[QUOTE=maryam36;7299366]من منطقه ۳ امنقل قول:
بعد خرج دانشگاهشم توش موندم چه برسه بخوام یه چیزی هم بهشون کمک کنم .
Printable View
[QUOTE=maryam36;7299366]من منطقه ۳ امنقل قول:
بعد خرج دانشگاهشم توش موندم چه برسه بخوام یه چیزی هم بهشون کمک کنم .
ببخشید مریم خانوم اگر میشه فردا که رفتین برای ثبت نام ازشون بپرسین که چند نفر ثبت نام کردند ؟
ببخشید من این متنو الان دیدم.نپرسیدم چند نفر ثبت نام کردن ولی من ساعت 8/30اونجابودم 3نفر هم زمان بامن داشتن ثبت نام می کردن.2تا منطقه2 یه نفر منطقه1.برای ما تعداد متقاضی تو منطقه3 مهمه.نقل قول:
[QUOTE=maryam36;7301655]ببخشید من این متنو الان دیدم.نپرسیدم چند نفر ثبت نام کردن ولی من ساعت 8/30اونجابودم 3نفر هم زمان بامن داشتن ثبت نام می کردن.2تا منطقه2 یه نفر منطقه1.برای ما تعداد متقاضی تو منطقه3 مهمه.[
میشه یکم بیشتر توضیح بدی یعنی هر منطقه یه ظرفیت مشخص داره ؟
بعد به شما هم نگفتن مصاحبه کی هست؟
[QUOTE=rezamousavifard;7301798]نه گفتن 20ام روسایت می زنیم.مثلا 35نفرظرفیت شهید بهشتی رو تقسیم بر3می کن تقریبا11نفر برای هر منطقه شایدم 13نفر برای منطقه2...11نفر برای هرمنطقه 1و3.......ولی اگه بری سایت دانشگاه با اینکه ظرفیت دندان35نفره ولی42نفر قبول نهایی شدن.یعنی ممکنه ظرفیتو بیشترکنن.نقل قول:
من یکی از دوستام سال پیش رفت تهران کیش با رتبه بالای ۱۰۰۰۰ ولی وضع مالیش توپ بوده در کل همه چی به توان پرداخت شهریه دانشگاه بستگی داره بقیش فرمالیتست.[/B] البته اون اولش قبول نشد بعد تو تکمیل ظرفیت اسفند ماه اسمش اومد
اگه اطلاع دارین مصاحبه این دانشگاه چطوریه بگین لطفا.شما آشنایی ندارین که برای مصاحبه شیراز رفته باشه؟یا بدونه که چیا می پرسن؟نقل قول:
رتبه شما چندبود؟
شیراز دندون زدی یا پزشکی ؟ اگه دندون زدی سال پیش تو مصاحبه ازشون خواسته بودن که یه طرح دندون کامل روی کاغذ بکشن . بعد سعی میکنم تا فردا شماره چند تا از بچه ها که سال پیش قبول شدنو براتون بذارم من معدل کتبیم ۱۸.۷۹ ولی رتبه شما بهتر از من بود.نقل قول:
دندان..شما می خواین تو انتخاب رشته مجدد اولویت اولتونو دندان بزنین یا پزشکی؟ببخشیدا اگه زحمتی نیست خودتون ازشون بپرسین اینجا بنویسین چون من نمی تونم بهشون زنگ بزنم.:sq_12:به چندتاشون ایمیل زدماولی جواب ندادن.:sq_3:نقل قول:
باشه . من اولویت اولم پزشکیه . چون دندون قبولیش سخته .سال پیش دانشگاه گیلان تا رتبه ۲۹۰۰ برای دندون پذیرفته بود .اگه بتونی دندون شیراز قبول بشی خیلی خوب چون دو سال اولو نمی خواد تو قشم باشی میری کیش بعدشم مدرک دانشگاه شیراز خیلی معتبر تر از شهید بهشتیه .نقل قول:
اگه ازشون بپرسین ممنون میشم.آره من می خوام اولویت اولمو شیراز بزنم بعد شهید بهشتی.الان دارم تمام سعیمو می کنم که ازیکیشون قبول شم.شاید بعد2ترم انتقالی گرفتم جلفا.این بالا نوشته ممکنه تا48ساعت دیگه سایت مشکلی پیدا کنه.مصاحبه من شنبست.نقل قول:
[QUOTE=maryam36;7303820]اگه ازشون بپرسین ممنون میشم.آره من می خوام اولویت اولمو شیراز بزنم بعد شهید بهشتی.الان دارم تمام سعیمو می کنم که ازیکیشون قبول شم.شاید بعد2ترم انتقالی گرفتم جلفا.این بالا نوشته ممکنه تا48ساعت دیگه سایت مشکلی پیدا کنه.مصاحبه من شنبست.اگه از مصاحبه دانشگاه شیراز تونستین چیزی پیدا کنین برام ایمیل کنیین.لطفاmaryamviol
دانشگاه بین الملل انتقالی نداره.
