يه تبلت تو بهم جايزه دادن كريتيو اندرويد ! ميشه قيمت نو شو برام بگيد !؟
Printable View
يه تبلت تو بهم جايزه دادن كريتيو اندرويد ! ميشه قيمت نو شو برام بگيد !؟
نقل قول:برای کار با اینترنت ، فیلم و موزیک ، تبلت کاملا مناسب است ولی برای کار شما (حسابداری) از انجا که سیستم عامل اغلب تبلتها ویندوز نیست، امکان نصب نرم افزارهای حسابداری را ندارید. گرچه تبلتهای آندرویدی قابلیت مشاهده و ویرایش فایلهای آفیس (Word, Excel,...) را دارند.نقل قول:
اغلب تبلتها (غیر از آیپد) خروجی HDMI دارند.
نقل قول:
یک تبلت معمولی با مشخصاتی که شما می خواهید حدود 300 هزار تومان است. خواستی ایمیلتو بده تا واست لیست قیمت رو ارسال کنم.
بهترین راه برای اتصال تبلت به اینترنت شبکۀ WiFi است. که الان تو اغلب شرکتها برای شبکه استفاده میشه. راه حل دیگه خرید تبلت سیمکارت خور (3G) است که از طریق سیمکارت و GPRS می تونید در ایران به اینترنت وصل بشید.نقل قول:
اگه تبلت 3G نخواستید با مودم usb میشه به اینترنت سیمکارتی دسترسی پیدا کرد.
فلش مموری به راحتی به تبلت وصل میشه ولی هارد اکسترنال بخاطر مصرف برق بالاتر در بعضی از تبلتها جواب نمیده.
کیبرد usb هم برای تبلتها ارائه شده که تبلت شما رو به یک لپ تاپ تبدیل میکنه (قیمت 15 هزار تومان)[/SIZE]
کار کردن با سیستم عامل آندروید راحتتر از iOS اپل است .نقل قول:
تبلتها هم قابلیت نصب رام دارند و اغلب از طریق سایت سازنده یا برنامه نویسان پشتیبانی میشند.
این هم یه لیست قیمت از تبلتهای آندرویدی:
لینک سایت فروشنده ممنوع
Pami
بلهنقل قول:
لیست قیمت :
لینک سایت فروشنده ممنوع
Pami
---------- Post added at 06:07 PM ---------- Previous post was at 06:02 PM ----------
اگه منظورتون از ساپورت داشتن نمایندگی در ایران است:نقل قول:
Archos101
8GB
10 inch
420,000 تومان
ارائه در ایران توسط شرکت بانیان
لیست قیمت بقیه محصولات :
لینک سایت فروشنده ممنوع
Pami
نقل قول:نقل قول:
يک تحقيق جديد از سوي موسسه تحقيقاتي iSuppli منتشر شده است که به ميزان رضايت کاربران از تبلت هايشان و احتمال پيشنهاد دادن آن محصول خاص به ديگران از سوي اين کاربران مي پردازد.
همانطور که انتظار مي رود تبلت iPad شرکت Apple در صدر اين فهرست قرار دارد و در واقع کاربران اين محصول درصد رضايت خوبي از اين محصول داشته و آن را به ديگران هم پيشنهاد مي کنند. به اين ترتيب از حداکثر امتياز 10 کاربران iPad امتياز 8.8 را به اين محصول داده اند. اما نکته جالب توجه اين است که درست بعد از تبلت پر طرفدار Apple، يک تبلت ارزان قيمت به نام Zenithink قرار دارد که امتياز 8.75 را گرفته است. اين تبلت مبتني بر سيستم عامل آندرويد بوده و با قيمتي کمتر از 200 دلار به بازار عرضه مي شود.
تبلت Galaxy شرکت Samsung با امتياز 8.5 در رتبه سوم قرار دارد و بعد از آن به ترتيب تبلت هاي Archos با امتياز 8.4، تبلت Motorola با امتياز 8.48، تبلت ViewSonic با امتياز 8.25، تبلت Dell با امتياز 7.8، تبلت Acer با امتياز 7.6، تبلت HP با امتياز 7.6، تبلت Coby با امتياز 7 و بالاخره تبلت Toshiba با امتياز 6.7 قرار دارند.
در اين تحقيق انجام شده عوامل موثر و مهم در انتخاب و خريد تبلت ها هم مورد بررسي قرار گرفته اند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت تبلت Zenithink-ZT180
300,000 تومان می باشد.
