آقا همه بیان usa east تا Add کنمتون
Printable View
آقا همه بیان usa east تا Add کنمتون
بعد پینگ بازی من میره رو 1200!
درحالی که پینگ تو حالت عادی 300 بیشتر نیست
فوقش 400!
چندتا سرور هم عوض کردم فایده نداشت:41:
dns تاثیری تو پینگ داره؟
این اتفاق عجیب هست برای من هم اتفاق افتاد نمی دونم چرا اینطوری شده ولی admin بازی گفت به زود درست می شهنقل قول:
نمیدونم ولی فکر نکنم تنظیمات DNS ربطی به پینگ داشته باشه.نقل قول:
واسه من از 50 میره روی 1300 بعد کم کم میاد پایین روی 400 500 .یه خورده باری باگ ونقطه ضعف داره.نقل قول:
دوستان امشب کی ساعت 10 میاد تو گیم؟
فقط اینجا رو اسپم نکنین لطفا.
نظرتون رو با پخ بدین
من تو کلن جوین شدم .
علی باید تائید کنه.
تو رو تایید می کنم ولی حوصله ی گفتن نحوی join clan رو ندارم اگه می تونی اینجا نحوی join clan شدن رو بگو تا مشکل گشتن دنبال بقیه حل شه :5:.نقل قول:
اومدم تو صفحه کلان جوین شدم دیگه . نحوه میخاد چی کار:31:نقل قول:
اینم صفحشهنقل قول:
کد:http://ava.ijji.com/scraper
کد:http://ava.ijji.com/myclan/index.nhn?clanid=scraper
منم جوین شدم
فقط نمی دونم چرا بازی اجرا نمیشه
هر کار می کنم نه از طریق راکتور نه ....
بروبچ من میرم مهمونی ولی سعیمو می کنم تا 11 اینجورا حتما بیام:46:
به روش زیر تو clan ثبت نام کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد
بعد
نهایتا اسم clan من می ییاد روش بزنید بعد هم بزنید join clan تا من بعدن تایید کنم:5::5::5:
داداش خوب من که لینک مستقیمش رو گذاشته بودمنقل قول:
هرکی عضو clan شد بگه تا من برم سایت accept کنم:5::5::5:
حسابی سوت کور شد تاپک اونا که دانلودشون تازه تموم شده فقط دانلود می کنن بازی نمی کنند؟:27::27::27:
بازی به زور لاگین میشه . با vpn باید بازی کنیم.
من سه چهار بار راکتور می بندم باز می کنم تا لاگین شه به بازی
برای من بعضی وقت ها اینطوری میشه ولی اغلب زمانی این اتفاق می افته که پینگ شما بالا باشه ( ربطش هم نمی دونم) من هم بدون vpn پینگم تو بازی 200 تا 300 متغیر هست vpn هم لازم نداره:31::31:نقل قول:
---------- Post added at 01:54 AM ---------- Previous post was at 01:50 AM ----------
نقل قول:
جواب شما هم همون جواب بالاست فقط هر بار که reactor گیر داد و error داد با مضمون game early run باید سیستم رو log off کنید نه هی ببندید هی باز کنید هر error که داد با یه log off حل می شه امتحان کنید
منم راحت بازش میکنم بدون چیز پی
خیلی بد شد
160 تا کشته بودم اونم تو مرحله 3 و یهو دیسکانکت شد :41:
این آی دی منه secret.son
توی اسکایپ ، البته الان هر چی کردم کانکت نشد نمی دونم چرا!
نقل قول:
اتفاقی که برای تو می افته برای من روزانه 1یا2 بار اتفاق میفته اون هم تو lobby نه تو بازی n ساعت بازی می کنم و پیگیری که کردم دیدم کار خرابی isp هست که اینطوری می شه:41::41::41::41::41::41:
اقا ما میتونیم با سرعت 128k بازی رو بزنیم به بدن ؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن مشکلات سرور و کانکت و ... چظوره ایا میارزه که دان کنیم
بعدش اذیت نشیم ؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسامی ایرانی ها تا اکنون که پیداشون کردم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ali72
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] mohammad7225
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] tomcat9874
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] alivw72
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] secretperson
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] atnta
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] crash4
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] voldemmort
iran [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه کسی جا موند بگه اضافه کنم اگه هم level ها بالا پایین شده ببخشید
عزیز مشکل کانکشن وسرور تا هالا من نداشتم اینا هم که دارند احتمالا از pc شون هست در مورد ارزیدن هم باید بگم که این سوال جاش اینجا نیست چون تمامی افرادی که بازی می کنند به احتمال بسییییییییییار زیاد میگن بله می ارزه فقط ممکن ( که حتما ) update بازی کمی طول بکشه که اون هم طبیعی و برای همه هست چون سرعت دانلود از طرف سرور (نه شما)پایین هست حین update می تونی بری یه بازی دیگه چون رو پینگ شما تاثیری نمی زاره update بازی:31::31::31: و شاید هم از مزایای update بازی باشه:31: البته این نظر من هست نظر بقیه هم بپرس ولی به نظر من نباید بازی رو از دست بدی حیف هست:8::8::8:نقل قول:
دوستان یه روش برای این که روم های 4 نفره رو 8 نفره بازی کرد پیدا کردم که اگه مشکلی نداشت و خوب بود میزارمش اینجا
یه مد هست خیلی باحاله
میری تو بیمارستان بعد از تو اتاقا یقو مریضا با بیل و کلنگ :31: میریزن سرت.من 30 تا کشتم 4 بار مردم:31:
به غیر از سایت بازی لینک دیگه ای نداره اخه اونا جفتش پاک شدن_(صفحه اول)
یادتونه دیشب موقع بازی دو سه باری بیرون رفتم و برگشتم و بعد گفتم جریانو بعدا میگم!
