منظورتون رو درست متوجه نمی شمنقل قول:
شبکه بندی که به لینوکس یا ویندوز ربطی نداره
ولی این سایت خیلی کمک می کنه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی بهتره کتاب بخونید
Printable View
منظورتون رو درست متوجه نمی شمنقل قول:
شبکه بندی که به لینوکس یا ویندوز ربطی نداره
ولی این سایت خیلی کمک می کنه :
ولی بهتره کتاب بخونید
سلام
من نرم افزار هندی کف نصب کردم ولی درست کار کردن باهاش رو بلد نیستم .:rolleye:
یعنی نمیدونم که هزینه ی روزانه رو چجوری در میاره ؟:exclamati
اگه کسی هست که در این زمینه میتونه منو راهنمایی کنه کمک بزرگی کرده .:thumbsup:
مقاله ای هم اگه در این زمینه داشته باشه که چه بهتر
:wub: :wub: :wub: :wub:
با سلام خدمت همه دوستان
من دنبال مطلب در مورد Interface ها در شبکه هستم. خیلی ممنون میشم اگر منابعی در این مورد به من معرفی کنید. فرقی نمیکنه انگلیسی باشه یا فارسی.
سلام عزیزان چطورین ؟ انگاری اینجا همه پره پر هستن
صادق رشیدی هستم 20 سالمه
MCSE,CCNA,RHCE
اینارو خوب بلدم ابته CCNP هم با بیشتر بحساش کار کردم
هنوز تو لینوکس مشکل دارم
وایرلس و دیش هم کار کردم
به هر حال خیلی خوشحال هستم که تو جمع شما هستم خوشحال میشم بتونیم به همدیگه کمک کنیم
راستی اینجا کسی هست که لینوکس رو خیلی خوب بلد باشه؟
اگه کسی MRTG رو واسه SQUID را انداخته یه راهنمایی جامع به من بکنه ممنون میشم
وقتی SNMP رو میخوای ران کنی داخل SQUID باید از اول کامپای بشه ؟ یا فقط تنظیماتشه؟
وقتی که SNMP_port رو از 0 تغیر میدی یعنی فعالش میکنم دیگه Squid استارت نمیشه
مشکلم کجاس به نظر اساتید لینوکس؟
Salam Khedmate HAmaye dostan Maaan Belakhare bar gashtam...
Age Kasi Soale Nesbatan Sakhti Dasht be porseee Dar khedmatim......
Sale Jadid Ro be hamaye dostanam Tabrik migam ...... makhsoosan Anjomane Shabake.....
با سلام
دوستان اطلاعاتی در مورد isa
یا :
Internet Authentication Service
میخوام هر چیزی که باشه ممنون از دوستان
با عرض سلام به همه p30 ها
آقا من تازه وارد اینجا شدم از از همون صفحه اول تا همین صفحه 33 خوندم واقعا بحث جالیه واقعا دارین زحمت می کشین دست همتون درد نکنه
حقیقتش من تا اینجا هرچی رو خوندم بجز بعزی موارد که حالا یا خیلی تخصصی بود یا ما با هاش برخورد نداشیم باقی چیزارو میدونستم وحقیقتا من یه سرور راه انداختیم با 15 تا کلاینت همه چیز کامله یعنی یه ویندوز 2003 سرور و یک dhcp , dns و vpn که اینا همه به خوبی کار مکنند و همه چیز عالیه حالا این وسط چند تا سوال هست اولا که من این vpn که راه انداختم به سیستم ها اینترنت میده (به جای شیر کردن) حالا اگه من بخوام روی همین سیستم ISA نصب کنم آیا مشکلی پیش نمی یاد یعنی با vpn تداخل پیدا نمی کنه و ایا اگه ایزا نصب کنم دیگه احتیاجی به وی پی ان ندارم و میشه همشو با هم روی یه سیستم نصب کرد چون در اصل انجوری که ما فهمیدیم یه سرور باید برای dhcp و dns داشته باسیم یکی برای ISA و یکی برای IIS ویکی برای vpn که اینا همه با هم به یه هاب وصل میشن و کلاینها به یه هاب دیگه که این دو هابم به هم و یه مشکل دیگه اینکه من به هر نفر یه یوزر و پسورد دادم و اینا میتونن هم زمان روی چند سیستم لوگین کنن در صورتی که من می خوام تا موقعی که از روی یک سیستم لوگ آف نکرده نتونه روی اون یکی لوگین کنه
یه سوال دیگه (امیدوارم خسته نشین از این سوالهای من وبخونید و جواب بدین ) من تو شهرستانم و چون شبکه رو به صورت تجربی کار کردم و از این اصطلاحات قلمبه سلمبه هم چیزی سرم نمیشه و می خوام اگه بهشه کلاس برم تا به صورت تئوری هم چیزی یاد بگیریم و اگه ممکن باشه یه مدرکی هم بگیریم باید توی تهران کجا برم کجا بهتره برای این کلاسا و کجا مدرک میدن آه خسته شدم امیدوارم حداقل یه نفر جواب بده:2:
با عرض سلام به همه p30 ها
آقا من تازه وارد اینجا شدم از از همون صفحه اول تا همین صفحه 33 خوندم واقعا بحث جالیه واقعا دارین زحمت می کشین دست همتون درد نکنه
حقیقتش من تا اینجا هرچی رو خوندم بجز بعزی موارد که حالا یا خیلی تخصصی بود یا ما با هاش برخورد نداشیم باقی چیزارو میدونستم وحقیقتا من یه سرور راه انداختیم با 15 تا کلاینت همه چیز کامله یعنی یه ویندوز 2003 سرور و یک dhcp , dns و vpn که اینا همه به خوبی کار مکنند و همه چیز عالیه حالا این وسط چند تا سوال هست اولا که من این vpn که راه انداختم به سیستم ها اینترنت میده (به جای شیر کردن) حالا اگه من بخوام روی همین سیستم ISA نصب کنم آیا مشکلی پیش نمی یاد یعنی با vpn تداخل پیدا نمی کنه و ایا اگه ایزا نصب کنم دیگه احتیاجی به وی پی ان ندارم و میشه همشو با هم روی یه سیستم نصب کرد چون در اصل انجوری که ما فهمیدیم یه سرور باید برای dhcp و dns داشته باسیم یکی برای ISA و یکی برای IIS ویکی برای vpn که اینا همه با هم به یه هاب وصل میشن و کلاینها به یه هاب دیگه که این دو هابم به هم و یه مشکل دیگه اینکه من به هر نفر یه یوزر و پسورد دادم و اینا میتونن هم زمان روی چند سیستم لوگین کنن در صورتی که من می خوام تا موقعی که از روی یک سیستم لوگ آف نکرده نتونه روی اون یکی لوگین کنه
یه سوال دیگه (امیدوارم خسته نشین از این سوالهای من وبخونید و جواب بدین ) من تو شهرستانم و چون شبکه رو به صورت تجربی کار کردم و از این اصطلاحات قلمبه سلمبه هم چیزی سرم نمیشه و می خوام اگه بهشه کلاس برم تا به صورت تئوری هم چیزی یاد بگیریم و اگه ممکن باشه یه مدرکی هم بگیریم باید توی تهران کجا برم کجا بهتره برای این کلاسا و کجا مدرک میدن آه خسته شدم امیدوارم حداقل یه نفر جواب بده:2:
ببخشید اقا یه سوال داشتم میشه تو یه شبکه کابلی صدا هم انتقال داد
سلام به نظر شما الان برای یادگیری شبکه باید به کدام شرکت بریم سیسکو یا ماکروسافت و یا هر دو میخواستم کسانی که اینا رو خوندن یه نظر بدن و قیمت هاش هم بگن چه قدر میشه
سلام به تمامی دوستان عزیز انجمن
من در شبکه وایرلس به یک مشگلی بر خور کردم لطفا منو در این زمینه راهنمایی کنید ممنون میشم.
من یک مودم ADSL&ROUTER مدل SY800C دارم که از شرکت پارس آنلاین گرفتم من به این مودم یک Access Point D-link AP2100 از طریق Lan وصل کرده ام و 4 عدد کامپیوتر با این Access Point کار می کنند.حال باید چه تنظیماتی را بر روی ADSL&Router انجام بدم که کامپیوتر هایی که کارت شبکه وایرلس دارند بتونن از اینترنت استفاده کنند.شبکه به خوبی کار می کند مشگل فقط در تنظیمات برای اینترنت میابشد.
[FONT='Arial','sans-serif'].میخواستم که بدونم توی برنامه متلب چطور میشه به پورت های کامپیوتر های توی شبکه وایرلس لن دسترسی داشت اکه تو متلب نمی شه با چه نرم افزار دیکه میتونم این کارو انجام یاحتی اینکه اکه سورس کد چنین برنامه هست بیشتر به کارم میاد.[/FONT][FONT='Arial','sans-serif']البته من قبلا این کاروبا دسکتاب کنترول ویندوز انجام دادم ولی این مستلزم اینه که اون کامپیوتر لوگ اف باشه.[/FONT][FONT='Arial','sans-serif'][/FONT][FONT='Arial','sans-serif'][/FONT][FONT='Arial','sans-serif'] 29/4/2007[/FONT][FONT='Arial','sans-serif'][/FONT][FONT='Arial','sans-serif'] [/FONT]Thanks a Lot [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم در این مورد میتونم کمکتون کنم.البته من فقط DHCP رو تا بحال کار کردم و تو DNS میمونم.:42:
ولی ادامش میدم.سری به persiannetworks.com هم بزنید بحث های جالبی داره.:10:
اینم وبم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی جواب نمده یا اینکه کسی نمی دونه شاید هم...
دوست عزیز علی 94 متچکرم ولی این اصلا جواب من نبو کار من یک پرو ژه تحقیقاتیه و باید جایی اون رو ارائه کنم به هر حال متچکرم که بی تفاوت نبودی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اکه کسی نمیدونه برم جای دیگه بپرسم هر چند فکر نمی کنم کسی ندونه!!!
دوستان اکه کسی نمیدونه برم جای دیگه بپرسم هر چند فکر نمی کنم کسی ندونه!!!
سلام دوستان
كار قشنگي رو شروع كردين. فعلا نمي تونم كمكي بكنم چون تازه MCSE رو شروع كردم.
اگه براتون امكان داشته باشه خيلي ممنون مي شم جزوه اي راجع به +Network برام بفرستيد. نتونستم لينك هايي كه بچه ها آدرس دادن رو باز كنم!!!
اگه به ايميلم بفرسيتد ممنون مي شوم
مرسي. قول مي دم هر وقت راه افتادم بيشتر كمك كنم.
انصافاً شرمنده شدم و از رو رفتم از بس دوستان به من محبت دارند.یک سئول کردم و این همه جواب برام رسید مرسی از همه به خصوص خرزو خان.
دوستان من به یک مقاله در مورد نوآوری های جدید درشبکه نیاز دارم به من کمک کنید
دوستان من به یک مقاله درمورد نوآوری های جدید در شبکه نیاز دارم به من کمک کنید
دوستان من به یک مقاله در مورد نواوری های شبکه نیاز دارم به من کمک کنید
پست های پشت سر هم خلاف قوانین هست!
[FONT='Arial','sans-serif'].میخواستم که بدونم توی برنامه متلب چطور میشه به پورت های کامپیوتر های توی شبکه وایرلس لن دسترسی داشت اکه تو متلب نمی شه با چه نرم افزار دیکه میتونم این کارو انجام یاحتی اینکه اکه سورس کد چنین برنامه هست بیشتر به کارم میاد.[/font]
[FONT='Arial','sans-serif']البته من قبلا این کاروبا دسکتاب کنترول ویندوز انجام دادم ولی این مستلزم اینه که اون کامپیوتر لوگ اف باشه
چقدر سوت و کوره یک هفتس خبری نیست قفل میشه هاااااااااا
salam azize dele baradar chejori mishe baye laptop az internet wireless AP atrafesh estefade kard va be shabakeye oona nofooz kard
batashakkor mer30
سلام ، چطوری میشه با لپ تاپ از اینترنت وایرلس اکسس پوینتای اطرافش استفاده کرد و به شبکه اونا نفوذ کرد
ممنون میشم اگه یکی از دوستان جواب بدن
با تشکر
سلام
من یه اینترنت 512 از همیار نت شیراز گرفتم که از قبلی که 128 صبانت بود سرعت بازکردن صفحاتش کمتره
خودشون میگن برای اینه که ما کش نداریم ولی اونها داشتن
حالا من میخوام بدونم که :
1-آیا حرفشون درسته
2-اصولا" کش چیه ؟ چه کاربردی داره؟ و ....
دوست من ببينيد وقتي توي يك شبكه Cache Server فعال باشه حالا مثلا به صورت TransParent Proxy وقتي كسي صفحه يا حتي فايلي رو از اينترنت در خواست مي كنه يك نسخه در اين سرور ذخيره مي شود و وقتي نفر بعدي همان چيز رو درخواست مي دهد بجاي اينكه برود و از اينترنت بياورد از روي سرور محلي خودشان آن صفحه يا فايل رو براي شما ارسال مي كندنقل قول:
خوب حالا برای این همیارنت که ادعا بهترین بودن ر داره نداشتن کش نقطه ضعفه یا قوت؟نقل قول:
و اینکه واقعا" باید سرعت دانلود ما با خط 512 پایین باشه
یه سوال دیگه اینکه من از بعضی سایتها با سرعت 60 کیلوبایت دانلود میکنم ولی از بعضی دیگه مثل یاهو حتی زیر 10 است ، نظر شما چیست؟
كش سرور چيز بدي نيست ولي به شرطي كه به خوبي كانفيگ شود سرعت دانلود شما هم بايد حدود 60 باشد ولي در مورد سرعت پايين دانلود از ياهو چيز منطقي به نظرم نمي رسه مگر آنكه آن شركت كار عجيبي كرده باشه ببينم شما براي اتصال از Broadband Connection استفاده مي كنيد؟نقل قول:
منظورت از Broadband Connection کجاست؟ توی download manager ام ؟ یا جای دیگهنقل قول:
نه دوست من منظورم از PPPOE يا PPPOA استفاده مي كنيد يعني وقتي كامپيوتر رو روشن مي كنيد بايد كانكت شويد تا به اينترنت وصل بشيدنقل قول:
مودم من router داره و همیشه وصله و سیمش هم رفته به هاب تا بقیه از اون استفاده کنند.نقل قول:
ازPPPOE هم استفاده میکنه
آیا من روی شبکه خودم میتونم کش داشته باشم؟
کامپیوترهای شبکه من با هم به صورت share هستند و سرور نداره
نظر شما چیه؟
شما مي تواني وظيف Internet Sharing رو به يكي از كامپيوتر هات بدي در واقع مودم را از حالت Routing خارج كرده و آنرا به يكي از كامپيوتر هات وصل كني و با استفاده از ISA يا نرم افزار هاي مشابه هم اينترنت رو Share كني و همين كه با آن Cache هم داشته باشينقل قول:
براي اين كار آن كامپيوتر نقش سرور رو در شبكه بازي مي كنه و بايد داراي دو كارت شبكه باشه كه يكي به مودم و ديگري به هاب (يا همان شبكه محلي شما وصل مي شود) البته براي اتصال به مودم از پورت USB مودم هم مي شود بجاي كارت شبكه استفاده كرد
1-ممنوننقل قول:
2-اگه نخوام این کار رو بکنم ، چی؟ راه دیگه ای نیست که با router بودن مودم این کهر بشه. آخه اصل اساسی کارم روی router بودن مودممه
3-اگه کاری که شما بگی بکنم ، cache رو از کجا باید ردیف کنم؟
راه ديگري هم است و آن استفاده از WCCP يا همان Web Cache Coordination Protocol است كه نياز به يك روتر كامل دارد و با مودم شما اين امكان مقدور نيستنقل قول:
اگر خواستيد يك كامپيوتر رو سرور كنيد مي توانيد با فعال كردن گزينه Caching در ISA از امكانات كش هم علاوه بر Share كردن خط بر خوردار شويد
سلام یکی از دوستان می تونه یه متد ترکیبی از مدارک سیسکو مایکروسافت و... برای اموزش از پایه تا پیشرفته به من معرفی کنه
سلام یکی از دوستان می تونه یه متد ترکیبی از مدارک سیسکو مایکروسافت و... برای اموزش از پایه تا پیشرفته به من معرفی کنه
سلام
یکی جواب یه مبتدی رو میده