اسمش کریستال ِ ، شما رفتی تهیه کنی بگو سرم موی کریستال میخوام :46:
-->
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اسمش کریستال ِ ، شما رفتی تهیه کنی بگو سرم موی کریستال میخوام :46:
-->
مو ها که از طریق شامپو تغذیه نمیشن اینا تبلیغاته توجه نکنین :31:نقل قول:
خوب این از سرم مو
بریم سراغ سوال بعدی،یه شامپو خوبم اگه بهم معرفی کنین ممنون میشم،یه شامپو برای موهای معمولی که هم موهارو لطیف کنه و هم قوی(پروتئینه میگن،چی میگن)،کلا چیز خوبی باشه دیگه
ممنون
تغـذیه مو از طریـق عروق تغذیه کننده مو در ریـشــه مو هستش
شامپو رو باید خودتون امتحان کنین ببینین چی با موهاتون سازگاره .. هد اند شولدرز .. سینره ..
ممنوننقل قول:
قیمت حدودیشم میگی داداش
از این نظر میگم که تقلبیه همه چی تو بازار زیاده،اگه زیاد ارزون بود شک کنم
خواهش میکنم
محصول کشور فرانسه هستش
من 120 ml رو چند وقت پیش 11000 تومن گرفتم ، 80 ml هم حدود 8000 تومن هست باز کوچیکترش هم هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه زمانی انقدر مو داشتم که وقتی میرفتم آرایشگاه که موهام رو اتو بکشه، خانومه کلی غر میزد که دستم درد گرفت و ....
ولی از حدود 2 سال پیش موهام بشدت ریخت،تو این 2 سال هم به علت کنکور و هم به دلیل یه سری مشکلاتی که داشتم خیلی استرس داشتم و علاوه بر ریزش مو با اینکه به نسبت لاغر بودم ولی 6 کیلو هم از وزنم کم شد ( قدم 167 ، وزنم از 60 رسید به 54)
6 ماه پیش رفتم دکتر متخصص واسه مو که قرص finpecia و قرص zinc رو تجویز کرد .
بابام رفت قرص رو از داروخونه ی یکی از دوستاش بگیره که دوستش بهش گفت این قرص finpecia خیل بده و چقدر دکتر احمقی بوده که همچین قرصی رو واسه دخترت تجویز کرده و خلاصه اون قرص رو نگرفت و فقط قرص zinc رو یک بسته 100 تایی گرفت که اونو استفاده کردم،
تا 4 ماه دیگه هم نمیتونم به دکتر مراجعه کنم ولی بعدش میخوام حتما برم دکتر متخصص واسه مو و آزمایش بدم،
فقط میترسم تو این 4 ماه موهام دیگه خیلی کمتر بشه و میخوام فقط یه دارویی استفاده کنم که موهام از این کمتر نشه و عوارضی هم نداشته باشه،یا یه شامپوی بهتری استفاده کنم.
چون ماینوکسیدیل میگن باید مصرفش مداوم باشه (البته شایدم اشتباه گفته باشن) نمیخوام از ماینوکسیدیل استفاده کنم چون شاید واسه من نیازی به ماینوکسیدیل نباشه ...
دخترم،20 سالمه و در حال حاضر از شامپوی آلپسین c1 استفاده میکنم
اولا اینکه شما حتما ازمایش خون بده به خصوص که دختر هستینقل قول:
تو به خصوص ایران اکثر دخترا فقر اهن دارند که عامل مهمی تو سلامت پوست و مو هست
استرس هم یه عامل اصلی تو ریزش مو و همچنین پیری پوست هست که باید کم کنید البته خودم هم واسه درس و مسائل دیگه استرس دارم ولی خوب سعی میکنم کمترش کنم
قرص فين پشيا عموما واسه اقایان تجویر میشه و یه سری عوارض هورمونی هم ایجاد میکنه
بعدشم اونطور که فهمیدم شما ازمایش ندادی بعد دکتر سرخورد واستون قرص زینک پلاس تجویز کرده؟!
ماینوکسیدل هم ولش کنید فقط تو قسمت فرق سر تاثیر داره اونم نه چندان و باعث پرمویی صورت و بدن میشه
مایعی کاملا گیاهی و بدون ضرر و عوارض به نام خرگوشکنقل قول:
من خودم که پسرم ازش به جای ژل استفاده میکنم
استفاده شم خیلی آسونه
خیلی برام موثر بوده البته من اصلا ریزش مو ندارم و ولی چند ماه پیش چند بار دست میکردم تو موهام دستم چندتا مو مشاهده میشد رفتم دکتر گفت وضعیتت اصلا حاد نیست
فقط هفته ای سه تا زینک یا همون روی البته خارجی بخور ازین هم استفاده کن
الان هم اصلا ریزش ندارم:8:
یه سوال از کجا بدونم که این سرم کریستال مو که می خرم اصله ودر ضمن قیمتش هم 10 هزار تومانه؟
سلام
میخواستم ببینم توصیه ای یا راه کاری برای جلو گیری از ریزش مو دارید- چند هفته ای هست که احساس میکنم مو هام داره میریزه
استرس و اضطراب رو بذار کنارنقل قول:
رژیم رو بیخیال میشی یعنی رژیم نگیر و تو تغذیت خیلی دقت کن . غذاها و میوه جات حاوی ویتامین ها و... رو حتما استفاده کن
موهاتو خوب و با شامپوی مناسب بشور
اگه واقعا نگرانی در اولین فرصت به پزشک متصص پوست و مو مراجعه کن
این سرم کریستال مو راچه جوری استفاده کنم؟
سلام
دیدم دوستان دنبال دکتر نوربالا میگردن. خواستم کمکی بکنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که شما میتونید به صورت آنلاین نوبت بگیرید و بعد حضوری مراجعه کنید. یا اینکه ویزیت آنلاین بشید و مشکلتون رو اینترنتی با دکتر در میون بذارید. توضیحات رو توی صفحه مربوط بنویسید و عکسای مربوطه رو براشون ارسال کنید تا راهنماییتون بکنن.
البته قبلش باید تو سایت نوبت دهی عضو بشید و بعد نوبت یا مشاوره آنلاین بگیرید.
هزینه ویزیت 15 هزار تومن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که وقتی وارد یزد شدید اسم میدون بهشتی و کوچه برخورداری رو بپرسید، همه بلدن!
ساختمونش رو با قرمز مشخص کردم.
امیدوارم به دردتون بخوره و مشکلتون حل بشه.
کسی چیزی در مورد Boar Bristle Brush میدونه؟ از کجا میشه تهیه ش کرد؟ یه برس موییه که از قرار معلوم توی قطع ریزش مو و کمک به رویش مجدد، خیلی تاثیر داشته و خیلی ها امتحان کردن و نتیجه گرفتن.
دکتر برای من شامپوی آلپسین c1 رو نوشته، قبلا فولیکا نارنجی برای موهای چرب رو استفاده میکردم، باید فولیکا رو کامل بذارم کنار، یا هر بار حمام یه بار فقط از شامپوی آلپسین c1 استفاده کنم؟
سلام نميدونم اينجا جاش هست يا نه؟ بهترين روش كاشت مو كدومه ؟ كسي تجربه اي داره كمك كنه
رفقا یکی از آشناها بم گفته واسش پودر مو(از این موها که مثل کرک درمیان)بگیرم،چه مارکی و از کجا بگیرم بهتره؟
پیشاپیش ممنون از پاسختون
سلام /نقل قول:
این سرم کریستال مو راچه جوری استفاده کنم؟
كسي در مورد ترميم مو اطلاعاتي داره؟
چرا كسي جواب نميده؟
روش جدیدی هست که نمیدونم از دست پلاسما میگیرن و بعد رو محل مورد نظر تزریق میکنن و نمیدونم چی شی:31:نقل قول:
خیلی اطلاعی ندارم ولی اگه یه سرچی کنی پیدا میشه میگن ارزون تره نسبت به روشای دیگه و تضمینیه:46:
برو اینجا :نقل قول:
سایت دکتر نیلفروش زاده هست به نظر من که بهترین متخصص پوست و مو هست تو تلویزیون زیاد میاد
بهش ایمیل زدم ببینم خودش مطب داره شخصا بیمارا رو ببینه اگه بشه که میرم
یه سوال و مسئله ای هست که چند ساله که باهاش درگیرم ...
ایا شونه نکردن موها باعث میشه که موها کمتر بریزه ؟
من کلا از شونه کردن موهام میترسم و میترسم که موهام بریزه چند سالی میشه شونه نکردم درست حسابی :دی البته پارسال دو سه بار از ته زدم موهامو تا خیالم راحت تر شه خلاصه از بعد بهمن که یه بار رفتم ارایشگاه کلا موهام شونه نکردم همون یه شامپو تو حموم میزدم اونم باز از ترس ریزش مو ها خیلی اروم میشستم و میومدم بیرون فقط جلوی موهام که میخواستم حالت بدم یه شونه ساده میکشیدم و بس . به این شونه نکشیدن مشکلات پوسته و شوره و چربی مو رو هم اضافه کنید که اصلا یه چیز عجیبی شده :دی
خلاصه با این حال الان که موهام بلنده و ظاهرش خیلی تمیزه ولی کافیه با دست بزنی کنار میبینی کلی پوسته و شوره پیدا میشه امروز دیگه بعد چند وقت اومدم دل به دریا زدم و شونه کردم دیدم کلی موهام ریخت حدود 100-150 تا بیشترشم از قبل فکر کنم بین موهام مونده بود از شونه نکردن و بعد این باز اعصابم خرد شد
حالا میخوام بدونم این ترس باید کنار بذارم یا شونه نکردن ترجیح داد ؟
نه شونه بکننقل قول:
شما حتی اگه شونه نکنید هم موهایی که قراره بریزن میریزن ولی همونجا میمونن و شما با شونه کردن اونارو از سرتون در میارید و این میشه که فکر میکنید شونه کردن عامل ریزش موهاتونه:46:
گرچه اگه به طور وحشیانه(شما رو نمیگما) بیفتی به جون مو خب معلومه همشونو میکنی دیگه:11:
من حدود یک ساله ریزش مو دارم فکر میکنم ارثیه چون موهای بابامم ریخته ماله داداشمم در حال ریختنه (طرف بابام اکثرا کچلن و از 4 تا داییم یکیشون) راهی هست که جلوش گرفته بشه؟ چون چنتا دکتر رفتم تغییر چندانی ندیدم نا امید شدم :19:
یه بارم تو یه برنامه تلوزیونی یکی از یه متخصص مو پرسید ریزش مو دارم دکتره خودش مو نداشت گفت اگه راهی داشت خودم اینطوری نمیشدم:31:
(پسر هستم و 18 سالمه ژل و اتو نمیزنم گاهی واسه خشک کردن مو سشوار میزنم موهام صافه و لخته اکثرا بلنده مثلا 10 سانت ، چربه و داره میریزه :37:) راستی امسال کنکور دارم (واسه استرس اینا میگم)
خیالتو راحت کنمنقل قول:
متاسفانه روشی برای درمان ریزش ارثی ابداع نشده
تازه الان خیلی از جوونا که کچلی ارثی نیست دارن کچل میشن شما انتظار داری جلوی ارثی بودن رو بگیرن
اصلا عیب نیست
ببین بروس ویلیس و وین دیزل کچلن چقدر خوش تیپ اند:31:
بنزما هم موداره میتراشه بببین چقدر باحاله:31:
میخوام بدونم این داروهایی که نوشته رفع سفیدی مو ایا درسته ؟؟؟
میگن با یک دوره مصرف موهارو سیاه میکنه دراخر هم اگه نظری دارید واسه رفع سفیدی مو ممنون میشم اگه لطف کنید .
ایادرروز ۴نخ سیگارباعث تشدید یا سفیدی مو میشه؟؟
سفید شدن مو کاملا جنبه ارثی داره.
کسانی هستن که بدترین تغذیه ها رو دارن از فقر آهن گرفته تا ... ولی هنوز 40 سالشون شده و تو موی سرشون بیشتر از 3 یا 4 تا موی سفید نمیتونی پیدا کنی.
کسانی هم هستن بهترین تغذیه ها رو دارن ولی موی سرشون کلا سفید شده.
کلا به سفید شدن مو چه حساس باشین و چه نباشین خودش با توجه به ساختار ژنتیکی بدن خودش رو جلو میبره.
احتمالا اون موی سفیدو از بچگی داشتی خیلیا دارند یکی که چیزی نیست حالا اینقدر نگرانی فوقش حالا نظریه هم راست باشه 1 تار موی سفید باعث فوقش 5 تا موی سفید دیگه می شه مواظب باش اون 5 تا دیگرو کسی نکشه!
در مورد اون دارو ها چیز دقیقی نمی دونم ولی یه بار توی روزنامه دیدم نوشته بود مصرف کردن حنا از سفیدی موها جلوگیری می کنه حداقلش این هست که دیر سفید میشه . عموی بنده توی نوجونی حنا زیاد مصرف میکرده الان موهاش به ندرت سفید توش دیده بشه ولی در عوض پدرم که تقریبا اختلاف سنی کمی دارند تقریبا همه اش سفید شده :31:نقل قول:
نــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــه:19:نقل قول:
چی نه؟:31:نقل قول:
خب نمیشه
شما یه کاری بکن بزار همش بریزه بعد برو بکار:11:
یعنی میگی درمان بهتر از پیشگیری؟:31:نقل قول:
آقا من کریستال مو خریدم اما انگار خیلی آبکیه
کلا اینجوریه یا باید تو جای سرد نگهداری بشه؟
نقل قول:چون پیشگیری وجود نداره متاسفانه:41:نقل قول:
متاسفانه ما ایرونیا یکی از میلیونها اشتباهاتمون اینه که وقتی دارویی چیزی میخریم فکر میکنیم با یه دونش میشه کل اون نواقصاتو برطرف کرد یا با یه بار مصرف دیگه همه چی باید حل بشه وگرنه آشغاله حتما
بله مدلشه / نه نیازی نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آقا من کریستال مو خریدم اما انگار خیلی آبکیه
کلا اینجوریه یا باید تو جای سرد نگهداری بشه؟
آقا این کریستال که میگید چیه قضیه اش؟:20:
نقل قول:
آقا این کریستال که میگید چیه قضیه اش؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به دوستان عزیز
من چند وقتی بود ریزش موی شدید پیدا کرده بودم . با مراجعه به پزشک و تشخصی ایشون ، برام برای 6 ماه قرصهای فیناستراید (روزی 2 عدد) ، قرصهای پروکستافیت و قرصهای مکمل نوشتن + یه شامپوی ماینوکسیدل و یه محلول که نمیدونم چی بود !
تو اون دوره 6 ماهه وضع کاملا خوب بود و دیگه از ریزش شدید خبری نبود . تو حموم موهام خیلی کم می ریخت و روی بالش هم دیگه پر مو نمشد و حتی رویش مجدد داشتم به طوری که تقریبا به حالت اولش برگشت ! اما الان که یک ماهی هست داروهام تموم شده داره کم کم باز ریزش موهام شروع میشه ! دکتر گفته بود که دیگه مثل قبل نمیشه و میشه با درمانهای 6 ماه یکبار خیلی به تاخیر انداخت ریزش کامل رو ! اما اگه اینطوری پیش بره به 6 ماه نمیرسه !! حالا سوال من این هست که چه کنم ؟! آیا مصرف دوباره فیناستراید میتونه موثر باشه ؟! آیا زیان غیر قابل جبرانی داره ؟!
ممنون میشم توضیحات کاملی بدید