حالا این جریانه:اون پست من رو بخونید !کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=512733
و بعد فکر کنید من یه دستم به تلفن بوده برداشتم زنگ زدم گوشیم و و بعدش قطع کردم دوباره گرفتم@
همزمان بازی کردم
بیش تر از 200 بار تک زنگ زدم به خودم!
نقل قول:
دیشب برد با ما بود اگه تو کمی دقت می کردی چون تیم روبه رویی خیلی noob بود ولی اشکالی نداره فقط بگم من crash4 و mohammd7225 داشتیم حین بازی با skype باهم حرف میزدیم و به هم موقعیت اونا رو میگفتیم اگه تو Skype داشتی عالییییییییییییییییییی بود 10000...% ما برده بودیم ولی حیف که نمی گیری :41::41::41: اگه تونستی حتما بگیر بازیت عالی اگه بگرری skype عالی تر می شه :19::19:ولی فعلا چون crash 4 نیست تا زمانی که تو skype نداشته باشی clan war نمی ریم .
برای تفنگ بهتر برید co op ولی احتمال اینکه راتون بدن کم هست چون level تون پاین هست ولی تلاش کنید که برید deith vally یا person break چون این دوتا اتیم مثل تفنگ ها قرمز رو میدن:21::21::21:
اگه بری صفحات 7 و8 رو بخونی همه چیزو میفهمی!!!نقل قول:
دوستان یه فایل پیدا کردم خیلی بدرد میخوره ولی حیف که اسپانیاییه!!!:31:
میخواستم بدونم دوستان کسی بلده؟:20:
اگر کسی بلده پخ بده تا من فایل رو براش بفرستم بعد از ترجمه فایل فارسی رو بزاریم اینجا!!!!:31:
نقل قول:
بده گوگل دستو پاشکسته ترجمه می کنه بعد خود فعل و فاعلش رو درست کن:27::27::27::27:
آخه تو فیلمهنقل قول:
پدر آدم رو در میاره تا ترجمه شه
ولی به عنوان یه راه حل خیلی خوبه!!!
سلام منم دارم بازی رو از میهن دانلود دانلودبازیش کامله کسی ازش دانلود کردهکد:http://-------------.com/2011/02/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-A.V.A-Alliance-of-Valiant-Arms.phpمیکنم
نقل قول:
بازیش کامل نیست و خراب هم هست برو صفحه 7 و اونجا سایتهای خوبی برای دانلود معرفی شده ولی از اون سایت آشغال نگیر من تا حالا هر جی ازش گرفتم خراب بود
آره فعلا 4 روزه بازی می کنم یه ذره بگذره را میفتم:31:نقل قول:
تو بعضی قسمتا زیر 50 تا نمی کشم (درست نمیدونم اسمشون چیه هنوز:31: اما برنده اون تیمیه که زودتر به 200 برسه:27:)
مگه بازی ران نیست؟ پس چجور با اسکایپ هم می چتین؟
مگه اینکه بازی فول اسکرین نباشه تازه بازهم نمیشه بازی کرد و چت کرد !
بیاید سرور اروپا . امریکا لگ میشم. پینگم بالای 2157 شد.
اون قسمتا اسمشون Annihilation ههنقل قول:
باید یا قبل از بازی اجراش کنی یا توی بازی اجراش کنی که هیچ فرقی نداره
بعد با Alt + Tab میشه اومد بیرون بدون اینکه بازی خراب شه
فقط حواست باشه که وقتی میری تو مپ نمیشه اومد بیرون مگه این که بیای روی صفحه ی روم یا Channel
دوستان من اینترنتم خیلی داغونه!!!
فعلا تا اطلاع ثانوی نمیتونم بیام.