settings >>sound setting >> Vibrate >> when sound is offنقل قول:
یا بزار always که همیشه ویبره باشه
settings >>sound setting >> Vibrate >> when sound is offنقل قول:
یا بزار always که همیشه ویبره باشه
خب من این کارو کردمنقل قول:
اما درست نشد
اگه زنگ بزنن ویبره داره
اما توو اسمس نداره:41:
آقا تو تنظیمات خود مسیج هم برو یه ویبره هشدار (notification vibration) داره که باید فعالش کنی.
در مورد انتقال برنامه به مموری هم که دیگه app 2 sd هم تست کن اگه نشد یه جای کارت می لنگه. یا گوشی یا شاید خیلی خیلی کم مموری
اینم انجام دادمنقل قول:
درست نشد:19::41::44::37:
ریست کن ببینیم چی میشه ، عجیبهنقل قول:
setting>>privacy>>setting reset
متاسفانه گوشی ما هم اینطوره! حتی گوشی رو روت کردم و برنامه App2SD رو هم نصب کردم اما بازم موقعی که میخوام برنامه ها رو از حافظه گوشی move کنم رو sd card ارور میده و میگه انجام نشد! :41:نقل قول:
تقریبا حافظه داخلی گوشی دیگه پر شده، دوستان کسی راه حلی برای این مشکل نداره؟ :11:
پ.ن: راستی کسی تونسته بازی Lane Splitter رو روی لایو نصب کنه؟ من ورژن های مختلفش رو تست کردم ولی همشون موقع نصب میگن not installed! . کم کم دارم نا امید میشم از این گوشی :41:
اگه گوشیتون فارسیه زبانش رو به انگلیسی تغییر بدید درست میشه.
قابل توجه دوستانی که به 62 آپدیت نکردن : نسبت به 58 یا 42 میزان استفاده از رم خیلی بهینه شده .
قبل از آپدیت میزان رم مورد استفاده برای من همیشه رو 75% تا 80% بوده ولی الان با همون برنامه ها میزان رم همیشه رو 60% هست . 15 تا 20 درصد بهینه شده رم .
یکی بود گفت بازی lane splitter نصب نمیشه
آقا نصب شد و عجب بازی باحالی هم هست
داداش میتونی یه لینک بدی؟
رام خاورمیانش اومده؟ شما فلش کردی یا با Update servise آپدیت کردی؟نقل قول:
قبل از آپدیت میزان رم مورد استفاده برای من همیشه رو 75% تا 80% بوده ولی الان با همون برنامه ها میزان رم همیشه رو 60% هست . 15 تا 20 درصد بهینه شده رم .
من از "بازار" گرفتم ، چند تا پست قبل تر هم همون شخص لینک دانلود ورژن قدیمیشو گذاشته.
به نظرتون آندروید چهار رو این گوشی خوب اجرا میشه؟؟ منظورم اینکه از نظر سخت افزاری کم نمیاره؟
بله خاورمیانه هست و فارسی ساپورت میکنه کاملنقل قول:
من با PC Companion آپدیت کردم . حدود 160 مگ هم Data دانلود شد برای آپدیتش.
دوستان یه راهنمایی کنند
چطور میشه با این گوشی شماره تلفن رو روی سیم کارت ذخیره کرد؟
داخل کانتکت ها >> رایت کلیک کن که آپشن بیاد :31: >> back up cont >> آخرشم sim card انتخاب کننقل قول:
چهار که هیچی پنجمش بیاد حریفه :31: از شوخی گذشته بله پردازنده 1 گیگاهرتزی کافیه .نقل قول:
به نظرتون آندروید چهار رو این گوشی خوب اجرا میشه؟؟ منظورم اینکه از نظر سخت افزاری کم نمیاره؟
هر چی با PC Companion یا update servise تلاش میکنم میگه شما آخرین ورژن رو دارید در حالی که ورژن من 58 هست!نقل قول:
من با PC Companion آپدیت کردم . حدود 160 مگ هم Data دانلود شد برای آپدیتش.
آخرین ورژن PC Companion رو نصب کن 2.0.2 و اگه سیستم دیگه دم دست داری کلا رو سیستم دیگه تست کن ، منم موبایل خودم آپدیت شد ولی مال فامیلمون نمیشد رو لپتاپش ، آخر آوورد رو لپتاپ من راحت آپدیت شد .نقل قول:
من این ورژنو دارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا یه سوال
آخرین ورژن آپدیت 4.0.2.A.62 روی گوشی اومده ولی فقط از طریق pc قابل آپدیت شدنه! چرا؟؟
در صورتی که همین ورژن آپدیت روی گوشی برادرم(xperia ray) اومد و براحتی از طریق خود گوشی آپدیت کرد
چرا اینطوریه؟!!!:19:
فعلا که اینترنت تکلیفش با خودش معلوم نیست
اگه بدون دادن ارور خاصی آپدیت نمیشه از قندشکن استفاده کنید
من خودم تو دو مرحله آپدیت کردم ، دفعه اول از قند شکن استفاده کردم تا تونست وصل بشه ولی تو مرحله دوم نیاز نداشت!
