نقل قول:
دوست عزیز لپ تاپ منم سفارش کاناداس ولی کلمه MOD رو نتونستم پیدا کنم
منم موندم نمیدونم مال من ریفوربیش هس یا نه تازه تو سرویس تگ من دو تا RR پشت سر هم هس!:45::23:
Printable View
نقل قول:
دوست عزیز لپ تاپ منم سفارش کاناداس ولی کلمه MOD رو نتونستم پیدا کنم
منم موندم نمیدونم مال من ریفوربیش هس یا نه تازه تو سرویس تگ من دو تا RR پشت سر هم هس!:45::23:
بر اساس پست مربوط به ریفوربیش در صفحه اول سایت در قسمتیش نوشته:نقل قول:
"اگر قسمت دوم یعنی Rapid Response Depot به معنی پاسخ سریع انبار وجود داشته باشه این دستگاه Refurb هست. اگر رو بسته بندی لپ تاپ یا زیر دستگاه حروف RR باشه این حروف مخفف همین جمله هستند. اون حرف R هم که عرض کردم اول پست برای مدل های آمریکایی توی سرویس تگ میزنن که باز مخفف RR هست ولی برای جاهایه دیگه یه لیبل جدا میزنن."
یعنی میگین سیستم من ریفوربه؟؟؟نقل قول:
آخه من MOD ندیدم اونجا
یعنی چی آخه؟من که پاک گیج شدم:13:
آره اول که سیستم اومد بالا گفت دیسک یا فلش من دیسک زدمنقل قول:
شاید چون ویندوزم Home Premume اینجوره ولی خدایی همه چیش اوکیه آر هم نداره پشتش :40:
فقط یسوال راه فهمیدن باطری 6 سل از 9 سل چیه؟
سیستم من یه مشکل داره وقتی دستی خاموش میکنم و یا وقتی یه درایور جدید میخواد توسط یه برنامه دیگه مثلا daemon برای درایو مجازی نصب بشه سیستم که ریستارت میشه وقتی بالا میاد یه صفحه ارور میاد و تا f8 نزدمو last best performance work رو انتخاب نکردم سیستمم بالا نمیاد
ویندوز اوریجینالمم سر این مشکل از دس دادم
به نظرتون مشکل از کجاس و تینکه شمام خهمچین مشکلی داشتین؟
نقل قول:
یکی از راهاش قیافیه تابلوی 9 سله ! :31: چون پایه داره ، زیر لپتاپ.
---------- Post added at 11:00 PM ---------- Previous post was at 11:56 PM ----------
نقل قول:
آقا منم این کارو کردم جواب داد :11: 80 گیگ واسه درایو C گذاشتم ، بسشه دیگه ؟؟
از نظر من خیلی خیلی کم است. جون حالت عادی ویندوز حدود 50 گیگ میبرد. نظرم این بود که حدود 200،250 برای C بگذارید که تمام برنامه ها و بازی ها را روی C نصب کنید که سرعت اجراشون هم کم نشه. ولی حالا که این کار را کردید و انقدر کم گداشتید حواستان هنگام نصب برنامه ها و بازی ها باشد که به هیچ عنوان در C نریزید و در آن یکی درایو بریزید.نقل قول:
---------- Post added at 02:37 AM ---------- Previous post was at 02:35 AM ----------
خیلی عجیبه. شما ریکاوری گرفتید در همان ابتدا؟ اگر آره که ریکاوریش کنیدو به روز اوول برگردانید. اگر نه ویندوزش را دستی عوض کنید.نقل قول:
---------- Post added at 02:39 AM ---------- Previous post was at 02:37 AM ----------
البته برای منم home premium است ولی بگذریم فکرش نا نکنیم مهم نیستنقل قول:
همان طور که دوستمان هم گفت باطری 9سل پایه دار است و وقتی در لپ تاپ است لپ تاپ به صورت شیب دار است. ولی 6 سل هم سطح خود لپ تاپ است. این راه تشخیص است.
---------- Post added at 02:41 AM ---------- Previous post was at 02:39 AM ----------
همان طور که بارها در این تاپیک گفتم موضوع ریفوربیشد مطرح شده در صفحه اول نقل از کسی است که خود را متخصص در این امر میداند. شما میتوانید به تاپیک او مراجعه و با از خودش بحث را کامل جویا شوید.نقل قول:
یه چیز جالب بچه ها
با وی پی ان وصل شدم مک افی رو تا 21-12-2012 رجیستر کرد:10:
امین جون به خاطر راهنمایتون متشکرم:11: من تا چند روز ایند این لب تاب رو می خرم.... بعد هم یه فروشگاه معتبر ( از نظر عدم فروش لب تاب های رفرشی) برای خرید می خوام(توی اهواز باشه بهتره).... تا یادم نرفته من توی صفحه اول در مورد سرویس تگ و رفرشی که خوندم ... گیج شدم.... اگه می شه طریقه تشخیص عدم رفرشی رو به زبون ساده بگید ....ممنون میشم:20:
سلام به همه ی دوستان عزیز . از دوستانی که مدل xps l502 رو دارن، می خوام بدونم که آیا از گرافیکش راضی هستند یا نه؟ آخه من رو xps و hp 6090 موندم . خودم شخصا xps رو ترجیح می دم . ولی خواستم از دوستانی که این مدل رو دارن یکم اطلاعات کسب کنم . ممنون می شم از جوابتون
آقا امین من ریکاوری نګرفته بودم ویندوز اوریجینالمم برید حالا کار به اینش ندارم مشکل اینه که ویندوزم عوض کردم باز همون مشکلی که ګفتمو داره
تو اون صفحه ارور که میاد نوشته سیدی ویندوزو بزار بوت کن سیستم ریبیر رو انتخاب کن منم اینکارو میکنم میګه یه مشکل تو استارت آب بود ریبیر شد ولی دوباره همون صفحه ی ارور میاد
به نظرتون مشکل من سخت افزاریه؟به همچین چیزی برخوردین شما؟:41:
من که راضیی ام البته اهل بازی نیستم که اجراشو در مورد بازی بگم
تنها چیززیش که اذیتم میکنه کیبوردشه چون فارسی نداره:13:
دوست عزیز اگه منظورت دکمه های کیبورد ه که چارش یه برچسبه ، خشگلو شیک .نقل قول:
اگه منظورت تایپ فارسیه که خیلی راحت تو بخش language کنترل پنل ادد میکنیش .
هنوز رو درایو جدیده هیچی نریختم ، میشه به درایو C اضافه کرد یا باید دوباره ریکاور کرد ؟ :41:نقل قول:
حالا اگه بازی و برنامه های سنگین رو رو اون یکی درایو بریزم خیلی رو سرعتشون تاثیر می ذاره ؟
فقط رو سرعت اجرای اولیه شون تاثیر می ذاره یا کلن رو کل سرعت شون ؟
من کل دیروز نشستم برنامه ریختم چون برنامه نویسی کار میکنم و طراحی کلی وقتمو گرفت ولی ویندوز آپیدتش 20 درصد بیشتر نشد منم قطعش کردم من که بیخیال فضا شدم شد 300 تا درایو C بقیشم یه درایو دیگهنقل قول:
راستی چرا دی وی دی ویندوز جداگانه روش ندادن؟
نقل قول:
Service Tag: 8YLQRQ1
برای منم یکی داره ولی کل سیستم رو چک کردم هیچ مشکلی نداشت همش ok بود.
ولی 2تا خیلی مشکوک!
طبق نوشته اول صفحه وقتی 2تا rداره ریفورب هست و دیگه به بقیه مطلب نگاه نکن همین جا کار تموم میشه.
---------- Post added at 03:24 PM ---------- Previous post was at 03:22 PM ----------
یعنی من اشتباه نصب کردم!!!نقل قول:
دقیقا میگی کدوم رو دانلود کنم؟
هم بلوتوس هم وایر لس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 03:28 PM ---------- Previous post was at 03:24 PM ----------
برای من رو تا 21-10-2012 :13:نقل قول:
اگه این مشکل در ویندوز اورجینال هم بوده (قبل از پاک شدنش) 2تا احتمال داره:نقل قول:
اول اینکه شما در همان ابتدا نرم افزاری رو نصب کردید (چه در ویندوز قبلی چه در ویندوز جدید) که آن برناه مشکل دار بوده و با نصبش این مشکل را به وجود آورده. که نظرم اینه که نرم افزارهای که تا قبل این مشکل نصب کردید را شناسایی کنید و بعدش یک بار ویندوز را تعویض(یک ویندوز ultimate به غیر از قبلی که ریختید تهیه کنید) و پس از نصب اون برنامه هارو دیگر نصب نکنید و بگذارید مدتی بگذرد ببینید باز آن مشکل پیش میاید یا خیر.
اگر این دلیلش نبود، پس قطعا سخت افزاری است.
ببینید درایوی که ما از داخل ویندوز میسازیم logical است ولیدرایو C primary است. این دو با هم خیلی تفاوت دارند. یکی از دلایل تفاوتسرعت در همین است.نقل قول:
نه چون درایو جدید را ساختید دیگه نمیتوانید درایو C را گسترش داده و حجم قبلی را برگردانید.باید ریکاوری کنید تا همه چی به روز اول برگرددو دوباره پارتیشن بندی کنید.
نظر من هم این است که حتما بکنید چون جدای از تفاوت سرعت درایو C و بقیه قطعا با این 80 گیگ به مشکل برمیخورید.این حجم برای درایو C حاوی ویندوز 7 بسیار بسیار کم است. کاش قبل این کار مشورت میکردید. نظر من بین 200 تا 250 است. مثلا خودم 229 گذاشتم.
---------- Post added at 06:03 PM ---------- Previous post was at 06:01 PM ----------
به اشتباه نصب کردید. درایو قبلی را پاک کنید و درایو اول را که نوشته برای 1030(blue tooth v3+ high speed) را نصب کنید. البته موقع اکستراک اولیه احتمالا مینویسد 6230 ولی اشکال ندارد. این را باید نصب کنید.نقل قول:
---------- Post added at 06:05 PM ---------- Previous post was at 06:03 PM ----------
برای هیچ لپ تاپی دی وی دی ویندوز جدا گانه نمیدهند. فقط روی سیستم میریزند و شما بک آپ میگیرید تا فقط بتوانید روی همان سیستم نصب کنید. جدا نمیدهند که روی سیستم های دیگر نصب کنید. دلیل این است.نقل قول:
---------- Post added at 06:09 PM ---------- Previous post was at 06:05 PM ----------
من در پست های ابتدایی راجع به این دو مدل در کنار هم صحبت کردم(البته 6070). چون خودم اول میخواستم 6070 بگیرم. و دلیل منصرف شدنم را گفتم. شما مطالعه کنید همه چیز را میفهمید. البته طولانی است متنش. در مورد بازی هم بگویم من تا کنون بازی هایی که اجرا کردم مشکل نداشتم. مثل pes 2011 fifa 2011 ،crysis 2و چیزهای دیگرنقل قول:
واقعا عالی بود
حتما اون پست ها را بخوانید
در مورد خارج تهران اطلاع ندارم. ولی شاید زیگورات در آنجا نمایندگی داشته باشد. به دفتر تهرانش زنگ بزنید و جویا شوید.نقل قول:
در مورد ریفوربیشد هم شما به جز کمپانی دل از هرجای دیگر بخرید احتمال این موضوع هست پس باید خودتان شخصا تست کنید موارد را.
در مورد پست ریفوربیشد هم راستش خودم بار 2 بار خوندم تا کامل متوجه شدم. درست است مطلب سنگین است ولی چون جامع است باید با دقت خوانده شود تا موضوع کامل دست آدم بیاد. ساده تر نمیشود بیان کرد چون همان است. شما کمی وقت بذارید و مطالعه کنید کامل متوجه میشوید.
درایور کارت گرافیک GT540 برای win xp میخوام راهنمایی کنید.
قیمت روز این لپ تاپ چنده؟
بر اساس گارانتی های موجود بین 1400 تا 1560نقل قول:
به روز رسانی درایور گرافیک های سندی بریج
اینتل با عرضه درایور به روز شده گرافیک های سندی بریج، باعث افزایش قدرت ۳۷% پردازنده های ULV در گیم شد.
اینتل: با دانلود و به روز رسانی درایور پردازنده های سندی بریج خود، توان پردازشی آنها را افزایش خواهید داد. نسل دوم پردازنده های اینتل با نام سندی بریج، دارای پردازنده های گرافیکی مجتمع Intel® HD هستند که با این درایور به روز شده در پردازنده های فوق کم مصرف یا ULV، توان پردازشی گرافیک تا ۳۷% در گیم افزایش خواهد یافت. البته این افزایش بازدهی و توان پردازشی منحصر به ULV ها نیست. ضمنا این درایور از تکنولوژی های جدید عرضه شده در سال ۲۰۱۱ همچون Intel® Clear Video HD و Quick Sync Video و Intel® Wireless Display و InTru™ 3D نیز پشتیبانی میکند. برای دانلود ورژن ۶۴ بینی [
با عرض معضرت
لینک ناصحیح بود و حذف شد .....
[QUOTE=hamedmn1987;6487003]هنوز رو درایو جدیده هیچی نریختم ، میشه به درایو C اضافه کرد یا باید دوباره ریکاور کرد ؟ :41:
Partition Wizard Professional Edition 5.2
نام یک نرم افزار پارتیشن بندی رایگان درایو می باشد که با پشتیبانی از سیستم عامل های ۳۲ و ۶۴ بیتی شامل اکس پی ، ویستا و سون ، به شما این امکان را می دهد تا به سادگی هرچه تمام تر هارد درایو های مورد نظر خود را بسازید و یا تغییر دهید . از قابلیت های مهم و اساسی این نرم افزار می توان به تبدیل پارتیشن ها ، کپی کردن ، فرمت ، تبدیل ، مخفی کردن و حذف آنها اشاره نمود .
با استفاده از Partition Wizard Home Edition دیگر هیچ نگرانی بابت از بین رفتن فایلهای در هنگام پارتیشن بندی هارددیسک خود نخواهید داشت و به طور مثال می توانید تنها با چند کلیک فضای یک درایو خود که دیگر جایی برای انباشته کردن اطلاعات را ندارد ، افزایش دهید بدون آنکه نیازی به تهیه بک آپ داشته باشید .
1375 با گارانتی 3 روزه گرفتمنقل قول:
---------- Post added at 09:44 AM ---------- Previous post was at 09:41 AM ----------
کسی نصب کردهخ؟ من دارم دانلود میکنم 85 مگه مشکلی پیش نیاره با سیستم؟نقل قول:
---------- Post added at 09:47 AM ---------- Previous post was at 09:44 AM ----------
کسانی که تهران هستند به من بزنگن خودم از جایی که خریدم رو معرفی میکنم 09127684935نقل قول:
همون جا تست میشه قسمت فنی شرکت
---------- Post added at 09:50 AM ---------- Previous post was at 09:47 AM ----------
خوب من زبل زرنگی کردم دیگه اون موقع که که داشت طرف برام تست میکرد گفت تو ایران 3 ماه بیشتر ساپورت نمی کنه خارج ایران 1 سال منم به فکرم رسید با وی پی ان اگه وصل شم آی پی خارج میندازه و همون یکسال رو رجیستر میکنه و همینطورم شد هه ههنقل قول:
کلا تا الان راضی بودم از این لپ تاپ خیلی خوشگلو با کلاسه و قوی
سلام به همه خوبایی که انقد باحال رو 502 بحث کردن تا من دبروز خریدمش . دمتون گرم لپ تاپه خوبیه . فقط من یه مشکل دارم . موقعی که بالا میاد بعد یکم استفاده یهو متوجه میشم یچیزی حدود نیم سانت از بالای دسکتاپ غیر قابل استفادس .. خوده دسکتاپ کامل هست . اگه چیزیم فول اسکرین کنی کامل کل صفحه رو میرگه ولی اگه پنجره هارو از اون دکمه ی ماکزیمایزشون بزنی کل صفحرو بگیرن اون نیم سانت گرفته نمیشه . اونجا والپیپر پشتش معلومه .
