-
نقل قول:
ممنون دوست عزیز
این قیمتی که میگید بدون کیبورد و غیره هست؟؟
با داکت و جعبه بود
-
یکم راجع به بازخورد های این تبلت بیشتر توضیح بدین......ایا راضی هستین یا نه؟
-
نقل قول:
یکم راجع به بازخورد های این تبلت بیشتر توضیح بدین......ایا راضی هستین یا نه؟
من تا قبل از آپدیت به آندروید ۴مشکلی باهاش نداشتم عالی بود
هم باطری خوب هم همه نرم.افزارو بازی و... زیاد بود
اما با آپدیت به آندروید ۴یکم گیروگور داره اما بازم عالیه
من راضیم ازش خدا ازش راضی باشه
-
سلام دوستان لطفا اگه کسی میتونه کمکم کنه رام تبلت( ایسوز tf101 ) خراب شده چتوری میتونم یه رام اصلی که قابل آبدیت باشه روش بریزم. لطفا هر اطلاعاتی دارید آموزشش نرم افزارش هرچی که لازمه :11:خوشحال میشم کمکم کنید
---------- Post added at 04:29 AM ---------- Previous post was at 04:26 AM ----------
سلام دوستان لطفا اگه کسی میتونه کمکم کنه رام تبلت( ایسوز tf101 ) خراب شده چتوری میتونم یه رام اصلی که قابل آبدیت باشه روش بریزم. لطفا هر اطلاعاتی دارید آموزشش نرم افزارش هرچی که لازمه :11:خوشحال میشم کمکم کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خبرم کنید ممنون.:20:
-
ASUS Eee Pad Transformer TF101
-
tf101
سلام دوستان تبلت منهم همه چیش پاک شده رام هم نمیشه روش ریخت. لطفا آمزش کلی دارید به هم بگید باید چکار کنم. اطفا
-
اگر رامي كه داشتين رسمي بوده كه ميتونيد فكتوري رست كنيد و دوباره ديفالت كارخونه اي بشه
اگر هم غير رسمي بوده ميتونيد يك رام رسمي از سايت ايسوس دانلود كنيد و در پوشه asus/update قرار بدين و منتظر نوتيفيكيشن اپديت بشيد و مراحل رو اوكي كنيد
-
سلام دوستان کسی میتونه مشکل تبلتم رو سردربیاره .اصلا هیچ رامی روش نصب نمیشه وایپ رو هم بروز کردم بازم جواب نمیده دو ماهه که بلا استفاده مونده. مطفا:11:
-
ممنون تبلتم روت شده بود رام اصلی روش نبود.این مراهلی که میگین باچه نرمافزاری چطوری به این پوشه دست رسی پیدا کنم.asus/update
-
نقل قول:
ممنون تبلتم روت شده بود رام اصلی روش نبود.این مراهلی که میگین باچه نرمافزاری چطوری به این پوشه دست رسی پیدا کنم.asus/update
اگر رام رسمي هست نيازي به نرم افزار خاصي نيست با فايل اكسپلورر ميتونيدبه مسير گفته شده بريد ويا اين مسير رو ايجادكنيد
-
سلام
دوستانی که این تبلت رو داران می خواستم ببین می دونن چطوری باید برنامه ها رو به کارت حافظه انتقال داد.من همه برنامه ممکن رو امتحلن کردم ولی فایده نداشته .
تبلت روت هستش
android revolution HD by milke 1986 نسخه 4.0.3 روش هستش
در ضمن کارت حافظه انطوری توی خیلی از سایت ها گفتن پارتیشن بندی کردم ولی فایده نداشت .
ممنون می شم راهنمایی بفرماید
-
نقل قول:
سلام
دوستانی که این تبلت رو داران می خواستم ببین می دونن چطوری باید برنامه ها رو به کارت حافظه انتقال داد.من همه برنامه ممکن رو امتحلن کردم ولی فایده نداشته .
تبلت روت هستش
android revolution HD by milke 1986 نسخه 4.0.3 روش هستش
در ضمن کارت حافظه انطوری توی خیلی از سایت ها گفتن پارتیشن بندی کردم ولی فایده نداشت .
ممنون می شم راهنمایی بفرماید
از برنامه هايي تحت واي فاي استفاده كنيد مثل swiftp يا واي فاي اكسپلورر يا اير درويد و ....
-
نقل قول:
از برنامه هايي تحت واي فاي استفاده كنيد مثل swiftp يا واي فاي اكسپلورر يا اير درويد و ....
دوست عزیز منظور برنامه های نصب شده هستش .
-
نقل قول:
دوست عزیز منظور برنامه های نصب شده هستش .
ميتونيد برنامه هاي ذكر شدهرو نصب كنيد و استفاده كنيد( در صورتيكه باكابل مموري شما شناسايي نميشه )
-
فکر کنم منظورشون قابلیت app2sd هست
با نرم افزار app 2sd امتحان کردید؟
-
نقل قول:
فکر کنم منظورشون قابلیت app2sd هست
با نرم افزار app 2sd امتحان کردید؟
خدا خیرت بده .
اره دوست عزیز با اکثر برنامه ها کار کردم اما انتقال پیدا نکرده بودم .
شما خودتون این کار رو کردین
-
وقتی رووت کردید
برنامه Gemini App manager رو نصب کنید! من لینک دانلودش رو ندارم ولی از مارکت 1mobile market میتونید بگیرید
یک برنامه حدود 2 مگ هست
وقتی نصب کردید هم یک فایل منیجر هست هم قابلیت app 2sd داره
به نظر من خییلی بهتر از خود app 2sd هست
بعد محیط نرم افزار اینطوریه که اونی که میخواید رو تیک میزنید بعد اون بالا batch action رو میزنید
بعد هم Move to SD CARd و تمام
خیلیییییییی بهتر از خود app2sd هست:دی
-
سلام دوستان
من از این تبلت واقعاااااااااااا خوشم اومده:40: اما نمی خوام 1.100 هزینه کنم
گشتم این شرکت رو پیدا کردم:بهش گفتم
امروز زندگ زدم کیگه با داک حدودا 460 بهت تحویل میدیم. از اون طرف میگن میاریم دم در خونه تحویل میدیم بعد پول رو میگیریم
من واقعااااااا وسوسه شدم سفارش بدم. اما خیلی مشکوک آخه! بابا الان شما 400 رو ضربدر دلار 1700 هم بکنی خیلی بیشتر از اینچیزا میشه! به طرف میگم .... میگه چون خودمون وارد می کنیم و واسطه وجود نداره اینطوره!
از طرفی می ترسم یه جنس بنجل بهم بندازن.
نظرتون چیه؟
-
این سایت واقعیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟به نظر من که یه کلکی تو کار هستش.
-
به هیچ عنوان ارزش ریسک نداره دوستان باور کنید.. :9:
-
اینم از اون شاهکاری کلابرداری هستش .بابا الان ابن 399 قیمت داره .یعنی اگه حتی با دلار 1250 وارد بشه میشه حدود 500 تومن .حلا این چطوری میده 400 تومن خدا میدونه .
در ضمن دوست عزیز میتونی دست دومش رو بخری حدود 750 میشه گیر آورد .
-
بچه ها
میگه تحویل دم در خونه و پول گرفتن همون موقع:دی
-
نقل قول:
بچه ها
میگه تحویل دم در خونه و پول گرفتن همون موقع:دی
یه نفر ریکس :31: کنه بخره اگه خوب بود ماهم بخریم:21::39:
-
آقا من پول دادم كالا رو نفرستادن اينا يه مشت حروم زاده حروم خورن سمتشون نرين
-
سلام دوست عزیز
اینا که گفته بودن اول کالا رو میفرستیم درب منزل. موقع تحویل کالا پول میگیریم!!!؟؟
-
یدونه 16 گیگ با داک کاملا سالم دارم ، داک که فقط 2 بار استفاده شده خود تبلت هم کاملا سالم و نو هست مو نمیزنه با نو کسی خواست برای خرید بهم بگه !
-
من میخام ورژن تبلتم را به 4.0.3 آپدیت کنم .
قبلا یه ورژن 4.0.3از خود سایت ایسوس گرفتم که ورژن ww 9.2.1.11 بود و الان دیدم همون اندروید 4.0.3 تو سایت ایسوس ورژن ww 9.2.1.27 هم اومده . حالا من همون قبلی را که دارم بریزم یا این جدیده را هم از سایت بگیرم ؟
در ضمن از اونجایی که من خیلی وقت پیش 3.2 رو ریختم تقریبا یادم رفته باید چی کار کنم ، باید فایلی رو که میگیرم تو پوشه آپدیت بریزم و بعد چی کار کنم ؟
-
جدیدا رو از سایت بگیر ( 1.27 ) - خیلی بهتره !
فایل رو بعد از اکسترکت بریز تو روت مموری کارت --- راستی حتما قبل اپدیت Cold Boot کن که خیلی واجبه ! یعنی خاموش میکنی تبلت رو دکمه ولوم کم رو میگیری و روشن میکنی ( 15 ثانیه نگه میداری ول نمیکنی ) 2 بار تبلت خاموش و روشن میشه و میره تو یه صفحه با 2 تا ایکون ! دست به هیچی نیمیرنی بعد 10 ثانیه خودش مجددا ریست میشه !! تاکید میکنم که باز به هیچ دکمه ای دست نمیزنی ! چون کنار Cold boot منوی هارد ریست هست و اطلاعات رو کامل فرمت میکنه !!! بعد که اومد بالا اپدیت میکنی !
