استیشن یک gta 1 رو بازی میکردم ..همونی که دوربین از بالا بود ..:27:
منم بلدم تیر اندازی کنم منم بلدم رانندگی کنم ... ولی :
بلد نیستم وقتی میمیرم دوباره همونجا زنده بشم
بلد نیستم وقتی راننده هستم شلیک کنم و با 5 تا شلیک 4 تا چرخ بزنم + باک ماشین
بلد نیستم وقتی روی موتور هستم بهم تیر نخوره در صورتی که کل هیکلم روی موتوره 3 نفر با mp5 بهم تیراندازی مستقیم-رگباری میکنن....
بابا ایول داره اگه اینکارا رو بکنی ...:10:
در ضمن اون مسلطه نه مسلت :D
نقل قول:
چرا این که خیلی راحته با 5 تا تیر 1 کیش میره به باک میخوره 4 تاشم برای چرخا ریاضیت داغون شده ها:11:
راست میگه اونو اشتباه نوشتی اوزگل :10:
تو tee من نارو دعوا میکردن این جا اینا : دی
خواهشا دوستان جو رو متشنج نکنین :10::40::11:
بعد از مدتی یه سرور خودمونی پیدا کردیم داریم با پینگ خوب بازی می کنیم
یه حالتی پیش نیاد که همه از بازی زده بشن
و اما در مورد زدن 4 تا چرخ ماشین :18:
والا نمیدونم چی بگم فقط میدونم که با چند خشاب به زور میشه یه چرخ رو زد :19:
ولی اگه کاره چیت بود که همیشه یا حداقل تو چند مورد باید اینجوری میشد
نقل قول:
1-نه بلدی برونی نه بلدی رانندگی کنی خیالت راحت.:2:
2-در مورد زنده شدن یه سر به این فروم بزن که معلوم شد باگه و سرور لینوکس این مشکل رو داره:
کد:http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=280652
3-شما گلوله ها رو شمردی که ای حرف رو میزنی در ضمن باک کجا بود؟؟؟!!! من چرخ ها رو پیاده شدم وبا m4 زدم . یه عینک واجب شد بگیری...
4-وقتی تو ماشین یا موتوری قدرت شلیک بیشتره(به یکی از دوستان هم گفته بودم). لطفا امتحان کن.
5-روی موتور مثله مجسمه نشستن اره ولی من مدام ویراژ میدم و از تیر رس شما خارجم.
ایول دارم دیگه.:10:
فقط این یک مورد حق باشماست مسلط که من چون با عجله نوشتم قاط زدم:31:
پس تو بلدی که تا ماشینت پنچر میشه teleport میکنی در میری ؟ 4 چرخم پنچر بود سیاه شده بود ماشین تونستم 10 km ماشین رو ببرم با 4 چرخ پنچر رنگش کنم بلکه درست شه نه مثل تو فوری به دریفت پناه ببرم ....:8:نقل قول:
نه نشمردم حساب کردم ... داشتیم بهت نزدیک میشدیم وسط شهر بود وسط خیابون شمشاد هست :31: وقتی جلوی هم قرار گرفتیم فقط 2 ثانیه طول کشید اگه با m4 بزنی هر تیر 5 دهم ثانیه(نیم ثانیه) طول میکشه ... توی این دو ثانیه دو طرف ماشین رو چطور داغون کردی ؟ منظورم اینه که 2 تا چرخ روبرو هست باید برای 2 چرخ بعدی باید میومدی این طرف ماشین نه از همونجا 2 تا چرخ دیگه رو بزنی :31:
سرور ما که ویندوزه :31::31::31::31::31: پس از باگ خبری نیست :10:
ویراژ تو این بود دور خودت میچرخیدی یا روی خط مستقیم میرفتی بالا میمومدی پایین بدون زیگزاگ رفتن .... خب ما هم به دنبال تو میچرخیدیم ... :27:
باک منظورم اون دریچه بنزین زدن رو میگم یه مربع کوچیکه ... اونجا میزنی سیاه میشه ماشین ...:46:
سلام دوستان.
Loading Completed ...
من با قدرت هرچه تمام تر برگشتم :31:!
قضيه چيه دوستان ؟! چي شده ؟! كي كيو زده ؟!! كي كيو ماييده :31::31::31:؟!
حالا اينارو ول كنيد امشب ساعت 9 پايه هستيد :31:؟؟! برم بروبچ از فروم هاي ديگه جمع كنم بيارم :31:؟!
سلام من اومدم چه خبر!!!!؟:31:
این لودینگ چقدر طول کشید !!!نقل قول:
قضیه خاصی نبود
یکی یکیو زده یکی هم یکیو ماییده و .........به همین ترتیب ادامه داره !!!:31::31:
من امشب ساعت از 8.5 هستم البته تا 10 میتونم بمونم بعدش باید برم دنبال mbc persia !!
سلام :19: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ستاره بدین به این بخش خو :|
دوستان الان دیدم یه سری خارجی بودن تو سرور از کجا اومدن؟؟
عزيز سرور كه پسورد نداره :31:! اسم سرور اومده تو ليست ، بعد Connect شدن ديگه :31:!نقل قول:
راستي علي جان اگه ميشه يك جوري اين TelePort هارو غيرفعال كن ، خيلي مسخره هست :31:!
سرور قحط بود اومدن تو سرور ایران:31:نقل قول:
teeport چیه؟؟؟؟:31: