اون تریلر و دیدم همه چیزش خوب بود ولی انتظار داشتم موقع تعویض لباس یه مقدار بهتر عمل می شد ! دیگه داریم وارد نسل بعدی میشم مثلا ! جالب نبود زیاد ...
Printable View
اون تریلر و دیدم همه چیزش خوب بود ولی انتظار داشتم موقع تعویض لباس یه مقدار بهتر عمل می شد ! دیگه داریم وارد نسل بعدی میشم مثلا ! جالب نبود زیاد ...
اون عوض شدن ِ لباس کار میبره - لباسشو در بیاره ، لباسای یارو رو هم دربیاره ، بعد خودش بپوشه ... - اما نمیدونم چرا وقتی یکیو توی کمد قایم میکرد در ِ کمد خودش بسته میشد. کلا" درها رو ذهنی میبنده :| ! این دیگه خیلی ضایع بود.نقل قول:
قبول کنیم اگه بخوان همه چیز رو نشون بدن بازی خسته کنند میشه...
مثلا همون عوض کردن لباس
اگه بخواد همه رو نشون بده که یه لباس عوض کردن کلی از وقت بازی رو میگیره:11:
میتونستن یه لحظه از تعویض لباسو نشون بدن بعدش صفحه سیاه بشه و بعد اون لباس جدید برش باشه.
به نظر من بهترین نوعش میتونه اینجور باشه که وقت گیر هم نباشه.
اطلاعاتی از Hitman: Absolution :
مرگ دیانا ، انگیزه ای دوچندان برای حرکت های بعدی مامور 47 در Hitman: Absolution
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارگردان این بازی یعنی آقای Tore Blystad میگه مرگ دستیار مامور 47 یعنی دیانا برن وود (Diana Burnwood) ؛ یک تصمیم بزرگ و در عین حال سخت برای ما بود...
کارگردان بازی در مصاحبه ای که با OPM یا مجله ی رسمی پلی استیشن (واحد بریتانیا) داشت اضافه کرد :
ما احساس کردیم انگیزه و دلیلی برای حرکات Agent 47 در بازی نیاز است و از بین گزینه ها مرگ دیانا را انتخاب کردیم.
برای برانگیختن احساسات کاراکتری همچون Agent 47 نیاز به همچین تصمیم سختی بود .
همچنین نبود کسی که کارهایی که باید او در ماموریت ها او انجام دهد را برای او بازگو کند
هم به دنبال این تصمیم در بازی وارد شد ، و به نظر من این یک نکته ی خوب این تصمیم بود چرا که
بازیکن احساس میکند که خودش دارد بازی را جلو می برد و داستان بازی طبق خواسته ی او پیش میرود.
...
..
.
این بازی برای عرضه تاریخ 20 نوامبر برای خود میبیند و پلتفرم های مقصد هم 3 پلتفرم اصلی هستند.
منبع:
کد:http://www.vg247.com/2012/07/28/dianas-death-is-a-catalyst-for-agent-47s-actions-in-hitman-absolution/
Hitman Absolution: Sniper Challenge برای PC هم عرضه شد.
تو سایت رسمی دیدم زده اینترنت کانشکشن لازمه برای بازی.
کسی دانلود و یا بازی نکرده؟
اینارم ببینید:
میهن دانلود و پی 30 دانلود هم گذاشتنش برا دانلود با کرک اسکیدرو
چطوریه؟ میشه آفلاین بازیش کرد؟
با سلام به همگی دوستان
کسی نمی دونه از کجا میشه بازیhitmanabsolutionرا دانلود کرد ممنون میشم اگه کسی منو راهنمایی کنه
با تشکر و سپاس
بازی نیومده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بچه ها تو این شبا همه دعا کنیم : خداوندا ظهور هیتمن ابسولوشن رو نزدیک کن که حسابی دلمون آب شد :42:
من مامور47 میخوام :37:
فعلا دعا کنین زودی اسنایپر چلنچ کرک بشه حلاا تا ریلیز ابسولوشن!نقل قول:
قضیه این اسنایپره چیه میشه بگی ؟ :31:
به نوعی یه بازی آرکید هست که به عنوان جایزه برای کسایی که بازی را پیش خرید کردن قابل بازیه. یه لول هست. انگار حدود 10-15 دقیقه طول میکشه با 14-15 تا هدف. ولی خب میگن ارزش تکرار بسیار بالایی داره و خب بالخره هیتمنه!نقل قول:
من که واسه اومدنش لحظه شماری میکنم.امیدوارم نسبت به نسخه های قبلی خیلی پیشرفت کرده باشه.تا حالاش که اینطور بوده.
این بازی اسنایپر چلنچ بالاخره آنلاین باید بازی بشه یا آفلاین هم میشه بازیش کرد؟
من اسنایپر چلنج رو از پیسیدانلود دان کردم، نصب شد اما اصلا اجرا نشد!
ویندوز ۶۴ بیتی داشتم.
فعلا هم پیسیدانلود زده کرک قبلی از کار افتاده تا انتشار کرک صبر کنید.
جواب نمیدیدنقل قول:
فعلا و با کرک در هیچ حالتی قابل بازی نیست.نقل قول:
اسنایپر چلنج رو روی ویندوز 32بیتی هم امتحان کردم اجرا نشد. یعنی اصلا بالا نمیاد.
ویدیو جدید از گیم پلی بازی رو به حجم < 55 MB > می تونید دانلود کنید ولذت ببرید از قتل های مامور 47 !
لینک دانلود : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تصاویر جدید از بازی Hitman: Absolution
.
.
.
برای دیدن تصاویر در اندازه بزرگ بر روی تصویر مورد نظر کلیک کنید
این بازی عرضه شده درسته؟
لینک برای دانلود اینجا میزارید؟
نسخه ی اصلی بازی 20 نوابر قراره عرضه بشه که Hitman: Absolution نام داره اما نسخه ی دیگری نیز عرضه شده که Hitman: Sniper Challenge نام داره که حجمش هم حدوده یک گیگابایت هستش و فقط به عنوان یک تک تیرانداز تو این بازی عمل میکنیم . من خودم Sniper Challenge دانلود کردم و نصبش کردم اما مشکل کرک داشت !نقل قول:
یک خبر فوق العاده خوب برای طرفداران بازی!!
امروز تایید شد که صدا پیشه معروف مامور 47 آقای David Bateson که پیش از این در تمام سری های قبلی هیتمن نیز صدا پیشه 47 بوده در Absolution نیز حضور خواهد داشت.
پیش از این، IO Interactive در طی خبری اعلام کرده بود که Baterson در این قسمت حضور نخواهد داشت ولی بعد از مدتی بالاخره این شرکت با طرفداران بازی موافقت کرد و قرار بر این شد که دوباره Baterson بازگردد.
Hitman Absolution - Behind the Scenes: Contracts Mode
Hitman Absolution Blake Dexter ICA File [UK]
لینک دانلود تریلر بازی Hitman: Absolution با نام Hitman: Absolution - Blake Dexter Trailer
حجم : 24 MB
کیفیت : خوب
Square Enix امروز تریلری 18 دقیقه ای از گیم پلی بازی منتشر کرده است...
این تریلر از بخش چند نفره ی بازی و مد Contracts می باشد...
لینک یوتیوب:
لینک گیم اسپات (کیفیت بالا)کد:http://www.youtube.com/watch?v=tVycm0vLi9U&feature=player_embedded
لینک گیم اسپات ( کیفیت معمولی)کد:http://download.gamespotcdn.com/d7/gsc/2012/09/169_hitmanabsolution_asia_int_092812_2800.mp4
کد:http://download.gamespotcdn.com/d7/gsc/2012/09/169_hitmanabsolution_asia_int_092812.ipod.mp4
طرفداراي هيتمن حتما ويديويي كه محسن پست بالايي گذاشته(١٨ دقيقه هستش) رو دانلود كنن و ببين.
واقعا فوق العادس :
اين ويديو به مد آنلاين بازي كه contracts نام داره مي پردازه كه در سه پارت مجزا (سه مكان متفاوت از بخش داستاني)مامورتهايي براي كشتن نفرات خاصي( نه همه) به شما داده ميشه(يعني ٣ نفر در هر پارت)كه بي شباهت به مد مشابهش در بتمن نيست.
بازي رو با يك پول مشخص شده و انتخاب لباس و اسلحه شروع مي كنيد و بسته به نوع انجام ماموريت و كشتن دشمن پول مي گيريد و ميتونين حتي از ابتداي پارت هم با لباس مثلا پليس وارد بازي بشيد.
چيزايي كه در ويديو فوق العاده جالب بود :
ميتونيد از اكثر وسيله هاي تو بازي اعم از مجسمه و چكش و .... استفاده كنيد و جالب اينجاس كه اين استفاده ميتونه براي كشتن نباشه ....يعني گيمر چكش رو به گوشه اي انداخت و توجه پليس رو به اونجا جلب كرد
يك مورد هم استفاده از المانهاي محيطي هستش كه ارزش بازي رو فوق العاده بالا مي بره مثلا در ويديو يك بار شما با استفاده از روشن كردن موزيكي از دستگاه dj حواس پليسا رو پرت مي كنيد و بار ديگه با شنيدن حرفاي يه پليس متوجه ميشيد كه ميخواد محتويات داخل گاو صندوق رو بدونه در نتيجه گاو صندوق رو براش باز مي كنيد اون هم به خاطر وجود پول در گاو صندوق دوستانش رو فراميخونه كه در همون موقع بمب داخل گاوصندوق منفجر ميشهيا مثلا استفاده از راديوي بي سيمي npc ها رو به محيط مي كشونه
حركت از داخل مجراي كولر و هم چنين حركات كاورگيري و پريدن از كاور و ....هم از بتمن و سم فيشر برداشته شده كه در كل مناسب تا جايي كه تقريبا ميشه بدون لباس عوض كردن و البته دقت به طور مخفيانه مرحله رو پيش برد.
يه نكته رو هم بگم: اينكه سازندگان مي گفتن استفاده از امكان instinct (كه ميشد پشت ديوار و مسيرو ديد)كاملا دلخواه ولي به نظر خيلي سخت بشه بدون استفاده ازش كاري از پيش برد
+
در كل امكان انجام يك مرحله به چندين فرم كاملا مختلف و دلخواه و قدرت انتخاب كاملا زياد در انتخاب نوع پيشروي در بازي فوق العاده بي نظير هست و اگر در كل مراحل بازي پياده شده باشه شاهد يك بازي محشر و يه غول بزرگ خواهيم بود.
.
Hitman: Absolution دارای ۵ درجه سختی است حال IO Interactive اطلاعاتی از این ۵ درجه سختی منتشر کرده است .
درجه Easy(اسان):
-بازی کنان می توانند چکپوینت و سیستم سیو خودکار را فعال کنند.
-بازسازی سیستم غریزه (سیستمی که می توان پشت دیوار ها را دید و …)
-نکات و راهنمایی هایی به بازیکن ارائه می شود.
-دشمنان واکنش ارام تری نسبت به درجه Normal دارند.
درجه Normal(متوسط) :
-سیستم غریزه قابل بازسازی نیست .
-نکات و راهنمایی هایی به بازیکن ارائه می شود.
دشمنان واکنش سریع تری دارند .
درجه Hard(سخت) :
-سیستم غریزه قابل بازسازی نیست و به جایی که از ان استفاده می کنید بستگی دارد و همیشه در دسترس نیست .
-هیچ راهنمایی وجود ندارد .
-دشمنان واکنش پیچیده و سریعی دارند .
درجه Expert(خبره) :
-سیستم چکپوینت غیر قابل استفاده است .
-سیستم غریزه قابل بازسازی نیست و به جایی که از ان استفاده می کنید بستگی دارد و همیشه در دسترس نیست .
-هیچ راهنمایی وجود ندارد .
-تعداد دشمنان بیشتر و واکنش پیچیده و سریع .
درجه Purist :
-سیستم چکپوینت وجود ندارد .
-هیچ کمکی نیست .
-هیچ راهنمایی وجود ندارد.
-هیچ رابطه کاربری و سیستم غریزه ای وجود ندارد .
سلام
hitman sniper challenge تاپیک نداره؟
من نصب کردم ولی مرحله اول همینطور روی پشت بوم مونده و بعد از یه مدت امتیاز میده و گزینه reset level داره
6-7 نفر هم میکشم ولی هیچ اتفاقی نمیوفته
اولین باره این باز رو میکنم تا حالا بازی نکرده بودم
کل بازی همین گیم پلیش به 10دقیقه هم نمیرسهنقل قول:
سلام
از کجا میتونم نسخهی نهایی شو دانلود کنم:41:
هنوز عرضه نشدهنقل قول:
دقیقا کی عرضه میشه برای pc ؟
30ام آبان ماهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی وقته یک ادم کشی درست حسابی و ترو تمیز انجام ندادم همچین هوس کردم خیلی بی صدا گردن یکیو بپیچونم بزارمش گوشه اتاق : دی (ظاهریه باطنم مهربونه : دی
تصویر اولی چشم ادم رو میخکوب میکنه ، اخری هم نور پردازی جلوه میده به ادم
به نظر میاد گرافیکش از مکس پین 3 هم قشنگتره
کلا از سری هیتمن خیلی خوشم میاد
نمتونم برای این عنوان صبر کنم .... کی 30 آبان میشه ؟ :41: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
34 روز دیگه....