منم سرور اروپا هستم . پینگ خوبه اما شدید LAG دارم:thumbsdow
Printable View
منم سرور اروپا هستم . پینگ خوبه اما شدید LAG دارم:thumbsdow
کسی هست که LAG نداشته باشه ؟
خیر مشکل سراسریه تو کل کشور .
یعنی همتون با دانلودر بازی بازی رو دانلود کردید؟!!:n13:
سلام دوستان گل و تانک باز خدا قوت و همیشه گاراژتون پر XP باشه انشاءالله
من سرور NA هستم به همراه کلی ایرانی دیگه که همه مون پینگ خوبه ولی به شدت لگ داریم ولی با چیز پی *ان کم و بیش بازی کردن راحت تر میشه.
علی جان متوجه منظورت نمیشم اگر منظورت اینه که میخوای با IDM بازی رو دانلود کنی خب برو تو قسمت GAME و سپس Download GAME اونجا لینک مستقیم بازی هست و بدون لانچر میشه دانلودش کرد.نقل قول:
من بازی رو دانلود کردم ولی اشتباهی us رو دانلود کردم راهی نیست که تبدیلش کنم به eu به جز اینکه 5 گیگ رو دوباره دانلود کنم؟!
خب تو us بازی کن.چه فرقی میکنه؟تازه اونجا ایرانیا هم بیشترن.نقل قول:
سلام.
آقا ما یک راه حل کاملا عجیب و ابتدایی اما کاربردی برای لگ توی بازی پیدا کردیم !! :n10:
شما وقتی وارد یک مپ میشین و ثانیه شمار شروع به شمارش میکنه تا بازی آغاز باشه با کلیدهای ALT + F4 " کلا بازی رو ببندین .
بعد دوباره بازی رو اجرا کنید و وارد اکانتتون بشین .
خود بازی میره تو همون مپی که از بازی اومدین بیرون .
حالا میبینید که تو بازی تا حدودا 5-7 دقیق هیچ لگی ندارین !!
تو سرور اروپا تست کردم جواب میده و پینگ رو 120 - 150 و بدون لگ !! :n01:
---------------------------------------------
ای بگم چکار بشن که باید چه راه کارهایی برای مشکلاتی که واسمون بوجود میارن درست کنیم !!
من این کارو کردم.یکی دو دقیقه اول لگ نداره ولی بعدش باز لگ دارم.نقل قول:
قیلترینگ جدید طوری هست که اتصال بیشتر از 2 دقیقه رو محدود می کنه اولین روزها کلا قطع می کرد اما حالا فقط سرعت کم می شه که کمی بهتره این کار تا پایان انتخابات خواهد بود و یا در کل باید بیخیال بشین چون دیگه ایام خوش به سر امد
من با *cprox وصل میشم لگ تا 50% کم میشه
نیه کم میشه :n08::n08:نقل قول:
چند روزه لگ کمتر شده !
نیه جوانی یادت بخیر :n08::26::33::27::n08:
سلام.
مثل اینکه لگ دیگه از بین رفته !! :n01:
من الان داشتم بازی میکردم بدون لگ و پینگمم که عالی بود ..
امیدوارم همینطوری بمونه :n13:
بچه ها منم ادد کنین اروپا هستم
dirtyworm
ّبرادرم هم هست
dirtyslayer
World f tanks یه چیزی تو مایه های tanki online هست ولی با گرافیک دو یا سه برابر ، درسته ؟
می شه لطفاً خواهش کنم چند تا اسکرین شات از خود بازی بذارین ؟ :n16:
منظورم این نیست که از گوگل بردارین چون این کار رو خودم هم می تونم بکنم ... :n22: اگه می شه از صفحه ی بازی خودتون عکس بگیرین ببینم ارزش دانلود داره یا نه ؟
نقل قول:
چندتا اسکرین شات حرفه ای برات میذارم حالشو ببری:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بر اساس اینکه کلن I.C با سابقه حدود 3 سال در زمینه بازی های مختلف فعالیت داشته
لذا قصد داریم در این بازی هم نقشی اساسی و مهم را ایفا کند.
اما به دلیل اینکه از افراد خود کلن ( از جمله خودم و همکارام ) وقت و زمان مورد نیاز برای انجام این بازی و مدیریت کلن و سرپرستی رو نداریم
شرایط سرپرست :
برای مدیریت و تمام کارهای مورد نیاز کلن به یک نفر با شرایط زیر نیازمندیم
داشتن تجربه مناسب ( الزاما این نیست که فرد حتما به درجه بالایی رسیده باشه بلکه هوشیاری و زکاوت فرد لحاظ خواهد شد.)
اخلاق و حس همکاری ( بعدها ممکن است افرادی برای بالابردن کیفیت کار کنار فرد مسئول قرار گیرند.)
سن مناسب ( بالای 19 )
حضور فعال و داشتن وقت و فعالیت برای ارتقای کلن.
توضیحات تکمیلی :
کلن به نام سرور یعنی I.C میباشد که در اصل مخفف جمله : Iranian Community میباشد لذا بر سر اسم هیچ گونه تغییری صورت نمیگیرد.
کلن توسط خود تیم I.C زده خواهد شد و تحویل فرد مسئول داده خواهد شد و بعد از آن ، تمام مسئولیت های بعدی به دوش فرد مذکور است.
علاوه بر مدیریت کلن در بازی به فرد تمام امکانات مورد نیاز برای کار کردن در سرور داده خواهد شد.
برای ارتباط با مسئولین از طرق زیر اقدام کنید :
تماس از طریق یاهو :
n_m0007
تماس از طریق ورود به سرور I.C با استفاده از لینک زیر :
یا :
ts3server://95.38.60.80?port=9988
چنانچه با تیم اسپیک آشنایی ندارید از فیلم زیر استفاده کنید :
- رعایت قوانین سرور
و در پایان سرور I.C با شرایط زیر پذیرای تمامی کلن ها از هر بازی خواهد بود و هیچ گونه دخالت و یا قبول مسئولیت در امور فرد مسئول نخواهد داشت
- معرفی حداکثر 2 ادمین
- اهدای پرمیشن بسیار بالا برای انجام هر کاری در سرور همانند کلن های Mw3
- قرار دادن تگ کلن در ابتداری نام فرد
====================
برطرف شدن مشکل کانکت نشدن با پیغام This server is blacklisted. Refusing to connect
فایل زیر رو دانلود سپس داخل پوشه تیم اسپیک هرجایی که نصب کردید میریزد تیم اسپیک رو کلا میبندید این فایل رو از طریق ادمینیستراتور اجرا میکنید و سپس کانکت میشید
salam dostan maroo ham add konid man nesbatan vazam khoobe tier 4,5,6daram mamnoon misham addam konid taghriban hamishee ham online am :n24:
doostan man faghat gold 400 ta daram ke az rah avaz kardan pass word be dast ovordam lotfan meghdar goldi ro ham ke darin benevisid
:n13:
doostan PLS manam add konid esmam sirezio1376e:n18:
دوست عزیز :
1 . لطفا در تاپیک به سبک چت پست ندید و پست هاتون رو یه جا بدید یعنی توی 5 دقیقه 3 تا پست ندید و کل اون مطالب رو توی یه پست بدید .
2 . لطفا فارسی تایپ کنید .
مرسی
دوستان سلام.
آقا ما تو این بازی به جایی رسیدیم که دیگه باید حتما گلد بخریم!
حالا میخواستم ببینم دوستانی که تا حالا گلد خریدن چطوری اینکار رو کردن ؟
من سرور اروپا هستم.
لطفا یکی از عزیزان روش دقیق، رسمی و معتبر را توضیح بده تا اشتباهی برام پیش نیاد تا این وسط پولم حروم شه :n02:
بعد یک سوال هم هست که مثلا اگه ما از این کارتهای هدیه به دلار بخریم خود سایت بازی اون رو به یورو تبدیل میکنه ؟
کلا یک توضیح راجب همه نکات مهمش بدین .. :n01:
پیشاپیش تشکر میکنم از دوستان
منم تقریبا به همچین جایی رسیدم reza 2011 :n02:
ولی دیگه بیخیال شدم :))))))
ببین بین دوستو آشنا کسی مستر کارت نداره!؟ با کارت اون بخر...
در صفحات قبل روش خرید گلد توضیح داده شده.بگردی پیدا میکنی.نقل قول:
تاپیک قدیمی رو بیارم بالا
اگر کسی خواست عضو بشه اینو استفاده کنه باسه عضو شدن از این کد استفاده کنه که هم گلد میده هم پول میده هم اکانت پرمیوم ( یک بار استفاده )
PH7TYW-G5FN4V
سلام
می خواستم این بازی رو دانلود کنم.
پینگم 230 هستش
و کلا برا بازی آنلاین پو بده نیستم
حالا دوستان با تجربه بگن دانلودش بکنم یا نه؟
کلا پینگ تو بازی های wg ( مثل wot و wowp ) تاثیر زیادی نداره و می تونی تا 300 400 هم راحت بازی کنی ... چون همه چی سرور ساید هست . ( فقط packetlost نداشته باشی که دردسر می کشی )نقل قول:
بازی برای کسایی که بخوان فری بازی کنن خیلی خوب و بالانس هست و فرق چندانی بین پول بده و نده نیست....
ولی اینکه کلا پول ندی یکم سخته چون باسه تعداد تانک یا هواپیمایی که تو یک لحظه می تونی داشته باشی اول کاری یکم محدودی ( باسه تانک 6 تا ظرفیت - باسه هواپیما 4 تا که slots می گن در بازی که به ازای هر slot یک تانک یا هواپیما می تونی داشته باشی )
البته قیمت slot خیلی پایینه و هر چند وقت یکبار هم ( مثل الان ) تا 50 درصد هم تخفیف می دن که خیلی ارزون میشه باسه خریدن.
البته یادت باشه بازی های wg رو نباید سطحی در نظر بگیری که مثل fps ها هر چی دیدی رو شلیک کنی می تونی صدمه بزنی ... کلی تاکتیک و دانش بازی هاش می خواد که طی بازی کردن و خواندن راهنماها و wiki
می تونی بدست بیاری و سطح بازی کردنت رو بهبود بدی.
انتخاب بازی کردن یا نکردنش هم با خودت هست.:n01:
ممنون از جواب کاملتون. مقدوره براتون که بازی رو برام پست کنید؟ هزینش رو پیشاپیش براتون می فرستمنقل قول:
عاملی که باعث میشه اکثر افراد به بازی کردن WoT ادامه بدن اشتیاق برای رسیدن به تانک های انتهایی هر کشوره.اگر منحنی های تعداد بازی بازیکنان بر اساس لول تانک ها رو ببینی متوجه میشی از سطح 1 تا 9 تقریبا به صورت سهمی زیاد میشه و در سطح 10 که طبیعتا بهترین تانک ها در اون هستند و آدم دوست داره بیشتر با اونا بازی کنه یک دفعه افت میکنه.دلیلش هم خرج زیاد تانک ها در سطح دهه.نقل قول:
کلا WoT یک بازی arcade هست و هدف اصلی wg منطبق بودن بازی با واقعیت های تاریخی نیست.مثلا شما انتظار داری Tiger یک تانک خیلی قوی و شکست ناپذیر باشه و اصلا وسط لوگوی بازی هم عکس تایگر رو زدن ولی تو بازی این تانک تو سطحی قرار داره این اتفاق براش نمیافته.یا مثلا تانک ها hp دارند و با هر گلوله ای که به زرهشون نفوذ میکنه مقداری از hp خودشون رو از دست میدن و مثلا بعضی وقت ها میبینی یک تانک با hp 2 میاد بازی رو میبره که یک مقدار مسخره است.
اگر علاقه مند به بازی های arcade هستی WoT انتخاب خوبیه ولی اگر نه من بازیWarthunder رو پیشنهاد میکنم که به واقعیت نزدیکه و به زودی بخش نیروی زمینی و تانک ها به اون اضافه میشه.
سلام دوستان
من تازه رفتم تو این بازی و بهترین تانکم kv-is هستش
میخواستم بدونم چجوری میتونم عضو یه کلن بشم
هنوز کسی فعال هست تو این بازی! یه کلن بسازیم؟!
نام کاربری منم: Rellaxor01 هست.