حواسم نبود اصلا من این مشکل رو دارم با PC companionنقل قول:
آخرین ورژن PC Companion رو نصب کن 2.0.2 و اگه سیستم دیگه دم دست داری کلا رو سیستم دیگه تست کن ، منم موبایل خودم آپدیت شد ولی مال فامیلمون نمیشد رو لپتاپش ، آخر آوورد رو لپتاپ من راحت آپدیت شد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با خود گوشی که میخوام دانلود کنم میگه آخرین ورژن رو دارید .
usb connection mode باید عوض شه از تو تنظیمات گوشی، احتمالا مشکل با PC companion حل میشه.نقل قول:
دوست عزيز من همين ورژنو از طريق واي فاي مودمم براحتي آبديت كردم و هيچ مشكلي نداشت !نقل قول:
حدود ١٠ دقيقه هم بيشتر طول نكشيد.
دلیلش اینه که لپ تاپ ویندوز 64 بیتی داشتهنقل قول:
فقط با ویندوز 32 بیت میشه آپدیت کرد
سلام دوستان خوبید میخاستم کمکم کنید. من روی گوشیم رام نصب کردم وقتی که ریست کردم روی آرم سونی اریکسون مونده و بالا نمیاد میخام گوشیمو آپدیت کنم تا درست بشه البته با برنامه Sony_Ericsson_PC_Companion_2.02.015_Web.exe من با ورژن قدیمش بلدم آپدیت کنم اما چون lan مودمADSL ام خراب شده و از usbاستفاده میکنم نمیتونم از وژن قدیمش استفاده کنم بخاطر همین میخام با ورژن جدید برنامه آپدیت یعنی Sony_Ericsson_PC_Companion_2.02.015_Web.exe گوشیمو آپدیت کنم اما نمیتونم اگه ممکنه کمکم کنید از نحوه نصب و نحوه اتصال گوشی تا آخرش لطفا خیلی خیلی ساده و کامل توضیح بدید .تصویری هم که باشه ممنون میشم
نه مال من 64 بیته ، با 64 آپدیت شد راحت.نقل قول:
سلام..
دوستان میگن برنامه Neutron Music Player روی گوشی های HVGA اجرا نمیشه
کسی تست نکرده؟
میشه یکی تست کنه خبرشو بهم بده...
سلامنقل قول:
من تست کردم خوده برنامه بدون مشکل بالا اومد ، ولی چیزی رو باز نکرد انگار اهنگ ندارم:31:
چرا عکس های تو گالری لود نمیشن?
خاموش روشن هم کردم اما نیومد که نیومد
منهم گاهي همين مشكلو رو دارم نميدونم علتش چيه ولي قاعدتا بايد اثرات نصب بعضي برنامه ها رو گوشي باشهنقل قول:
مال منم گاهی این مشکلو دارهنقل قول:
اما فک کنم واسه این باشه که عکس زیاد توو گالری باشه
یه سوال در مورد آپدیت کردن
خود گوشی اون گوشه ی بالا مینویسه آپدیت جدید اومده
من زدم واسه آپدیت تا آخرش رفت گفت گوشی روشن و خاموش میشه و آپدیت میشه
روشن خاموش شد اما توو آخر پیغام خطا داد
مشکل چیه؟
چیکار کنم؟
بازی Modern Combat 3 : Fallen Nation روی live اجرا می شه
سخت افزارش که قادر به اجرا هست مگر اینکه با رزولوشن صفحه مشکل داشته باشه باید بگردید ورژن 320x480 رو پیدا کنیدنقل قول:
هیچ چیزی تو گوشی ضدحال تر از این نیست که دکمه خارجی برای تعویض و استوپ موزیک نداره
اگه هر گوشی دیگه ای بود مشکلی نبود اما سری موزیک!!...
واقعا راست میگی
اون دوتا دکمه پایینش هم که لمسیه گه گاهی اذیت میکنن
سلام دوستان ... من از طریق اکسس پوینت اینترنت وایرلس دارم ... گوشیمم سونی اریکسون لایو هستش ... با لپ تاپم به راحتی میتونم از اینترنت استفاده کنم ... مشکلم اینجاس که وقتی وای فای گوشیو روشن میکنم ... SSIDاکسس پوینت رو پیدا میکنه و به اکسس پوینت کانکت میشه ولی دسترسی به اینترنت نداره ... یعنی نمیتونم با مرور گر صفحه ای رو لود کنم یا مثلا مسنجر بالا نمی اد ... وای فای گوشی ایرادی نداره چون تو دانشگاه تست کردم همه چی اوکیه ... به نظرتون ایراد از کجاست؟
دوست گرام نوع اتصالت چیه؟
چون گوشی به روتر وایرلس شما وصل شده ولی بعد از اون مهمه
مثلا روتر های شرکت ما به صورت وی پی ان بسته شده اند ، مودم به روتر وصل میشه ولی به اینترنت نمیتونه وصل بشه ، چون یه مرحله بعد از اون مونده که واسه گوشی ها تعریف نشده!
کاریش هم نمیشه کرد مگه اینکه نوع کانکشن روتر رو تغییر بدن.
دیشب این گوشی واسه زن داداشم گرفتیم 425... فکر کنم یکم گرون گرفتیم... یادش بخیر ارزونی:27:
به نظر یکم سریعتر از نئو و آرکه بخاطر رزولیشن کمتر و سخت افزار یکسان...
خیلی باهاش حال کردم خوش دسته دوربینشم خوبه صداشم درحده این گوشی های 12 باندس:31:
اگه بخوام معادل هنسفری شو بخرم چی باید بگیرم؟
آخه باحاله:دی
2 روز پیش گوشی رو تو استان گیلان خریدم 400 تومن(بدون گارانتی).
چیز باحالیه.خوشحالم که گرفتمش.
یه سوال داشتم.رم 4 گیگ فابریک گوشیه نوکیا n79 رواگه به جای رم 2 گیگش بذارم جواب میده؟