فقط اگه خط رو روی 2048 گذاشتن اینجا بگو چون من یک هفتس دارم التماس میکنم ولی میپیچونننم .میخوام ببینم تو رو هم میپیچونن یا نه...
منتظریم
Printable View
فقط اگه خط رو روی 2048 گذاشتن اینجا بگو چون من یک هفتس دارم التماس میکنم ولی میپیچونننم .میخوام ببینم تو رو هم میپیچونن یا نه...
منتظریم
بچه ها سرویس من رو یادتونه که گفتم 256 بوده اما روی 1 مگ بسته شده ؟بعد یه مشکل داشتام زنگ زدم پشتیبانی و فهمیدن سرویسم 256 هستش آوردنش پایین بعد با کلی خواهش تمنا بردنش رو 512 ؟
من امشب قراردادم تموم میشه و به طرز عجیبی امروز دوباره سرعتم رفته بالا و چک کردم دیدم دوباره رو 1مگ بستنش.به نظرتون واسه چیه؟
من دیروز قبل از اینکه شما بهم بگید زنگ زدم و فکر کنم جفتش بردن بالا و رو ۲ مگ گذاشتن برا همین بعضی موقع ها چراغ لینک روشن و خاموش میشد و ثابت نمیموند زنگ زدم گفتم که خطم خیلی نویز داره upstream رو بیارید پایین که گفت نمیشه و هر دو رو اورد پایین بعد گفت که زنگ بزن مخابرات هر وقت نویز برطرف شد زنگ بزن دوباره ببریمش بالا حالا دوباره شب زنگ میزنم میگم downstream رو ببرن بالا این شبی ها مردن انگار بیشتر میفهمن و راهنمایی های بهتری می کنننقل قول:
دوستان مودم از خود مخابرات بگیرم؟ قبلا مودم های بیشتری داشتن الان فقط 2 تاس.منم میخوام dlink رو بگیرم.نظرتون چیه؟
آقا این داستان فیوز چیه؟
خط میگن رانژه شده ولی چراغ dsl چشمک میزنه.
کیوان جدا جدا هم میشه.اینا معلوم نیست از کجا اومدن.بلد نیستن هیچی.به منم همینو گفتن.من فردا سرویسم تموم میشه و منم میخوام 2مگ ببندم.تازه نویز خطم همین الانشم زیاده.ببین من چه روحیه ای دارم :دی
============
صادق مودم از بازار بخر.همه ی مودمها یکی هستن بابا.فرق چندانی ندارن.خودشون گرون میفروشن.
به نظر من حتی نپرس بالا بستن که بستن حالا که میخوای بری 2 مگ اگر سرویست ok شد دیگه زنگ نزن !!!نقل قول:
دوست عزیز یه مودمی بگیر که انواع type adsl رو ساپورت کنه من Zyxel گرفتم با گارانتی شاتل الانم راضیم . firmware آپدیت مودم های zyxel هم روی سایت شاتل هست.نقل قول:
اینها هم دلیل داره شب تلفن کمتره بعدشم بر اساس هر تلفن پول میگیرن معلومه که تو روز وقت کمتری میزارن واسه مشترک.نقل قول:
دعا کن سرعت سرویستو اشتباهی بالاتر ببندننقل قول:
البته به سرعت من که نمیرسه :46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
من خط رو که پهنای 2048 هست مستقیم به خط تلفن وصل کردم و البته هیچ گوشی تلفنی هم روی این خط نیست.snr 8 هست با اسپلیتر هم میشه 4 تا 6 حالا به نظرتون اگه اسپلیتر خوب بگیرم ممکنه snr از 8 بره روی 20 یا مشکل از مرکز مخابراتی هست؟ چون مطمئنم سیم کشی داخل و بیرون مشکلی نداره..