دانشگاه شهید بهشتی چیزی از شیراز کم نداره
من پرسیدم شیراز-کیش استاد پروازی میاد توی 2 روز اندازه یک هفته اونم انگلیسی درس میده و میره تا هفته بعد که دوباره بیاد !
کلا من اولیت اولم یزده بعد شیراز
شهریه خوابگاه یزد ترمی 400 تومنه ولی شیراز -کیش میانگین 2 میلیون تومنه !
[QUOTE=rezamousavifard;7303994]تحت شرایط خاصی میشه انتقالی گرفت اگه البته نادرهنقل قول:
مثلا ما دانشگاه یزد یکی روپیدا کردیم باباش یک اتوبوس واسه دانشگاه یزد و 30 میلیون خسارت به دانشگاه شیراز داده بود انتقالی گرفته بود یزد
طرف درسهای کامل انگلیسی شیراز رو اصلا نمی تونست درست یاد بگیره!
[QUOTE=ehsan_;7304141]انگار سایت درست شده.کی گفته درسای شیراز به انگلیسیه؟مطمنیین؟.انتقالی میشه گرفت یکی از آشناهای ما از تهران-کیش به جلفا انتقالی گرفت.چون دانشگاه تبریز نسبت به تهران سطح پایینتری داره.نقل قول:
آقا رضا دیگه سایت درست شده نمی خواد ایمیل کنین اگه چیزی از مصاحبه دانشگاه شیرازپیدا کردین لطفا این جا بنویسین.بچه های دیگه ام ببینن.
هیچ دانشگاه بین المللی در ایران درساش به زبون انگلیسی نیست و همه فارسیه بعدشم انتقالی نمیدن . حالا شاید به ندرتنقل قول:
نقل قول:
سطح دانشگاه شیراز از شهید بهشتی خیلی بهتره
رتبه بندی سال 2012 تو بین الملل ها :
1_ تهران کیش
2_ شیراز کیش
.
.
.
4یا5_ شهید بهشتیه
بعدشم آقا احسان کسی که می خواد بین الملل بخونه دیگه یه میلیون بالا پایین که زیاد فرقی نداره
مریم خانوم از بچه های شیراز کسی رو پیدا نکردم اما از دندون قشم بندر عباس خبر دارم که باید رتبه کشوری زیر 20000 باشه و بعد باید یه طرح فک و دندون روی کاغذ بکشی و یه چند تا سوال زبان ازت می پرسن که هر سال مثل سال قبل نیست . بعد خواهشن مریم خانوم اگر رفتین شیراز در مورد مصاحبه پزشکی هم سوال کنید .....
هدیه چرا دیگه به اینجا سر نمیزنی؟؟؟رفتی مصاحبه؟کجاییییییییییییییی یییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:sq_3:
تارکان خان من پرسیدم انگلیسی تدریس نمی کنن.اول که انگلیسی بوده دیدن دانشجوها اکثرا هیچی متوجه نمی شن بعدا مجبور شدن که فارسی بگن.نقل قول:
سلام
الانه که استخدام بشیم؟!! دوتا رشته همزمان می خونم خدایی موندم چه کنم؟!! حالا شماها فکر چی هسین؟! بیخیال بابا یزد تهران شیراز و .... نداره کلاً آخرش بیکاریم:31:
امتحانات کاملا انگلیسی هست(این چندتا دانشگاهی که من خبر دارم البته سال جدید رو نمی دونم)
تدریس هم بسته به دانشگاه انگلیسی فارسی مخلوط هست و درصدش متفاوت
اگه دقت کنین مثلا شیراز و یزد خیلی تاکید دارن روی زبان و اینکه تعهد می گیرن که شما باید اجباری کلاس های فشرده فوق برنامه زبان دانشگاه رو برید(مخصوصا یزد البته شیراز اگه زبانتون خیلی خوب باشه لازم نیست)
اینها بجز واحدهای دانشگاهی زبان هست
من رفتم مصابحه قبل از قسمت زبان ازم تعهد گرفتن جدا از نتیجه مصاحبه در صورتی قبولی ثبت نام و شرکت در این کلاس ها اجباری هست
شما منبع معتبری دارید لینک بدید ما هم ازش استفاده کنیمنقل قول:
به هر حال هستن کسایی که به سختی شهریه دانشگاه رو می پردازن
برای شما که فرقی نمیکنه اگه برین قشم باز هم از شما برای خوابگاه ۱۶۰۰۰۰۰ تومان میگیرن البته خرج زندگی تو کیش بیشترهنقل قول:
