به نظر منم.........نقل قول:
ولی به نظر من اصلا خوب نیست
به نظر منم.........نقل قول:
ولی به نظر من اصلا خوب نیست
هوافضای شریف و امیرکبیر چه رتبه ای میخواد حدودا؟
دانشگاه تهران هوافضا داره؟ اگه داره چه رتبه ای میخواد؟
این عکس رو ببینید و روحیه بگیرید .
علی دایی دوبار دانشگاه شریف قبول شده . اگه من بودم چی میشد؟! :8:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان يه لطف ميكنين يه سري از رشته هاي خوب تجربي كه حداقل براي آينده يه اميدي داشته باشي كه با مدركت يه لقمه نون دربياري معرفي كنين
اگرم درمورد حداقل رتبه هاي قبوليشون اطلاعي دارين بگين ممنونتتون ميشم:10:
بله ولی میگم برق چون از بچگی از برق خوشم میومد و دوره راهنمایی هم یه کارهایی تو برق میکردم برا خودم، یه چند باری هم برق گرفتم ولی زنده موندم هنوز!:31: ولی باز هم از همه ی درسهای رشته ی برق خوشم نمیاد بلکه از بعضیاش خوشم میاد! مکانیک هم من سال سوم دبیرستان خوشم اومد و اونم فقط بعضی از درسهاش رو دوست دارم نه همش! تنها رشته ای که همه ی درسهاشو دوست دارم فیزیکه! (از فیزیک تو دورانی که پشت کنکور موندم خوشم اومد!:31:)اما فیزیک تو ایران که فقط میشه باهاش معلم شد که من اصلا معلمی رو دوست ندارم شاید هم نتونم دکترا بگیرم که استاد دانشگاه بشم و برا همین یا فیزیک نمیخونم یا اگه بخونم دو رشته ای میکنم یا اگه نتونستم دو رشته ای کنم کتاباشو میگیرم خودم برا تفریح کنار رشته ی اصلیم میخونمش! کلا چون از شیمی بدم میاد تمایلم به برق بیشتر از مکانیکه چون مکانیک شیمی داره ولی برق، شیمی نداره!:31: از بعضی از درسهای مهندسی مواد هم خوشم میاد!:31: هر چی هم بیشتر درباره رشته ها تحقیق میکنم بیشتر دودل میشم برا انتخاب رشته! کلا هر مهندسی رو که نگاه میکنم از بعضی از درسهاش خوشم میاد نه همه درسهاش! فعلا که نتونستم تصمیمو بگیرم. :41:نقل قول:
---------- Post added at 01:18 PM ---------- Previous post was at 01:16 PM ----------
بله ، علی دایی سال اول عمران شریف قبول شد اما بنا به دلایلی از دانشگاه شوتش کردن بیرون! :31:دوباره نشست خوند سال دوم متالوژی شریف قبول شد و دیگه بیشتر مراعات کرد و ننداختنش بیرون!:31:نقل قول:
نقل قول:
هوافضا اینطور که من یادمه فقط دانشگاه خواجه نصیر داشت + مالک اشتر(شاهین شهر) + دانشگاه امیرکبیر و شریف
یادگار ماندگار کانون مینویسه که برا دانشگاه شریف رتبه 500 و برا دانشگاه امیرکبیر رتبه 1200 منطقه1 لازمه .
البته رتبه هایی که یادگار ماندگار مینویسه میانه هست و ما نمونه همشهریمون داشتیم که در حالیکه یادگار ماندگار نوشته برا مهندسی شیمی دانشگاه خلیج حدود رتبه 1800 منطقه3 لازمه ولی با رتبه 3000 منطقه3 قبول شد سال 89 .
کلا میخوام بگم که همین رتبه هایی که برا هوافضای شریف و امیرکبیر نوشته میشه تا حدود دوبرابرش رو در نظر گرفت .
ضمنا باید بگم که قبولی در هوافضای خواجه نصیر از این دو دانشگاه آسونتره ولی شرمندم چون یادگار ماندگار ننوشته و تخمین رتبه گزینه2 هم از دسرس خارجه نتونستم حدودی بگم:11:
بوشهر یه هوافضا خواجه نصیر سهمیه محروم داره که پارسال یکی از بچه ها (یه حامد نامی) با 3500 زدش رو هوا....
ولی فکر کنم بطور معمول خواجه نصیر هوافضا رو تا 1800 یا 2هزار بگیره....
بدی خواجه نصیر پراکنده بودن دانشکده هاش تو سطح شهره که همین دوستمون ازش نارحت بود... ولی قراره همش تو یه پردیس جمع بشه در سال های آینده
نقل قول:
هرمزگان سهمیه داره ولی بهترین دانشگاهش که سهمیه داره "دانشگاه شیراز" هست:18:
مرسی دوستان
یه سوال دیگه یه سری دورو بریام میگن برا انتخاب رشته پیش 3-4 تا مشاور توپ برو تا ضرر نکنی نظر شما چیه؟یعنی لازمه اینقدر؟ فوقش 2تا دیگه نه؟؟؟؟ اصلا خودم نمیتونم؟
راجع به انصراف ندادن دانشگاه شبانه و همزمان کنکور دادن کسی نمیدونه؟
تو تهران؟مثلا چه دانشگاهی؟غیرانتفاعی؟نقل قول:
بچه ها این تاپیک رو دیدین ؟!!!
»»» اعتراض به سازمان سنجش در مورد یک موضوع * خیلی مهم * اگه کنکوری نیستی بازهم نگاه کن !
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=501028
آقا من یه بار مراحلش رو گفتم. و اینکه برید کتابهاش رو ببینید جز دو مرحله آخره. قبلش شما باید برید و چارت درسی اون رشته رو ببینید. تا با عناوینش آشنا بشید و ببینید کدوما به نظرت بیشتر علاقه داری. بعد میری کتابها رو نگاه می کنی. بعدش هم از دانشجوها یا فارغ التحصیلان اون رشته در مورد رشته و آینده کاریش پرس و جو می کنید.نقل قول:
نوشته شده توسط parsa700
موفق باشید!
به نظر من این کار رو بکن چه مشکلی داره مگه؟؟؟؟نقل قول:
100 هزار تومن هم خرج کنی ولی آخرش به 1 نتیجه خوب برسی می ارزه
دوست عزیز صد تا رشته تا الان عوض کردی. منم اول دوست داشتم برم هوافضا ولی بعد که چارت درسیش رو دیدم پشیمون شدم، چون که خیلی خیلی مکانیکیه و اکثرا یک آیرو قبلش اومده یعنی مکانیک در هوا!نقل قول:
هوافضای شریف و امیرکبیر چه رتبه ای میخواد حدودا؟
دانشگاه تهران هوافضا داره؟ اگه داره چه رتبه ای میخواد؟
موفق باشی.
اره... متاستفانه برای استانای دیگه زیاد رشته شهر های توپ نزاشتن... فقط کرمانشاه خوبه با بوشهرنقل قول:
کرمانشها 4 تا سهمیه برق شریف داره... فکر کنم بچه های اونجا با رتبه 500 هم بتونن بیارنش
بوشهر هم:3 تا نفت شریف،3 تا مهندسی پزشکی امیرکبیر،1 هوافضای خواجه نصیر،یه it تهران،2 تا خطوط ریلی علم و صنعت رو واسه تهران داره.... به نظر من اگه بچه های استان به ریلی علاقه دارن بزنن... چون تا چند سال دیگه بوشهر هم راه آهن دار میشه... و خب مهندسای بومی می تونن خیلی بدرد بخورن....:8:
بازدیدشو می دیدی می دیدی همه دیدن کاری نمیشه زیاد تو این مدت انجام داد جز اینکه زود انتخاب رشته کنی تا بقیه برات کشکش نکننقل قول:
اگه منظورت دکترا پیوسته بیوتکنولوژی هست که خیلی فراتر از اون چیزیه که فکر می کنی؛ یا باید المپیاد(ریاضی فیزیک زیست و ...) باشی یا رتبت زیر 100 بشه دانشگاه تهران قبول بشی، تازه اون موقع اینترویو می شی؛ سالی 10 نفر! همین.نقل قول:
نوشته شده توسط parsa700
این که می گید سعی کنید کتاب ها رو از نزدیک ببینید و با سر فصل ها آشنا بشید چه طوری ممکنه؟من الان بین 20 تا رشته شک دارم و تنها رشته ای هم که دوست دارم بیوتکنولوژی هست که عمرا قبول بشم(من اساسا احساس می کنم زیست دوست دارم ولی نمی دون مشاید به خاطر اینه که از سال اول دیگه زیست نخوندم اینجوریه !) و با خوندن اسم درس ها هم فقط یک تصویر و احساس خیلی سطحی از تو سرم میگذره.به نظرتون چی کار می تونم انجام بدم که واقعا به یه درک کافی از درس ها برای یک انتخاب درست برسم؟
فقط هم باید بری خارج واسه کار اینجا خبری نیس.
یعنی برا سالی ده نفر هم تو ایران کار نیست؟ بالاخره یکی دو موسسه برای پژوهش و اینا هست که. البته فکر کنم این ده نفر خیلی راحت جذب خارج میشن.نقل قول:
اگه منظورت دکترا پیوسته بیوتکنولوژی هست که خیلی فراتر از اون چیزیه که فکر می کنی؛ یا باید المپیاد(ریاضی فیزیک زیست و ...) باشی یا رتبت زیر 100 بشه دانشگاه تهران قبول بشی، تازه اون موقع اینترویو می شی؛ سالی 10 نفر! همین.
فقط هم باید بری خارج واسه کار اینجا خبری نیس.
نه اونجریا هم نیستش چون ایران تازه اومده چند سالی انقدر کمه فارغ التحصیلاش میتونی بری هندم بخونی .
lمنظورم همون دکترای پیوسته هست.اصلا کارشناسیش وجود نداره.اما اگر یک سری رشته ها رو کارشناسی بخونی می تونی کارشناسی ارشد بیوتکنولوژی بخونی که ظرفیتش هم خیلی کم نیست.نقل قول:
در ضمن اضافه می کنم رتبه ی زیر 100 نمی خواد.طبق دفترچه ی شماره ی 2 کنکور سراسری باید رتبه ی کشوری زیر 500 داشته باشی(بدون هیچ گونه سهمیه ای(منظورم سهمیه ی شاهد و این جور سهمیه هاست)).کودکان جشنواره ی خوارزمی هم یک شانس هایی دارند.من اگه زیر 500 می شدم مصاحبه رو قبول بودم چون خیلی این رشته رو دوست دارم قانعشون می کردم:20:.خلاصه اگر کسی زیر 500 شد بزنه که خیلی رشته ی باحالیه.رشتش کاملا تحقیقاتیه و در صنعت بیشتر توی زمینه ی دارو ها کاربرد داره.هی ما که یه سال تحقیق کردیم آخر سر کنکور رو خراب کردیم و طبق تخمینات موجود هم رتبم میشه 15000 کشوری.فقط30 برابر بیشتر!
اگر کسی سوالی در این مورد داشت می تونه از من بپرسه!
غیر از اون از شاخه های زیست شناسی بیوتکنولوژی هم داریم با اون کمی تفاوت داره برای لیسانس هم هستش
دوستمون احتمالا منظورشون رتبه 100 منطقه 1 بوده که تقریبا می شه همون 500 کشورینقل قول:
نقل قول:
من که تا حالا ندیدم.فقط زیست شناسی سلولی-مولکولی رو دیدم که وجود داره.اگر واقعا یه رشته ی مرتبط با اون هم باشه من حتما می خونم (مهم نیست اگه تجربی هم بود شاید یه سال دیگه موندم کنکور دادم).شما اطلاعات بیشتری دارید؟
بچه ها این سوال رو دوستم گفت بیام بپرسم:
اگه یکی نرم افزار خواجه نصیر قبول شه و سه ترم معدل بالا بیاره، میتونه دانشگاهش رو عوض کنه و بره نرم افزار امیر کبیر؟
کلا قضیه ی این انتقالی ها و شرایطش چیه؟
کلا انتقالی شرایط پیچیده ای داره تو هر جا یه جوره!از اول یه جایی بزن که می خوای که بعدش مجبور به تغییر جا نشی
اصلا مگه چقد این دانشگاه ها با هم فرق میکنن
امیرکبیر فعلا مهمان نمیگیره...
انتقالی گرفتن دائمی از دانشگاه کوچیک به بزرگ تقریبا غیر ممکنه!خیلی سخته
مهمان میتونید بشید 1 ترم!
مثلا یکی از رفقام از بیرجند ترم قبلی اومد فردوسی مهمان شد
الان برگشت
سلام
من هرجارو گشتم نتونستم دفترچه انتخاب رشته دانشگاه آزاد (سال 1390) رو پیدا کنم. (خودم میدونم که زمان انتخاب رشته گذشته، اما لازم دارم دفترچه رو). کسی میتونه کمک کنه؟
کسی دفترچه انتخاب رشته دانشگاه آزاد (سال 1390) رو داره یه جایی آپلود کنه ما دانلود کنیم؟
ممنون
من فقط اینو میدونم که مثلا شما مهندسی نرم افزار خواجه نصیر رو می خونید، اگه سه ترم معدلت بالای 17 بشه می تونی هر رشته ای رو تو اون دانشگاه انتخاب کنی. درسته میشه دانشگاه دیگه هم بری، ولی خب حتما شرایط داره و باید دانشگاه مقصد قبول کنه. و گرنه هر چی معدل بالای 17 باشه که در کل کشور خیلی میشه همه میرن برق شریف بخونن. حالا آیا این دانشگاه قبول می کنه؟ مسلما نه. ولی تو دانشگاه خودت فکر کنم حتما قبول کنن.نقل قول:
اگه یکی نرم افزار خواجه نصیر قبول شه و سه ترم معدل بالا بیاره، میتونه دانشگاهش رو عوض کنه و بره نرم افزار امیر کبیر؟
دانشگاه ازاد و سراسری لینکاشون تا چند سال کار می کنه اگه لینکه موقع ثبت نامو داشته باشی هم میشهنقل قول:
-----------------------
----------------
----------
0
این خبرم برای بچه هایی که پزشکی می خوان بدنه.28 ام ظهر کارتا میاد پزشکی و دندونو و دارو صبح 31 امتحانشونه بقیه(پیراپزشکی ها) ظهر امتحانه
متاسفانه لینک موقع ثبت نام رو ندارم. به خاطر همین اینجا دارم میپرسم که اگه کسی داره، یا میدونه از کجا میشه دانلود کرد، کمک کنهنقل قول:
؟؟؟
نقل قول:
جالبه مدتی پیش دانشگاه بیرچند یکی از دانشگاهاییی بود که متقاضیان انتقال از اون دانشگاه ها بیشترین تعداد رو داشت و در مقابلش دانشگاه فردوسی از 3 دانشگاهی بود که بیشترین متقاضی برای ورود برخوردار بود . جالبه هردوتاشون الان در مثال شما هستند :18:
من امروز از یک مشاور پرسیدم گفت زیر 50 می خواد ؛ حالا هرچی...نقل قول:
تازه بعد از این واسه مصاحبه میری. امسال رتبه 7 کنکور تجربی رو از مصاحبه رد کردن! دندون تهران می خوند.
4 سال آخر دوره رو در یک کشور دیگه می گذرونین.
دوباره تاکید می کنم در صورت گرفتن PhD اگر اینجا بمونین مجبورین با هزینه خودتون کار کنین؛ چیزی اختراع کنین و هدیه کنیدش به جهاد دانشگاهی(اینو 2 تلویزیون دیدم) چیزی هم به شما نمی ماسه!
ولی شرایط کارش خارج از کشور (کانادا و آمریکا) فوق العاده است! اولین سال کارتون اندازه یک دندانپزشک درآمد خواهید داشت.
افسوس که 90 % کسایی که اینو خوندن دستشون به این رشته نمی رسه!
اگه زیر پنجاه بخواد که شاید به 100 درصد هم برسه.نقل قول:
افسوس که 90 % کسایی که اینو خوندن دستشون به این رشته نمی رسه!
یه تک رقمی داریم تو فروم که اونم ریاضیه.
البته نمی دونم از ریاضی میشه رفت یا نه.
از ریاضی هم میشه ...نقل قول:
2 دوره لیسانس چند واحد ریاضی هم باید پاس کنن.
از کجا می دونی تک رقمیه؟
من دفترچه پارسال رو چک کردم..برای phd بیوتتکنولوژی از ریاضی باید رتبه کشوری زیر 500 باشه... یا شرطای دیگه مثل المپیاد و...
شما دقیقامی دونید چه رشته هایی هستند؟تا اون جاییکه من می دون فقط زیست شناسی سلولی-مولکولی وجود داره.زیر 500 هم کلا فرمالیته است .و بالا ترین رتبه ای که در تاریخ ثبت شده150 کشوری بوده.بچه ها اگر اطلاعاتی درمورداینکه لیسانس رو چی بخونم که بتونم برای فوق یه رشته ی شبه بیوتکنولژیایی ادامه بدم دارید بگید لطفا.نقل قول:
چرا انقدر خودتونو اذیت می کنید.اگه خیلی علاقه به این رشته دارید می تونید برید هند راحت این رشترو بخونید ایرانم قبولش داره.مدرک انگلیسی هم می گیرید که ارزشش از فارسی بیشتره!نقل قول:
شما اگه بیوتکنولوژی انقدر علاقه داری باید بری هند بالا هم گفتم!نقل قول:
بیوتکنولوژی سلولی مولکولی کمی با اون تفاوت داره
یه سوال:من به احتمال زیاد امسال مکانیک دانشگاه اصفهان قبول میشم اما دانشگاه صنعتی فکر نکنم قبول بشم به نظر شما برم دانشگاه اصفهان یا صبر کنم برای سال دیگه؟
اره هند داره...نقل قول:
ايتاليا هم دوتا از دوستام رفتن... البته آزمون ورودي داشت... هزينش هم سالي 12 تومن فكر كنم..