این snr که پایین هست snr upstream هست یا downstream ؟؟؟؟ ]اگر upstream هست احتمالا مشکلی ایجاد نمیکنه واستون من هم 2مگ دارم و snr upstream روی 6 هست اما قبلا که 512 بود روی 32 بود شما اگر مشکلی مثل قطعی یا کمبود سرعت نداشتی نگران نباش.نقل قول:
نه مال داون استریم هست اپ که روی 0.6 هست در واقع داغونه و کندی سرعت دارم . سرعت 120 کیلوبیته یعنی حدود 13 کیلوبایت بر ثانیه ولی بعضی وقتها میشه 1760نقل قول:
خططو کامل چک کن سیم کشی هارو چک کن ببین از کنار کابل برق نگذشته باشن . اگر میتونی یه کابل مستقیم از حیاط بکش به مودم اینطوری اگر عامل نویز داخل خونه باشه برطرف میشه .نقل قول:
هر دستگاهی که به خط وصله باید سیمش از اسپلیتر گذشته باشه .خط مودم از بخش Dsl و تلفن از بخش phone وصل میشه گزاشتن اسپلیتر اختیاری نیست که امواج dsl فقط تو طول موجی که اسپلیتر فراهم میکنه جریان دارند پس حتما اسپلیتر بزار.
مرسی از راهنماییهاتون ولی مشکل از مرکز مخابراتی هست.سیم کشی بیرون از خانه که حدودا 5 ماهه مخابرات تعویضشون کرده در مورد برق هم یک روز که برق منطقه قطع بود من با ups دو تا مودم رو امتحان کردم نویز همون بود فقط snr دانلود دو سه تا بالا رفت ولی اپلود همون طوری موند و هیچ فایده ای هم نداشت.کندی سرعت همچنان وجود داره و وقتی کسی به شماره خط adsl تماس بگیره سرعت فورا خوب میشه و چند دقیقه بعد دوباره افت میکنه.من تقریبا مطمئن هستم مشکل از مرکزه....
بچه ها من بیخیال 2 مگ شدم.گفتم بذار یه ماه امتحانی 128 نامحدود رو بگیرم.تا الان که راضیم ازش.
سرعت دانلودم 40 هستش.
با یه حساب سرانگشتی میشه فهمید که در طول 24 ساعت امکان دانلود حجمی حدود 3.5 گیگ رو دارم.کافیه وایم.ضمن اینکه ترسی از محدودیت حجم واسه دانلود توی روز ندارم.
اگه سرعتم بالا پایین شد اینجا میگم که شما هم بدونین.
سلام همشهریها و هم استانیهای عزیز
من الآن اینترنتم رو از آسیاتک می گیرم ماهی حدود 24 تومن. میخوام ببینم می ارزه از مخابرات بگیرم؟
قیمت اینترنت 512 مخابرات چنده؟
دانلود شبانه رایگان داره؟ از چه ساعتی تا چه ساعتی؟
نقل قول:
ممنون دوست عزیز
مشکلی نداره تمام وقت دانلود کنی؟
یعنی اگه ببینن که شما همش داری دانلود میکنی سرعتت رو محدود نمیکنن روی همون 16 کیلوبایت استاندارد طبق قرارداد؟
دوستان کسی اینجا هست که مرکز مخابراتی ولیعصر باشه؟ (زیتون و ملی راه و کوی نفت و ...)
قیمت سرویس 512 با ترافیک 2 گیگ ماهیانه 14700 و برای 4گیگ 16800 تومنه.نقل قول:
دانلود شبانه ی رایگانشم از ساعت 2 تا 6
من تازه روز اولیه که دارم استفاده میکنم و هنوز زوده واسه قضاوت.اما دوستم که چند روزیه گرفته هنوز سرعتش محدود نشده.نقل قول:
نقل قول:
سلام فقط دو تا سوال
1- خط توی کانفیگ مودم روی چند بسته شده ؟
2-وقتی سرویس رو به 128 تغییر دادی پهنای باند خط هم اتوماتیک باهاش تغییر کرد یا بازم تماس گرفتی تا درستش کنن؟
سلام عزیزم.نقل قول:
1. کانفیگ مودمم هنوز دست نخورده و روی 1مگ مونده.
2. خودبخود تغییر کرد.الان سرعت دانلودم از سرویس قبلی که 120 بود اومده رو 40.
به شدت تعجب کردم گفتی سرعت رو 40 . زنگ زدم یارو گفت سرعت 128 نامحدود 20 هستنقل قول:
کشته یکی از پرسنل زحمتکش پتروشیمی بندر امام رو به تمام هموطنان عزیز تسلیت میگم . در حادثه آتشسوزی که در پتروشیمی بنر امام رخ داد 16 نفر زخمی و 1 نفر کشته شدند . حال 4 نفر به شدت وخیم است برای سلامتیشون دعا کنید.
به چه شماره ای زنگ می زنی؟نقل قول:
زنگ نزنی سرویس رو محدود کنن واسه ما :دینقل قول:
سرعت بین 35 تا 40 هستش.حتی یه بارم کمتر نشده.همسایمون هم همین سرویس رو گرفته.دقیقاً سرعتش مثل خودمه.اینم مدرک.همین الان اسکرین شات گرفتم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کشته ها شد دو تا متأسفانه.6 نفر هم سوختگی بالای 80% دارن.نقل قول:
3036نقل قول:
king iman من زنگ زدم پشتیبانی گفتم یه نفر سرعت سرویس 128 حدود 40 هست گفت چک میکنیم درستش میکنیم.فکر کنم بدبخت شدی..
سلام بچه ها من سرعت 2 مگ امروز گرفتم ولی سرعت دانلودم 120 سرعت 2 مگ چند باید باشه فکر کردم بیشتره
Downstream Upstream SNR Margin :26.5 27.7 db Line Attenuation :45.0 29.3 db Data Rate :1024 1021 kbps Max Rate :8900 2388 kbps POWER :18.1 14.3 dbm CRC :0 0
بگو که شوخی میکنی:دینقل قول:
داداشی سرویست رو روی 1مگ بستن.بگو Downstream رو ببرن روی 2048.سرعت دانلودت حداقل باید 250 باشه.الان با توجه به این اطلاعاتی که توی جدول گذاشتی سرویست 1مگ بسته شده.اون Data Rate رو ببین.باید روی 2048 باشه.ضمن اینکه الان Attenuation خطت روی 45 هستش.منطقه ی بحرانی.به احتمال زیاد وقتی سرویس رو ببری روی 2مگ این مقدارش میره بالای 50 که این یعنی نویز خطت میره بالا و ممکنه مشکل قطع و وصلی واست پیش بیاد.بگو Downstream رو ببرن روی 2048 اما Upstream رو کم ئکنن بذارن روی 512.نقل قول:
من قبلا از مخابرات(بهبهان)سرویس گرفته بودم که الان چند ماهی هست عوض کردم ISP رو.میشه یکی یه تست با سرور NY از مخابرات بزاره؟راستی سرویس 1 مگ یا 2 مگ رو راحت میدند؟
ممنون عزیز تماس گرفتم گفتن خط رو ریست کردیم ولی هنوز سرعت 1 مگه پایین تر هم اومد چی بهشون بگم دقیقا ممنون
Downstream Upstream SNR Margin :20.5 11.1 db Line Attenuation :45.0 29.1 db Data Rate :2048 2045 kbps Max Rate :7740 2412 kbps POWER :17.7 14.3 dbm
king iman نه جدی گفتم چون 128 رو روی 40 بستن گفتم پس باید 2 مگ رو هم روی 4 مگ ببندید که خانوم اپراتور گفت نه ما چنین کاری نمیکنیم و اون سرویس 128 رو هم درستش میکنیم..حالا دوست داری با من چکار کنی؟؟؟؟حلالم کن
دوس دارم باهات چیکار کنم؟هیچی.فدای سرت.نقل قول:
الان درست بستن واست.شاید ایراد از سروریه که ازش دانلود میکنی.یه لینک دیگه رو امتحان کن.باید حدوداً سرعت 250 رو داشته باشی.نقل قول:
این تست رو باید یکی از دوستانی که سرویس 2 مگ دارن زحمتشو بکشن.نقل قول:
تقریباً راحت میده.
ممنون مودم رو خاموش روشن کردم درست شد
به 3036 زنگ میزنمنقل قول:
به طرف گفتم گفت الان باید روی 20 باشه انگار که سرعت رو جدیدا واسه 128 نامحدود تغییر داده باشن سعی کن بهشون زنگ نزنی که سرعتت پایین نیاد. من هم که زنگ زدم گفتم میخام 128 نامحدود بگیرم که اینا رو بهم گفت خیالت تخت .نقل قول:
نگران نباش اینا تا بخوان بفهمن سرویس کی رو 40 2 سال گذشته .نقل قول:
king iman شوخی کردم .گفتم یکم بترسونمت دور هم بخندیم.دیگه اونقدرها هم لاشی نیستم ...
پستتو edit کن اون کلمه آخری رو بردار :3:نقل قول: