در فیزیک چگونه می توان در عمق وارد شد؟
نقل قول:
شما کتاب فیزیک اتمی رو بگیر خیالت راحت روون که شدی کتابای پیشرفته ترو بگیر.کلا به نظر من کتاب خود فیزیک خود آموزش خوبه( نسبت به کتاب حسابان جدید )
البته به نظر من کتاب حسابان جدید واقعا کتابی در حد عالیه ولی با 4 ساعت وقت در هفته + اون حجم فوق العاده بالا + تاکید بیشتر رو محوریت دانش آموز زیاد نمیشه ازش نتیجه خوبی گرفت.
همونطور که امتحان نهایی امسال دیدید. ( البته امتحان فوق العاده آسون بود اما از نظر استانداردی زیر خط فقر ! بود )
ببین دوست عزیز اگر این پست های قبلی من را دقیق تر میخوندی گفته بودم که من سری کامل کتاب های فیزیک نشر الگو به جز فیزیک 2 آن را که از مبتکران (غلامعلی محمودزاده) گرفتم را دارم و اگر هم مطمئن بشوم قصد دارم که کتاب های فیزیک 3 خیلی سبز و فیزیک 3 دکتر فرین کمانگر مبتکران و کتاب های فیزیک پیش 1 و 2 فار را هم بگیرم ولی نکته این هستش که نمی دانم که با فیزیک چه کنم. (اگر پست قبلی ام یکبار دیگه مرور کنی بهتر متوجه منظور میشوی)
شاید این من هستم که نمی توانم واضح سوالم مطرح کنم.
شاید این طوری سوالم را مطرح کنم بهتر متوجه منظور من بشوی:
من در تمامی دروس به جز فیزیک به خوبی یاد گرفته ام که چگونه در عمق وارد شوم و راحت و مطمئن در عمق شنا کنم ولی در مورد فیزیک حتی نمی دانم که چگونه باید در سطح خودم را حفظ کنم که بعد بتوانم در عمق وارد شوم و ........
(در ضمن من این توضیح شما درباره حسابان را ربطش را به فیزیک متوجه نمی شوم !!!)
ولی با این حال ممنون از این توجه.