نه منظورم این که به ice cream sandwich آپدیت شه:11:نقل قول:
خیر آپدیت شدن بیشتر بستگی به cpu داره که ورژن مورد نظر آندروید رو ساپورت کنه.نقل قول:
اغلب تبلتهایی که نسخۀ 2.2 یا 2.3 دارند حتی نمی تونند به نسخۀ 3 آپدیت بشند چه برسه به نسخۀ 4 Ice Cream Sandwich
دوست عزیز ولی چون آندروید 4 هم مال تبلت هاس و هم مال موبایل ها اغلب cpu ها رو ساپورت میکه. تنها بستگی به ساپورت شرکت ارائه کننده دارد.:11:نقل قول:
ببخشید منظورم رو بد گفتم:نقل قول:
cpu باید ورژن بالاتر آندروید رو ساپورت کنه که اغلب cpu هایی که امروزه در تبلتها استفاده می شند برای نسخۀ 2.2 آندروید می باشند.
پس تبلتی که حتما به آندروید 4 آپدیت شه زیر 450 وجود نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:11:نقل قول:
خیرنقل قول:
البته همیشه داشتن آخرین ورژن مزیت نیست. در مورد آندروید این درصد برنامه های ورژنهای مختلف در فروشگاه نرم افزارهای آندروید است.
اگه شما الان یه تبلت با ورژن 3 آندروید داشته باشید تعداد نرم افزارهای خیلی کمی در دسترس خواهید داشت. همین اتفاق میتونه برای نسخۀ 4 هم بیفته.
تبلت های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بلو توث دارند؟
دوربین جلو دارند؟دوربین پشتی چطور؟؟
g-sensor دارند؟
فقط 3g ساپورت میکنن یا edge و gprs هم دارند؟sms میفرستند؟؟
gpu مجزا دارند؟؟مثل powerVR و......:11:
بلوتوث ندارند.نقل قول:
فقط دوربین جلو دارند.
3G ساپورت نمی کنند ولی می توانند از طریق مودم usb به شبکۀ موبایل ایران متصل شوند (اینترنت GPRS و ارسال و دریافت SMS)
CPU: ARM Cortex A9 1GHz
GPU: Mali-400
به نظر شما اینا بهترن یا archos 101
:11:
تبلتهای آرکوس در ایران نمایندگی دارند و از نظر باتری از تبلتهای Zenithink بهتر هستند.نقل قول:
ولی قیمت مدل 101 که 10 اینچ و صفحه خازنی هست، 120 هزار تومان از مدل C91 که اونهم 10 اینچ خازنی است گرونتره. (اولی 470 هزار تومان و دومی 350 هزار تومان)
اینهم جدول امتیاز تبلتهای مختلف در آمریکا از نظر پیشنهاد خریدار به دوستان و آشنایان:
سلام
تبلت با خروجی VGA تو بازار ایران هست؟
برای ارائه و اتصال به ویدئو پروژکتور میخوام.
ممنون
تبلت های جدید usb هم می خورند.
مثلا Acer Iconia Pad
ولی من نمی دونم این مودم های gprs که شبیه فلش می مونن تو اندروید هم می تونن کار کنن یانه.
کسی می دونه؟
1) مدل Archos 48 دارای یک دک می باشد که تبلت بر روی آن قرار گرفته و خروجیهای:نقل قول:
HDMI, composite, S-video, RGB, YPbPr
به آن وصل می شود:
قیمت : 420 هزار تومان
2) تبلت ViewSonic ViewPad 10 دارای خروجی mini VGA است:
حدود قیمت : 775 هزار تومان
3) می تونی از تبدیل HDMI به VGA استفاده کنی:
استفاده از اینترنت همراه در ایران، در حال حاضر بیشتر از طریق سیمکارتهای همراه اول و ایرانسل انجام می گیرد.
تبلتهایی که از کارخانه بصورت 3G ارائه می شوند می توانند با قرار دادن سیمکارت در پورت مربوطه به اینترنت متصل شوند. ولی تبلتهایی که این پورت را ندارند بایستی فقط از شبکۀ WiFi به اینترنت وصل شوند.
برای حل این مشکل و اضافه نمودن پورت سیمکارت به تبلتهای آندرویدی، مودم USB با قابلیت استفاده در این سیستم عامل ارائه شده است:
مشخصات فنی:
- نام محصول : Huawei e1750 , 3g modem, Android system support
- پشتیبانی از شبکه های :(HSDPA / UWTS(900/2100Mhz) EDGE / GPRS / GSM(850/900/1800/1900
- قابلیت ارسال و دریافت SMS و مکالمۀ صوتی
- ساپورت ویندوز و آندروید (قابل استفاده بر روی کامپیوتر خانگی، لپ تاپ و تبلت)
قیمت : 70,000 تومان
---------- Post added at 01:29 PM ---------- Previous post was at 01:26 PM ----------
تبلتهایی که در مشخصات اونها اعلام میشه 3G Support ( مثل تبلتهای Zenithink) بدون دستکاری نرم افزاری از طریق usb ساخت Huawei به اینترنت وصل میشند. بقیه از طریق نصب نرم افزار.نقل قول:
این هم لینک آموزش برای Acer Iconia Pad:
[HTML]http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1058846[/HTML]
با سپاس از پاسخگویی شما.نقل قول:
نوشته شده توسط ALINAZARIPN;6546398"
و اما چند سوال:
1- تبدیل HDMI به VGA واقعا کار تبدیل دیجیتال به آنالوگ رو به خوبی انجام میده؟ شما کارش رو دیدین؟
2- به نظر شما با این قیمتها، "مینی لپ تاپ" در مقایسه با "تبلت" چطوره؟
من که از این آموزش توی xda چیزی نفهمیدم
حالا این قیمت که دادی، یعنی اینکه برای فروش داریش؟؟؟ (wifi موبایل رو میگم ها)
مشخصات کاملتر این i68 رو لطفا بزارین... یه لینکی، سایتی
...
..
...
مرسی
من کارش رو ندیدم که بگم خوب کارشو انجام میده یا بد.نقل قول:
در مورد مینی لپتاپ یا تبلت به نظر خودتون بستگی داره. اغلب تبلتها سیستم عاملی غیر از ویندوز دارند و از نظر نرم افزارهای کاری با مشکل مواجه میشید. ولی خوب تبلت پرتابلتر بوده و می تونید همیشه همراهتون داشته باشید.
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
چند تا سوال اندرویدی داشتم که ممنون میشم جواب بگیرم
1 - برنامه های اندروید ورژن بالا مثلا 3 روی ورژن پایین مثلا 2 نصب میشه؟برعکس چطور؟
2 - تبلتهائی که قابلیت 3G رو ندارند برای اتصال به اینترنت از طریق سیمکارتهای ایرانسل و همراه اول و از راه GPRS و EDGE با مودم USB که این فناوری رو دارن میشه کانکت شد یا نه؟مثل مدل HUAWEI E1750 که احتیاج به نصب نرم افزاری نداره
3 - برنامه های اندروید به برند خاصی که مربوط نمیشه؟یعنی برنامه اندرویدی که در سایت سامسونگ هست میشه روی تبلت ایسوس و یا ایسر و ... نصب کرد؟
4 - با توجه به اوپن سورس بودن این سیستم عامل میشه با توجه به ارائه اندروید 3 و 4 که مربوط به تبلتها میشه و از درایورها هم پشتیبانی خوبی میکنه دراینده شاهد استفاده از --- -T در این تبلتها شد و از تلویزیون دیجیتالی استفاده کرد بدون اینترنت البته
ممنون از پاسخگوئی شما
1- نصب میشه فقط احتمال داره از نظر رزولوشن اشکال ایجاد بشه.نقل قول:
2- بله
3- بقیه جواب بدند.
4- همین الان تبلتهایی با قلبلیت پخش ----t وجود دارند:
قیمتش هم : 280 هزار تومان
ببخشید اگر جای نامناسبی این سوال را می پرسم...
مدتیه منتظر ورود رسمی و با گارانتی سامسونگ ۱۰ اینچی هستم ولی هیچ خبری نیست.... مدل هایی هم که در دی جی کالا مطرح میشه کارت خوان ندارند.... بنظر شما باز هم صبر کنم یا اینکه مدل دیگه ای رو پیشنهاد می کنید؟ سایز ۱۰ اینچ برای من مناسبتره و انتقال آسان فایل به تبلت هم برام مهمه (واگر نه آی پد هم داشتم....)
ViewSonic ViewPad 7 سلام این تبلت چه جوریه؟
سلام میخوام یه گلکسی تب بگیرم به نظرتون با سیم بگیرم یا بدون سیم؟؟؟
پردازنده 600 مگاهرتزی و اندروید 2.2 چیز دلچسبی نخواهد بودنقل قول:
شما امکانات و قیمت در چه حدی انتظار دارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باسلام.حدودبيست روزپيش يكى ازهمكارانم تبلت ارزان قيمت مى خواست ومن برايش خواستم ازهمين مدلهاى چينى بگيرم ولى چون بايستى سفارش مى دادى وحدودپانزده روزطول مى كشيدتابدستمان برسديه تبلت ٧ اينج اركوس ٢٥٠ g گرفتم كه نسبت به قيمتش تبلت خوبى است البته عمرباطرى آن نسبت
به هفت ساعتى كه گفتندكمتراست حالا براى يكى ديگرازهمكارانم مى خواهم تبلت بخرم اين مدل ١٠ اينچ zenithink c91 چطور است چون اين دوستم
تبلتى مى خواهدكه كارائيش وقيمت آن درحدهمين تبلت باشددوستان آيا جاى هست كه اين تبلت راموجودداشته باشداگرهست آدرس آن رابه من پ خ
بدهيد ممنون وشرمنده شماهستم
دوستان از تبلت c71 و c91 پنچ مارکی هست؟
c91 بلوتوث داره؟؟
سلام
دوستان با بودجه 250 تومن تبلت چینی با قابلیت های زیر چی پیشنهاد میکنید
سایز بالای 7 اینچ
gps دار
سیم کارت خور
سیستم اندو 2.3
ram - cpu نسبتا قوی
اگه کانال های دیجیتال را هم بگیره بهتره
البته خودم چند مدل پیدا کردم ولی نمی دونم از لحاظ کیفیت و امکانات چطورند
کد:http://www.dhgate.com/wholesale/search.do?act=search&supplierid=&isfactory=&searchkey=----T+&catalog=104012
سلام
دوستان منچندتا سوال داشتم ممنون میشم اگه جواب بدین:11:
1. تبلت های ZeniThink رو از کجا میتونم تهیه کنم (در تهران)؟
2. ایا مدلی از این تبلت هست که tv رو به صورت دیجیتال بگیره؟
3. شما کدوم مدل رو پیشنهاد میکنین؟
4. مدلی هست که سیم کارت بخوره؟
5. در خریدتبلت به چه چیزهایی باید توجه کنم؟
6 با بودجه 350 بهترین برند کدومه ترجیحا 10 اینچ؟
ببخشید سوال زیاد شد:11:
نقل قول:سلام دوستان,نقل قول:
من هم دنبال یه تبلت سیم کارت خور هستم. الان چند وقته.
یکی پیدا کردم که قیمتش نسبت به کیفیتش خیلی عالی هست. تقریبا اگر دستم برسه حدود 400 تومان خرج بر میداره.
قابلیتهاش: 3g, gps, bluetooth, wifi, Capacitive touch screen
و از همه مهمتر سی پی یو دو هسته ای اون با فرکانس 1 گیگاهرتز هست. قیمتش 212 دلار هست که با هزینه ارسال و قیمت دلار و گمرک تقریبا 400 میرسه دست ما.
اندروید 2.2 و 8 گیگابایت فضای حافظه و دارای مموری 512 مگابایت.
دوست عزیز مدلش چیه؟ تو ایران موجود نیست؟!نقل قول:
در مورد موجود بودنش تو ایران اطلاعی ندارم ولی خیلی بعید میدونم باشه. آخه اینقدر مدل های مختلف وجود داره که هیچ کس نمیتونه همه اونها رو وارد کنه.نقل قول:
اسم مدلش هست: Y-N07D ولی طبق معمول هیچ برندی روش نیست (یعنی میتونی سفارش بدی برند خودت رو روش بزنن)
این هم لینکش:
فعلا گفتم که برام پروفورما صادر کنن که چون امروز بعد از ظهر و فردا تعطیله احتمالا روز دوشنبه برام صادر میشه.کد:http://yamaytech.en.alibaba.com/product/504429451-210609389/Built_in_3G_Phone_GPS_Bluetooth_wifi_Capacitive_touch_screen_Dual_core_MID_tablet_PC.html
دوستان نظری ندارند؟..........................
:11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::1 1::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11:نقل قول:
اینجا رو تار عنکبوت گرفته!!! کسی نیست جواب بده؟نقل قول:
به جون خودم تبلت با سیستم عامل موبایل به درد نمی خورهنقل قول:
اصلا این همه تبلت چرا گیر دادین به این بی نامو نشون ها
اصلا رو صفحه 7 برنامه 2.2 و 2.3 افتضاحه
الان تبلت 10 اینچی مفنه
سی پی یو رو نوشته کورتکس A9 من که چشمم اب نمی خوره
یکم بودجه رو زیاد کنید یه هانی کامب بگیرین
الان تبلت ARCHOS 80 G9 با صفحه 8 اینچی و هانی کامب 299دلاره
حالا خود دانیدکد:http://store.archos.com/archos-p-5016.html
میشه راجع به هانی کامب بیشتر توضیح بدید؟نقل قول:
مدل ارزون تر هم هست؟