من داشتم یزد و کیش رو مقایسه می کردم که شهریه خوابگاه یزد ترمی 400 تومنه ! خدارو شکر من که مشکلی ندارم با شهریهنقل قول:
چی شد داداش ؟ منبع معتبر لینک نداشتی بدی ببینیم سطح دانشگاههای بین الملل چطوریه؟
هدیه رفتیییییییی مصاحبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا پیغام خصوصی نمی دی شما؟:sq_6:نقل قول:
ممنون از یاد آوری شما.!!!!!!:sq_19:نقل قول:
میگم این سایت دانشگاه شهید بهشتی بین الملل اسامی و زده ولی برای باز کردن اسامی نام کاربری با رمز ورود برای تایید اعتبار می خواد مریم خانوم شما چطور وارد شدی ؟نقل قول:
قراره بیستم اسامی رو بزنن.شاید فردا بعد ظهرم زدن.شما دقت کردین کل مصاحبه دندانپزشکی 2/30ساعته!!!نقل قول:
بابا اسامی رو زدن رو سایت ولی برا باز کردن باید تایید اعتبار بشه حالا نمی دونم چطور. اینم سایتش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من دارم عربی حرف میزنم ؟میگم اسامی رو شنبه میزنن....چون هنوز وارد سایت نکردن اسامی رو که باید مصاحبه بشن.شنبه از اون لینک بالا که الان غیر فعاله وارد میشیم.نقل قول:
نقل قول:
مریم خانوم شما اصلا رفتی تو سایت زده اطلاعیه مهم بعد اسامی پزشکی باز میشه ولی دندون می نویسه نام کاربری و رمز ورودو بزنین
مریم خانوم رفتی مصاحبه ؟ چی ازت پرسیدن ؟
بابا یکی جواب بده ....................................
آقا احسان شما که رفتی مصاحبه یزد چی ازت پرسیدن؟
منم رفتم يزد مصاحبه جوابش هم اومد هفته پيش:25: از منطقه يك پارسال سنجشتوي بهمن فقط 10 نفر اعلام كرده اينو مسئول آموزشش گفت
اما اينكه چيا پرسيدن:
1. احكام: شرايط لباس نمازگزارو پرسيد بعدم گفت قرآن و باز كن از اول صفحه بخون (يه صفحه يادتون باشه همونو باز كنيد به ما گفته بودن جزء 22 منم كلي وقت گذاشتم قبلش كه بلد باشم)
2. زبان: خودمونو و خانواده مونو انگليسي معرفي كنيم و يه 2 صفحه كاغذ داشتن انواع سوالا از روي اون از هر كس يه چيز ميپرسيدن بعدم محض رضاي خدا يكم وقت نميدن فكر كني جمله بسازي انگار ما از ناف آمريكا اومديم مثه بلبل صحبت كنيم:4: (نگران نشيدا من يكم حرصم دراومده بود اينارو گفتم) بقيه شم آقا احسان گفتن ديگه كلاس بايد بياي و از اين حرفا.........
3. كامپيوتر: با ورد و پاور پوينت و اكسل بلدي كار كني هر كدومو ميگفتي از اون سوال ميكرد من فقط با ورد و بلد بودم بعدم چندتا سوال ميپرسيد كه مثلا فلان چيز توي كامپيوتر كجاست به چه دردي ميخوره
4. توانايي مالي هم من بابام تنهايي رفت نميدونم چي پرسيدن
آهان يه چيز ديگه ميخوان مسجد بسازن گفتن ميتونيد كمك كنيد يا نه كه پدر من يه جواب سر بالا داده بهشون:14:
مصاحبه همه قبولن تقربا چون 2برابر اعلام ميكنه كار سنجش مهم تره
خیلی ممنون هانیه خانومنقل قول:
ببخشید یه سوال دیگه هم دارم . پذیرش نهاییشون از اون چیزی که گفتن بالاتره؟مثلا چند نفر؟
سلام!ایشالا به سلامتی..راستی من تا سازمان سنجش رفتم!!اسممو واسه تکمیل نوشت!!گفت امیدی هس ولی حتمی نه!!ولی درمقابل اینکه افرادی باکشوریه بالاترازمن اسمشون واسه2جااومده ولی من!!!!!!!!ج نگرفتم!!گفتن لابد سهمیش و منطقش فرق داشته!!جلفاهم رفتم!گفتن بااین نمره ها افرادی هستن معدل کمترازمن اونجان!و من باید به سازمان سنجش مراجعه کنم!ولی....نقل قول: