نقل قول:
در مرد نکته اولت باید بگم که همه مدیر ها این رو میگن البته شاید این یکی یه کاری بکنه.....
در مورد نکته دوم ازمون ازمایش کجا؟گاج کانون؟
چه رشته ای میزنن توی ازد منظورت هست دیگه؟که بسته به سزحشون ترازشون داره .....
Printable View
نقل قول:
در مرد نکته اولت باید بگم که همه مدیر ها این رو میگن البته شاید این یکی یه کاری بکنه.....
در مورد نکته دوم ازمون ازمایش کجا؟گاج کانون؟
چه رشته ای میزنن توی ازد منظورت هست دیگه؟که بسته به سزحشون ترازشون داره .....
ثبت نام آزاد تا کی وقت هست ؟
28ـام
.........
نقل قول:
نقل قول:
دوستان به جاي حواشي به سوال و جوابش فك كنيد
در ضمن همه ي اطلاعات در مورد ازمون دانشگاه ازاد در سايت azmoon.org هست
چه فایده ای داره؟:13:نقل قول:
---------- Post added at 03:29 PM ---------- Previous post was at 03:25 PM ----------
یادش بخیر امتحان عربی چقدر خوب بود....من که قواعد عربی رو خودم نخوندم هیچی! چون بابام همشو بهم درس داد+قواعد دوم:27:اینقده راحت بودم...:8:نقل قول:
کس دیگه ای هست مامان باباش معلم باشن؟
من مامانم معلم زیسته:21: :15::22:
من بابام رياضيات تدريس ميكنه، مادرمم ادبيات و زبان فارسى! البته يه عمه هم دارم ديپلم پرستارى داره اما جزو مدرس هاى برتر فيزيك شهرمونه : دىنقل قول:
البته به نظرم اينا فايده اى نداره، تو اين زمونه انقدر كتاب هاى خوب تو بازار هست كه نيازى به معلم خصوصى نيست
چرا فایده داره....نقل قول:
:18:نقل قول:
البته يه عمه هم دارم ديپلم پرستارى داره اما جزو مدرس هاى برتر فيزيك شهرمونه : دى
آزاد هم ثبت نام کردم
اینم رشته ها:
36- کد رشته/شهرهای آزمون غیر پزشکی : کد رشته/شهر انتخاب اول : کد : ۱۶۶۰ - مهندسي شيمي - واحد بوشهر کد رشته/شهر انتخاب دوم : کد : ۱۶۶۱ - مهندسي پليمر-صنايع پليمر - واحد بوشهر کد رشته/شهر انتخاب سوم : کد : ۱۶۶۲ - مهندسي نفت- مهندسي بهره برداري ازمنابع نفت - واحد بوشهر کد رشته/شهر انتخاب چهارم : کد : ۱۶۶۴ - مهندسي معماري - واحد بوشهر کد رشته/شهر انتخاب پنجم : کد : ۱۶۵۴ - مهندسي فناوري اطلاعات - واحد بوشهر کد رشته/شهر انتخاب ششم : کد : ۱۶۵۹ - مهندسي برق-مخابرات - واحد بوشهر
کلا به شیمی و نفت و پلیمر اینجوور چیزا فکر می کنم، بقیه ــش رو شانسی زدم
راستی، تازه متوجه شدم آزاد بوشهر مهندسی مکانیک نداره!!
شهره ما داریم ؟!
من بابام استاد ریاضیه دانشگاهه ولی توی سال کنکور اصن به من درس نمیداد فقط بعضی وقتا رفع اسکال میکرد.کلا داشتن مامان و بابای دبیر زیاد به درد نمیخوره:31:نقل قول:
کس دیگه ای هست مامان باباش معلم باشن؟
دقيقانقل قول:
باباى منم بهم درس نميده، فقط رفع اشكال بكنه يا به بعضى از سوالاى محاسباتيم (كه اشتباه حل كردم) جواب بده، در غير اين صورت فايده خاصى نداره
بچه ها شما كنكور آزاد ثبت نام ميكنين؟ ما كه توى همين قلمچيش هم مونديم!
نقل قول:
اره بابا شركت كنيد ببينيد چه جوريه من كه سوم بودم ازاد دادم و قبول هم شدم برو با فضا اشنا شو سال ديگه كنكور داريا
کجا باید ثب نام کرد؟تاریخ برگزاریش کی هست؟ چقدر میگیرن؟نقل قول:
نقل قول:
تا پارسالم كه بايد از اداره پست تحويل ميگرفتيم فك كنم 10 11 تومن باشه دقيق نميدونم برا اطلاعات دقيق به همون سايتش سر بزن
نميشه يه جورى اينترنتى حلش كرد؟ حتما بايد بريم اداره پست؟ مدارك چى ببريم؟
اداره پست مدرک ببرین؟!نقل قول:
اداره پست که مدرک نباید ببرید باید پول ببرید!:31:
بعدا که قبول شدین برا ثبت نام باید مدرک ببرید. و سر جلسه امتحان! اداره پست که دیگه مدرک نمیخواد!:46:
دوستان اصلا پست هم نمی خواد برین!!
از طریق سایتش برین کارت بخرین که میشه 12 تومن برای غیر پزشکی البته
بعد یه سری کدهارو می خواد مثل حوزه ی امتحان و رشته و شهر و اینا...
گتوی فرایند ثبت نام لینک خروجی راهنما داره کد هارو می ده بهتون..
فقط باید قبلش عکس اسکن شده داشته باشین...
به همین سادگی!!
سلام. من کاوه جمشیدی هستم دانش آموز سوم ریاضی دبیرستان دکتر هشترودی شهرستان ملارد استان تهران.
برای اولین باره که این تاپیکو میبینم. به نظر من این تاپیک پتانسیل داره که به یکی از بهترین تاپیک ها تبدیل بشه.
طبق سنت دوستان، کارنامه آزمون 2 دی کانون رو اینجا می ذارمتا دوستان راجع بش نظر بدن.
موفق باشید.
من اسكنر ندارم، براى اسكن عكس بايد برم كافى نت؟ فقط يه عكس ببرم كافى نت كافيه يا بايد چيز ديگه اى رو هم ببرم؟ بعدش هم برم اداره پست و پول بدم بهشون ؟ :دى همين ؟
كاوه جان خوش اومدى
تراز و رتبه ات هم خوب بوده، امروز واسه آزمون رفتى؟ من خواب موندم!
چرا انقد خودتو تذيت ميكني با گوشي يه عكس از خودت بگيرنقل قول:
اگه بخواي اينترنتي ثبت نام كني ديگه نميخواد بري پست چون همه چي تو سايتي كه گفتم هست
---------- Post added at 04:37 PM ---------- Previous post was at 04:33 PM ----------
كاوه
درصداي هندسه و جبر و شيمي و دينيت پايينه بايد بيشتر روي اونا كار كني
درصداي بقيه هم معموليه
موفق باشي
امروز هم آزمون دادم که اصلا" خوب نبود... مثل همیشه شیمی وقت کم آوردم. هندسه و جبر هم 1- از ده ...
البته هنوز جبر امتحان ندادیم و به نظر خودم خوب بود چون خیلی نخونده بودم...
دوستان . من رشته ریاضیم باید از کدوم ثبت نــام کنم ؟! :-؟ ( ثبت نام آزمایشی آزاد ــه )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولی یا آخـــری ؟!
سعی کن یه زمانبدی واسه خودت قبل آزمون داشته باشی . ک واسه هر درس چقدر وقت بزاری !نقل قول:
امروز هم آزمون دادم که اصلا" خوب نبود... مثل همیشه شیمی وقت کم آوردم. هندسه و جبر هم 1- از ده ...
البته هنوز جبر امتحان ندادیم و به نظر خودم خوب بود چون خیلی نخونده بودم...
باید از همون اولی (12000 هزار تومان) ثبت نام کنی.
ببینم شما واسه ثبت نام - قسمت نظام وظیفه - کدوم شماره رو زدین؟ من که زدم 7:-؟؟
نقل قول:
مگه دفترچش رو نداري اونتو همه چي رو نوشته
نقل قول:
سلام
خب کد نظام وظیفه بستگی به شرایط فردد داره دانش اموز باشه فارغ تحصیل برگ سبز یا همون معافی تحصیلی شرایط رو بخونید ببیند جز کدوم هستید.
سلام
من هم سال سومم رشته ریاضی مدرسه نمونه دولتی(زرند-کرمان!)
معدل سال دومم 19.33 شد
این جا هیشکی توی کانون هست که بالای 7000 بشه؟
کلا بالاترین تراز چنده؟
من که بهترین ترازم 5670 شد اختصاصی ها رو 5970 زدم ولی عمومی خراب کردم 5220
من حبرو از همه درسا بالاتر می زنم بیشتر وقتا 70 درصد هندسه رو هم بعضی وقتا 60 می زنم(سال قبل اکثرا 70 یا 80 می زدم) عربی رو هم از همه بدتر به زور 30 درصد!
اکثرا وقت کم می آرم
سلام خوش اومدينقل قول:
براي تراز خوب راهي جز تمرين نيست
بايد تقريبا ترازت 7000 بشه
تراز خيلي مهمه ولي رتبه ت زياد مهم نيست
حسابان رو با دو سوال خــــــــــالی رو یک سوال نصفه(روش جبری ـرو نـــنوشتم ولی هندسی+جواب رو نوشتم:| ) با :
4>|نمره ی کسر شده|>2.5
به پایان رسانیدیم!:|
هر کدوم رو زدین نوش جونتون. توی هیچ کنکوری فرق نمی کنه کدوم رو بزنید.نقل قول:
یه خاطره: یکی از دوستام می گفت من موقع ثبت نام کنکور سراسری وضعیتمو معافیت کفالت زدم، رفتم دانشگاه همه فکر کردن کارت معافیت دارم تا اینکه موقع ثبت نام کلکم رو درآوردن!!!
من که نفهمیدم چی شد؟:13:نقل قول:
سلام
من نکات مبهم در مورد برنامه ریزی تو ذهنم هست. واقعا موندم بهترین برنامه برای یه سوم تجربی چی میتونه باشه؟
1.خوندن درس فردا+2 ساعت اضافه مربوط به زدن تست و تمرین و مطالعه بیشتر در مورد درسای مهم(فیزیک و ریاضی و شیمی وزیست)
2.خوندن درس فردا+عمل کردن به برنامه های بیشنهادی گزینه2 یا کانون
3.خوندن درس فردا+خودمون یه برنامه بریزیم.....
4. یا مخلوطی از اینها؟
نظر علمی-منطقی شما چیست؟
راستی یه چیز دیگه:
من دو هفته ی دیگه تو مدرسمون مرآت برگزار میشه و خیلی برای من مهم هست هم از لحاظ اینکه دبیر ها نمرش رو گاها تاثیر میدن هم نتایج مورد سمع و نظر همگان قرار میگیره برای همین میخوام رتبم خوب بشه.:46: خب چه جور برنامه ای بریزم؟
مرسی که نظر میدید!
از مدیر محترم میخوام اگه میخوان تابیک رو انتقال بدن به تابیک های دیگه لطفا این کار رو نکنید چون مبحث و موضوع اهمیت زیادی داره.....
نقل قول:
اولین اولویت ای هستش که دروس خودتون را همگام با کلاس بخونید و خوب یاد بگیرید و بتونید تستهاش رو بزنید ....
بعد به سایر دروس خصوصا تخصصی ها توجه ویژه ای داشته باشسید
موفق باشید .......
یعنی نمرــم میشه بین 16 و 17.5:دینقل قول:
اگه به درسا تسلط کامل داری برو سراغ تست و گرنه وقتتو روی مفاهیم بذار سال چهارم وقت به اندازه کافی برای تست هست ( اگه مطالب پایه قوی باشی )
سمع و نظر دوست و آشنا و فامیلو مدیر و معاونم از همین الان بذار کنار واسه خودت بخون آینده خودته .. الان که میبینی حساسیت روت دارن 2 هفته بعد از دانشگاه رفتنت رشته ای هم که میخونی یادشون میره ...
اگه کم نوشتم واسه اینه که خیلی موضوع پیچیده ای نکنی واسه خودت .
بله می دونم با این ترازا به هیچ جا نمی رسم الآن هر امتحانی صد یا دویستا پیشرفت کردمنقل قول:
نگفتین کی اینجا از همه بهتر میشه
چنذ تا سوال:من توی آزمون های کانون وقت کم میارم قبلا این مشکل شدیدتر بود ولی از موقعی که به وقت پیشنهادی عمل می کنم به همه درس ها می رسم ولی به همه تست های یک درس نمی رسم مثلا شیمی این دفعه فقط وقت کردم تست های حفظی رو بزنم که حدود 50 درصد شد کتابو خونده بودم با همه جزئیاتش(هاشیه ها،واکنش های تمرین ها و...)ولی این طوری شد
من توی منطقه سه هستم ترازم توی کانون روی چند هزار بیاد می تونم به دانشگاه شریف فکر کنم؟(می دونم هنوز خیییییییییییییییییلی کار داره)
نقل قول:
اول بايد بدوني ميخواي چه رشته اي بخوني بعد سراغ اين بري كه چه رتبه اي بايد اورد هر رشته متناسب با دروس تخصصي و زير گروه خاص خودش به يه درصدايي نياز داره
بعد اينكه بيشنهاد ميكنم رتبه اي كه توي ازمون قلمچي مياري رو زياد معيار قرارنده بيشتر ببين تواناييت توي تست هاي كنكور سال هاي قبل چه جوريه
تنها راهم برا وقت كم نياوردن اينه كه سرعتت بالا بره اونم راهي جز تمرين زياد نداره
موفق باشي
سلامنقل قول:
نظر من در مورد برنامه ریزی : خوندن درس همون روز + تست زدن از درس های همون روز
البته نظر شخصیم اینه که بهترین کاری که میتونی بکنی اینه که با شروع ترم دوم بیای قلمچی...
هم پایه درسیت قویتر میشه،هم با نحوه ی سوالات آشنا میشی،هم برنامه ریزی رو یاد میگیری،هم به برنامه قلمچی اعتماد میکنی...اینا همه مشکلاتی هست که یکی که از پیش دانشگاهی میاد قلمچی باهاش روبرو میشه ولی پیش دانشگاهی دیگه فرصت آزمون و خطا نیست :41:
آزمونی که تو واسش به اندازه ای که میدونی تلاش نکردی اصلا نباید واست مهم باشه حتی اگه نمره اش رو تاثیر بدن یا اینکه عالم و آدم بخوان نتیجه اش رو ببینن...
پ.ن:چقدر تبلیغ قلمچی کردم،یکی ندونه فکر میکنه به من یه پولی میدن واسه اینکار!!! :27:
با خستگی بعد از ترم اول چیجوری باید مقابله کرد ؟
یک هفته مسافرت به خلیج آکاپولکا و اقامت در بهترین هتل آنجا پیشنهاد میشود :31:نقل قول:
بابا چقدر سخت میگیرید،هر جور که خودت میدونی استراحت کن...
1 روز یا 2 روز کلا تعطیل کنی به نظرم کافیه،با دوستان یا خانواده برو بیرون و اصلا به درس فکر نکن اون روز....
ترم دوم خیلی مهمتره،اگه میخوای رتبه ات تو کنکور خوب بشه قدم اول اینه که معدل نهاییت خوب بشه...