-
جدیدا رو از سایت بگیر ( 1.27 ) - خیلی بهتره !
فایل رو بعد از اکسترکت بریز تو روت مموری کارت --- راستی حتما قبل اپدیت Cold Boot کن که خیلی واجبه ! یعنی خاموش میکنی تبلت رو دکمه ولوم کم رو میگیری و روشن میکنی ( 15 ثانیه نگه میداری ول نمیکنی ) 2 بار تبلت خاموش و روشن میشه و میره تو یه صفحه با 2 تا ایکون ! دست به هیچی نیمیرنی بعد 10 ثانیه خودش مجددا ریست میشه !! تاکید میکنم که باز به هیچ دکمه ای دست نمیزنی ! چون کنار Cold boot منوی هارد ریست هست و اطلاعات رو کامل فرمت میکنه !!! بعد که اومد بالا اپدیت میکنی !
-
نقل قول:
یدونه 16 گیگ با داک کاملا سالم دارم ، داک که فقط 2 بار استفاده شده خود تبلت هم کاملا سالم و نو هست مو نمیزنه با نو کسی خواست برای خرید بهم بگه !
علی آقا قیمتشو برام پ خ میکنی،ممنون از محبتت
-
اقایون من یه 16 گیگ بدون داک دارم کاملا تمیز از نظر نرم افزاری هم سالمه اگه خریدار هستید قیمتتون رو پ خ کنید
-
سلام
من یه تبلت ایسوس دارم
متاسفانه قفل شده و نوشته به خاطر تکرار بیش ازحد رمز قفل باید وارد گوگل اکانت بری تا باز شه ولی مشکل اینه که وای فای خاموشه و اصلا نمیشه روشن کرد
از دوستانی که راه حلش و میدونن لطفا راهنمایی کنید. ممنون
-
نقل قول:
سلام
من یه تبلت ایسوس دارم
متاسفانه قفل شده و نوشته به خاطر تکرار بیش ازحد رمز قفل باید وارد گوگل اکانت بری تا باز شه ولی مشکل اینه که وای فای خاموشه و اصلا نمیشه روشن کرد
از دوستانی که راه حلش و میدونن لطفا راهنمایی کنید. ممنون
داداش تا حالا این مشکل باسه من پیش نیومده ولی اگه تو تبلتت جی میلت رو وارد کرده باشی فک کنم بتونی از کامپیوترت یه کارایی کنی و وارد جی میلت بشی و احتمالا یه پیام از گوگل بهت زدن
حالا اگه دوستان هم نظری دارن بگن
-
اگه وای فای روشن باشه که هیچ اگه نه راهی جز ریست نیست
باید خاموش کنی و بعد رکمه ولوم پایین رو نگه داری و دگمه پاور رو هم نگه داری همزمان حدود 10 ثانیه بعد یه 2 تا ایکون میاد یکی زده وایپ اونو انتخاب میکنی و تمام !!!
-
سلام
درباره ی رام و روت، کامل توضیح دهید. فکر کنید که از پشت کوه اومدم. کامل کامل توضیح دهید.
ممنون
-
از دوستان کسی این تبلتو با داک داره ؟
من میخواستم داک جداگانه بخرم میخواستم بدونم آیا سیستم عاملش هم فرقی میکنه یا نه ؟
منون
-
از دوستان تهرانی کسی هست که برای تبلتش تونسته باشه محافظ صفحه نمایش و کیف (تو تریپ کیف چرمی های یا سیلیکونی های آی پد ) گیر بیاره ؟؟؟
ممنون میشم اگه کسی کمکم کنه که از کجا بگیرم !!!
-
سلام
دوستان کسی میدونه داک این تبلت چند قیمته؟
و اینکه قلم هم میشه براش خرید و استفاده کرد؟
ممنون
-
سلام دوستان من یکی از این تبلت خریدم یکی دیگه هم واسه کسی می خوام بخرم اگر دوستان کسی واسه فروش داره به من پیغام بده تا صحبت کنیم
-
سلام من این تبلت رو تازه گرفتم و روش رام با بیلد نامبر
android revolution hd 3.6 by mike 1986
هستش می خوام اندروید اصلی خودش اخرین ورژن رو بریزم چطوری باید اینکارو بکنم لطفا منو راهنمایی کنید ایا رام اصلی از رامی که روشه بهتره