این دیگه چیه ؟؟؟
لوگ آفم میکنی درس میشه ولی نمی فهمی چی میشه که دو باره همین طوریه .
واسه شماها که اینطوری نیست ؟؟؟؟
اینگار مثلا یه نرم افزاره که یه چیز هیدن شده اون بالا میزاره .... نمیدونم والا این دیگه چیه ؟؟؟؟؟؟:41:
بچه ها بازی The Witcher 2 کمر لپ تاپمو شکست !
رو Ultra افت فریم شدید دارم. تا driver cpu رو دانلود کنم نتیجه بهتون بدم.
[/COLOR]
خوب من زبل زرنگی کردم دیگه اون موقع که که داشت طرف برام تست میکرد گفت تو ایران 3 ماه بیشتر ساپورت نمی کنه خارج ایران 1 سال منم به فکرم رسید با وی پی ان اگه وصل شم آی پی خارج میندازه و همون یکسال رو رجیستر میکنه و همینطورم شد هه هه[/QUOTE]
منم با وی پی وصل شدم ولی 1ماه بیشتر فعال نکرد!!
2011/10/22 :13:
البته انتی ویروس خوبی هم نیست عوض کنم بهتره.
این درایور روی لپ تاپ من اجرا نشد! میگه فرق داره GPUت با این درایور
دوسته عزیز نصب نمی شه !نقل قول:
---------- Post added at 10:23 PM ---------- Previous post was at 10:21 PM ----------
کسی هست ver 280 nvidiaro استفاده کنه ؟
من مشکل بر خوردم . وسط کار گفت drive stop working !!!!!!
پاک کردم 275 ریختم
منم رو لب تاپم امتحان کردم نصب نشد
دوستان یه کاری نکنید سیستم به اف بره :31:
امین جون ، بازم چند تا سوال :31:
1. من که اکثر اوقات لپ تاپم به برق وصله ، وقتی چند درصد شارژ داره باطری رو جدا کنم که عمرش پایین نیاد ؟
2. می شه شارژ شدن باطری رو مثلا وقتی 70-80 درصده disable کرد که لازم نباشه باطری رو جدا کنی ؟
3. اگه شارژ شدن disable نمیشه و باید باطری رو جدا کرد ، واسه جای باطری دری نمی فروشن که همین جوری باز نمونه ؟
4. چرا انقد تو اطلاعاتت کامله و انقد گلی که وقت می ذاری و اونا رو Share می کنی ؟
نصب نمیشه باید درایو مخصوص خودشو از سایت دل نصب کنی که اونم قدیمی!!!نقل قول:
-------------------------------------------
ver 280 nvidiaro من نصب کردم مشکلی نداره.
نقل قول:
شرمنده ! نمیدونم ایراد چیه هنوز ستاپ نکرده بودم مشکلشو ببینم.. :41:
گول گویا آیتی رو خوردم . پست رو حذف میکنم تا اصلشو پیدا کنم .
دیروز - البته فک کنم یکم گرون - گرفتم 1580 -
فقط پنجره ها فقطی فول باز میشن یه نوار نیم سانتی متری بالای مانیتور خالی میمونه - این طبیعیه ؟؟ مال همه هست اگه مشکلیه لطفا زود بگید - پیگیر بشم برم پس بدم یا هر چی ؟!!!!!!
البته مثلا تو دسکتاپو فیلم فول اسکرین از کله مانیتور استفاده میشه
حالا خودمونیم - منم همینو دارم ولی زیاد رو خوشگل بودنش تاکید نکن !!!
ولی واقعا قوی - هم امکانات جانبی مثه وبو اسپیکر هم کانفیگ باحال
برای من همچین مشکلی نداره!!!نقل قول:
من 1375 گرفتم رفتی 1580 گرفتی؟نقل قول:
خوب میگفتی راهنماییت کنم پسر:7:
سلام دادش dvd2org شما از کجا با این قیمت گرفتی . از ریفور نبودنش مطمئنی من می خوام بگیرم ولی یکم می ترسم . زیگورات هم فک کنم تمام کرده . آخه زنگ زدم گفت فعلا موجود نیست. ممنون می شم اگه کمک کنی